Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım, benim oğlumada başladık ilk zamanlar çiş diye söyledi hatta dedim alışacak galiba diye ama,zong.falan gidip geldi derken vazgeçti yani kimse üstüne düşmedi.burda kayınvalidede bi hareket yok ama alışması lazım.yani anlayacağın hemen alışmıyorlar ama çokda sıkmamak lazım. olmazsada zamanı gelince olacaktır zaten.
selam kızlar bengeldim
bakıyorum herkes ii aman daha ii olur canlarım
bende dr. gitmiştim dün bugün bazı tahlil sonuçlarımı aldım tiroidim gayet ii çalışmaya başlamış hatta çok bile çalışıo sanırım :)) dr. göremedim p.tesi tekrar gideceğim (
benim de bugünlerdeki yiyeceğim kaysı :))malatyadan arkadaşımız kaysı getirdi saolsun biraz çoookça getirmiş... eve meyve almadan yiyorum valla bağırsaklarım çok rahatladı :))hehe
canlar merhaba birazdan çıkacağım.çıkmadan yediklerimi yazayım istedim
sabah 2 dilim ekmekle,1yumurtalık omlet,peynir yedim.
öğlen henüz yok ara olarak sadece elma yedim.
yarın zonguldağ a dayımın nikahına gideceğiz. evde netim yok biliyorsunuz. ama biryerde bulursam gelmeye çalışırım. hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun,güzel hafta sonları diliyorum.
mrb arkadaşlar bugün epey geç kalktım nasıl uyudum o kadar bilmiyorum alarmı bile duymamışım uzun zamandan sonra ilk defa 12 ye kadar uyumuşum tartı önümdeyken tartılayım dedim kilom 81.1 çıktı acaba yanlış mı diye 3-4 defa daha tartıldım hep aynı sonuç çıkmış 800 gram daha gitmiş güne güzel başladım anlayacağınız birazdan ders başına geçicem size yazayım dedim önce tickerımı da düzelteyim :) görüşürüz kızlar öpüyorum herkesi
İyi yapmışsın Ferdacım, sen de sürekli devam eden düzende yapamazsın :))) İyi yapmışsın :)))
Tuvalet deneyiminizde de kolaylıklar gelsin. Ailenizde herkes bilgili... Eminim en doğrusunu yaparsınız. Kızının kaka tutmasının sebeblerinden biri kabızlık sorunuyla ilgili olabilir mi?
Demek senin de kahvaltını yakan eşin :)))) Diğer öğünlerde toparlarsın artık :))))
Kızlar benim bu aralar midem çok kötü. Sürekli yanıyor ve ağrıyor. Mide ilacımı düzenli içmeliyim. Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra midem gene kötü oldu. Ben de 1 saat daha dayanıp öğle yemeğimi yedim. 6 tekirdağ köfe, salata ve 1 dilim ekmek. Bi dışarı çıktık, midem kötü oldu. 1 hamburger (ufak)yedim ve ayran içtim. Saat 14 gibiydi. Şimdi gene midem ağrıyor. Bi terslik olmasa bari...
bugün çok fena çikolata krizim tutmuş durumda zor frenliyorum kendimi
eyvahedigeldismile
umarım tutabilirim kendimi kaydirigubbakcemile
öğlen
1 şeftali
1 armut
ve hala ismini öğrenemediğim o patatesli şeyden yedim 1 dilim
1 bardakta yeşilçay içnmiştim sabah birazdan yine içerim
öğle bir simit bir poğça yarım kurabiye ve çay :)
şimdi akşam yemeğimi yedim 2 kase çorba ve salata
selam kızlar
bugün ki beslenmem kötüydü kahvaltı yaptım bol kalorili
öğlen sadece kaysı yedim ve uyudum :)) kalktığımda bende de çok değişiklik olmuş ama biliyorum ki sıcaktan su kaybettim (
neyse şimdi de makarna yapıyorum az yiyeceğim görüşürüz
akşam yemeği olarak 2 kepçe çorba içtim
az önce de 1 şeftali bide yarım dilim ekmek yedim
evet aynen öyle canım iyi tanımışsın beni :))) hayatımı strese sokacak bir şeyler bulmalıyım sürekli :)
evet kabızlığıyla ilgili yaklaşık 14 aydır tutma sorunu da var, bu konuda uzmanım artık. Bu ara diş çıkarıyor yine ondan kabızlığı doruğa ulaştı, millet ishal olur diş çıkarırken bizimki kabız :)
evet eşim gerçekten. Israr ediyor bir de. Tel.de sordu börek alayımmı. Hayır dedim yine de almış.
dikkat et canım midene. Benim de rahatsızdır özellikle yediklerime çok dikkat ederim. Birazcık çok yemişmisin :kedi:
Şu patatesli şeyi çok merak ettim :)))) Afiyet olsun :)))
Afiyet şeker :))) Mutlu kelebekle birlikte mi yediniz yoksa :)))) Çorba falan...
