• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam çıtırlar nasıl gidiyoo herkes iyidir inş bende iyiyce saldım kendimi misafirlerle beraber yemektenn toplanıyım dönmeyi düşünüyorum tabi aranıza kabul ederseniz beniii

Canımcım, artık kaptanımız ad :)) Sana yarın yanıt verir :))))
Sen ne çok insan ağırladın :((( Çok yorulmuşsundur. Bu arada denizin tadını çıkardığını umuyorum :))))

Canlarım, arada bir kutu o bahsettiğim içecekten içtim.
Birazdan da son aramı yapacağım ve arkasından uyku :)))
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar :))))

selam kızlar
günlerim yoğun geçiyor gelemiyorum
bugün ütü kuaför ve hastane üçlüsünü halledip akşam valiz işine gireceğim :))yarın yolculuk var :)) antalyaya gidiyorum...çoookkk ihtiyacım vardı...
dr. konusuna gelince bazı problemler çıktı :(( gelince tedaviye başlayacağım :(( neyse şimdilik bunlarla kendimi sıkmak istemiyorum
bu hafta yediklerime dikkat etmeyeceğim :)) ama pazartesinden sonra takıma dönmeyi düşünüyorum
eğer gelemezsem merak etmeyin canların hepinizi öpüyorum

adcım canım oğluşuna acil şifa diliyorum
nac canım sen artık düzenini sağladın canım darısı bize...
baharcım evet çoook sıcak üzgünüm ama daha da sıcak olacakmış

canım iyi yolculuklar güzelce stresini at ondan sonra verirsin ne de olsa kiloları da olumunekankayizsmile

Evet canımcım, hava bunaltıcı. Benim de ütü yapmam lazım ama ellerim, ayaklarım geri geri gidiyor :)))

ayyy sıcakta en çekilmeyen ev işi ütü olsa gerek sıcak yanında ekstradan bi sıcak ve buhar daha sempatiksalakcinni

ankaranın sıcağıda acayip oluyor,bol bol duş almak aklıma geliyor ki yapıyorsundur zaten
rahavetini atmaya çalış hayatım,bu senin için çok önemli o yüzden sıcakların seni etkilemesine izin verme hayatım. :teselli:

öyle yapıyorum canım sudan çıkamıyo zaten insan yaz günü 10 dakikada bir sürekli elimi yüzümü yıkıyorum halsiz düşüyor ama insan senin oğluşun nasıl oldu bu arada canım inşallah düşmüştür ateşi

bugün çok acıktım ve yedikçe doymadım nasıl iş çözemedim (:
açlığımı unutmak için öğlen bir yattım anca akşam kalktım (:

akşam
2 kepçe çorba
1 yemek kaşığı bamya
2 servis kaşığı taze fasulye
1 kase cacık
yarım dilim ekmek

akşamda fazla kaçtı ama çok açtım bunlarla bile doymadım (:

Yedin mi yoksatarhanaları :)))) Ama çok yememişsindir diye düşünüyorum :)))))
Bu arada öğünlerinin çok ufak olduğunu söylemeden geçemeyeceğim dünyalıcım :))))
Akşam ne yedin acaba :)))

çok yemedim, iki çorba kaşığı iştee... kaydirigubbakcemile4
akşam yemeği: salata, 2 kepçe çorba, 2 çorba kaşığı ot yemeği + 3 kaşık yoğurt
ara: bir bardak vişne suyuu

öğünlerim ufak mı ben yine çok yediğimi düşünüyorum çünkü hala tartıda bir değişiklik yooookmafoldumben

iyi geceler kızlaarr yarın görüşürüzz öptümm

öğlen bu kadar yedim akşam fazla yiyerek dengeledim (:

ama zayıflamak için halsiz düşeceksem onada varım yeterki kurtulayım şu fazlalıklardan :1rolleyes:

:1: taklımm halsizlikten düşüp bayıılırsın baak kaydirigubbakcemile annene şikayet ederim senii bu kadar azz yerseeen sengözlerimebaksanab

bu aradaa çizelgen çoookk güseell

Son düzenleme:
bugün çok acıktım ve yedikçe doymadım nasıl iş çözemedim (:
açlığımı unutmak için öğlen bir yattım anca akşam kalktım (:

akşam
2 kepçe çorba
1 yemek kaşığı bamya
2 servis kaşığı taze fasulye
1 kase cacık
yarım dilim ekmek

akşamda fazla kaçtı ama çok açtım bunlarla bile doymadım (:

