• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım güldürdün çok yaşa sen :))
sana bavuluöda değil herzaman yanımda ve kalbimde yer var canım...her zaman gelebilirsin... keşke tanışma fırsatımız olsa...
kızlar arkadaşım gitti hazırım artık :)) eşimin cebinden girerim yine ... giremezsem merak etmeyin hoşçakalın

canım yaaaa Şeniz duygularımız karşılıklı hayatım. arkadaşlığımız daim olur inşallah ki bunu canı gönülden istiyorum beni herzaman bekle hayatım çat kapı gelebilirim. birgün buluşacağız Allah ın izniyle. opuyorumnanaktan
güle güle gidin güle güle gelin inşallah. Rabbim gidiş yolunuzuda dönüş yolunuza açık ve aydınlık etsin dilerim. iyi eğlenceler. :1hug: a.s.

selamlar kızlar bakıyorum herkes iyi tatile gidenler var.ne güzel.benim de kardeşim geldi nihayet.ben de bugün ufacık bir kaçamak yaptım ufak bir dilim pizza yedim.ama felaket derecede doydum ekmek bile yiyemedim.neyse yakarım heralde

:1: taklımm halsizlikten düşüp bayıılırsın baak kaydirigubbakcemile annene şikayet ederim senii bu kadar azz yerseeen sengözlerimebaksanab

bu aradaa çizelgen çoookk güseell

beni böyle mi korkutacan taklım annem zaten ne yediğimi görüyoo :D

teşkürrr ederimm seninkide güzeell olumunekankayizsmile

Canım, tek fazla gürünen 2 kepçe çorba ve yarım dilim ekmek olmuş. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer. Sen akşam yemeğinde 2.5 dilim ekmek yemiş oldun.
Bazen insan daha fazla acıkabiliyor. Yemekle iyi etmişsin, demek ki ihtiyacın varmış :)))

Canım, öyle düşünme. Halsizlik ve açlık sinirleri bozar. Daha sonra moral bozukluğu ile diyeti bırakabilirsin. Bırakırsın demiyorum, ama insanlar bunu yaşıyor. Senin de yaşamanı istemem :)))

aa çorbanın bu kadar kalorisi olduğunu bilmiyordum bundan sonra çok dikkat ederim vay çorbaa vayy ((:

şuan için çok şükür halsizlik falan yok diyetide bırakmam umarım çabuk gaza gelen ama çabuk pes eden bir yapıya sahibim umarım vazgeçmem (:

sabahtan beri giremedim nete temizlik falan vardı bisküvi falan fazla kaçtı yine :/

sabah
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir

öğlen
1 servis kaşığı semiz otu
2 yemek kaşığı yoğurt

ara
2 adet büskivi
1 bardak nescafe
1 bardak süt

kahvaltı

yarım poğça
1 k.k peynir
domates-salatalık

ara

1 bardak meyve suyu

öğlen

1 kase patates salatası
1 kaşık puding
1 dilim ekmek büyüklüğünde bezelyeli tuzlu kek

akşam

2 kaşık yoğurt
1 kaşık ot yemeği
20 adet üzüm

tamam canım.bir dosya hazırladım sana msn den göndereyim sende bir kontrol et.malum melzeyit yok,en azında sen şimdilik yardımediver olurmu kaydirigubbakcemile5
neyseki istediğin tarzda ayakkabı bulmuşsun. ya ne ballı hatunsun elini attığını buldun. e bi resim koyarsın artık.

Canım, genelde aradığımı kolay bulmam. İyi ki şansım yaver gitti yoksa çok panik yapardım.
Aslında ayakkabı tam istediğim gibi değil ama hem topuklu olmasın, hem rengi istediğim gibi olsun hem fiyatı bana uygun olsun hem önü açık olsun diye sayısız beklentimin bir kısmını giderebildim :))))

kuziler bugün sabah kahvaltım yok öğle yemeği olarak 1 paket bisküvi yedim ne kadar iyi yapmışım değilmi.ama inanın midem bulanıyor ve hiçbirşey yiyesim yok bisküviyide sabahtan beri ancak bitirdim.
oğlum dün hiç doğru dürüst birşey yemedi.sabah çok halsizdi.anası gibi birşey yemeyince hemen yığılıveriyor. yavrumu doyurdum o yüzden ben birşey yemedim. buralarda olurum

Canımm, aradan bir gün geçti, eminim senin de oğluşunun da beslenmeniz düzelmiştir :)))

kizlar merhabalar ben memleketteyim nete giremiyorum su andada telden baglandim iyiyim sükür sinavi yapip ciktim ins iyi bir sonuc gelir asumancim canım iki hafta izin istiyorum cunku giremiyorum eve gidince katilacam ins tekrardan

Canımcım, sınavının iyi geçmesine çok sevindim, tebrikler :)))) İyi eğlenceler :)))

kıssadan kahkahalar,sıkıysa gülmeyin :))))))