teşekkürlerr yok mutlu_kelebekimle beraber değildik ayrı ayrı ama kalpler bir menümüzde bir olmuş (
ah adını bi bilsemm ama tarif edebilirim
patatesler haşlanıp eziliyor içine haşlanmış havuç ve bezelye konuluyor rulo haline getiriliyor dilim dilim kesip afiyetle yiyiyorsunkaydirigubbakcemile3
teşekkürler
teşekkürlerr yok mutlu_kelebekimle beraber değildik ayrı ayrı ama kalpler bir menümüzde bir olmuş (
az önce de
5 kiraz
2 erik
1 incir yedim
canım benim bencede kalplerimiz bir ki menümiz bir olmuş. sen ne çorbası içmiştin p hehehe
canım sana bişey söylicem şeftali meyva diye yiyorsun ama kalorisi baya yüksek bir meyva o yüzden çok sık tüketme bence...
cicişim benim aslında sen daha fazla zayıflama böle çok şekersinnnn olumunekankayizsmile
Aman aman, tarifi de pek güzel olmuş :))) ANladığım kadarıyla dalyan köftenin sebzeli versiyonu :))) Zaten bezelye, patates ve havuç birbirine çok yakışır. Canımcım, aklında bulunsun, bu saydığın malzemelerin üçü de şeker oranı yüksek ve kısıtlı tüketilmesi gerekiyor. Zaten 1-2 dilim yemişsin, sorun yok :)))
1.5 porsiyon meyve gibi olmuş :)))) Çeşit iyidir. 1 incir 1 porsiyon meyvedir, bilgin olsun :)))
canım benim bencede kalplerimiz bir ki menümiz bir olmuş. sen ne çorbası içmiştin p hehehe
canım sana bişey söylicem şeftali meyva diye yiyorsun ama kalorisi baya yüksek bir meyva o yüzden çok sık tüketme bence...
cicişim benim aslında sen daha fazla zayıflama böle çok şekersinnnn olumunekankayizsmile
günaydın canım. güzel bir akşam geçirmişsiniz sevindim.umarım pilav kilonu etkilememiştir. senin içinde güzel bir pazartesi olur inşallah.afiyetolsun canım.Günaydın cnalarım,
Dün öğleden sonra evde otururken arkadaşımız aradı. Kalktık, onlara gittik apar topar :)))
Gece maç bittikten sonra eve geldik :)))) Özlemiştim, iyi oldu.
İyi oldu da akşam yemeğinde pilavı abarttım maalesef (( Birazdan diyetisyene gideceğim. Zamanlama biraz kötü oldu
Neyse, şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum.
Hepinize güzel pazartesiler...
günaydın dosbikim. a.s.günaydııııınnnn a.s.
canım bu sıralar havalar pek istikrarsız gidiyor. ayrıca çok dikkat etmek lazım bu havalara. neyseki güzel olacakmış artık değerlendirirsin. canım adet döneminde fazla su kaybediyor olabilirmisin. benim midem şişince göbeğimde şişiyor midem inince göbeğimde iniyor,mide olayından kurtulursam göbek sorunumuda çözmüş olurum ama sonrasında spor yapmam şart malesef.selaam kızlar ben yine giremedim nete dün ama hava bir soğuk bir esinti vardı ki.fena halde de halsizlik vardı kolumu bile kıpırdatmak istemedim ama sabah yürüyüşümü yapmıştım 40 dk hızlı tempolu iyi oldu.bugün da yüzdüm nihayet havalr da ısınacakmış zaten 10 derece birden yazın en sıcak günleri olacakmış.yandık yandık.neyse deniz güzel olur artık.ben aynı düzende yemeye devam ediyorum ama tek derdim kahvaltım öğleyi buluyor e bir de misafir olunca herkesin duşunu beklerken geç kalıyoruz ama kalkınca galeta kayısı falan yiyorum kahvaltı gibi oluyor bana ne yapayım.ama içim hiç rahat değil ne yazık ki!şimdilik böyle.bir de bugün şunu farkettim adet dönemi sırasında ben çok kilo veriyorum ve göbeğim azalıyor.heralde öyle temizleniyor içi.zaten 1 yıl veriyorlar eski haline dönmek için.aslında hamile kaldığım kiloya ulaştım ama göbek problemim oluştu onuda halletsem eskisinden süpper olacam
sıcaklarda gezilmiyor hayatım insan daha çok yoruluyor. nuru bende merak ettim inşallah hakkında hayırlısı olur.mrb arkadaşlar herkese iyi pazarlar ankara çok sıcak dışarı çıkmak istiyodum bugün ama evde oturmak daha mantıklı nur u merak ettim acaba nasıl geçti sınavı umarım iyi geçmiştir darısı benim başıma bi kurtulsaydım şu sınavdan eyvahedigeldismile
