• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaarr selammm a.s.
dosba tamam bende deniyeyim bakalım az, çok uykuya göre kilo göstermesinii... tatlandırıcıyı araştırayım bulursam alırım zaten ne kadarcık kullanıyorum tutmaz o bişii, bi kutu alsam diyet bitene kadar anca gider kaydirigubbakcemile3 bende bekleyemezdim 45 dk ama yürüyüş bahanesiyle kalkmış ve beklemiş oluyorum iştee zemuszemus
yediklerim
sabahtan sonra ara yapamadım, öğle bir dilim büyüklüğünde kıymalı patatesli börek :kedi:
şimdi yürüyüşten geldim yani akşam bir saatlik yürüyüşüm tamam :lepi:
7 gibi evden çıkcaz gezmeye gitcez, karnımı doyurayım yoksa orda bişeyler yerim kaydirigubbakcemile3 az sonra yani akşam yemeği diyelim iki kaşık patlıcan, bir muz yemeği pilanlıyorum gece gelincede sütümü içerim, ve ikinci yeşil çayımı hazırladım içicem ılınmasını bekliyorum kaydirigubbakcemile3
görüşürüzz güzelleerrr:3:

canım yürüyüşün harika yine :nazar:
bence bi uykunu kontrol et bakalım sonuç ne olcak??

kızlar kabak yemeğim harika olmuş :)) kendimi de öveyim hemen :))
isteyenlere kolay tarifi veriyorum
kabakların başını al soy,uzunlamasına 2 ye böl
sonra çay kaşığı yardımıyla veya sebze oyacağı ile içini çıkar
tuzlu suda 10-15dk kadar haşla yumuşasın
içine beyaz peynir ve dereotu karışır yerleştir
yağlanmış tepsiye diz 160drecede pişir
üzerine domates sos yap (orjinali beşamel sos ama ben diyet yemeği olsun diye domates yaptım çok minicik bi yağ ile) çıkmadan 10dk önce üzerine gezdir
çok pratik ve diyet bi yemek
zaten içine çok az peynir giriyor ve yağ yok denecek kadar az
afiyet olsuunnnn

benim canım akşam et yemek istemedi
bu nedenle 3yk kadar kabak (tahmini)
2yk kadar makarna (kendimi çok zor frenledim ekmek yemedim)
cacık

dosba cnm senden ses çıkmayında uydurdum bişeyy
nasıl yaptım
patatesleri halka halka kızarttım güveçlere dizdimm
köfteleri kızarttım koydum
biberleri kızarttım koydum aralarına sarımsak doğradımm
en üstünede çiğ domates rendeledim fırına verdim
pişirdim 20dk kadar
üstüne kaşar rendeleyip tekara verdim
eşimm ve ben bayıldımm
1tane güveç küçük ben yedim bide yoğurt corbası içtim
akşamda yarım muz yedim

kızlar inanmıyorum yaa
pc de sorun var ama inş. halledeceğim eşim çıkmadan kilo bildiriminde bulunayım
kilom malesef 65.5
yanii 200gr almış görünüyorum ama haftaya kadar vermem lazım stres oldum

Günaydın kızlarrrr

Umarım herkesler iyidir. Ben fena değilim diyorum, çünkü ayağımı alçıya aldılar. hareket özgürlüğüm kısıtlandı. Otur otur, nereye kadar... Hareketlerim kısıtlandı diye kilo alırım korkusundan bi şey yiyemiyorum.

Canlarım, muhtemelen biliyorsunuz, bugün adcığım burada olamayacak. Bildirimlerimizi yapacağım.
Buralardayım..
Sevgiler..

kızlar inanmıyorum yaa
pc de sorun var ama inş. halledeceğim eşim çıkmadan kilo bildiriminde bulunayım
kilom malesef 65.5
yanii 200gr almış görünüyorum ama haftaya kadar vermem lazım stres oldum

Dosbikim, 3 eylül kilo bildiriminde kilon 69,3 görünüyor. Canım, kafam karıştı. 200 gr almışım diyorsun, yani bu haftaki kilon 69.5 mi yoksa 65.5 mi?

günaydın sevgilim kardeş takımım herkeze bol kilo verilmiş bir gün diliyorum . Nachtigallcim 5 takımın kaptanıyım gerçi kalliste ablada burda sonuç listeleride bu hafta 13 takımda sen yardımcı olacaksın sanırım yardımım gerekirse buralardayım takıma yazman yeterli olacaktır . kolay gelsin ...

