• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol cnmm kızım düştü başının üstüne acile gittik flim cektilerr 1saat bekledikk bişey olursa gelin dediler allaha sükür bişey olmadı cnmm
bizde hep dışarda yedikk ve fena kaçırdımm

kızlar bir hafta aradan sonra geldimm a.s. bizim bayramlar kalabalık geçer fırsat bulamadım girmeye hem bide kaç gün sitede sorun vardı fırsat bulunca baktım ama giremedim kaydirigubbakcemile4 ramazanıda bitirdik bayramıda geçirdik artık diyet yapma zamanıııı :lepi: kiloma bakmadım ama kilo almadığımı tahmin ediyorum cumaya kadar süper bi diyet yapcamm artık cuma bakarıss kaç çıkcam guclubacismile
sabah bir saat yürüyüş yaptım
daha kahvaltımı yapmadım misafirlerimiz var kalkınca birlikte kahvaltımızı yapıcaz yerimseniben
hepiniz iyisinizdir umarım kaydirigubbakcemile5 benim keyfim ve sağlığım gayet yerinde opuyorumnanaktan öpüldünüzzz

saol cnmm kızım düştü başının üstüne acile gittik flim cektilerr 1saat bekledikk bişey olursa gelin dediler allaha sükür bişey olmadı cnmm
bizde hep dışarda yedikk ve fena kaçırdımm

geçmiş olsun canım bişi olmadığına sevindim...
dışarda yemek aslında ayarlanabilirse çokta zararlı değil
ilk gün iskender yedim ve tereyağ aldım !!! çok fena bi durum
2.gün pide yedim ama tam bitirmedim
3. gün tavuklu salata yedim hafif olsun diye ama akşam yine dışarda olunca yine pide yedim :((
offf ya :(( ama gerçekten hamburger yememek için gayret ettim çnk ramazandan sonra çok canım çekiyordu... yani pide daha masum geldi :((

ama gerçekten şimdi tutuşmaya başladım çnk ikram edilen tatlıları ve sarmaları yedim

işin açıkcası artık kurban bayramına kadar hedefime yaklaşmalıyım... memlekete gitmedim ve bi daha ki gidişime kadar değişim olmalı....bugün tam gaz diyete devam....
şimdi yeşil çayımı içiyorum ...öncelikle ödem oluşmuş vücudumda ondan kurtulmalıyım
bi de evdeki tatlıdan kurtulmam lazım

kızlar bir hafta aradan sonra geldimm a.s. bizim bayramlar kalabalık geçer fırsat bulamadım girmeye hem bide kaç gün sitede sorun vardı fırsat bulunca baktım ama giremedim kaydirigubbakcemile4 ramazanıda bitirdik bayramıda geçirdik artık diyet yapma zamanıııı :lepi: kiloma bakmadım ama kilo almadığımı tahmin ediyorum cumaya kadar süper bi diyet yapcamm artık cuma bakarıss kaç çıkcam guclubacismile
sabah bir saat yürüyüş yaptım
daha kahvaltımı yapmadım misafirlerimiz var kalkınca birlikte kahvaltımızı yapıcaz yerimseniben
hepiniz iyisinizdir umarım kaydirigubbakcemile5 benim keyfim ve sağlığım gayet yerinde opuyorumnanaktan öpüldünüzzz

canım hoşgeldiiiinnn a.s.
ama genel olarak hepimizide durum kötü ama bende çok kötü :((

yürüyüş yapmana çok hayranım canım...ama dünyalı sen istersen misafirleri bekleme kahvaltını yap... spordan sonraki 2 saat içinde yediğin herşey yağa dönüşmeden kaslara enerji sağlıyor...yani spordan sonra yapılan kahvaltı çok daha faydalı oluyor

hadiii kızlar nerdesiniz?? toparlanalım artık....
ben önce aramı yaptım yarım şeftali...
sonra uzun zaman sonra listeme uygun davrandım :))
haşlanmış karnıbahar...2-3 küçük dal
4yk makarna
1 çay bardağı yoğurt
yağsız salata
çok tok hissediyorum
yeşil çayım da demlendi şimdi onu içeceğim

arkadaşlar herkes ne yediğini içtiğini yazarsa bu zor geçiş dönemini daha kolay atlatırız gibime geliyor...
hadi hareketlenelim biraz :))

neler mi yedimm sabah yumurta tavada 2dilim ekmek
öğlen barbunya 5kaşık 1dilim ekmek
ince 1dilim tiremusu nescafe

afiyet olsun canım
sende tatlıya dayanamayanlardansın sanırım
ben bayramda ipin ucunu kaçırdım evdeki tatlıdan kurtulma planları yapıyorum
tiremusu hariç diğerleri güzel olmuş

