Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım açıkları kapatmak için bir fırsat diye düşün bence ve çok çalış bu bir fırsattır v sakın kaçırma hayatım. başarılar iyi çalışmalar canım.herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramda fena kaçırdım umarım toparlarım kısa zamanda haberiniz vardır mutlaka günlerdir ortalık çalkalanıyo kpss ertelendi sanırım kasımın son haftası olacakmış sevineyim mi eksiklerimi kapatmak için yoksa stres devam ediyo diye üzüleyim mi bilemedim neyse hayırlısı olsun bakalım fırsat buldukça girmeye çalışırım kendinize iyi bakın görüşürüz........
bol paylaşımı severim yaparım dersen, yerimiz var hayatım.Ben ne yersem kilo olarak hep karnıma veriyorum. Bacaklarım, kollarım felan ince am kocaman bir göbeğim var. Bu aralar yani son 3 aydır karnım tok olsa bile yiyorum herşeyi. Kendime engel olmıyorum ne bulursam yiyorum bir şey yemeden duramıyorum bir türlü. Obeziteye doğru yol alıyorum kesin. Yaşım 18 boyum 1.58 Kilom 59 Boyuma ve yaşıma göre kilom "9" kilo fazla. Sırf bu yüzden denize havuz girmedim bu sezon arkadaşlar. Tek bşramıyorum ama birlikten kuvvet doğar. Umarım en kısa sürede aranıza alırsınız beni. Yoksa tüm evi yicem =)
hepinizin bayramı mübarek olsunnnnn a.s.
günaydın sonunda girebildim
herkesin bayramı kutlu olsunn canlarımm nice bayramlara
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Kaç gündür giremiyorum siteye onarımda yazıyor.
Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar tekrar.
Slm kızlar!
Herkese iyi bayramlar diliyorum dosbacım umarım daha iyisindir. Nurcum aldık mesajı sağol, öpüyorum sizleri.a.s.
sitede ki sorun kalkmamış mı daha (
bi ramazanı da bitirdik...şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun
hepimizin kaçamakları oldu ve bayramda da olacaktır önemli olan bayram dönüşü burada gayret edecek bi takımımın olması....hepinizi öpüyorum görüşmek üzere....
Arkadaşlar adcım yazamıyormuş topiğe sizlere haber vermemi istedi
Kilo bildirimleri haftaya yapılacak bu arada
Herkese iyi bayramlar