• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğlen
patates bezelye ve havuçtan oluşan değişik bişi vardı adını bilmiyorum :D ondan yedim 2 dilim
3 adet yaprak sarması
15 adet baharatlı çubuk

ara
1 şeftali

akşam
2 dilim karpuz

birde öğlen dayanamadım kuzenin albenisinden bi yudum ısırdım onu yazmasam içim rahat etmicekti (:

Afiyet olsun canım, değişik olmuş :)))) Ama ölçülerin ufak :)))

öğle birşey yemedim zaten sabah kahvaltım öğleyemeği yerine oldu :D arada 3 erik ve şeftalinin 1/4 ü bir dilim tatlı ve iki kaşık makarna :D maşallah baya bi öğün olmuş aram ama neyse.. akşam orta boy balık salata bir dilim ekmek. şu andada kahve içiyorum işte böle geçti günüm bence güzeldi.çünkü açlığı hissediyorum demekki çok yememişim :) ben diyetten önce biraz aşırı yerdimde bunlar bana o yüzden az geliyor :) neyse görüşürüz hatunlar

Çok yememişsin cnaım :)) Afiyet olsun :)

1 Kelebek 21.40
2 Nachtigall 22.85
3 Melis 23.15
4 ad 23.71
5 Jailbreak 23.99
6 nur 24.28
7 ethos 24.73
8 Uzaktandunyalı 30.08
9 Shopaholic 30.56
10 Bahar 33.65

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu hafta sıralamada değişiklik olmadı. Bir kategori değişimi var. Uzaktan dünyalı geçen haftanın tersi olarak fazla kiloludan tekrar obeze geçti. Ama nasılsa haftaya verir.

Kelebek rekor kırdı. Bu şu ana kadar listede gördüğümüz en düşük BMI değeri. Tebrikler.

Ben 500 gr verdim, 59.5 kilo oldum. Listede olsam yine Melis'le ad'ın arasında olacaktım.

Canım, seni tebrik ediyorum. 50 leri gördün :))) Çok güzel bir gelin olacaksın :)))))

günaydııııınnnnn a.s.

GÜnaydın dosbikiiiimmm

günaydın kızar taylorcum sevindim yine 3. omuşum açıklaman için sağol canım :))
4. olmuşuz iyi sayılır. Tabrikler kilo veren herkesi.
melisi çişe alıştırayım dedim artık yazlıkta rahat olur hem de beraberiz çok vakit ayırırım ona kolay olur diye düşündüm. Ama ilk günden pes edeceğim sanki çünkü 2 denememizde de kaçırdı annamde böyle olur dior hemen olmazmış.

melisi çişe alıştırayım dedim artık yazlıkta rahat olur hem de beraberiz çok vakit ayırırım ona kolay olur diye düşündüm. Ama ilk günden pes edeceğim sanki çünkü 2 denememizde de kaçırdı annamde böyle olur dior hemen olmazmış.

Melisim, gelmiş :))) Hoşgeldin canım :))) Tuvalet eğitimi zor canım :))) Kolay gelsin :))) Tuvalet eğitimi 2.5 yaşından sonra başlar diye biliyorum bu arada :))

1 Kelebek 21.40
2 Nachtigall 22.85
3 Melis 23.15
4 ad 23.71
5 Jailbreak 23.99
6 nur 24.28
7 ethos 24.73
8 Uzaktandunyalı 30.08
9 Shopaholic 30.56
10 Bahar 33.65

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu hafta sıralamada değişiklik olmadı. Bir kategori değişimi var. Uzaktan dünyalı geçen haftanın tersi olarak fazla kiloludan tekrar obeze geçti. Ama nasılsa haftaya verir.

Kelebek rekor kırdı. Bu şu ana kadar listede gördüğümüz en düşük BMI değeri. Tebrikler.