saol cnm aslında tatlıyla hiç aram yokturr tiramisu hafif geliyo baklava yada serbetli tatlılar hiç sevmem
yeşil caya başlasam iyi olcak buğünden itibarenn

saol cnm aslında tatlıyla hiç aram yokturr tiramisu hafif geliyo baklava yada serbetli tatlılar hiç sevmem
yeşil caya başlasam iyi olcak buğünden itibarenn

ben başladım ve sürekli wc yollarındayım :) hemen etkisini gösteriyor...biraz sonra aramda 3 diyet büsk. ve yeşil çay var... ama daha canım çekmiyor...hem akşam yemeğine daha var arayı biraz geç yapsam ii olcak

kızlar lahana varmıdır pazarda felan hiç görmedimm suyunu içmiştim kışın iyi gelmişti aklıma geldiii
bulursam alayımm yada maydonoz sıyu yapayımmödem atmak içinn

akşam 6da randevumuz var kızımı dr götürcez aşı bide rutin knt
carşafları felan değitircem bide pilav yapcamm grşş gelince yazarımmm

kızlar lahana varmıdır pazarda felan hiç görmedimm suyunu içmiştim kışın iyi gelmişti aklıma geldiii
bulursam alayımm yada maydonoz sıyu yapayımmödem atmak içinn

canım dün lahanayı büyük bi markette gördüm ama canım çekmedi... bulursan onunda faydasını görürsün
kolay gelsin...

canım hoşgeldiiiinnn a.s.
ama genel olarak hepimizide durum kötü ama bende çok kötü :((

yürüyüş yapmana çok hayranım canım...ama dünyalı sen istersen misafirleri bekleme kahvaltını yap... spordan sonraki 2 saat içinde yediğin herşey yağa dönüşmeden kaslara enerji sağlıyor...yani spordan sonra yapılan kahvaltı çok daha faydalı oluyor

canımcımm öyle deme hepimiz kötüyüz :)) ama istersek toparlanıp kısa sürede büyük başarılar sağlayabiliriz guclubacismilezemuszemus
hımm kahvaltıya bekledim ama onları beklerken bir elma ve 6 tane fınfık yedim cokacimcoook
sonra kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek üzerine acılı ezme sürdüm
3 zeytin, bir yumurta,salatalık ve domates
ara: 3-4 kraker
akşam yemeğim: fırında patates ve 4 köfte, bir küçük kase yoğurt,
gecede süt içmeyi planlıyorum bide belki biraz mısır yerim zemuszemushihoyyytcokacimcoook:asigim:

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorm =(

Ben ne yersem kilo olarak hep karnıma veriyorum. Bacaklarım, kollarım felan ince am kocaman bir göbeğim var. Bu aralar yani son 3 aydır karnım tok olsa bile yiyorum herşeyi. Kendime engel olmıyorum ne bulursam yiyorum bir şey yemeden duramıyorum bir türlü. Obeziteye doğru yol alıyorum kesin. Yaşım 18 boyum 1.58 Kilom 59 Boyuma ve yaşıma göre kilom "9" kilo fazla. Sırf bu yüzden denize havuz girmedim bu sezon arkadaşlar. Tek bşramıyorum ama birlikten kuvvet doğar. Umarım en kısa sürede aranıza alırsınız beni. Yoksa tüm evi yicem =)

İnş istediğin şekilde kilo verirsin canım

herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramda fena kaçırdım umarım toparlarım kısa zamanda haberiniz vardır mutlaka günlerdir ortalık çalkalanıyo kpss ertelendi sanırım kasımın son haftası olacakmış sevineyim mi eksiklerimi kapatmak için yoksa stres devam ediyo diye üzüleyim mi bilemedim neyse hayırlısı olsun bakalım fırsat buldukça girmeye çalışırım kendinize iyi bakın görüşürüz........

Canım bundan sonra eminim daha rahat vereceksin kiloyu
KPSSye gelince hakkımızda hayırlısı olsun inş senin için daha iyi olur belki eksiklerini kapatırsın

nur canım teşekkürederim.

arkadaşlar hepinize bayram mesajlarınız için teşekkürediyorum.sizlerinde bayramınız mübarek olsun.daha nice sağlıklı huzur dolu sevdiklerimizle beraber bayramlar kutlamak nasib olsun dilerim. inşallah bir dahaki bayrama kadar bütün kiloları verip mezun oluruz. :)))

