kızlaaaaaaaarr bir diyet buldum bana biraz değişik geldi belki işe yarar aranızda deneyen varmıı?
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR.YANİ GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
aslıcım demekki vücudunda hamlıktan eser kalmamış. yakında dahada hızlanırsın. bu arada sanada isminle hitap etmemde sakınca varmı.
canım ben ve ela bu diyeti denedik.ben tam beceremedim 3.günden sonra hastalandım bu diyet yüzünden ela da tam uyamadı.bana sorarsan dikkatli ye hareket et aynı şey oluyor ama yapıp da gerçekten 5 kilo veren arkadaşlar da var.senin iradene ve bünyene kalmış bir durum
canım şimdi gördüm yazını kusura bakma.senin kilon kaçtı?tabiki yarışalım gaza gelmiş oluruz.28 temmuzun olduğu hafta cuma yani 30 temmuza 65 olacağız?ok mi?herşeyi yazalım ama.bu arada bende bebiş olduğundan ve yazlıkta olduğumdan çok sık giremiyorum.vın da biraz yavaş delirtiyor beni
bhr cım nasılsın hayatım. çalışmaların iyi gidiyordur inşallah. geçen hafta güzel kilo vermiştin.tekrar tebrik ederim seni canım.
Bu arada kilomu sormuşsun kilom inanamıyorum amaa 68.200:1rolleyes:Bu kilolarıdamı görecektim ya valla süperr.70 kiloya kadar güzel verdim 70de takılıp kalmıştım çünkü eskisi gibi dikkat edemiyordum doktorum bana 65 e kadar haftada bir kilo verebilirsin rahatlıkla demişti gerçekden dogruymuş tekrar uymaya başlayınca öyle oldu cumaya kadar 68 olurum inş. size katılınca yeniden bir aşk geldi,dikkat etmeye başladım,ve sanırrım hedefime ulaşacagım.Hatta karar verdim 65 olayım toplamda 33 kilo vermiş oluyorum bende burada başarı öyküsü yazacağım ne dersiniz yerimseniben
Bu arada kilomu sormuşsun kilom inanamıyorum amaa 68.200:1rolleyes:Bu kilolarıdamı görecektim ya valla süperr.70 kiloya kadar güzel verdim 70de takılıp kalmıştım çünkü eskisi gibi dikkat edemiyordum doktorum bana 65 e kadar haftada bir kilo verebilirsin rahatlıkla demişti gerçekden dogruymuş tekrar uymaya başlayınca öyle oldu cumaya kadar 68 olurum inş. size katılınca yeniden bir aşk geldi,dikkat etmeye başladım,ve sanırrım hedefime ulaşacagım.Hatta karar verdim 65 olayım toplamda 33 kilo vermiş oluyorum bende burada başarı öyküsü yazacağım ne dersiniz yerimseniben
ayy canım kilomuz aynı hadi bakalım ilk önce kim inecek 65e bende bu ay 65e inersem 7 ayda 23 kilo vermiş olacağım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?