selamlar arkadaşlar kaç saattir sayfam açık ama bi türlü yazamadım kız rahat vermedi bir türlü
fotoğraf yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
adcım vereyim kuzuyu sana ısırmak serbest anası hep ısırınca çocukta ısırılmaya bayılıyor bıktırır seni ısır diye artık
kahvaltım klasikdi sadece ekmek 1 dilimdi
arada 1 tane elma ve kahve var
akşamada fasülye ve makarna var ama makarnayı kızım için yapacam çok az yaparım yani
tamam o zaman annesi, ben öpüp,kokup,ısırayım sonrasını sen halledersin artık kaydirigubbakcemile3
selamlarr buyrunnnnnnnnn
ara: komşulara kahve içmeye gitmiştik yani bir bardak şekersiz kahve
akşam yemeğim: 5 yemek kaşığı nohut yemeği, ve yeşil çay bir bardak
ara: 6 kiraz 1 kayası
kelebekte bizde onunkinide yazalım buraya fazla mesaj kirliliği olmasın delikafadulden
kelebekin kahvaltıdan sonrası: bir bardak yeşil çay
kelebeğin arası: 10 kiraz
kelebeğin akşam yemeği: 7 yemek kaşığı nohut , bir bardak yeşil çay
kelebeğin arası 12 kiraz
kaydirigubbakcemile5
kelebeği senle karşılaştırayım dedim ama,öğle yemeği yememiş. sen yemişmiydin aslıcım öğle yemeği.
Bu arada kilomu sormuşsun kilom inanamıyorum amaa 68.200:1rolleyes:Bu kilolarıdamı görecektim ya valla süperr.70 kiloya kadar güzel verdim 70de takılıp kalmıştım çünkü eskisi gibi dikkat edemiyordum doktorum bana 65 e kadar haftada bir kilo verebilirsin rahatlıkla demişti gerçekden dogruymuş tekrar uymaya başlayınca öyle oldu cumaya kadar 68 olurum inş. size katılınca yeniden bir aşk geldi,dikkat etmeye başladım,ve sanırrım hedefime ulaşacagım.Hatta karar verdim 65 olayım toplamda 33 kilo vermiş oluyorum bende burada başarı öyküsü yazacağım ne dersiniz yerimseniben
azmin en güzel örneğisin bence. biraz daha çaba ve istekle ki zaten öylesin, değil 65
64 e bile inersin canım.tebrik ederim.
selam kızlar nasılsınız.???
öncelikle melzeyitim sen nasılsın??baban nasıl?? iyi olduğunu okudum çok sevindim Allah bi daha gösermesin
adcım oğluşunun odasına neler yapacaksın merak ettim
nac canım fazla uğramamışsın? acaba kaçamak mı yaptın :)) umarım iyisindir???
uzaktandünyalı ve kelebek takıma renk katmışsınız
jail canım senin gibi düzenimi oturtmak isitiyorum inş. canım başarı hikayeni en kısa zamanda okuyacağımızdan eminim
nurcum kzını bende ıssırmak istiyorum :))
canım sadece 2 yada 3 ad resim çerçevesi yapıp onun sevdiğim resimleriyle odasını renklendireyim başka bir hava katayım dedim. duruşu değişsin. bakalım olacakmı.bitince odanın resmini paylaşacağım sizle.
teşekkür ederim canım bakalım bu hafta ne olacak ama evden hiç çıkmadım doğru düzgün hareketsizim haftanın belli günleri spor yapmam lazım kendimi şartlayıp böyle veremem ki çalışmalar da fena değil canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah Allah yüzümü kara çıkarmaz da güzel bir puan alırım bu yıl :Saruboceq:
bende spor olayını halledemiyorum canım,yapabilsek çok farkedecek ama olmuyor. eve alet almak istiyorum ama alanlarıda görüyorum,süs eşyası gibi saklıyorlar. (mahalledeki bayanları kasdediyorum) kaydirigubbakcemile3
eltimde aldı yürüyüş bandı bir müddet kullandılar sonra bıraktılar sonrada hamile kaldı zaten. bebek olunca yaparım diyor ama o dahada
bende spora gitmeye karar verdim. ilk boşlukta yazılacam inşallah hatta şimdi yazılsam daha iyi ama araya ramazan giriyor oruçluda spor yapamam. ramazan sonrasına aktardım olayı bakalım ne olacak
canım çok çalışıyorsun zaten.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dilerim ama en önemlisi hiçbir zaman vazgeçme hayatım. olasıya kadar devam. opuyorumnanaktan
kızlar akşam yemeğini evde yemedim bi arkadaşımdaydım onlarda yemek zorunda kaldım çok ısrarcı oldular patlıcan oturtması yedim biliyorum çok tehlikeli olduğunu ama napim pilavdan yemedim ekmeği de ince 1 dilim yedim sadece yemekten sonra da 1 tane şöbiyet yedim tabakta 4 tane vardı ben birini yedim allahtan devamı gelmeden kendimi frenleyebildim eyvahedigeldismile
valla ne yalan söyliyim sınav gibi olmuş ve kendimle kıyasladığımda bence sen başarıyla atlaşmışsın canım. alkisalkisalkis
iyi akşamlar şekerler nasılsınız ba
kalım
biz kızımla akşam yemeğimizi yedik
2-3 parça tavuk ve 2 tane patates kızartması
kızım tavuğu çok seviyor onun için yağsız tavuk yaptım ve 1 tane patatesten kızartma kendşm 2 tane yedşm geridisini kızıma yedirdim
3 litre suyum oldu
artık yemekler prensese göre oluyor dimi nurcum. iştahı nasıl prensesin,inşallah iyidir,ben oğlumda sıkıntılıyım,gerçi ilk günlere göre daha iyi çok şükür ama yoruyor yinede.
