Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah erken uyanmak istemiyorum
gece gec yatıyorum sabah erken uykum gelmiyoo

dosba cnm sabah sende erken kalkanlardasın herhalde cnmm

günaydın canım... evet ben erken kalkanlardanım...eşimle kahvaltı yapmayı seviyorum hemde düzenli oluyorum
ama ben gece geç yatmıyorum 11-12 gibi yatıyorum 7de kalkıyorum yetiyor
senin bebeğin var aslında çokta geç yatmaman lazım ne de olsa o erken uyanıyordur??

canım uykum cok geliyoo ama yatağa yattığımda uyku tutmuyo bu gece 2yi gecmişti sabah 8de ayakktayım
kızım olmadan hep eşime kalkardım kahvaltıya beraber yapardık ama cocuktan sonra hayal oldu

canım uykum cok geliyoo ama yatağa yattığımda uyku tutmuyo bu gece 2yi gecmişti sabah 8de ayakktayım
kızım olmadan hep eşime kalkardım kahvaltıya beraber yapardık ama cocuktan sonra hayal oldu

6 saat aslında az olabilir....keşke kızının gündüz uykusunda sen de uyuyabilsen...
eminin canım çocuk tüm hayatı değiştiriyor...neyse biraz büyüsün yine beraber yaparsınız kahvaltınızı...

afiyet olsun cnm
kahvaltımı yaptım sucuk ekmekk(((((((((

kötü olmuş canım ( afiyet olsun
bol su ve yeşil çay iç öğle yemeğini çok hafif atlat...
bende sucuğu çok sevrim ve eşim kayserili :))
ama ben çözümünü buldum eve hiç almıyorum en kolay yolu bu :))

şimdi suyumu içiyorum...yeşil çayımı içtim ama bayramdan sonra yeşil çay içmekte zorlanıyorum...tuhaf bi durum var çok fazla siyah çay tüketirim onu da içemiyorum...
aslında yeşil çayı sevmeye başlamıştım ama ara verince tekrar ilk başladığım günlere döndüm (

cnm ne mümkün eve alınmamasıı eşim sucuk hastasıdırr yemicem diyorum tutamıyorum kendimi
oda tuzlu tabi bahart su içiyorum şişiyorummmm

eminecimm götürmüşsün sucuklarıı :))) olsun akşama kadar toparlarsın yeterki koyverdim gitti demee yerimseniben

dosbaamm ne güzel beslenmişsin a.s. evet kaptanımız neden yok ben biraz girmemiştim ya bilmiyorum :kedi: 6 saat uyku gerçekten azmı yahu? bende 6 saat uyuyorum mafoldumben gece 12 gibi yatıp sabah 6:15 de kalkıyorum kaydirigubbakcemile2

bugün yediklerim:
sabah bir saat yürüyüş yaptım ama sonra duş alıp uyudum hep bunu yaparsam spor yapmamın bi anlamı kalmaz değilmi? spordan sonra iki saat çalışacak olan metobolizmamı uyuyarak yavaşlatıyor muyum? bir saat uyudum sonra kahvaltıya uyandırdı annem zemuszemus
kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek(üzerine acılı ezme sürdüm), bir zeytin,yarım kibrit kutusu peynir, salatalık domates, üç fındık
şimdi birinci bardak yeşil çayımı içiyorumm

akşama ne yapacağım derdi başladıı
yoğurt corbası ve bamya düşünüyorum evde bişey kalmadı bayramda kapalıydı pazar markettilerde
taze deildi bu akşam eşim gelince gidceğiz pazara bakalımm
dondurucuya neler koydunuz kızlar
ben barbunya,bamya, koydum
taze fasülye,domates patlıcan
köz patlıcan koycağımm bu hafta

ah cnmm yiyom pişman oluyommm ama koymıcam kendimii
kptanımız tatilde ad
sen neden az uyuyosun cnm uyku benim bildiğimde kilo aldırıyo diyolar
ama tambilgim yok cnmm
yediklerine gelince acılı ezme sabah dokunmuyo mu ben akşam yemeğinde bile yedikten sonra mideme dokunuyoo yinede güzel olmuş yeşil cayda güzel olmuşşş

ben dolaba bişi koymam o işlere annem bakar kaydirigubbakcemile3
asuman tatile gidecekti sahiii opuyorumnanaktan gezsin tabiii kaptann
neden az uyuyorum ya az gibi değil bence, 12 den önce uyuyamıyorum, sabahta 6:30dan sonra dışarı çıkarsam çok sıcak oluyo serin serin yürüyüşümü yapayım die o saatte kalkıyorum namaza kalktığımda uykumu almış oluyorum yani sonrada uyuyim biraz demiyorum hem uyursam bi daha kalkıp yürümem ben biliyorum kendimi :umursamaz:
acılı ezme o kadarda acı değil, bende normalde çok acıyıı sevmem bu hoşuma gitti sabah ekmeğimin üzerine tereyağ sürmiim die onu sürüyorum işte kaydirigubbakcemile3
benim midem çok sağlam çok şükür kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yeşil çayımı hala tatlandırıcısız içemiyorum? bu sorun olmaz değil mi diyet yaparken?

