canım soru kapısı bıraktığımı farkedemedim,bunu konuşmasam seni kırmış olmam dimi.Canım, neden buruktun((((
Hayatım, biberler kızartmaya alternatif olarak fırnda közleyebilirsin :)))))
sevindim hayatım.hemen dengelersin gider 400 gr. daha yerleşmemiştir zaten. bu yaz hiç yaramadı bize bende hiçbirşey yapmak istemiyorum bu sıralar. olduğu kadar hayatım hiç sıkma kendini.Kızlar, diyetisyene gittim, gelsim. Sağolsun, eşim bıraktı. Yoksa bu kadar hızlı gidip gelemezdim :))) Mulu döndüm, çünkü kilomda 400 gr artmış :))) O kadar yığınla kaçamağa hele dünkü şuursuz beslenmeme rağmen... Ben onu hemen bu hafta toparlarım :)))
Bi de balık yağı verdi. HAftada 2-3 gün kullanacağım...
Kızlar, dünya kadar işim var, hiçbirini de yapasım yok. Ne yapcam, bilmem((( Bi de üstümde halsizlik var..
Buralardayım
kötü beslenilmiş bir hafta sonundan sonra,oğlumu ateşli bir halde evde bırakıp işe geldim.gittiğimi görünce ağladı bende ağladım ama dahada ateşlenirse izin alabilmek adına işe gelmek zorundaydım.ben çıkarken evden 37.7 ydi ateşi. az önce valideyi aradım 38.5 olmuş. ateşlenmesini dün akşam eve gelince farettik,üstünü değiştirirken sırtı çok sıcak geldi,sonra enselerini farkkettim,bir müddet sonrada kafası sıcakladı. 38.5 du ateşi yemek yedikten sonra şurubunu verdim uyudu bende yanında yattım sürekli baktım ateşine en sonunda sabah 5 gibi fitil vermek zorunda kaldım,çok korktu,ağladı yavrum benim. böyle işte kızlar bu gün çok fazla gelemeyebilirim. öpüyorum.
bu arada perdelerim sanırım bu akşam gelecek. resim işini bugün halledemem ama en kısa zamanda paylaşırım canlarm.
canım soru kapısı bıraktığımı farkedemedim,bunu konuşmasam seni kırmış olmam dimi.
olumunekankayizsmile
közlemek gerçekten iyi fikir birdahakine öyle deneyeceğim hayatım sağol.
sevindim hayatım.hemen dengelersin gider 400 gr. daha yerleşmemiştir zaten. bu yaz hiç yaramadı bize bende hiçbirşey yapmak istemiyorum bu sıralar. olduğu kadar hayatım hiç sıkma kendini.
merhabalarr.. ve işte sonunda aranızdayım ad1 bu kadar tatil yaptım die beni guruptan atmamana sevindim
geçmiş günleri yazamam çünkü unuttuum :kedi:
bu sabah güzel başladı gün, sabah kelebekle yürüyüş yaptık... olumunekankayizsmile
kahvaltım: 2 dilim ekmek, bir k.k. peynir, 1 domates, 2 küçük salatalıkklasik kahvaltım işte...
buraya yazmayı özlemişim sizlerin aranızda sohbetlerinizi okumayıda özlemişim keyifler yerindedir umarım herkesin... :kedi:
bu çiçekler sizler içinn
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
selam arkadaşlar nasılsınız dün sitede sorun vardı sanırım giremedim hava neden bu kadar sıcak yaaa hiç bir şey yapasım gelmiyo haftasonu doğru dürüst ders çalışamadım canım sıkıldı o yüzden zaten bu aralar keyfim de yok bi atlatsaydım şu 2-3 aylık süreci sonra bi kendime gelicem ama :gitme: neyse görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın...
selam kızlar
günlerim yoğun geçiyor gelemiyorum
bugün ütü kuaför ve hastane üçlüsünü halledip akşam valiz işine gireceğim :))yarın yolculuk var :)) antalyaya gidiyorum...çoookkk ihtiyacım vardı...
dr. konusuna gelince bazı problemler çıktı( gelince tedaviye başlayacağım ( neyse şimdilik bunlarla kendimi sıkmak istemiyorum
bu hafta yediklerime dikkat etmeyeceğim :)) ama pazartesinden sonra takıma dönmeyi düşünüyorum
eğer gelemezsem merak etmeyin canların hepinizi öpüyorum
adcım canım oğluşuna acil şifa diliyorum
nac canım sen artık düzenini sağladın canım darısı bize...
