saol cnmm kızım düştü başının üstüne acile gittik flim cektilerr 1saat bekledikk bişey olursa gelin dediler allaha sükür bişey olmadı cnmm
bizde hep dışarda yedikk ve fena kaçırdımm
kızlar bir hafta aradan sonra geldimm a.s. bizim bayramlar kalabalık geçer fırsat bulamadım girmeye hem bide kaç gün sitede sorun vardı fırsat bulunca baktım ama giremedimramazanıda bitirdik bayramıda geçirdik artık diyet yapma zamanıııı :lepi: kiloma bakmadım ama kilo almadığımı tahmin ediyorum cumaya kadar süper bi diyet yapcamm artık cuma bakarıss kaç çıkcam guclubacismile
sabah bir saat yürüyüş yaptım
daha kahvaltımı yapmadım misafirlerimiz var kalkınca birlikte kahvaltımızı yapıcaz yerimseniben
hepiniz iyisinizdir umarım kaydirigubbakcemile5 benim keyfim ve sağlığım gayet yerinde opuyorumnanaktan öpüldünüzzz
neler mi yedimm sabah yumurta tavada 2dilim ekmek
öğlen barbunya 5kaşık 1dilim ekmek
ince 1dilim tiremusu nescafe
saol cnm aslında tatlıyla hiç aram yokturr tiramisu hafif geliyo baklava yada serbetli tatlılar hiç sevmem
yeşil caya başlasam iyi olcak buğünden itibarenn
kızlar lahana varmıdır pazarda felan hiç görmedimm suyunu içmiştim kışın iyi gelmişti aklıma geldiii
bulursam alayımm yada maydonoz sıyu yapayımmödem atmak içinn
canım hoşgeldiiiinnn a.s.
ama genel olarak hepimizide durum kötü ama bende çok kötü(
yürüyüş yapmana çok hayranım canım...ama dünyalı sen istersen misafirleri bekleme kahvaltını yap... spordan sonraki 2 saat içinde yediğin herşey yağa dönüşmeden kaslara enerji sağlıyor...yani spordan sonra yapılan kahvaltı çok daha faydalı oluyor
Ben ne yersem kilo olarak hep karnıma veriyorum. Bacaklarım, kollarım felan ince am kocaman bir göbeğim var. Bu aralar yani son 3 aydır karnım tok olsa bile yiyorum herşeyi. Kendime engel olmıyorum ne bulursam yiyorum bir şey yemeden duramıyorum bir türlü. Obeziteye doğru yol alıyorum kesin. Yaşım 18 boyum 1.58 Kilom 59 Boyuma ve yaşıma göre kilom "9" kilo fazla. Sırf bu yüzden denize havuz girmedim bu sezon arkadaşlar. Tek bşramıyorum ama birlikten kuvvet doğar. Umarım en kısa sürede aranıza alırsınız beni. Yoksa tüm evi yicem =)
herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramda fena kaçırdım umarım toparlarım kısa zamanda haberiniz vardır mutlaka günlerdir ortalık çalkalanıyo kpss ertelendi sanırım kasımın son haftası olacakmış sevineyim mi eksiklerimi kapatmak için yoksa stres devam ediyo diye üzüleyim mi bilemedim neyse hayırlısı olsun bakalım fırsat buldukça girmeye çalışırım kendinize iyi bakın görüşürüz........
nur canım teşekkürederim.
arkadaşlar hepinize bayram mesajlarınız için teşekkürediyorum.sizlerinde bayramınız mübarek olsun.daha nice sağlıklı huzur dolu sevdiklerimizle beraber bayramlar kutlamak nasib olsun dilerim. inşallah bir dahaki bayrama kadar bütün kiloları verip mezun oluruz. :)))
günaydın kızlarr bayram sonu herkes iyidir inş
bizim bayram bayram gibi değildi evdeydik ilkgünü akşam dışarı çıktık alışveriş merkesezine felan gittik
2.gün eşim nöbetçiydi akşamı kızım düştü hastane felan o günde öyle geçti
3.günüde kahvaltıya ordanda denize gittik
pazarda oy felan evdeydik yanii değişik bir bayramdı gerçi 2senedir hep aynı memlekete gitmiyoruz uzak çocukla zor oluyo bide gidince hep problem benim annemler senin annnenlerr derken problemm
3gün için huzurumuzu bozmayalaım dedikk
yemek konuşuna gelince fena kaçırdımmm
toparlamm lazımmm çokk kötüyümm
bu hafta evle gececek sanırımm temizlikk felan halı felan yıkıcamm dip köşe giriyim diyorum kızla ne kadar olursa artıkk
adcımda tatile gitmişş iyi gezmelerrr cnmm
dosba cnm sende ben gibi fazla kaçıranlardasın sanırım cnmm bu hafta toplarız inşş
geçmiş olsun canım bişi olmadığına sevindim...
dışarda yemek aslında ayarlanabilirse çokta zararlı değil
ilk gün iskender yedim ve tereyağ aldım !!! çok fena bi durum
2.gün pide yedim ama tam bitirmedim
3. gün tavuklu salata yedim hafif olsun diye ama akşam yine dışarda olunca yine pide yedim(
offf ya( ama gerçekten hamburger yememek için gayret ettim çnk ramazandan sonra çok canım çekiyordu... yani pide daha masum geldi (
ama gerçekten şimdi tutuşmaya başladım çnk ikram edilen tatlıları ve sarmaları yedim
işin açıkcası artık kurban bayramına kadar hedefime yaklaşmalıyım... memlekete gitmedim ve bi daha ki gidişime kadar değişim olmalı....bugün tam gaz diyete devam....
şimdi yeşil çayımı içiyorum ...öncelikle ödem oluşmuş vücudumda ondan kurtulmalıyım
bi de evdeki tatlıdan kurtulmam lazım
Kızlar selam! Bu ramazan bna hiç yaramadı maalesef, bir sürü üzüntü dert ve keder şeklinde yaşadım çok şeyi. Bir müddettir dikkat edemiyordm yememe ve tartıya bir çıktım tam 2,5 kg almışım. Şu anda takımı büyük bir zarara soktum biliyorum, özür diliyorum ancak bu defa gerçekten elimde değildi. Ben bugünden itibaren diyet listeme uymakla kalmayacağım aynı zamanda yürüyüş ve spora da başlıyorum. Ama tartıyı da görünce mükemmel bi şekilde şok oldummakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?