güzel olmuş akşam yemeğin cnmm bende su arayı yapamıyorummgünaydıııınnnn a.s.
nurcum nasılsın?? senin bayramın nasıl geçti??kilon ne durumda??
dünyalı canım gayet iyi gidiyorsun sabah kalkınca atıştırmanda çok iyi olmuş afiyet olsun
bana gelince dün akşam 3 köfte salata 1 dilim ekmek yedim (itiraf ediyorum doymadım )
ara olarakta 1 meyve 8-9 fındık yedim
sütümü içemeden uyumuşum
kahvaltıma gelince 7tane altın çilek üzerine 1 bardak su 10dk mola
1 dilim peynir 1 zeytin 1tk bal 1 dilim ekmek domates
şimdi de çayımı içiyorum
dün içtiğim yeşil çayların faydasını görmüşüm :)) artık yeşil çaya ve suya devam
kolay gelsin cnmmkızlar buralardayım bugün biraz ütü yapayım diyorum
belki akşama misafir haber verir
hepinizi öpüyorum
bu arada gelmeyen arkadaşlar var sanırım yada bana mı öyle geliyor??
cnm şişkinlikte vardır ödem cnm yaramadı bayram bizee biran önce vermemiz gerek aldıklarımızıdaKızlar selam! Bu ramazan bna hiç yaramadı maalesef, bir sürü üzüntü dert ve keder şeklinde yaşadım çok şeyi. Bir müddettir dikkat edemiyordm yememe ve tartıya bir çıktım tam 2,5 kg almışım. Şu anda takımı büyük bir zarara soktum biliyorum, özür diliyorum ancak bu defa gerçekten elimde değildi. Ben bugünden itibaren diyet listeme uymakla kalmayacağım aynı zamanda yürüyüş ve spora da başlıyorum. Ama tartıyı da görünce mükemmel bi şekilde şok oldummakannehir
canım aynı sıkıntı bende de var... ama yeşil çay içmeni tavsiye ederim sonuçta hepsi kilo değil ödemde oluşmuştur...bende farketti...
bu arada hem diyet hem spor bi de takıma daha sık gelmen senin için de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
buraya her yediğimizi hemen yazarsak sonraki yiyeceğimiz şeyi daha ii kontrol edebiliriz
bu arada sıkıntıların umarın geçmiştir... sıkıntılarla başedemeğimiz için bu kilolar...benimde stresli dönemlerimde kilomu kontrol edemiyorum
güzel olmuş akşam yemeğin cnmm bende su arayı yapamıyorumm
altın çilek zor bulunuyomuş bende bulabilirsem alayım bakalım
yeşil cay içmişin süperr
kolay gelsin cnmm
cnm şişkinlikte vardır ödem cnm yaramadı bayram bizee biran önce vermemiz gerek aldıklarımızıda
yürüyüş zamanın varsa süper olur düzenli ve tempoluu
Ya kızlar valla motive olurum inşallah, bugün dolabımda dünden kalan ne kadar zararlı şey varsa atmayı düşünüyorum. Yeşilçay da iyi bir fikir dosbacım, elacım yürüyüş şart oldu benim için biliyorsunuz ben tüp bebek istiyorum ama doktor gördü beni kilo vereceksin başka yolu yok dedi, onun da sıkıntısıyla yedim biraz. Ama kendime geldim. Bugün gidip beyaz ekmeği bırakmak için marketten kepekli ekmek alacağım aksi takdirde beyaz ekmeği hem çok yiyorum, hem de doymuyorum onunla. Diyet ürünler almak için uğrayacağım markete bugün.eyvahedigeldismile
kızlarrr selammm s.a.
herkes diyete gitmiş baktımdaa kaydirigubbakcemile5
bu gün sabah yürüyüşümü yaptım bir saat sonra eve gelince bir elma yedim duş alıp hooop yine uykuya yattım kaydirigubbakcemile3 ama bu uykuyu kaldırmam lazım yoksa benim kahvaltı öğlene sarkıyoo kaydirigubbakcemile3
kahvaltım: bir dilim ekmek, bir yumurta, domates salatalık,
ara bir şeftali, bol su içtim akşama kadar üç litreyi tamamlarım kaydirigubbakcemile3
Kızlar selam. Geçmişe bakamadım. Ben yokken BMI listesi yapan oldu mu bilmiyorum. Her ihtimale karşı ben yapıp ekleyeceğim şimdi.
canım hoşgeldin...nasılsın ?? nasıl gidiyor hayat...kilon ne durumda??
valla sen olmayınca kimse yapmıyor listeyi :)) değişen bişi olmamış( ama istiyorum ki şu fazla kilolu halimden kurtulmak:))
Canım benim özlemişim, nasılsın? Ben daha iyiyim. Ama hastayken hep yattım ve iyileşmek için zorla yemek yedim. 60.3 kiloyum yaa. Çizelgeme baktım da 57.6 kiloymuşum. 2.7 kilo almışım, çok canım sıkıldı. Hala hastayım (ağır grip, faranjit, alerji hepsi var valla) spor falan yapmak hak getire. Market alışverişi yaparken bile yoruluyorum.
Çizelgeyi değiştirmeyeceğim. Nasılsa yine veririm di mi? İnşallah çabuk veririm. İşler de birikti, tatile de gidemedim ah içler acısı bir durum :) Neyse yine iyi olurum.
Canım senin fazla kilolu kategorisinden çıkmana 1.5 kilo kalmış yaa. Dişini sıksan verirsin 2 haftaya. Amaaan çok da dert etmeye gerek yok, sağlık olsun en önemlisi o. Sağlığın nasıl canım, iyi misin?
canım çok geçmiş olsun...şimdi daha iyisin diye umut ediyorum
evet sağlıktan başkası detay...bencede değiştirme kilo çizelgeni sen takımın en azimlilerindensin... senin yerini şimdi uzaktandünyalı aldı :)) çok azimli ve spor yapıyor...bizim takımda spor yapan pek yokta :))
1.5 kilo verem lazım çnk haftaya diyetisyenim var canım
geçen hafta bayramdan dolayı tartı yoktu ve iyice dağıttık(
tatile gidemediğine üzüldüm ama herşey de bi hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?