baharcım evet çoook sıcak üzgünüm ama daha da sıcak olacakmış
canım hoşgeldin.merhabalarr.. ve işte sonunda aranızdayım ad1 bu kadar tatil yaptım die beni guruptan atmamana sevindim
geçmiş günleri yazamam çünkü unuttuum :kedi:
bu sabah güzel başladı gün, sabah kelebekle yürüyüş yaptık... olumunekankayizsmile
kahvaltım: 2 dilim ekmek, bir k.k. peynir, 1 domates, 2 küçük salatalıkklasik kahvaltım işte...
buraya yazmayı özlemişim sizlerin aranızda sohbetlerinizi okumayıda özlemişim keyifler yerindedir umarım herkesin... :kedi:
bu çiçekler sizler içinn
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çok sağol canım.Canım benim yaa, geçmişler olsun.Çabucak iyileşsin evladın ...
Canım benim, benim densizliğim. Soru kapısı yoktu anlatımında. Boş boğazlık benimkisi :)))
Seni kocaman öpüyorum :))))
Hava burada çok sıcak bugün hayatım. Kollarımı, bacaklarımı açarak yatsam, bi de rüzgar esse... :))) Hayal gücüm geniştir de...
selam arkadaşlar nasılsınız dün sitede sorun vardı sanırım giremedim hava neden bu kadar sıcak yaaa hiç bir şey yapasım gelmiyo haftasonu doğru dürüst ders çalışamadım canım sıkıldı o yüzden zaten bu aralar keyfim de yok bi atlatsaydım şu 2-3 aylık süreci sonra bi kendime gelicem ama :gitme: neyse görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın...
canım bu yazıyı görmemişim,nachticim cevap yazınca farkeettim. öncelikle çok teşekkürler hayatım,bianönce eve gidip yavrumu görmek istiyorum. daha sonrada git ve tatilin tadınıı çıkar diyorum dilerim çok güzel vakit geçirirsin. çok öpüyorum. şimdiden hayırlı yolculuklar canım. a.s. bencede tatilden sonra dön artık. olumunekankayizsmileselam kızlar
günlerim yoğun geçiyor gelemiyorum
bugün ütü kuaför ve hastane üçlüsünü halledip akşam valiz işine gireceğim :))yarın yolculuk var :)) antalyaya gidiyorum...çoookkk ihtiyacım vardı...
dr. konusuna gelince bazı problemler çıktı( gelince tedaviye başlayacağım ( neyse şimdilik bunlarla kendimi sıkmak istemiyorum
bu hafta yediklerime dikkat etmeyeceğim :)) ama pazartesinden sonra takıma dönmeyi düşünüyorum
eğer gelemezsem merak etmeyin canların hepinizi öpüyorum
adcım canım oğluşuna acil şifa diliyorum
nac canım sen artık düzenini sağladın canım darısı bize...
baharcım evet çoook sıcak üzgünüm ama daha da sıcak olacakmış
çok sağol canım.
ayrıca kendin için öyle demene üzülürüm, çünkü değilsin, aramızda bu kadar samimiyetimiz var diye düşünüyorum ve sende buna istinaden sordun haklı olarak.seni belki az biliyorum hayatım ama senin hakkında yanılmadığıma çok eminim. olumunekankayizsmile
kızlar,melzeyit yani kaptan yardımcısı tatilde bugün arayıp konuşucam onunla ama yakında yeni kurallarımızı açıklıcam bilgilerinize.
çağlacım seninlede konuşmam lazım hayatım.
bugünkü öğle yemeğim.
1kase çorba ve karışık salata (semizotu,domates ve salatalık ve biber)
ayrıca adet oldum fenayım. çıkıyorum öpüldünüz.
slm güzellerr...
kızlar bugün annem tarhana yapıyordu bende ona yardım ettim biraz ama bu iyimi oldu kötümü bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 sabah kahvaltıdan sonra çay faslım biraz uzun sürdü sonrada işte iş güç pek bişey yiyemedim.. 2 kaşık taze tarhana ve 5 tane haşlanmış nohut yedim kaydirigubbakcemile3 ama o beni baya bi tok tuttu sonra bir ara 3 ince dilim karpuz yedim, bugün yeşil çayımı içemedim daha ama az sonra içicem
öğlen
1 kepçe çorba
ara
1 şeftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?