• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol taklımm (:
snn nasl geçti günde tutabildin mi kendini?

yarın bilmiyorum ya kesin bi sürü şey yapar nasıl dayanıcaz hiç bi fikrim yok :kedi:

evet canım tabaktaki bir sürü şeyden sadece patates salatasını çekti kaydirigubbakcemile3 iyiydi yanii kaydirigubbakcemile2

çiğ börek yapcakmışş bizde koklarız artık:sinifsinif: sırnaşık şey
ayrıca kırma da yapcam demiş annem yapma bizimkiler diyet yapıyor dedi :1:
ama ben inanıyorum yarında bozmucam iki iç bişey yiyiyp ellerim boş durup yemeklere gitmesin die böyle olurum:hulya:

canım çizelgen çok güzeeeel olmuş hedefin baya varmış senin yaw ;) başaracağını biliyorumm taklımmm ;)

Son düzenleme:
uzaktandünyalı aytaşı yüzüğü de neymiş..iştah mı kesioyr öyle ise ben de almalıyım..etkisi varsa egerCADIARZU

ya bunu ben görmemişim şimdi eskileri dolaşırken görüyom kusura bakma :utangac:
aytaşı doğal bi taşmış ve iştahı kesmeye yardımcı oluyormuş diye duydum ve ben bileklik kullanıyordum şimdilerdeyse bi arkadaşım aytaşından olan bir yüzük hediye etti galiba işe yarıyor en azından ben öyle hissediyorum sanırım yada ne bileyim işe yarıyor ya guclubacismile arada onu çıkardığımda açıkıyorum gibi geliyor bilmem ki belkide sadece psikolojiktir :kedi: doğal taş olduğu için arada suda durulayıp toprağa felan koyuyorsun dene bence hem güzel duruyo :D

Canlarım, klasik kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, peynir. Şimdi de kahvemi içiyorum :)))
Bugün ev işim yok, dün hepsini hallettim, mutluyum :)))

günaydın yeni gelen arkadaşlar olmuş sanırsam herkes hoşgeldi kızlar çok yorgunum ve işe başladım bakalım nerde patlak verir klasik kahvaltı börek yiyorum:)) diyette olmamak çok güzel

günaydın

bu sıralar topikle ilgilenemiyorum,aslında kendimlede ilgilenemiyorum. diyet olayına henüz başlamadım. ama sıkı gelecem kızlar haberiniz olsun.bugün buralarda olurum.
kelebek arkadaşımız hoşgeldin. (demişmiydim hatırlamıyorum)
bende 62 ile başladım. 54 kiloya kadar düştüm,sonra pis boğazım yüzünden 58 oldum.şimdi yine 54 olmak istiyorum. aslında hedefim 50 di.ama 54 ü görsem tekrar razıyım.

bu arada geçmişe bakmadım ama shocum dan haberi olan varmı.eşi ameliyat olacaktı ya, nasıl oldu ki şimdi.

melzeyitim, hoşgeldin. baban nasıl oldu hayatım,gerçi son görüşmemizde iyi demiştin. bugünü güzel atlatman dileğiyle.

Günaydınnn.Gece telefonumun şarjı bitmiş bende uyanamaım yürüyüşüm kaldımafoldumbenKahvaltıda:bir dilimk.ekmegi,bir k.k beyaz peynir ve bir yumurta yedm

kızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı
Geçmiş olsun canım inş çok daha iyi olur.Bebek bakmak her baba yigidin hakkı degil:1rolleyes:tatlı ama zor

günaydın

bu sıralar topikle ilgilenemiyorum,aslında kendimlede ilgilenemiyorum. diyet olayına henüz başlamadım. ama sıkı gelecem kızlar haberiniz olsun.bugün buralarda olurum.
kelebek arkadaşımız hoşgeldin. (demişmiydim hatırlamıyorum)
bende 62 ile başladım. 54 kiloya kadar düştüm,sonra pis boğazım yüzünden 58 oldum.şimdi yine 54 olmak istiyorum. aslında hedefim 50 di.ama 54 ü görsem tekrar razıyım.

Bence de sen tekrar diyete başlayacaksın hayatım :))))

bu arada geçmişe bakmadım ama shocum dan haberi olan varmı.eşi ameliyat olacaktı ya, nasıl oldu ki şimdi.

melzeyitim, hoşgeldin. baban nasıl oldu hayatım,gerçi son görüşmemizde iyi demiştin. bugünü güzel atlatman dileğiyle.

