taklımm günün güzel geçmiş tebrikler olumunekankayizsmile bence biz yarını düşünelimm kahvaltıya davetliyizz ne yapcazz acabaa :sm_confused:
sağol taklımm
snn nasl geçti günde tutabildin mi kendini?
yarın bilmiyorum ya kesin bi sürü şey yapar nasıl dayanıcaz hiç bi fikrim yok :kedi:
uzaktandünyalı aytaşı yüzüğü de neymiş..iştah mı kesioyr öyle ise ben de almalıyım..etkisi varsa egerCADIARZU
akşam yemeğinde
1 tabak tavuklu patates,3 sarma,2 dilim karpuz yedim
bugün 2 bardak mate çayıda içtim birazdan yeşilçay içerim.10'a doğruda kiraz yerim. bugünü böle atlatırım inş
Geçmiş olsun canım inş çok daha iyi olur.Bebek bakmak her baba yigidin hakkı degil:1rolleyes:tatlı ama zorkızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı
günaydın
bu sıralar topikle ilgilenemiyorum,aslında kendimlede ilgilenemiyorum. diyet olayına henüz başlamadım. ama sıkı gelecem kızlar haberiniz olsun.bugün buralarda olurum.
kelebek arkadaşımız hoşgeldin. (demişmiydim hatırlamıyorum)
bende 62 ile başladım. 54 kiloya kadar düştüm,sonra pis boğazım yüzünden 58 oldum.şimdi yine 54 olmak istiyorum. aslında hedefim 50 di.ama 54 ü görsem tekrar razıyım.
bu arada geçmişe bakmadım ama shocum dan haberi olan varmı.eşi ameliyat olacaktı ya, nasıl oldu ki şimdi.
melzeyitim, hoşgeldin. baban nasıl oldu hayatım,gerçi son görüşmemizde iyi demiştin. bugünü güzel atlatman dileğiyle.
Günaydınnn.Gece telefonumun şarjı bitmiş bende uyanamaım yürüyüşüm kaldımafoldumbenKahvaltıda:bir dilimk.ekmegi,bir k.k beyaz peynir ve bir yumurta yedm
Günaydınnn.Gece telefonumun şarjı bitmiş bende uyanamaım yürüyüşüm kaldımafoldumbenKahvaltıda:bir dilimk.ekmegi,bir k.k beyaz peynir ve bir yumurta yedm
Canlarım, klasik kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, peynir. Şimdi de kahvemi içiyorum :)))
Bugün ev işim yok, dün hepsini hallettim, mutluyum :)))
Canım, ha gayret, az kaldı..... :))))
teşekkürler canım sende mi KPSS belasıyla uğraşıyorsun
Allah kolaylık versin
kızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı
günaydın arkadaşlar...takıma gelemedim günlerdir özür diliyorum ama eşimin rahatsızlıgı için doktor geziyoruz..ve bunun yanında moral bozuklugu da oluyor..
bir kaç gündür dietide bıraktım..ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım...sabah az kaşar ve 1domates yedim...
Ya benimde hedefim aynı.Varmısın yarışa:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?