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun ...uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
--------- --------- --------- --------- --------- ---------
Pişmanlık
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'
------------ --------- --------- --------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Altıncı his
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de
çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek
evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir güzel döven komşularım var duyurulur...
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından
kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- -------
Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Efendi Çocuklar
Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
------------ --------- --------- --------- --------- -------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- ---
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı '
------------ --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
------------ --------- --- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or..pu degilmiş Tamam'
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

Çok eğlenceleriii :))))

selamlar kızlar bakıyorum herkes iyi tatile gidenler var.ne güzel.benim de kardeşim geldi nihayet.ben de bugün ufacık bir kaçamak yaptım ufak bir dilim pizza yedim.ama felaket derecede doydum ekmek bile yiyemedim.neyse yakarım heralde

Gözün aydın canım, kardeşin gelmiş :)))))))Bir dilim pizzadan bi şey olmaz canım, hemen toparlarsın :)))))

aa çorbanın bu kadar kalorisi olduğunu bilmiyordum bundan sonra çok dikkat ederim vay çorbaa vayy ((:

şuan için çok şükür halsizlik falan yok diyetide bırakmam umarım çabuk gaza gelen ama çabuk pes eden bir yapıya sahibim umarım vazgeçmem (:

sabahtan beri giremedim nete temizlik falan vardı bisküvi falan fazla kaçtı yine :/

sabah
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir

öğlen
1 servis kaşığı semiz otu
2 yemek kaşığı yoğurt

ara
2 adet büskivi
1 bardak nescafe
1 bardak süt

Canım, azıcık yemezsen halsizliğin de olmaz :)))) Hayatım, ete de ağırlık verebilirsin, kilo yakmakta çok faydalı, afiyet olsun :)))

kahvaltı

yarım poğça
1 k.k peynir
domates-salatalık

ara

1 bardak meyve suyu

öğlen

1 kase patates salatası
1 kaşık puding
1 dilim ekmek büyüklüğünde bezelyeli tuzlu kek

akşam

2 kaşık yoğurt
1 kaşık ot yemeği
20 adet üzüm

Afiyet şeker olsun cnaımcım :)))

herkese merhabaaa nasılsınız arkadaşlar dün siteye giremedim kimsede girememiş sanırım o yüzden fazla bişeyle yazılmamış sessizlik bürümüş topiği yarın tartı günü yeniden canlanır burası :)))
ben de birazdan yemeklerimi yapıp ders başına geçicem sonra girmeye çalışırım görüşürüzzzz....

selam kızlar ben geldim ,sitede sanırım sorun varmış
bana gelince çok güzel bi tatil geçiriyorum .... şu an hava alanında boşluk buldum bi size bakayım dedim kilom hakkında bilgim yok olmasını da istemiyorum
sanırım bu gidişle 3-4 kilo alcam :(( neyse ya ben buraya moralimi bozmaya gelmemiştim :))
kaçıyorum hepinizi öpüyorum

dosbacım hemen cevap yazayım istedim.
canımbencede moral bozma şimdilik kilo olayını boşver gönlünce eğlen.iyi yolculuklar canım çok öptüm.

herkese merhaba.umarım iyisinizdir. hepinize tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk diliyorum.
bende iyiyim çok şükür.sıkıntılarım var,yoğunluğum var ama yinede burdayım :))
dün siteye girme imkanı olmadı sürekli hata verdi. sonra bende vazgeçtim işlere dalmışım,tekrar denemedim girmeyi.
buralardayım kuralları düzenliyorum.

13. TAKIM GENEL KURALLAR.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.

kızlar,genel kurallarımızı yukarıda açıklamış bulunmaktayım. hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. :lepi: okuyan her arkadaşım okuduğunu belirtirse sevinirim.
şunu unutmayın ki yukarıda yazılı olan kurallar hepimizin bu topikte mutlu mesut yaşayabilmesi için gereken kurallardır. :jeyyar: hepinize teşekkürediyorum. a.s. :1hug:

selam kızlar ben geldim ,sitede sanırım sorun varmış
bana gelince çok güzel bi tatil geçiriyorum .... şu an hava alanında boşluk buldum bi size bakayım dedim kilom hakkında bilgim yok olmasını da istemiyorum
sanırım bu gidişle 3-4 kilo alcam :(( neyse ya ben buraya moralimi bozmaya gelmemiştim :))
kaçıyorum hepinizi öpüyorum

Çok iyi tatiller canımmm. Keyfine bak :)))

selamlarr naber kıslar

kahvaltı bir küçük tost yarım domates yarım yeşillik yedim ve çay içtim bakalım inş. bugün ii geçer.

Afiyet olsun şekerim :)))

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.