Ben 500 gr verdim, 59.5 kilo oldum. Listede olsam yine Melis'le ad'ın arasında olacaktım.

işte buna çok sevindim bunu gördükten sonra çok daha iyi bi motivasyonla rejime devam edebilirim kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım, değişik olmuş :)))) Ama ölçülerin ufak :)))

baharatlı çubukları yedikten sonra ufaltıyım dedim :1:
bugün biraz daha dikkat ederim (:

sabah kahvaltım:
yarım dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir

Melisim, gelmiş :))) Hoşgeldin canım :))) Tuvalet eğitimi zor canım :))) Kolay gelsin :))) Tuvalet eğitimi 2.5 yaşından sonra başlar diye biliyorum bu arada :))

hoşbuldum tatlım yaa stresli hayatıma bir stres daha ekledim :))
dğün doktor kontrolümüz vardı başla dedi, bazısı 2 yaş diyor bazısı 2.5 bazısı da 3. çeşitli görüşler var. Ben 1 yaşında alışmışım mesela annem eskiden 1 yaşı geçmezdi çocukların bezi çıkarması diyor. Önümüz yaz, yazlıkta kolay olur diye düşündük. Beni bu korkutmuyor da bizim önemli bir problemimiz var biliyorsun kakasını tutuyor işte bu korkutuyor beni bez yok diye daha da tutarmı acaba. kafam karışık bakalım 1 ay birlikteyiz kızımla güzel vakit geçirip sorunlarımız halledeceğiz inşallah.

sabah kahvaltımı çok güzel hazırlamıştım, ama eşim aç kurt gibi nöbetten gelirken börek almış bir de geldi sucuk yaptı. Ben sadece yumurta yapmıştım. Neyse iyi direndim neler yedim yazayım:
1/3 dilim börek, 3 ince dilim sucuk, az yumurta, domates, salatalık, 1 çk. nutella. (biraz çok kaçtı ama iyi frenledim kendimi, bunu brunch sayın bizim pazarımız bugün, eşim yarın yine yok nöbette)
diğer öğünlerde iyi gideceğim.

Canlarım, günüm fena gitmiyor. Öğle yemeğinde 1 porsiyon köfte, 1 dilim ekmekve salata yedim. Suyum 1.5 lt. 2 bardak da yeşil çay içtim.
Ancak komşuya gittim, 2 top dondurma ikram etti. Ben de yedim :(
Kızlar akşamüstü 12 kiraz yedim. Akşam yemeğinde 5kaşık bezelye ve 1 bardak ayran vardı. Suyumu da 2 lt yapsam süper olur....
Günaydın kızlar :)))
Kahvaltımı yapıyorum. Menemen ve 2 dilim ekmek :))) Yanında yeşil çay var.
Hepinize güzel cumartesiler :))))

afiyetler olsun canım. a.s.
adcım ellerine sağlık.
nachtigallcim bizleri bırakmayacağını biliyorum.
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim. ama özellikle nur ve kelebeği. ikiniz de 1.1 kilo vermişsiniz harikasınız.
ricaederim opuyorumnanaktan

Afiyet olsun canımcım :))
opuyorumnanaktan

öğlen
patates bezelye ve havuçtan oluşan değişik bişi vardı adını bilmiyorum :D ondan yedim 2 dilim
3 adet yaprak sarması
15 adet baharatlı çubuk
ara
1 şeftali
akşam
2 dilim karpuz
birde öğlen dayanamadım kuzenin albenisinden bi yudum ısırdım onu yazmasam içim rahat etmicekti (:
afiyet olsun canım,bana göre menünde abartılı birşey yok gibi,gerçi baharatlı çubuktan yemeseydin iyiymiş ama akşam yemeği yememişsin sanırım. :uhm: öğün atlamamanda fayda var hayatım. olumunekankayizsmile
öğle birşey yemedim zaten sabah kahvaltım öğleyemeği yerine oldu :D arada 3 erik ve şeftalinin 1/4 ü bir dilim tatlı ve iki kaşık makarna :D maşallah baya bi öğün olmuş aram ama neyse.. akşam orta boy balık salata bir dilim ekmek. şu andada kahve içiyorum işte böle geçti günüm bence güzeldi.çünkü açlığı hissediyorum demekki çok yememişim :) ben diyetten önce biraz aşırı yerdimde bunlar bana o yüzden az geliyor :) neyse görüşürüz hatunlar
mutlu kelebekcim tatlı ne tatlısıydı yerimseniben
afiyet olsun canım gayet güzel beslenmişsin. opuyorumnanaktan

herkese günaydınnn :) sabah canım kahvaltı yapmak istemedi bir bardak nescafe ve iki çubuk kıraker yedim...