Canım, belki planladığın gibi olmayacak ama oğluşun geliyorrrr. Çok sevindim. Gerisi de hallolur. Oğluşunun oda takımı yeşil mi sarı mı? Mavi badana ile gözümde canlandırmaya çalışacağım. Gerçi ikisi de uyuyor gibi. Senin aklından hangi duvar rengi geçiyordu? Ne olursa olsun, oğluşunun odası çok güzel olacak :)))
oda takımı yeşil ama çok değil yani mobilyanın bazı yerlerinde var yeşil rengi. ama dün akşam baktım gözüme çok hoş geldi. aslında maviyi ben istedim çok tatlı bir mavi oldu,kötüde olmuyormuş zaten boşuna sıkıntı yapmışım.artık bu konuda rahatladım çok şükür hayatım. perdelerde bitsin resimler geliyor.
Dosbikim, çok haklısın. Bu aralar kaçamağım bol. Öncelikle bu aralar su içtikten sonra midem çok bulanıyor. Çıkaracakmış gibi oluyorum, sonra da 1 dilim kadar ekmek yiyorum. Ama bugün yediklerim fena değildi.
Kahvaltıdan sonra içtiğim su çok kötü yaptı. 1 dilim ekmek ve peynir yedim. Sonra ara olarak kiraz yedim. Öğlen 100 gr köfte ve salata (yağsız) yedim. Öğleden sonra sinemaya gittim, orada küçük patlamış mısır yedim. Akşam yemeğinde de tavuklu salata yedim. Az önce de son aramı yaptım, 12 tane kiraz yedim :)))
su içince mide bulantısı sebebi acaba sıcaklardanmı kaynaklanıyor,yada istemiyerek su içiyorsunda ondanmı kaynaklanıyor. yaaadaaaa bazı gıdalara karşı hassasiyetmi başladı ki bunu :CüvCüv: mi bağlasak acaba. bilemiyorum yanııı kaydirigubbakcemile3
evet aslında ama 1 ay da 4- 5 kilo verilebiliyor.ama yaz olduğu için ve inat yaptım biraz.zaten ben inada vurunca başarıyorum herşeyi umarım devam edebelirim bir de yüzmeye başlasam aksatmadan ooo süpper olur da.sizden de destek bekliyorum vermem gerek çok önemli benim için
canım isteyince herşeyi başarırız yeterki isteyelim,elimizden hiçbirşey kurtulamaz. kilo verdikten sonra insanların şaşırması ve söyledikleri güzel sözlerin verdiği keyif harika oluyor.
günaydın kızlar,
ben baskülde yine gülemedim bu sıcaklar beni mahvetti şişirip duruyor, yine yağmur lazım :)))
kiraz saplarını biriktirdim içeyim bakayım işe yarayacakmı
dün evdeydim melisi anneme bıraktım bahar temizliğimizin yarısı kalmıştı arka odalar onları döktük kütüphane çok yordu beni. akşam yürüyüş yapamadım yorgunluktan ama üzüldüm.
herkesi öpüyorum, yoğun bir gün beni bekliyor.
canım merhaba karşılaşamıyoruz. baskül benide üzüyor hemde çok. benimkide şişliktir inşallah. bilmiyorumkismile
bu arada ben kiraz sapı aktardan aldım. güya dosbikimin çayından yapıcam ama nerdeee.yinede vazgeçmedim yapacağım. kaydirigubbakcemile
temizlemek zor ama yaptıktan sonraki rahatlığı harika oh be diyor insan içine sine sine. güle güle kirletin inşallah.
öpüyorum canım işlerinde kolay gelsin. opuyorumnanaktan