• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
bugün ki beslenmem kötüydü kahvaltı yaptım bol kalorili
öğlen sadece kaysı yedim ve uyudum :)) kalktığımda bende de çok değişiklik olmuş ama biliyorum ki sıcaktan su kaybettim :((
neyse şimdi de makarna yapıyorum az yiyeceğim görüşürüz

akşam yemeği olarak 2 kepçe çorba içtim

az önce de 1 şeftali bide yarım dilim ekmek yedim

Son düzenleme:
canım, benim oğlumada başladık ilk zamanlar çiş diye söyledi hatta dedim alışacak galiba diye ama,zong.falan gidip geldi derken vazgeçti yani kimse üstüne düşmedi.burda kayınvalidede bi hareket yok ama alışması lazım.yani anlayacağın hemen alışmıyorlar ama çokda sıkmamak lazım. olmazsada zamanı gelince olacaktır zaten.

evet adcım ilgi gerekiyor zor bir işmiş bugüne kadar hiç düşünmemiştim bu boyutunu dün akşamüstü açtım bezini şu ana kadar hiç tuvalete yapmadı hep kaçırdı ama dışarı çıkarken de bağladım. Tam anlamıyla çıkarıp atmaya cesaret edemedim henüz. Bugün tekrar bağlama nedenim kabızlık vesilesi ile ağlama kriziydi mümkün değil yapmazdı başka türlü. Bu 1 ay ilgileneceğim bakalım sonuç ne olacak ben yokken bakıcısı da ilgilenir biliyorum. Evdeki haliları yıkatmaya vermiştim 2 gün önce süper zamanlama oldu :)))
Bugünki tek kazancım genel olarak kaç saatte bir çiş yaptığını öğrenmem oldu, bugüne kadar hiç takip etmemiştim. Senin oğluşda alışır hatta kendisi ister büyüdü artık.

selam kızlar bengeldim
bakıyorum herkes ii aman daha ii olur canlarım
bende dr. gitmiştim dün bugün bazı tahlil sonuçlarımı aldım tiroidim gayet ii çalışmaya başlamış hatta çok bile çalışıo sanırım :)) dr. göremedim p.tesi tekrar gideceğim :((
benim de bugünlerdeki yiyeceğim kaysı :))malatyadan arkadaşımız kaysı getirdi saolsun biraz çoookça getirmiş... eve meyve almadan yiyorum valla bağırsaklarım çok rahatladı :))hehe

ne güzel bir haber canım. Benden de doktor istedi bir sürü tahlil pazartesi yaptıracsğım sonuçlarını merak ediyorum.

canlar merhaba birazdan çıkacağım.çıkmadan yediklerimi yazayım istedim
sabah 2 dilim ekmekle,1yumurtalık omlet,peynir yedim.
öğlen henüz yok ara olarak sadece elma yedim.

yarın zonguldağ a dayımın nikahına gideceğiz. evde netim yok biliyorsunuz. ama biryerde bulursam gelmeye çalışırım. hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun,güzel hafta sonları diliyorum.

afiyet olsun hayatım. Mutlu olsunlar hep inşallah dayınlar.

mrb arkadaşlar bugün epey geç kalktım nasıl uyudum o kadar bilmiyorum alarmı bile duymamışım uzun zamandan sonra ilk defa 12 ye kadar uyumuşum tartı önümdeyken tartılayım dedim kilom 81.1 çıktı acaba yanlış mı diye 3-4 defa daha tartıldım hep aynı sonuç çıkmış 800 gram daha gitmiş :nazar: güne güzel başladım anlayacağınız birazdan ders başına geçicem size yazayım dedim önce tickerımı da düzelteyim :) görüşürüz kızlar öpüyorum herkesi :3:

baharım çok sevindim gerçekten.70li kiloları göreceksin yakında.