afiyet olsun canım.
Adcığım bu hafta vermişsin, çok sevindim. Hem bunun için hem de kaptanlığını tebrik ediyorum canım.
teşekkürederim canım, opuyorumnanaktan
liste için eline sağlık,gerçi ben baktıkça üzülüyorum ama gerçeklerle yüzleşmem gerekir kaçmak yok. kaydirigubbakcemile

günaydııııınnnnn a.s.
günaydın dosbikim. a.s.

canım, benim oğlumada başladık ilk zamanlar çiş diye söyledi hatta dedim alışacak galiba diye ama,zong.falan gidip geldi derken vazgeçti yani kimse üstüne düşmedi.burda kayınvalidede bi hareket yok ama alışması lazım.yani anlayacağın hemen alışmıyorlar ama çokda sıkmamak lazım. olmazsada zamanı gelince olacaktır zaten.

günaydın arkadaşlar sabah kahvaltım 2 tane eti forma ve az peynir çay içiyorum şimdi de..
günaydın canım afiyet olsun. cokacimcoook

afiyet olsun canım,bana göre menünde abartılı birşey yok gibi,gerçi baharatlı çubuktan yemeseydin iyiymiş ama akşam yemeği yememişsin sanırım. :uhm: öğün atlamamanda fayda var hayatım. olumunekankayizsmile

baharatlı çubukları yediğim için yemedim hemde evde sevmediğim yemek vardı onun için geçiştirdim kaydirigubbakcemile3
ama bundan sonra daha dikkat ederim (:

selam kızlar bengeldim
bakıyorum herkes ii aman daha ii olur canlarım
bende dr. gitmiştim dün bugün bazı tahlil sonuçlarımı aldım tiroidim gayet ii çalışmaya başlamış hatta çok bile çalışıo sanırım :)) dr. göremedim p.tesi tekrar gideceğim :((
benim de bugünlerdeki yiyeceğim kaysı :))malatyadan arkadaşımız kaysı getirdi saolsun biraz çoookça getirmiş... eve meyve almadan yiyorum valla bağırsaklarım çok rahatladı :))hehe

canlar merhaba birazdan çıkacağım.çıkmadan yediklerimi yazayım istedim
sabah 2 dilim ekmekle,1yumurtalık omlet,peynir yedim.
öğlen henüz yok ara olarak sadece elma yedim.

yarın zonguldağ a dayımın nikahına gideceğiz. evde netim yok biliyorsunuz. ama biryerde bulursam gelmeye çalışırım. hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun,güzel hafta sonları diliyorum.

kelebek canım,sen işini bilirsin hayatım. opuyorumnanaktan

dosbacım afiyet olsun balım bize yokmii.. nam nam nam. cokacimcoook

mrb arkadaşlar bugün epey geç kalktım nasıl uyudum o kadar bilmiyorum alarmı bile duymamışım uzun zamandan sonra ilk defa 12 ye kadar uyumuşum tartı önümdeyken tartılayım dedim kilom 81.1 çıktı acaba yanlış mı diye 3-4 defa daha tartıldım hep aynı sonuç çıkmış 800 gram daha gitmiş :nazar: güne güzel başladım anlayacağınız birazdan ders başına geçicem size yazayım dedim önce tickerımı da düzelteyim :) görüşürüz kızlar öpüyorum herkesi :3:

günaydın arkadaşlar sabah kahvaltım 2 tane eti forma ve az peynir çay içiyorum şimdi de..

Afiyet olsun canım. Umarım eşin ve ameliyat süreci iyi geçiyordur..

hoşbuldum tatlım yaa stresli hayatıma bir stres daha ekledim :))
dğün doktor kontrolümüz vardı başla dedi, bazısı 2 yaş diyor bazısı 2.5 bazısı da 3. çeşitli görüşler var. Ben 1 yaşında alışmışım mesela annem eskiden 1 yaşı geçmezdi çocukların bezi çıkarması diyor. Önümüz yaz, yazlıkta kolay olur diye düşündük. Beni bu korkutmuyor da bizim önemli bir problemimiz var biliyorsun kakasını tutuyor işte bu korkutuyor beni bez yok diye daha da tutarmı acaba. kafam karışık bakalım 1 ay birlikteyiz kızımla güzel vakit geçirip sorunlarımız halledeceğiz inşallah.