cnm ne mümkün eve alınmamasıı eşim sucuk hastasıdırr yemicem diyorum tutamıyorum kendimi
oda tuzlu tabi bahart su içiyorum şişiyorummmm

evet çok su içirir :)) afiyet olsun
dünyalının dediği akşama kadar toparlarsın

canım uykunun kilo vermede çok önemi var
burda bi çok arkadaşımız denedi ve olumlu sonuç aldı
tabii bünyeden bünyeye değişir ama 7-8 saat uyku önemli
ne az olcak ne de çok :))
az oluncada sinir sistemi ve dolaşım sistemi üzerinde çok etkisi oluyor...
ben önceden az uyuyunca verirdim şimdi az uyuyunca ertesi gün daha çok çıkıyorum
sende dene bi??
öğle uykusu (kaylule) iyidir ama sen hemen yürüyüşten sonra yapıyosun belki biraz daha ilerleyen zaman da yaparsan daha faydalı olur
çnk spordan sonraki 2 saat kasların çok aktif ve o zaman istediğin gibi kahvaltı yapabilirsin tabii sucuk olmayacak :))

ben akşama eşime kabak yapacağım
şimdi de kabak yedim
klasik anne usülü pişiririm hep ama bu defa farklı pişirdim
geçen sene öğrendim bu tarifi...istersen verebilirim
dolaba çok bişi atmadım ben çok hoşlanmıyorum ama misafirde özellikle büyük kolaylık oluyor
bu nedenle bamya,fasülye,bezelye koydum canım
patlıcanda iyi fikir yanına közlenmiş kırmızı biberde atabilirsin

canım uyku öenemli taylor uykusuz kaldığında hemen kilo alırdı...isterseniz 1 hafta boyunca kendinizi deneyin ve değişimi kontrol etmeye çalışın...çnk herkese göre değişiyordur

canım en iyisini yapıyorsun...ben namazdan sonra yatıyorum uyku sersemi oluyorum...
birazcık daha güneş geç doğduğunda hemen kahvaltıyı hazırlıyorum ama şimdi şu 45dk bekleme olayı bana göre değil :))

tatlandırıları bende çok masum görüyordum ama değilmiş canım
şimdi tatlandırıyı sadece bi bitkiden yapıyolarmış ve sıfır zarar diyor ender saraç...istersen eczanelere sorabilirsin tamamen bitkiselmiş...ama diğerlerine göre fiyat farkı varmış

şimdi bende yeşil çayımı içeyim

öğle yemeğim
4 yk kadar kabak (peynirliydi)
4yk kadar bulgur pilavı...aslında listemde 2 yk kadar ama bitsin akşama makarna pişireyim eşime diye yedim ( bu nedenle hiç ekmek almadım
4-5yk kadar da yoğurt

kızlaarr selammm a.s.
dosba tamam bende deniyeyim bakalım az, çok uykuya göre kilo göstermesinii... tatlandırıcıyı araştırayım bulursam alırım zaten ne kadarcık kullanıyorum tutmaz o bişii, bi kutu alsam diyet bitene kadar anca gider kaydirigubbakcemile3 bende bekleyemezdim 45 dk ama yürüyüş bahanesiyle kalkmış ve beklemiş oluyorum iştee zemuszemus
yediklerim
sabahtan sonra ara yapamadım, öğle bir dilim büyüklüğünde kıymalı patatesli börek :kedi:
şimdi yürüyüşten geldim yani akşam bir saatlik yürüyüşüm tamam :lepi:
7 gibi evden çıkcaz gezmeye gitcez, karnımı doyurayım yoksa orda bişeyler yerim kaydirigubbakcemile3 az sonra yani akşam yemeği diyelim iki kaşık patlıcan, bir muz yemeği pilanlıyorum gece gelincede sütümü içerim, ve ikinci yeşil çayımı hazırladım içicem ılınmasını bekliyorum kaydirigubbakcemile3
görüşürüzz güzelleerrr

dosba cnm sen bir tarif vermiştin güveşte
tekrar yazabilirmisin

canım birazcık uyudum sonrada komşum geldi giremedim
hemen yazayım
kuşbaşından küçük doğranmış etleri haşla...yaklaşık 1 saat kadar
diğer tarafta küp küp doğranmış patlıcan kabak patates ve biberleri kızart
bi taraftan da domates sos hazırla
sonra etleri ve sebzeleri karıştı güveçlere koy üzerine domates sosunu gezdir
fırına sür 15-20 dk pişir sonra kaşar rendesi ekle ve onunlada 10dk pişir servise hazır afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…