Rica ederim canım
her zaman beklerim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr bayram sonu herkes iyidir inş
bizim bayram bayram gibi değildi evdeydik ilkgünü akşam dışarı çıktık alışveriş merkesezine felan gittik
2.gün eşim nöbetçiydi akşamı kızım düştü hastane felan o günde öyle geçti
3.günüde kahvaltıya ordanda denize gittik
pazarda oy felan evdeydik yanii değişik bir bayramdı gerçi 2senedir hep aynı memlekete gitmiyoruz uzak çocukla zor oluyo bide gidince hep problem benim annemler senin annnenlerr derken problemm
3gün için huzurumuzu bozmayalaım dedikk
yemek konuşuna gelince fena kaçırdımmm
toparlamm lazımmm çokk kötüyümm
bu hafta evle gececek sanırımm temizlikk felan halı felan yıkıcamm dip köşe giriyim diyorum kızla ne kadar olursa artıkk
adcımda tatile gitmişş iyi gezmelerrr cnmm

dosba cnm sende ben gibi fazla kaçıranlardasın sanırım cnmm bu hafta toplarız inşş

Selam canım
çok geçmiş olsun kuzuma kıyamam ben ona
şimdi nasıl annesi

geçmiş olsun canım bişi olmadığına sevindim...
dışarda yemek aslında ayarlanabilirse çokta zararlı değil
ilk gün iskender yedim ve tereyağ aldım !!! çok fena bi durum
2.gün pide yedim ama tam bitirmedim
3. gün tavuklu salata yedim hafif olsun diye ama akşam yine dışarda olunca yine pide yedim :((
offf ya :(( ama gerçekten hamburger yememek için gayret ettim çnk ramazandan sonra çok canım çekiyordu... yani pide daha masum geldi :((

ama gerçekten şimdi tutuşmaya başladım çnk ikram edilen tatlıları ve sarmaları yedim

işin açıkcası artık kurban bayramına kadar hedefime yaklaşmalıyım... memlekete gitmedim ve bi daha ki gidişime kadar değişim olmalı....bugün tam gaz diyete devam....
şimdi yeşil çayımı içiyorum ...öncelikle ödem oluşmuş vücudumda ondan kurtulmalıyım
bi de evdeki tatlıdan kurtulmam lazım

Biraz fazla olmuş canım ama artık daha daha dikkat edeceksin kurban bayramınada fidan gibi olacaksın

günaydıııınnnn a.s.
nurcum nasılsın?? senin bayramın nasıl geçti??kilon ne durumda??

dünyalı canım gayet iyi gidiyorsun sabah kalkınca atıştırmanda çok iyi olmuş afiyet olsun

bana gelince dün akşam 3 köfte salata 1 dilim ekmek yedim (itiraf ediyorum doymadım )
ara olarakta 1 meyve 8-9 fındık yedim
sütümü içemeden uyumuşum

kahvaltıma gelince 7tane altın çilek üzerine 1 bardak su 10dk mola
1 dilim peynir 1 zeytin 1tk bal 1 dilim ekmek domates
şimdi de çayımı içiyorum
dün içtiğim yeşil çayların faydasını görmüşüm :)) artık yeşil çaya ve suya devam

kızlar buralardayım bugün biraz ütü yapayım diyorum
belki akşama misafir haber verir
hepinizi öpüyorum
bu arada gelmeyen arkadaşlar var sanırım yada bana mı öyle geliyor??

Kızlar selam! Bu ramazan bna hiç yaramadı maalesef, bir sürü üzüntü dert ve keder şeklinde yaşadım çok şeyi. Bir müddettir dikkat edemiyordm yememe ve tartıya bir çıktım tam 2,5 kg almışım. Şu anda takımı büyük bir zarara soktum biliyorum, özür diliyorum ancak bu defa gerçekten elimde değildi. Ben bugünden itibaren diyet listeme uymakla kalmayacağım aynı zamanda yürüyüş ve spora da başlıyorum. Ama tartıyı da görünce mükemmel bi şekilde şok oldummakannehir

Kızlar selam! Bu ramazan bna hiç yaramadı maalesef, bir sürü üzüntü dert ve keder şeklinde yaşadım çok şeyi. Bir müddettir dikkat edemiyordm yememe ve tartıya bir çıktım tam 2,5 kg almışım. Şu anda takımı büyük bir zarara soktum biliyorum, özür diliyorum ancak bu defa gerçekten elimde değildi. Ben bugünden itibaren diyet listeme uymakla kalmayacağım aynı zamanda yürüyüş ve spora da başlıyorum. Ama tartıyı da görünce mükemmel bi şekilde şok oldummakannehir

canım aynı sıkıntı bende de var... ama yeşil çay içmeni tavsiye ederim sonuçta hepsi kilo değil ödemde oluşmuştur...bende farketti...
bu arada hem diyet hem spor bi de takıma daha sık gelmen senin için de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
buraya her yediğimizi hemen yazarsak sonraki yiyeceğimiz şeyi daha ii kontrol edebiliriz

bu arada sıkıntıların umarın geçmiştir... sıkıntılarla başedemeğimiz için bu kilolar...benimde stresli dönemlerimde kilomu kontrol edemiyorum

Back