Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, diyetisyene gittim, gelsim. Sağolsun, eşim bıraktı. Yoksa bu kadar hızlı gidip gelemezdim :))) Mulu döndüm, çünkü kilomda 400 gr artmış :))) O kadar yığınla kaçamağa hele dünkü şuursuz beslenmeme rağmen... Ben onu hemen bu hafta toparlarım :)))
Bi de balık yağı verdi. HAftada 2-3 gün kullanacağım...
Kızlar, dünya kadar işim var, hiçbirini de yapasım yok. Ne yapcam, bilmem ((( Bi de üstümde halsizlik var..
Buralardayım

Bu arada kızlar, marka vermek yasak, tarif etmeye çalışacağım: bi markanın kutu şişede soğuk bitki çayları çıktı. O markanın sallama yeşil çayı falan da var. Diyetisyen günde 2 kutu içebilirsin dedi :))) Hani sıcaklardan çok bunalırsak diyet kola yerine hem daha sağlıklı hem de diyetisyenden izin çıktı :)))))

kötü beslenilmiş bir hafta sonundan sonra,oğlumu ateşli bir halde evde bırakıp işe geldim.gittiğimi görünce ağladı bende ağladım ama dahada ateşlenirse izin alabilmek adına işe gelmek zorundaydım.ben çıkarken evden 37.7 ydi ateşi. az önce valideyi aradım 38.5 olmuş. ateşlenmesini dün akşam eve gelince farettik,üstünü değiştirirken sırtı çok sıcak geldi,sonra enselerini farkkettim,bir müddet sonrada kafası sıcakladı. 38.5 du ateşi yemek yedikten sonra şurubunu verdim uyudu bende yanında yattım sürekli baktım ateşine en sonunda sabah 5 gibi fitil vermek zorunda kaldım,çok korktu,ağladı yavrum benim. böyle işte kızlar bu gün çok fazla gelemeyebilirim. öpüyorum.
bu arada perdelerim sanırım bu akşam gelecek. resim işini bugün halledemem ama en kısa zamanda paylaşırım canlarm.

Canım, neden buruktun ((((
Hayatım, biberler kızartmaya alternatif olarak fırnda közleyebilirsin :)))))
canım soru kapısı bıraktığımı farkedemedim,bunu konuşmasam seni kırmış olmam dimi.
olumunekankayizsmile
közlemek gerçekten iyi fikir birdahakine öyle deneyeceğim hayatım sağol.
sevindim hayatım.hemen dengelersin gider 400 gr. daha yerleşmemiştir zaten. bu yaz hiç yaramadı bize bende hiçbirşey yapmak istemiyorum bu sıralar. olduğu kadar hayatım hiç sıkma kendini.

merhabalarr.. ve işte sonunda aranızdayım ad1 bu kadar tatil yaptım die beni guruptan atmamana sevindim

geçmiş günleri yazamam çünkü unuttuum :kedi:
bu sabah güzel başladı gün, sabah kelebekle yürüyüş yaptık... olumunekankayizsmile
kahvaltım: 2 dilim ekmek, bir k.k. peynir, 1 domates, 2 küçük salatalık klasik kahvaltım işte...

buraya yazmayı özlemişim sizlerin aranızda sohbetlerinizi okumayıda özlemişim keyifler yerindedir umarım herkesin... :kedi:
bu çiçekler sizler içinn
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

Canım benim yaa, geçmişler olsun.Çabucak iyileşsin evladın ...

Canım benim, benim densizliğim. Soru kapısı yoktu anlatımında. Boş boğazlık benimkisi :)))
Seni kocaman öpüyorum :))))
Hava burada çok sıcak bugün hayatım. Kollarımı, bacaklarımı açarak yatsam, bi de rüzgar esse... :))) Hayal gücüm geniştir de...

Biz de seni özledik hayatım :)))

selam arkadaşlar nasılsınız dün sitede sorun vardı sanırım giremedim hava neden bu kadar sıcak yaaa hiç bir şey yapasım gelmiyo haftasonu doğru dürüst ders çalışamadım canım sıkıldı o yüzden zaten bu aralar keyfim de yok bi atlatsaydım şu 2-3 aylık süreci sonra bi kendime gelicem ama :gitme: neyse görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın...

selam kızlar
günlerim yoğun geçiyor gelemiyorum
bugün ütü kuaför ve hastane üçlüsünü halledip akşam valiz işine gireceğim :))yarın yolculuk var :)) antalyaya gidiyorum...çoookkk ihtiyacım vardı...
dr. konusuna gelince bazı problemler çıktı ( gelince tedaviye başlayacağım ( neyse şimdilik bunlarla kendimi sıkmak istemiyorum
bu hafta yediklerime dikkat etmeyeceğim :)) ama pazartesinden sonra takıma dönmeyi düşünüyorum
eğer gelemezsem merak etmeyin canların hepinizi öpüyorum

adcım canım oğluşuna acil şifa diliyorum
nac canım sen artık düzenini sağladın canım darısı bize...
baharcım evet çoook sıcak üzgünüm ama daha da sıcak olacakmış