İyi yapmışsın Ferdacım, sen de sürekli devam eden düzende yapamazsın :))) İyi yapmışsın :)))
Tuvalet deneyiminizde de kolaylıklar gelsin. Ailenizde herkes bilgili... Eminim en doğrusunu yaparsınız. Kızının kaka tutmasının sebeblerinden biri kabızlık sorunuyla ilgili olabilir mi?
Demek senin de kahvaltını yakan eşin :)))) Diğer öğünlerde toparlarsın artık :))))

evet aynen öyle canım iyi tanımışsın beni :))) hayatımı strese sokacak bir şeyler bulmalıyım sürekli :)
evet kabızlığıyla ilgili yaklaşık 14 aydır tutma sorunu da var, bu konuda uzmanım artık. Bu ara diş çıkarıyor yine ondan kabızlığı doruğa ulaştı, millet ishal olur diş çıkarırken bizimki kabız :)
evet eşim gerçekten. Israr ediyor bir de. Tel.de sordu börek alayımmı. Hayır dedim yine de almış.

Kızlar benim bu aralar midem çok kötü. Sürekli yanıyor ve ağrıyor. Mide ilacımı düzenli içmeliyim. Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra midem gene kötü oldu. Ben de 1 saat daha dayanıp öğle yemeğimi yedim. 6 tekirdağ köfe, salata ve 1 dilim ekmek. Bi dışarı çıktık, midem kötü oldu. 1 hamburger (ufak)yedim ve ayran içtim. Saat 14 gibiydi. Şimdi gene midem ağrıyor. Bi terslik olmasa bari...

dikkat et canım midene. Benim de rahatsızdır özellikle yediklerime çok dikkat ederim. Birazcık çok yemişmisin :kedi:

çıkmam lazım annam telini unutmuş bir yerde aradılar gidip alayım. Geri kalanlara sonra yazarım.

bugün çok fena çikolata krizim tutmuş durumda zor frenliyorum kendimi
eyvahedigeldismile

umarım tutabilirim kendimi kaydirigubbakcemile

öğlen
1 şeftali
1 armut
ve hala ismini öğrenemediğim o patatesli şeyden yedim 1 dilim (:

1 bardakta yeşilçay içnmiştim sabah birazdan yine içerim

Şu patatesli şeyi çok merak ettim :)))) Afiyet olsun :)))

öğle bir simit bir poğça yarım kurabiye ve çay :)

Amaney, biraz kaçmış mı ne:))))

şimdi akşam yemeğimi yedim 2 kase çorba ve salata

Toparlamışsın demek :)))))

selam kızlar
öğlen sadece kaysı yedim ve uyudum :)) kalktığımda bende de çok değişiklik olmuş ama biliyorum ki sıcaktan su kaybettim :((

Bugün böyle kaçamaklı olmuş, toparlarsın yarına canım :)))))
Umarım kaybettiklerin sadece su değildir, yanında yağ da vardır :))))

akşam yemeği olarak 2 kepçe çorba içtim

az önce de 1 şeftali bide yarım dilim ekmek yedim

Afiyet şeker :))) Mutlu kelebekle birlikte mi yediniz yoksa :)))) Çorba falan...

evet aynen öyle canım iyi tanımışsın beni :))) hayatımı strese sokacak bir şeyler bulmalıyım sürekli :)
evet kabızlığıyla ilgili yaklaşık 14 aydır tutma sorunu da var, bu konuda uzmanım artık. Bu ara diş çıkarıyor yine ondan kabızlığı doruğa ulaştı, millet ishal olur diş çıkarırken bizimki kabız :)
evet eşim gerçekten. Israr ediyor bir de. Tel.de sordu börek alayımmı. Hayır dedim yine de almış.

dikkat et canım midene. Benim de rahatsızdır özellikle yediklerime çok dikkat ederim. Birazcık çok yemişmisin :kedi:

Benim de benzer huyum olduğu için seni iyi anlayabiliyorum canımcım :))))
O hamburger fazla olmuş di mi... Akşam yemeğinde 1 kase çorba içtim, toparlamış mıyımdır acaba :))))