sabah kahvaltımı çok güzel hazırlamıştım, ama eşim aç kurt gibi nöbetten gelirken börek almış bir de geldi sucuk yaptı. Ben sadece yumurta yapmıştım. Neyse iyi direndim neler yedim yazayım:
1/3 dilim börek, 3 ince dilim sucuk, az yumurta, domates, salatalık, 1 çk. nutella. (biraz çok kaçtı ama iyi frenledim kendimi, bunu brunch sayın bizim pazarımız bugün, eşim yarın yine yok nöbette)
diğer öğünlerde iyi gideceğim.

İyi yapmışsın Ferdacım, sen de sürekli devam eden düzende yapamazsın :))) İyi yapmışsın :)))
Tuvalet deneyiminizde de kolaylıklar gelsin. Ailenizde herkes bilgili... Eminim en doğrusunu yaparsınız. Kızının kaka tutmasının sebeblerinden biri kabızlık sorunuyla ilgili olabilir mi?
Demek senin de kahvaltını yakan eşin :)))) Diğer öğünlerde toparlarsın artık :)))))

selam kızlar bengeldim
bakıyorum herkes ii aman daha ii olur canlarım
bende dr. gitmiştim dün bugün bazı tahlil sonuçlarımı aldım tiroidim gayet ii çalışmaya başlamış hatta çok bile çalışıo sanırım :)) dr. göremedim p.tesi tekrar gideceğim :((
benim de bugünlerdeki yiyeceğim kaysı :))malatyadan arkadaşımız kaysı getirdi saolsun biraz çoookça getirmiş... eve meyve almadan yiyorum valla bağırsaklarım çok rahatladı :))hehe

Kayısı iyidir hayatım, afiyet şeker olsun :))))) Tioidinle ilgili habere de çok sevindim cnaımcım :)))) Her işin başı sağlık :))))

canlar merhaba birazdan çıkacağım.çıkmadan yediklerimi yazayım istedim
sabah 2 dilim ekmekle,1yumurtalık omlet,peynir yedim.
öğlen henüz yok ara olarak sadece elma yedim.

yarın zonguldağ a dayımın nikahına gideceğiz. evde netim yok biliyorsunuz. ama biryerde bulursam gelmeye çalışırım. hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun,güzel hafta sonları diliyorum.

Kahvaltın çok güzel olmuş adcım :)))) Yarınki nikahta da iyi eğlenceler :))))

mrb arkadaşlar bugün epey geç kalktım nasıl uyudum o kadar bilmiyorum alarmı bile duymamışım uzun zamandan sonra ilk defa 12 ye kadar uyumuşum tartı önümdeyken tartılayım dedim kilom 81.1 çıktı acaba yanlış mı diye 3-4 defa daha tartıldım hep aynı sonuç çıkmış 800 gram daha gitmiş :nazar: güne güzel başladım anlayacağınız birazdan ders başına geçicem size yazayım dedim önce tickerımı da düzelteyim :) görüşürüz kızlar öpüyorum herkesi :3:

Günaydın şekerim :))))) Verdiğin 800 gram da süperrrr :)))))

Kızlar benim bu aralar midem çok kötü. Sürekli yanıyor ve ağrıyor. Mide ilacımı düzenli içmeliyim. Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra midem gene kötü oldu. Ben de 1 saat daha dayanıp öğle yemeğimi yedim. 6 tekirdağ köfe, salata ve 1 dilim ekmek. Bi dışarı çıktık, midem kötü oldu. 1 hamburger (ufak)yedim ve ayran içtim. Saat 14 gibiydi. Şimdi gene midem ağrıyor. Bi terslik olmasa bari...

bugün çok fena çikolata krizim tutmuş durumda zor frenliyorum kendimi
eyvahedigeldismile

umarım tutabilirim kendimi kaydirigubbakcemile

öğlen
1 şeftali
1 armut
ve hala ismini öğrenemediğim o patatesli şeyden yedim 1 dilim (:

1 bardakta yeşilçay içnmiştim sabah birazdan yine içerim

Back