canım hiç ummadığımız yiyecekler bizi kandırıyor,malesef. bu yzüdendirki bilinçli beslenmek gerekiyor,nachticim de bunu başaranlardan,bu konuda sana çok yardımcı olabilir.aa evet en iyi açıklaması dalyan köftenin sebzeli versiyonu aklıma hiç böyle tarif etmek gelmemişti ( bilmiyordum ya diyet işidir bu diye yiyip duruyordur bundan sonra uzak dururum bu üçlüden
incir mahfetmiş ozaman beni ( zaten annemin zoruyla yemiştim aa ye kızım nolcak hiç bişeycik olmaz meyveden diyerek (( anlatmaktan bıktım ama hala meyvenin kilo aldırmayacağı düşüncesinde ((
canım bi denersin,baktın olmuyor hiç sıkmazsın.ne sen üzül ne o üzülsün. mutlak bir gün öğrenecekler,zamanı gelince o kendini belli eder zaten.güzel günlerinizi tuvalet eğitimiyle sıkarak geçirmeyin. uzmanlarda çocuklarını sıkıp kendilerini bunaltan annelere kızıyorlar,zamanı gelince yapar çocuklar diyorlar.evet adcım ilgi gerekiyor zor bir işmiş bugüne kadar hiç düşünmemiştim bu boyutunu dün akşamüstü açtım bezini şu ana kadar hiç tuvalete yapmadı hep kaçırdı ama dışarı çıkarken de bağladım. Tam anlamıyla çıkarıp atmaya cesaret edemedim henüz. Bugün tekrar bağlama nedenim kabızlık vesilesi ile ağlama kriziydi mümkün değil yapmazdı başka türlü. Bu 1 ay ilgileneceğim bakalım sonuç ne olacak ben yokken bakıcısı da ilgilenir biliyorum. Evdeki haliları yıkatmaya vermiştim 2 gün önce süper zamanlama oldu :)))
Bugünki tek kazancım genel olarak kaç saatte bir çiş yaptığını öğrenmem oldu, bugüne kadar hiç takip etmemiştim. Senin oğluşda alışır hatta kendisi ister büyüdü artık.
afiyet olsun hayatım. Mutlu olsunlar hep inşallah dayınlar.
tatil ne zamandı dosbikim,git gelde başlayalım biran önce bi yerlerden.selam kızlar
bugün ki beslenmem kötüydü kahvaltı yaptım bol kalorili
öğlen sadece kaysı yedim ve uyudum :)) kalktığımda bende de çok değişiklik olmuş ama biliyorum ki sıcaktan su kaybettim (
neyse şimdi de makarna yapıyorum az yiyeceğim görüşürüz
amanın bol karbonhidrat. mafoldumbenöğle bir simit bir poğça yarım kurabiye ve çay :)
Kızlar benim bu aralar midem çok kötü. Sürekli yanıyor ve ağrıyor. Mide ilacımı düzenli içmeliyim. Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra midem gene kötü oldu. Ben de 1 saat daha dayanıp öğle yemeğimi yedim. 6 tekirdağ köfe, salata ve 1 dilim ekmek. Bi dışarı çıktık, midem kötü oldu. 1 hamburger (ufak)yedim ve ayran içtim. Saat 14 gibiydi. Şimdi gene midem ağrıyor. Bi terslik olmasa bari...
canım hiç ummadığımız yiyecekler bizi kandırıyor,malesef. bu yzüdendirki bilinçli beslenmek gerekiyor,nachticim de bunu başaranlardan,bu konuda sana çok yardımcı olabilir.
gelelim bana.
cumartesi öğle yemeği olarak işten çıkmadan hemen önce ayak üstü 1ad poğaça yedim,
sonra işlerim vardı halledip hemen eve gittim.oğlumu alıp tekrar çarşıya indim sahilde ardaşlarla buluşmadan önce eşimide alıp çorbacıya girdik,oğlum çorbasından ve pilavından yedim. yani yaklaşık 1 kepçe çorba 5 kaşık pilav olmuştur. bilmiyorumkismile
pazar günü yine omletli sade bir kahvaltıdan sonra,hazırlanıp zonguldağın yolunu tuttuk.uzun zamandır görmedğim akrabaları gördüm,iyi oldu ama buruktum hemde çok.
nikah öncesi öğle yemeği yemek için yine lokantadaydık. oğlumun pilav ve tas kebabında arta kalanları yedim. nihah sonrası evde yine tavuklu pilav vardı oğlumun arta kalanlarını yedim. kaydirigubbakcemile
akşam eve gelince makarna ve domates soslu biber kızartması yaptım. 1 dilim ekmekle kızartmdan yedim. :mymeka: biberleri mecbur kızattım çünkü sürekli biber almışım evde nerdeyse 3 kilo biber vardı.neyseki birazı gitti.