Şu patatesli şeyi çok merak ettim :)))) Afiyet olsun :)))

ah adını bi bilsemm :D ama tarif edebilirim :D

patatesler haşlanıp eziliyor içine haşlanmış havuç ve bezelye konuluyor rulo haline getiriliyor dilim dilim kesip afiyetle yiyiyorsunkaydirigubbakcemile3

teşekkürler (:

Afiyet şeker :))) Mutlu kelebekle birlikte mi yediniz yoksa :)))) Çorba falan...

teşekkürlerr (: yok mutlu_kelebekimle beraber değildik ayrı ayrı ama kalpler bir menümüzde bir olmuş ((:

teşekkürlerr (: yok mutlu_kelebekimle beraber değildik ayrı ayrı ama kalpler bir menümüzde bir olmuş ((:

canım benim bencede kalplerimiz bir ki menümiz bir olmuş. sen ne çorbası içmiştin :Pp hehehe

canım sana bişey söylicem şeftali meyva diye yiyorsun ama kalorisi baya yüksek bir meyva o yüzden çok sık tüketme bence...

cicişim benim aslında sen daha fazla zayıflama böle çok şekersinnnn olumunekankayizsmile

ah adını bi bilsemm :D ama tarif edebilirim :D

patatesler haşlanıp eziliyor içine haşlanmış havuç ve bezelye konuluyor rulo haline getiriliyor dilim dilim kesip afiyetle yiyiyorsunkaydirigubbakcemile3

teşekkürler (:

Aman aman, tarifi de pek güzel olmuş :))) ANladığım kadarıyla dalyan köftenin sebzeli versiyonu :))) Zaten bezelye, patates ve havuç birbirine çok yakışır. Canımcım, aklında bulunsun, bu saydığın malzemelerin üçü de şeker oranı yüksek ve kısıtlı tüketilmesi gerekiyor. Zaten 1-2 dilim yemişsin, sorun yok :)))

az önce de
5 kiraz
2 erik
1 incir yedim (:

1.5 porsiyon meyve gibi olmuş :)))) Çeşit iyidir. 1 incir 1 porsiyon meyvedir, bilgin olsun :)))

canım benim bencede kalplerimiz bir ki menümiz bir olmuş. sen ne çorbası içmiştin :Pp hehehe

canım sana bişey söylicem şeftali meyva diye yiyorsun ama kalorisi baya yüksek bir meyva o yüzden çok sık tüketme bence...

cicişim benim aslında sen daha fazla zayıflama böle çok şekersinnnn olumunekankayizsmile

Canım, şeftalinin 1 porsiyonu 1 orta boydur yani 100 gr. Bilginiz olsun :)))

Aman aman, tarifi de pek güzel olmuş :))) ANladığım kadarıyla dalyan köftenin sebzeli versiyonu :))) Zaten bezelye, patates ve havuç birbirine çok yakışır. Canımcım, aklında bulunsun, bu saydığın malzemelerin üçü de şeker oranı yüksek ve kısıtlı tüketilmesi gerekiyor. Zaten 1-2 dilim yemişsin, sorun yok :)))

1.5 porsiyon meyve gibi olmuş :)))) Çeşit iyidir. 1 incir 1 porsiyon meyvedir, bilgin olsun :)))

aa evet en iyi açıklaması dalyan köftenin sebzeli versiyonu aklıma hiç böyle tarif etmek gelmemişti ((: bilmiyordum ya diyet işidir bu diye yiyip duruyordur bundan sonra uzak dururum bu üçlüden (:

incir mahfetmiş ozaman beni ((: zaten annemin zoruyla yemiştim aa ye kızım nolcak hiç bişeycik olmaz meyveden diyerek (((: anlatmaktan bıktım ama hala meyvenin kilo aldırmayacağı düşüncesinde (((:

domates çorbası kendi ellerimde yaptım azıcık domates suyu gibi olmuştu ama olcak o kadar :D