Eelerine, kollarına sağlık asumacım :)))) Amacımızı çok güzel açıklamışsın :))) Ayrıca, yazıların çok yüreklendirici olmuş :))
Çok teşekkürler :)))

ad1 cim takımımıza gelmişsin hoşgelmiş sefalar getirmişsin güzel dileklerin için teşekkür ederim canım sağlıklı zayıfladığımız günleri hepbirlikte görelim inşallah opuyorumnanaktan
canım bu arada takım genel kurallarını ne güzel sıralamışsın bende faydalanabilirmiyim bu kurallardan yani bizim takım içinde kullanabilirmiyim motive edici sözlerini ve takım kurallarını 5 takımında toparlanması gerekiyor malesef herkez çok fazla uymayabiliyor kurallara arada hatırlatmak ve motive olmak için paylaşmak çok önemli teşekkür ederim .a.s.

ben gldim tatildeyim bugün miğdemi bozdum gitmedinm denize bi bakayım dedimm nasılsınız kilo durumları nasıl nach sana bitürlü dönemedim kusura bakma canım
beenim tatil çok keyifli değil ama orta yollu gidiyor

dosbacım sen tatiline bak canım kiloları dert etme gelince çaresine bakarsın adı üstünde tatil bu :)))
adcım ne güzel dileklerde bulunmuşsun teşekkürler canım kuralları da okudum belirteyim dedim :)))
yediklerimi yazmakla başlayım o zaman
sabah 2 dilim yağsız peynir ve 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 4 tane zeytin domates salatalık
ara 20 tane baya ekşi vişne 1 çay bardağı yağsız süt
öğle fırında tavuk yaptım 3 köfte büyüklüğüne eş değerde yedim 2 dilim çavdar ekmeği bir tabak yağsız salata
birazdan ikinci aramı yapıcam akşam da 1 kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek 4 kaşık kabak ve salata yiycem...
şimdilik çıkıyorum görüşürüz sonra....

Eelerine, kollarına sağlık asumacım :)))) Amacımızı çok güzel açıklamışsın :))) Ayrıca, yazıların çok yüreklendirici olmuş :))
Çok teşekkürler :)))
canım çok teşekkürederim,inanın elimden geleni yapmaya çalışıyorum. desteksiz asla olmaz. birbirimize verdiğimiz destekle çok renkleneceğiz inşallah.

ben gldim tatildeyim bugün miğdemi bozdum gitmedinm denize bi bakayım dedimm nasılsınız kilo durumları nasıl nach sana bitürlü dönemedim kusura bakma canım
beenim tatil çok keyifli değil ama orta yollu gidiyor
canım nasılsın dicem ama durumu açıklamışsın zaten. geçmişolsun hayatım.dört gözle bekliyorum seni. aslında bende seni arayacaktım ama sağolsun telefon şirketim faturam gecikti diye kesmiş halbuki eşim ödüyordu.ona sordum unuttum diyor. kendininkini ödemiş ama :mymeka: hatta kapanmışım bile ararsan servis dışıyım. valla rezil olduk millete kaydirigubbakcemile3 bu iş çıkışı faturamı ödeyip hattımı kontörlü yapıcam inşallah. :dilcikar:
canım mümkün olduğunca tadını çıkarmaya çalış.biliyorsun çok sıkıldın bunaldın,bekliyordun tatili. kimsenin seni sıkmasına izin verme hayatım. herşey gönlünce olsun. opuyorumnanaktan bu arada kurallarımızı okudunmu.

dosbacım sen tatiline bak canım kiloları dert etme gelince çaresine bakarsın adı üstünde tatil bu :)))
adcım ne güzel dileklerde bulunmuşsun teşekkürler canım kuralları da okudum belirteyim dedim :)))
yediklerimi yazmakla başlayım o zaman
sabah 2 dilim yağsız peynir ve 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 4 tane zeytin domates salatalık
ara 20 tane baya ekşi vişne 1 çay bardağı yağsız süt
öğle fırında tavuk yaptım 3 köfte büyüklüğüne eş değerde yedim 2 dilim çavdar ekmeği bir tabak yağsız salata
birazdan ikinci aramı yapıcam akşam da 1 kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek 4 kaşık kabak ve salata yiycem...
şimdilik çıkıyorum görüşürüz sonra....
canım çok teşekkürediyorum anlayışın için. opuyorumnanaktan hepimiz için iyi olacak. bize destek veren oldukça geliriz buraya yoksa ondanda sıkılırız.
öğünlerin güzel olmuş canım afiyet olsun. cokacimcoook bu arada çizelgene baktımda ne kadar az kalmış hedefine tebrik ederim :nazar: ama sanırım senin 2. hedefin daha vardı yanlışmı hatırlıyorum yoksa. :lepi:

kızlar paylaştığım bu kuralları yarın kilo bildiriminde tekrar paylaşacağım. o zaman herkes burada olacaktır.
bu arada ben bugün sabah kahvaltısı öğle yemeği arası 1 ad simit yedim. yani 1 simidi ufak ufak öğleye kadar bitirdim.
az öncede 1 ad poğaça yedim. :mymeka: berbat beslendim kabul ediyorum ne söyleseniz haklısınız. ama düzelecek inşallah. destek bekliyorum. mafoldumben

Back