Nachtigallcim yeni gördüm ayağın alçıya alınmış çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir ve toparlarsın Allah şifa versin canım .

günaydınlar herkese
nac cnm cok geçmiş olsun cnm biran önce iyleşirsin inş nasıl oldu bacağım?
neler yapıyosunn? hiç uğramıyosun burayada
benim kilom malesef 62.200

günaydın sevgilim kardeş takımım herkeze bol kilo verilmiş bir gün diliyorum . Nachtigallcim 5 takımın kaptanıyım gerçi kalliste ablada burda sonuç listeleride bu hafta 13 takımda sen yardımcı olacaksın sanırım yardımım gerekirse buralardayım takıma yazman yeterli olacaktır . kolay gelsin ...

sağol canım, sıkışırsam yardım isterim :)))

Nachtigallcim yeni gördüm ayağın alçıya alınmış çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir ve toparlarsın Allah şifa versin canım .

Sağol canım, çok teşekkür ederim :)))

günaydınlar herkese
nac cnm cok geçmiş olsun cnm biran önce iyleşirsin inş nasıl oldu bacağım?
neler yapıyosunn? hiç uğramıyosun burayada
benim kilom malesef 62.200

Eloşcum, canım, nasılsın? Yaz tatilinde çok yoğundun, misafirlerin hiç eksik olmamıştı:(((
Mevsim değişimiyle biraz rahatlamaya başlamışsındır :))) Eloş nasıl?
Canım, Amerika-Türkiye basket maçı akşamı maç seyretmeye arkadaşlara giderken merdivenden düştüm. Sağ ayağım burkuldu. Ama bu sefer canım fena acıdı. Kırık çıkık falan yok ama sağ ayağım 3 yıldır sorunluydu, fazla yürüsem, farklı ayakkabı giysem hep ağrıyordu. Doktor da bunları duyunca önce alçıya alalım, bilek hareket etmesin, ödem ve iltahap geçsin, mr çekelim dedi. Ben de el mecbur kabul ettim. Yarın doktora gideceğiz, inşallah bir hafta daha alçıyı tutmaz. Çünkü çok sıkılmaya başladım :)))

evet cnm yoğundum sonra izine cıktık sonra memlekete gittim izin sonrası 15gün 1aydır evimdeyim toprlandım cnm sırf yaz için tayin istemeyi düşünüyoruz maddi manevi çok yıprattı bizi çünkü
elada tam bir canavar oldu işi gücü yaramazlık
cnm bacağın gecer biran önce inşcnm görülmez kaza işte
kilo almadın demi cnm nasıll kilon

evet cnm yoğundum sonra izine cıktık sonra memlekete gittim izin sonrası 15gün 1aydır evimdeyim toprlandım cnm sırf yaz için tayin istemeyi düşünüyoruz maddi manevi çok yıprattı bizi çünkü
elada tam bir canavar oldu işi gücü yaramazlık
cnm bacağın gecer biran önce inşcnm görülmez kaza işte
kilo almadın demi cnm nasıll kilon

Almadım canım :) Gerçi bu hafta tartılmadım, alçı ağırlık yapar, moralimi bozar diye korkuyorum :)) Bu hafta sürekli oturduğum için haftaya alçı çıkar çıkmaz (umuyorum) hemen hareketlerimi arttırmam gerek :)) Rejimde olmamanın en güzel tarafı istediğim ev yemeğini yiyebilmem. Kuru bakliyatı çok özlemişim :))

kırık felan yokmuş çok şükür iii ii sevindim, biraz hareketsiz olcan işte sende dinlenirsin azcık ;)
sabah bir saat yürüyüş yaptım
kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek izerine ezme sürdüm,bir k.k. peynir, salatalık domates, 2 fındık,
çok mutluyum kızlaar zayıflamışımmmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Back