Canım, tek fazla gürünen 2 kepçe çorba ve yarım dilim ekmek olmuş. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer. Sen akşam yemeğinde 2.5 dilim ekmek yemiş oldun.
Bazen insan daha fazla acıkabiliyor. Yemekle iyi etmişsin, demek ki ihtiyacın varmış :)))

öğlen bu kadar yedim akşam fazla yiyerek dengeledim (:

ama zayıflamak için halsiz düşeceksem onada varım yeterki kurtulayım şu fazlalıklardan :1rolleyes:

Canım, öyle düşünme. Halsizlik ve açlık sinirleri bozar. Daha sonra moral bozukluğu ile diyeti bırakabilirsin. Bırakırsın demiyorum, ama insanlar bunu yaşıyor. Senin de yaşamanı istemem :)))

çok yemedim, iki çorba kaşığı iştee... kaydirigubbakcemile4
akşam yemeği: salata, 2 kepçe çorba, 2 çorba kaşığı ot yemeği + 3 kaşık yoğurt
ara: bir bardak vişne suyuu

öğünlerim ufak mı ben yine çok yediğimi düşünüyorum çünkü hala tartıda bir değişiklik yooookmafoldumben

iyi geceler kızlaarr yarın görüşürüzz öptümm

Canım fazla bi şey yok, belki çorbayı bir kepçe içebilirdin, malum 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer :)))

Canlarım, günaydın,
7.30 gibi kalktım ama uyanamadım :))) Kahvaltımı yaptım. Klasik. Yarım lt suyumu içtim, şimdi miskin miskin oturuyorum :)))
Hepinize sağlıklı, dinç, diyetli günler...

kahvaltı yaptım gibi eşimle birazdan arkadaşım gelcek ...onunlada hafif yerim artık
akşama yolculuk var... hazırlandım ufak 2 parça ütüm var
hepinizi öpüyorum

Asumancım, ne güzel şeyler yazmışsın :)))) İnan duygularımız karşılıklı :))))))
Canım, sabah buradayım. Msn i de açarım :))))
Uff, sıcakta daha da yorar adetin.. Eskiden (üni.deyken falan) çok şikayetçiydim. Şimdi adet görmemizin ne kadar elzem bi şey olduğunu bildiğim için diyorum ki: iyi ki regl olmuşsun arkadaşım :)))))
kesinlikle karşılıklı canım. :))))
sıcaklarda evet gerçekten yoruyor ama dediğin gibi iyiki oluyoruz. msn den görüşürüz hayatım.
Canlarım, bugün öğleden sonra canavar gibi ütü yaptım. Ayaklarım koptu vallahi :))) Şimdi yenileri yıkanıyor...
Akşam yemeğim zengindi ama kalorisinin düşük olduğunu düşünüyorum :))) 1 küçük enginar, 2 kaşık köz patlıcan, 2 kaşık haydari,1 küçük köfte.
Suyum bugün iyiydi:2 lt. Bu hafta yeşil çay içmeyeceğim. Suyumu içemiyorum o zaman..
bilseydim benim ütüleride gönderirdim.:)) aradan çıkarmıssın dicem ama biri bitiyor,biri geliyor .yediklerin bencede düşük kalorili.yeşil çay epeydir içmedim. su olayını zaten ne yapacam bilmiyorum.

öyle yapıyorum canım sudan çıkamıyo zaten insan yaz günü 10 dakikada bir sürekli elimi yüzümü yıkıyorum halsiz düşüyor ama insan senin oğluşun nasıl oldu bu arada canım inşallah düşmüştür ateşi
haklısın canım.
oğlum bugün biraz daha iyice ama ateşimiz tam anlamıyla düşmüş değil,akşama daha iyi olur inşallah.
Canlarım, günaydın,
7.30 gibi kalktım ama uyanamadım :))) Kahvaltımı yaptım. Klasik. Yarım lt suyumu içtim, şimdi miskin miskin oturuyorum :)))
Hepinize sağlıklı, dinç, diyetli günler...

günaydın,afiyet olsun canım.ne güzel ya bende evde olsam şimdi.aslında okadar yorgunumki,2 gündür rahat uyku yok zor çalışıyorum bugün.
kahvaltı yaptım gibi eşimle birazdan arkadaşım gelcek ...onunlada hafif yerim artık
akşama yolculuk var... hazırlandım ufak 2 parça ütüm var
hepinizi öpüyorum

afiyet olsun hayatım. bagajda bana yer varmı dosbikim.hani çaktırmadan gelsem. :))