ah bu kalorilerinin hepsi sevdiğim ne şeylerde toplanmış :D
tamam bundan sonra günde 1 tane yerim sadece (:

teşekkür ederim cicişim ama olmaz 54 kilo olmadan dönmem bu davadannn :D

sabah kahvaltısında canım birşey istemedi ama aç kalıp öğlen herşeye saldırmamak için yarım dilim ekmekle çay içtim (:

mrb arkadaşlar herkese iyi pazarlar ankara çok sıcak dışarı çıkmak istiyodum bugün ama evde oturmak daha mantıklı nur u merak ettim acaba nasıl geçti sınavı umarım iyi geçmiştir darısı benim başıma bi kurtulsaydım şu sınavdan eyvahedigeldismile

selaam kızlar ben yine giremedim nete dün ama hava bir soğuk bir esinti vardı ki.fena halde de halsizlik vardı kolumu bile kıpırdatmak istemedim ama sabah yürüyüşümü yapmıştım 40 dk hızlı tempolu iyi oldu.bugün da yüzdüm nihayet havalr da ısınacakmış zaten 10 derece birden yazın en sıcak günleri olacakmış.yandık yandık.neyse deniz güzel olur artık.ben aynı düzende yemeye devam ediyorum ama tek derdim kahvaltım öğleyi buluyor e bir de misafir olunca herkesin duşunu beklerken geç kalıyoruz ama kalkınca galeta kayısı falan yiyorum kahvaltı gibi oluyor bana ne yapayım.ama içim hiç rahat değil ne yazık ki!şimdilik böyle.bir de bugün şunu farkettim adet dönemi sırasında ben çok kilo veriyorum ve göbeğim azalıyor.heralde öyle temizleniyor içi.zaten 1 yıl veriyorlar eski haline dönmek için.aslında hamile kaldığım kiloya ulaştım ama göbek problemim oluştu onuda halletsem eskisinden süpper olacam

Günaydın cnalarım,
Dün öğleden sonra evde otururken arkadaşımız aradı. Kalktık, onlara gittik apar topar :)))
Gece maç bittikten sonra eve geldik :)))) Özlemiştim, iyi oldu.
İyi oldu da akşam yemeğinde pilavı abarttım maalesef :((( Birazdan diyetisyene gideceğim. Zamanlama biraz kötü oldu :(
Neyse, şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum.
Hepinize güzel pazartesiler...

Günaydın cnalarım,
Dün öğleden sonra evde otururken arkadaşımız aradı. Kalktık, onlara gittik apar topar :)))
Gece maç bittikten sonra eve geldik :)))) Özlemiştim, iyi oldu.
İyi oldu da akşam yemeğinde pilavı abarttım maalesef :((( Birazdan diyetisyene gideceğim. Zamanlama biraz kötü oldu :(
Neyse, şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum.
Hepinize güzel pazartesiler...
günaydın canım. güzel bir akşam geçirmişsiniz sevindim.umarım pilav kilonu etkilememiştir. senin içinde güzel bir pazartesi olur inşallah.afiyetolsun canım.
günaydııııınnnn a.s.
günaydın dosbikim. a.s.