Ben de shopu merak ediyorum. Ameliyat nasıl geçti diye düşünüyorum canım.

Günaydınnn.Gece telefonumun şarjı bitmiş bende uyanamaım yürüyüşüm kaldımafoldumbenKahvaltıda:bir dilimk.ekmegi,bir k.k beyaz peynir ve bir yumurta yedm

Bir gün kaçırmakla bi şey olmaz canım. Yarından itibaren tekrar toparlarsın. Kahvaltın da çok güzel olmuş canım :)))

günaydın güzelleerrr :))
sabah bir saat yürüdüm kaydirigubbakcemile2 hatta eskiden sitelerin etrafında 5 tur atabiliyordum 1 saatte şimdi hızlanmışım biras 6 tur atıyorum bir kaç gündüüürr kaydirigubbakcemile3

bir litre suyu içtimm daha şimdiden kaydirigubbakcemile5
kahvaltım: 1,5 dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu kadar tel peynir, salatalık, domates,

Canlarım, klasik kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, peynir. Şimdi de kahvemi içiyorum :)))
Bugün ev işim yok, dün hepsini hallettim, mutluyum :)))

kahvaltın süppeermiş alkisalkisalkis ohh bugün evde yat keyfinee bak iş mişde yokkkmuşş :dance:

Nachtigall canım nasıl aynı anda 3-4 kişiden alıntı yapabiliyorsun???

günaydın arkadaşlar...takıma gelemedim günlerdir özür diliyorum ama eşimin rahatsızlıgı için doktor geziyoruz..ve bunun yanında moral bozuklugu da oluyor..
bir kaç gündür dietide bıraktım..ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım...sabah az kaşar ve 1domates yedim...

Günaydın herkezeee kaydirigubbakcemile3

kalvaltıda:1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 k.k penir, salatalık ve domates yedim

az öncede yeşil çayımı içtm. bu sabah yürüyüşe çıkamadım :sinifsinif:

Canım, ha gayret, az kaldı..... :))))

3 ay gözümde hem çok az bi süre hem de çok bi süre karmaşığım canım hem bir an önce geçsin istiyorum hem de daha tam hazır olmadığım için zaman geçsin istemiyorum eyvahedigeldismile

teşekkürler canım sende mi KPSS belasıyla uğraşıyorsun
Allah kolaylık versin

evet canım eylülde benim sınavım seninkine 10 gün falan kaldı di mi :teselli:

kızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı

tekrar geçmiş olsun canım babanın daha ii olmasına sevindim

Teyzeler biz temizlik yaptık çok yorulduk
ama iyi oldu annem bir sürü su içti bu arada

oyyyy çok şeker maşallahhhh :nazar:

günaydın arkadaşlar...takıma gelemedim günlerdir özür diliyorum ama eşimin rahatsızlıgı için doktor geziyoruz..ve bunun yanında moral bozuklugu da oluyor..
bir kaç gündür dietide bıraktım..ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım...sabah az kaşar ve 1domates yedim...

canım geçmiş olsun tekrardan inşallah bu sıkıntılı süreci de atlatırsınız hayırlısıylaolumunekankayizsmile

selam kızlar.nasılsınız? bugün daha da dikkat etmeye başladım ben bakalım durum ne olacak.ama temmuz sonuna kadar 65 olmam gerek.bu arada kilo verdim ama neremden verdim anlayamadım ya.kas mı gitti acaba su mu? çok canım sıkılıyor. göbek gitmiyor bir türlü.mekiğe başladım yine umarım devam ederim ama bu kez birileri engellemezse programımı süper olacak.yarından itibaren de denize girmeye başlayacağım bakalım artık sonuç ne olacak

Ya benimde hedefim aynı.Varmısın yarışa:1rolleyes:

canım şimdi gördüm yazını kusura bakma.senin kilon kaçtı?tabiki yarışalım gaza gelmiş oluruz.28 temmuzun olduğu hafta cuma yani 30 temmuza 65 olacağız?ok mi?herşeyi yazalım ama.bu arada bende bebiş olduğundan ve yazlıkta olduğumdan çok sık giremiyorum.vın da biraz yavaş delirtiyor beni

nurcum allah sağlıkla ömürler versin kızına ve size.çok tatlı canım.doğum günü pastanız pek güzel olmuş.canımız kaldı valla

Back