Asumancım, canım benim, sana sabahtan msn.i açarım demiştim. Nitekim açtım ama şimdi kapalı. Kardeşimin nişanı için ayakkabı alamamıştım. Sabah hava durumu şöyle sıcak olacak, böyle kavrulacağız diyince öğlene kalmadan bakayım dedim. Bi tane buldum, bulmasına... Numarası başka şubedeymiş. Ben de mecidiyeköye ayakkabıyı almaya gidiyorum. Dışarıda bütün gün kalmayı planlamadığım için cep tel.i şarjını tamamlamadım. Dolayısıyla msn.e cepten de giremiyorum canım. Çok özür (((( bu arada ayakkabım uçuk somon rengi ve az topuklu, ki sonra da giyebileyim )))

selam arkadaşlar nasılsınız yine çoookkk sıcak ve birazdan dışarıya çıkmam gerek bu sıcakta mahvolucam :( bilgisayarım da ağrızalanmaya başladı yine ekranı gidiyo ara sıra bi de bu çıktı başıma hiç giremezsem eğer tamamen ağrızalanmış demektir kızlar haberiniz olsun :( neyse şimdi çıkıyorum görüşürüz...

Asumancım, canım benim, sana sabahtan msn.i açarım demiştim. Nitekim açtım ama şimdi kapalı. Kardeşimin nişanı için ayakkabı alamamıştım. Sabah hava durumu şöyle sıcak olacak, böyle kavrulacağız diyince öğlene kalmadan bakayım dedim. Bi tane buldum, bulmasına... Numarası başka şubedeymiş. Ben de mecidiyeköye ayakkabıyı almaya gidiyorum. Dışarıda bütün gün kalmayı planlamadığım için cep tel.i şarjını tamamlamadım. Dolayısıyla msn.e cepten de giremiyorum canım. Çok özür (((( bu arada ayakkabım uçuk somon rengi ve az topuklu, ki sonra da giyebileyim )))
tamam canım.bir dosya hazırladım sana msn den göndereyim sende bir kontrol et.malum melzeyit yok,en azında sen şimdilik yardımediver olurmu kaydirigubbakcemile5
neyseki istediğin tarzda ayakkabı bulmuşsun. ya ne ballı hatunsun elini attığını buldun. e bi resim koyarsın artık.
selam arkadaşlar nasılsınız yine çoookkk sıcak ve birazdan dışarıya çıkmam gerek bu sıcakta mahvolucam :( bilgisayarım da ağrızalanmaya başladı yine ekranı gidiyo ara sıra bi de bu çıktı başıma hiç giremezsem eğer tamamen ağrızalanmış demektir kızlar haberiniz olsun :( neyse şimdi çıkıyorum görüşürüz...
canım kesinlikle çok sıcak gerçi ben dışarda değilim bulunduğun yerde cam falan yok. yazık bana ruhum bunalıyor burada,zai oluyorum kurtarın beni. :1:
kuralları yayınlayasıya kadar idare eder inşallah. kaydirigubbakcemile3

kuziler bugün sabah kahvaltım yok öğle yemeği olarak 1 paket bisküvi yedim ne kadar iyi yapmışım değilmi.ama inanın midem bulanıyor ve hiçbirşey yiyesim yok bisküviyide sabahtan beri ancak bitirdim.
oğlum dün hiç doğru dürüst birşey yemedi.sabah çok halsizdi.anası gibi birşey yemeyince hemen yığılıveriyor. yavrumu doyurdum o yüzden ben birşey yemedim. buralarda olurum

kizlar merhabalar ben memleketteyim nete giremiyorum su andada telden baglandim iyiyim sükür sinavi yapip ciktim ins iyi bir sonuc gelir asumancim canım iki hafta izin istiyorum cunku giremiyorum eve gidince katilacam ins tekrardan

kıssadan kahkahalar,sıkıysa gülmeyin :))))))

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun ...uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
--------- --------- --------- --------- --------- ---------
Pişmanlık
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'
------------ --------- --------- --------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Altıncı his
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de
çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek
evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir güzel döven komşularım var duyurulur...
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından
kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- -------
Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Efendi Çocuklar
Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
------------ --------- --------- --------- --------- -------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- ---
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı '
------------ --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
------------ --------- --- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or..pu degilmiş Tamam'
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

adcım güldürdün çok yaşa sen :))
sana bavuluöda değil herzaman yanımda ve kalbimde yer var canım...her zaman gelebilirsin... keşke tanışma fırsatımız olsa...
kızlar arkadaşım gitti hazırım artık :)) eşimin cebinden girerim yine ... giremezsem merak etmeyin hoşçakalın

Back