selaam kızlar ben yine giremedim nete dün ama hava bir soğuk bir esinti vardı ki.fena halde de halsizlik vardı kolumu bile kıpırdatmak istemedim ama sabah yürüyüşümü yapmıştım 40 dk hızlı tempolu iyi oldu.bugün da yüzdüm nihayet havalr da ısınacakmış zaten 10 derece birden yazın en sıcak günleri olacakmış.yandık yandık.neyse deniz güzel olur artık.ben aynı düzende yemeye devam ediyorum ama tek derdim kahvaltım öğleyi buluyor e bir de misafir olunca herkesin duşunu beklerken geç kalıyoruz ama kalkınca galeta kayısı falan yiyorum kahvaltı gibi oluyor bana ne yapayım.ama içim hiç rahat değil ne yazık ki!şimdilik böyle.bir de bugün şunu farkettim adet dönemi sırasında ben çok kilo veriyorum ve göbeğim azalıyor.heralde öyle temizleniyor içi.zaten 1 yıl veriyorlar eski haline dönmek için.aslında hamile kaldığım kiloya ulaştım ama göbek problemim oluştu onuda halletsem eskisinden süpper olacam
canım bu sıralar havalar pek istikrarsız gidiyor. ayrıca çok dikkat etmek lazım bu havalara. neyseki güzel olacakmış artık değerlendirirsin. canım adet döneminde fazla su kaybediyor olabilirmisin. benim midem şişince göbeğimde şişiyor midem inince göbeğimde iniyor,mide olayından kurtulursam göbek sorunumuda çözmüş olurum ama sonrasında spor yapmam şart malesef.

mrb arkadaşlar herkese iyi pazarlar ankara çok sıcak dışarı çıkmak istiyodum bugün ama evde oturmak daha mantıklı nur u merak ettim acaba nasıl geçti sınavı umarım iyi geçmiştir darısı benim başıma bi kurtulsaydım şu sınavdan eyvahedigeldismile
sıcaklarda gezilmiyor hayatım insan daha çok yoruluyor. nuru bende merak ettim inşallah hakkında hayırlısı olur.
aa evet en iyi açıklaması dalyan köftenin sebzeli versiyonu aklıma hiç böyle tarif etmek gelmemişti ((: bilmiyordum ya diyet işidir bu diye yiyip duruyordur bundan sonra uzak dururum bu üçlüden (:

incir mahfetmiş ozaman beni ((: zaten annemin zoruyla yemiştim aa ye kızım nolcak hiç bişeycik olmaz meyveden diyerek (((: anlatmaktan bıktım ama hala meyvenin kilo aldırmayacağı düşüncesinde (((:
canım hiç ummadığımız yiyecekler bizi kandırıyor,malesef. bu yzüdendirki bilinçli beslenmek gerekiyor,nachticim de bunu başaranlardan,bu konuda sana çok yardımcı olabilir.
evet adcım ilgi gerekiyor zor bir işmiş bugüne kadar hiç düşünmemiştim bu boyutunu dün akşamüstü açtım bezini şu ana kadar hiç tuvalete yapmadı hep kaçırdı ama dışarı çıkarken de bağladım. Tam anlamıyla çıkarıp atmaya cesaret edemedim henüz. Bugün tekrar bağlama nedenim kabızlık vesilesi ile ağlama kriziydi mümkün değil yapmazdı başka türlü. Bu 1 ay ilgileneceğim bakalım sonuç ne olacak ben yokken bakıcısı da ilgilenir biliyorum. Evdeki haliları yıkatmaya vermiştim 2 gün önce süper zamanlama oldu :)))
Bugünki tek kazancım genel olarak kaç saatte bir çiş yaptığını öğrenmem oldu, bugüne kadar hiç takip etmemiştim. Senin oğluşda alışır hatta kendisi ister büyüdü artık.
afiyet olsun hayatım. Mutlu olsunlar hep inşallah dayınlar.
canım bi denersin,baktın olmuyor hiç sıkmazsın.ne sen üzül ne o üzülsün. mutlak bir gün öğrenecekler,zamanı gelince o kendini belli eder zaten.güzel günlerinizi tuvalet eğitimiyle sıkarak geçirmeyin. uzmanlarda çocuklarını sıkıp kendilerini bunaltan annelere kızıyorlar,zamanı gelince yapar çocuklar diyorlar.
bizim eğitim sürecimiz yarıda kaldı,babannesi bezlemeyi daha kolay buluyor. :enbuyukkk:
amin canım onlar adına çok teşekküredrim.
selam kızlar
tatil ne zamandı dosbikim,git gelde başlayalım biran önce bi yerlerden.