Evet canımcım, hava bunaltıcı. Benim de ütü yapmam lazım ama ellerim, ayaklarım geri geri gidiyor :)))

DOsbikim, iyi yolculuklar cnaım, iyi tatiller.
İyice dinlen, tatilin içine sinsin :)))) Çok öpüyorum :)))

Canlarım öğle yemeğimde 6 tane köfte, 1 dilim ekmek yedim, yanında ayran. Şimdi çayımı içiyorum. Çok azıcık çikolata yedim (( Çok fenayımmmm

canım hoşgeldin.
senin gibi azimli arkadaşlarımıza ihtiyacımız var ama bol paylaşım olursa tabiki. çünkü ancak bu şekilde birbirimize destek sağlıyabiliriz biliyorsun. tekrarlamamaya çalışman bizleri sevindirecektir emin ol canım.
çok sağol canım.
ayrıca kendin için öyle demene üzülürüm, çünkü değilsin, aramızda bu kadar samimiyetimiz var diye düşünüyorum ve sende buna istinaden sordun haklı olarak.seni belki az biliyorum hayatım ama senin hakkında yanılmadığıma çok eminim. olumunekankayizsmile

ankaranın sıcağıda acayip oluyor,bol bol duş almak aklıma geliyor ki yapıyorsundur zaten
rahavetini atmaya çalış hayatım,bu senin için çok önemli o yüzden sıcakların seni etkilemesine izin verme hayatım. :teselli:

kızlar,melzeyit yani kaptan yardımcısı tatilde bugün arayıp konuşucam onunla ama yakında yeni kurallarımızı açıklıcam bilgilerinize.
çağlacım seninlede konuşmam lazım hayatım.

bugünkü öğle yemeğim.
1kase çorba ve karışık salata (semizotu,domates ve salatalık ve biber)

ayrıca adet oldum fenayım. çıkıyorum öpüldünüz.

slm güzellerr...
kızlar bugün annem tarhana yapıyordu bende ona yardım ettim biraz ama bu iyimi oldu kötümü bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 sabah kahvaltıdan sonra çay faslım biraz uzun sürdü sonrada işte iş güç pek bişey yiyemedim.. 2 kaşık taze tarhana ve 5 tane haşlanmış nohut yedim kaydirigubbakcemile3 ama o beni baya bi tok tuttu sonra bir ara 3 ince dilim karpuz yedim, bugün yeşil çayımı içemedim daha ama az sonra içicem

canım bu yazıyı görmemişim,nachticim cevap yazınca farkeettim. öncelikle çok teşekkürler hayatım,bianönce eve gidip yavrumu görmek istiyorum. daha sonrada git ve tatilin tadınıı çıkar diyorum dilerim çok güzel vakit geçirirsin. çok öpüyorum. şimdiden hayırlı yolculuklar canım. a.s. bencede tatilden sonra dön artık. olumunekankayizsmile

Asumancım, ne güzel şeyler yazmışsın :)))) İnan duygularımız karşılıklı :))))))

kızlar,melzeyit yani kaptan yardımcısı tatilde bugün arayıp konuşucam onunla ama yakında yeni kurallarımızı açıklıcam bilgilerinize.
çağlacım seninlede konuşmam lazım hayatım.

Canım, sabah buradayım. Msn i de açarım :))))

bugünkü öğle yemeğim.
1kase çorba ve karışık salata (semizotu,domates ve salatalık ve biber)

ayrıca adet oldum fenayım. çıkıyorum öpüldünüz.

Uff, sıcakta daha da yorar adetin.. Eskiden (üni.deyken falan) çok şikayetçiydim. Şimdi adet görmemizin ne kadar elzem bi şey olduğunu bildiğim için diyorum ki: iyi ki regl olmuşsun arkadaşım :)))))

Yedin mi yoksatarhanaları :)))) Ama çok yememişsindir diye düşünüyorum :)))))
Bu arada öğünlerinin çok ufak olduğunu söylemeden geçemeyeceğim dünyalıcım :))))
Akşam ne yedin acaba :)))

öğlen
1 kepçe çorba

ara
1 şeftali

Bu kadar mı? Cancağızım, halsiz düşeceksin. Hiç bi şey yememişsin ki (((

Canlarım, bugün öğleden sonra canavar gibi ütü yaptım. Ayaklarım koptu vallahi :))) Şimdi yenileri yıkanıyor...
Akşam yemeğim zengindi ama kalorisinin düşük olduğunu düşünüyorum :))) 1 küçük enginar, 2 kaşık köz patlıcan, 2 kaşık haydari,1 küçük köfte.
Suyum bugün iyiydi:2 lt. Bu hafta yeşil çay içmeyeceğim. Suyumu içemiyorum o zaman..

selam çıtırlar nasıl gidiyoo herkes iyidir inş bende iyiyce saldım kendimi misafirlerle beraber yemektenn toplanıyım dönmeyi düşünüyorum tabi aranıza kabul ederseniz beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…