• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sitede ki sorun kalkmamış mı daha :((
bi ramazanı da bitirdik...şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun
hepimizin kaçamakları oldu ve bayramda da olacaktır önemli olan bayram dönüşü burada gayret edecek bi takımımın olması....hepinizi öpüyorum görüşmek üzere....

Slm kızlar!

Herkese iyi bayramlar diliyorum dosbacım umarım daha iyisindir. Nurcum aldık mesajı sağol, öpüyorum sizleri.a.s.

Ben ne yersem kilo olarak hep karnıma veriyorum. Bacaklarım, kollarım felan ince am kocaman bir göbeğim var. Bu aralar yani son 3 aydır karnım tok olsa bile yiyorum herşeyi. Kendime engel olmıyorum ne bulursam yiyorum bir şey yemeden duramıyorum bir türlü. Obeziteye doğru yol alıyorum kesin. Yaşım 18 boyum 1.58 Kilom 59 Boyuma ve yaşıma göre kilom "9" kilo fazla. Sırf bu yüzden denize havuz girmedim bu sezon arkadaşlar. Tek bşramıyorum ama birlikten kuvvet doğar. Umarım en kısa sürede aranıza alırsınız beni. Yoksa tüm evi yicem =)

herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramda fena kaçırdım umarım toparlarım kısa zamanda haberiniz vardır mutlaka günlerdir ortalık çalkalanıyo kpss ertelendi sanırım kasımın son haftası olacakmış sevineyim mi eksiklerimi kapatmak için yoksa stres devam ediyo diye üzüleyim mi bilemedim neyse hayırlısı olsun bakalım fırsat buldukça girmeye çalışırım kendinize iyi bakın görüşürüz........

selaaammmm

canım takımım inşallah iyisinizdir. ben fena sayılmam idare ediuyorum. kaç gündür gelemedim onun sıkıntısını acayip yaşadım kızlar ama malesef ayın 6 sından sonra foruma yazı yazma olayım engellendi 2 gün. nedenini bilemiyorum.facede nuru yakaladım,ona söyledim püsküüt ablaya yazıversin diye sağolsun oda kırmadı yardım etti. arefe günü işten çıkmadan son bir kez bakayım dedim yazabiliyormuyum diye evet yazabiliyordum ama bu sefer patron gelip hadi çıkıyoruz dedi. sonrada tabi yazmak ne mümkün. dün zong. gidip hem ailemle bayramlaştık hemde oğlumu bıraktık :((
şuan ereğlideyim. tatil için birşeyler aldım ufak tefek.malum yarın yola çıkıyoruz ama bir sorun var adet olmadım ve sanırım yola çıktığım gün olacağım. buda benim şansım kızlar.anlayın ne kadar şanssız olduğumu.aslında her ayın 12 ve 13 de olurum yani o sıralarda.ama geçen ay aşırı sıcaklar olunca burdaki birçok arkadaşım gibi bir hafta önce oldum ayın 6 sında.buayda öyle olmam lazımdı ama olmadı.
neyse sağlık olsun diyorum inşallah eğlenceli bir tatilimiz olur eşimle birlikte elimizden geleni yapacağız.:)))
neyse birazda geçmişe bakayım çok öpüyorum.

herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramda fena kaçırdım umarım toparlarım kısa zamanda haberiniz vardır mutlaka günlerdir ortalık çalkalanıyo kpss ertelendi sanırım kasımın son haftası olacakmış sevineyim mi eksiklerimi kapatmak için yoksa stres devam ediyo diye üzüleyim mi bilemedim neyse hayırlısı olsun bakalım fırsat buldukça girmeye çalışırım kendinize iyi bakın görüşürüz........
canım açıkları kapatmak için bir fırsat diye düşün bence ve çok çalış bu bir fırsattır v sakın kaçırma hayatım. başarılar iyi çalışmalar canım.
Ben ne yersem kilo olarak hep karnıma veriyorum. Bacaklarım, kollarım felan ince am kocaman bir göbeğim var. Bu aralar yani son 3 aydır karnım tok olsa bile yiyorum herşeyi. Kendime engel olmıyorum ne bulursam yiyorum bir şey yemeden duramıyorum bir türlü. Obeziteye doğru yol alıyorum kesin. Yaşım 18 boyum 1.58 Kilom 59 Boyuma ve yaşıma göre kilom "9" kilo fazla. Sırf bu yüzden denize havuz girmedim bu sezon arkadaşlar. Tek bşramıyorum ama birlikten kuvvet doğar. Umarım en kısa sürede aranıza alırsınız beni. Yoksa tüm evi yicem =)
bol paylaşımı severim yaparım dersen, yerimiz var hayatım.
hepinizin bayramı mübarek olsunnnnn a.s.

günaydın sonunda girebildim
herkesin bayramı kutlu olsunn canlarımm nice bayramlara

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Kaç gündür giremiyorum siteye onarımda yazıyor.

Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar tekrar.

Slm kızlar!

Herkese iyi bayramlar diliyorum dosbacım umarım daha iyisindir. Nurcum aldık mesajı sağol, öpüyorum sizleri.a.s.

sitede ki sorun kalkmamış mı daha :((
bi ramazanı da bitirdik...şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun
hepimizin kaçamakları oldu ve bayramda da olacaktır önemli olan bayram dönüşü burada gayret edecek bi takımımın olması....hepinizi öpüyorum görüşmek üzere....

Arkadaşlar adcım yazamıyormuş topiğe sizlere haber vermemi istedi
Kilo bildirimleri haftaya yapılacak bu arada
Herkese iyi bayramlar

nur canım teşekkürederim.

arkadaşlar hepinize bayram mesajlarınız için teşekkürediyorum.sizlerinde bayramınız mübarek olsun.daha nice sağlıklı huzur dolu sevdiklerimizle beraber bayramlar kutlamak nasib olsun dilerim. inşallah bir dahaki bayrama kadar bütün kiloları verip mezun oluruz. :)))

bu arada kızlar biliyorsunuzki bildirimler haftaya cuma yapılıyor ve en önemlisi sonuç listelerini biz hazırlıcaz. nachticimden rica ettim sağolsun hem takım listesini hemde sonuç listelerini hazırlıcak. kendisine gereken yardımı gösterirseniz sevinirim. en azında fırsatınız varsa lütfen listeler bitesiye kadar yani 16.30 a kadar sürekli topiğimizi kontrol ediniz. belki bilgi ihtiyacı olabilir. ayrıca ramazanda bitti paylaşım artarsada sevinirim. opuyorumnanaktan hepinizi çok öpüyorum kendinize lütfen dikkat edin. Allah a emanet olun.

bu arada ben nacti ye söylemeyi unuttum. bhr ı izinli göstermesi gerekiyor lütfen kendisine hatılatınız kızlar biliyrum çok konuştum.tama gidiyorum hepinizi tekrar öpüyorum.

adcım ii tatiller diliyorum canım... umatrım herşey gönlünce olur
elimden geldiğince yardımcı olurum...

kilooooo alldııııııımmmm :(( valla yüzüm yok :((
ama yarından itibaren toparlanıyorum

günaydııınnn günaydın günaydııınnnn a.s. a.s. a.s.
nasılsınız güzel takımım... ramazan bitti bayram bitti ve ben tartıda inanılmaz kötü bi rakam görüyorum nasıl diyetisyene gideceğim bilemiyorum ::(((
bugün diyetime kaldığım yerden devam edeceğim... sabah güzel başladım
1 dilim peynir
4-5 zeytin
1 dilim ekmek
1tk bal
şimdi de çayımı içiyorum listemde yumurta var ama canım çekmedi :((
cumaya kadar en azından eski kiloma dönebilsem

sizler nasılsınız???
eee artık katılım daha da artar umarım
herkesin daha hassas davranacağını düşünüyorum...bu hafta kaptanımız yok... malesef melzeyitte yok...yani takımı ayakta tutmak lazım kızlar

haftaya dr. kontrolüm var ve eğer izin verirse yürüyüşe başlamayı düşünüyorum...
bugün hava kapalı...zaten bu havada karar vermek ve başlamak zordur ...bi düzene girmem lazım artık...
bayramınız nasıl geçti??? benim ki çok tatlı!!! geçti :))
misafirlerim olacak bu dönemde... tatlıya dikkat etmem lazım

günaydın kızlarr bayram sonu herkes iyidir inş
bizim bayram bayram gibi değildi evdeydik ilkgünü akşam dışarı çıktık alışveriş merkesezine felan gittik
2.gün eşim nöbetçiydi akşamı kızım düştü hastane felan o günde öyle geçti
3.günüde kahvaltıya ordanda denize gittik
pazarda oy felan evdeydik yanii değişik bir bayramdı gerçi 2senedir hep aynı memlekete gitmiyoruz uzak çocukla zor oluyo bide gidince hep problem benim annemler senin annnenlerr derken problemm
3gün için huzurumuzu bozmayalaım dedikk
yemek konuşuna gelince fena kaçırdımmm
toparlamm lazımmm çokk kötüyümm
bu hafta evle gececek sanırımm temizlikk felan halı felan yıkıcamm dip köşe giriyim diyorum kızla ne kadar olursa artıkk
adcımda tatile gitmişş iyi gezmelerrr cnmm

dosba cnm sende ben gibi fazla kaçıranlardasın sanırım cnmm bu hafta toplarız inşş

elacım canım inş. bu hafta toparlarız....haliyle bende ankaradaydım ve yemek konusunda kaçamağım çok oldu :(( dışarda yedim ve hiçte diyete uygun değildi
kızın nasıl?? bişeyi yoktur umarım....

Back