öğle bir simit bir poğça yarım kurabiye ve çay :)
amanın bol karbonhidrat. mafoldumben
Kızlar benim bu aralar midem çok kötü. Sürekli yanıyor ve ağrıyor. Mide ilacımı düzenli içmeliyim. Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra midem gene kötü oldu. Ben de 1 saat daha dayanıp öğle yemeğimi yedim. 6 tekirdağ köfe, salata ve 1 dilim ekmek. Bi dışarı çıktık, midem kötü oldu. 1 hamburger (ufak)yedim ve ayran içtim. Saat 14 gibiydi. Şimdi gene midem ağrıyor. Bi terslik olmasa bari...

canım geçmişolsun. acaba yediğin birşeydenmi kaynaklanıyor dicem ama yediklerinde belli. soğuk su falan içiyorsan oda yapmış olabilir. ama ihmal etme hayatım,tekrar git dr. :teselli:

Son düzenleme:
canım hiç ummadığımız yiyecekler bizi kandırıyor,malesef. bu yzüdendirki bilinçli beslenmek gerekiyor,nachticim de bunu başaranlardan,bu konuda sana çok yardımcı olabilir.

yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten (:

kahvaltı
yarım dilim ekmek
1 yumurta

gelelim bana.
cumartesi öğle yemeği olarak işten çıkmadan hemen önce ayak üstü 1ad poğaça yedim,
sonra işlerim vardı halledip hemen eve gittim.oğlumu alıp tekrar çarşıya indim sahilde ardaşlarla buluşmadan önce eşimide alıp çorbacıya girdik,oğlum çorbasından ve pilavından yedim. yani yaklaşık 1 kepçe çorba 5 kaşık pilav olmuştur. bilmiyorumkismile
pazar günü yine omletli sade bir kahvaltıdan sonra,hazırlanıp zonguldağın yolunu tuttuk.uzun zamandır görmedğim akrabaları gördüm,iyi oldu ama buruktum hemde çok.
nikah öncesi öğle yemeği yemek için yine lokantadaydık. oğlumun pilav ve tas kebabında arta kalanları yedim. nihah sonrası evde yine tavuklu pilav vardı oğlumun arta kalanlarını yedim. kaydirigubbakcemile
akşam eve gelince makarna ve domates soslu biber kızartması yaptım. 1 dilim ekmekle kızartmdan yedim. :mymeka: biberleri mecbur kızattım çünkü sürekli biber almışım evde nerdeyse 3 kilo biber vardı.neyseki birazı gitti.

Son düzenleme:
gelelim bana.
cumartesi öğle yemeği olarak işten çıkmadan hemen önce ayak üstü 1ad poğaça yedim,
sonra işlerim vardı halledip hemen eve gittim.oğlumu alıp tekrar çarşıya indim sahilde ardaşlarla buluşmadan önce eşimide alıp çorbacıya girdik,oğlum çorbasından ve pilavından yedim. yani yaklaşık 1 kepçe çorba 5 kaşık pilav olmuştur. bilmiyorumkismile
pazar günü yine omletli sade bir kahvaltıdan sonra,hazırlanıp zonguldağın yolunu tuttuk.uzun zamandır görmedğim akrabaları gördüm,iyi oldu ama buruktum hemde çok.
nikah öncesi öğle yemeği yemek için yine lokantadaydık. oğlumun pilav ve tas kebabında arta kalanları yedim. nihah sonrası evde yine tavuklu pilav vardı oğlumun arta kalanlarını yedim. kaydirigubbakcemile
akşam eve gelince makarna ve domates soslu biber kızartması yaptım. 1 dilim ekmekle kızartmdan yedim. :mymeka: biberleri mecbur kızattım çünkü sürekli biber almışım evde nerdeyse 3 kilo biber vardı.neyseki birazı gitti.

Canım, neden buruktun :(((((
Hayatım, biberler kızartmaya alternatif olarak fırnda közleyebilirsin :)))))

Back