Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

harıkasınnn jailbreak ne kadar çok kilo vermişsin alkisalkisalkis bendee veririm inş.
:Saruboceq: süpersiiinn süpeeeerr olumunekankayizsmile

Shopcum, canım özel değilse eşinin hastalığı ne ve ne ameliyatı olacak? Çok büyük geçmiş olsun cnaım. Her işin başı sağlık. Diyeti uygulayamıyorum demişsin, haklısın canım. Moral bozukken insan diyeti pek görmüyor..

Günaydın herkezeee kaydirigubbakcemile3

kalvaltıda:1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 k.k penir, salatalık ve domates yedim

az öncede yeşil çayımı içtm. bu sabah yürüyüşe çıkamadım :sinifsinif:

Afiyet olsun canım. Bir gün yürüyüş yapmamak sorun olmaz canım :)))

Canım, dost acı söyler: temmuz sonuna kadar hedef kilon biraz iddlı. Kiloyu versen de çabuk geri alırsın. yavaş olsun ama emin olsun bence :)))) Göbek kilosu da en zor gden kilo. Çünkü bir tek o bölge kasları günlük hayatta çalışmıyor.

Canım, belki planladığın gibi olmayacak ama oğluşun geliyorrrr. Çok sevindim. Gerisi de hallolur. Oğluşunun oda takımı yeşil mi sarı mı? Mavi badana ile gözümde canlandırmaya çalışacağım. Gerçi ikisi de uyuyor gibi. Senin aklından hangi duvar rengi geçiyordu? Ne olursa olsun, oğluşunun odası çok güzel olacak :)))

İkinize de afiyet şeker olsun cnaımcım :)))

Dosbikim beni iyi tanımışsın canım :)))))

Aman aman, şöbiyet mi dedin :)))) Neyse, bi kereden bi şey olmaz :)))

Suyun, beslenmen, herşeyin süper olmuş :))))

Afiyet olsun canım :)))

Dosbikim, çok haklısın. Bu aralar kaçamağım bol. Öncelikle bu aralar su içtikten sonra midem çok bulanıyor. Çıkaracakmış gibi oluyorum, sonra da 1 dilim kadar ekmek yiyorum. Ama bugün yediklerim fena değildi.
Kahvaltıdan sonra içtiğim su çok kötü yaptı. 1 dilim ekmek ve peynir yedim. Sonra ara olarak kiraz yedim. Öğlen 100 gr köfte ve salata (yağsız) yedim. Öğleden sonra sinemaya gittim, orada küçük patlamış mısır yedim. Akşam yemeğinde de tavuklu salata yedim. Az önce de son aramı yaptım, 12 tane kiraz yedim :)))

evet aslında ama 1 ay da 4- 5 kilo verilebiliyor.ama yaz olduğu için ve inat yaptım biraz.zaten ben inada vurunca başarıyorum herşeyi umarım devam edebelirim bir de yüzmeye başlasam aksatmadan ooo süpper olur da.sizden de destek bekliyorum vermem gerek çok önemli benim için

Canım. bence de mutlaka kafana koyduğunu yaparsın. Sadece kendini zorlayıp yorulmaman için dedim :)))
Bol şans...

günaydın kızlar,
ben baskülde yine gülemedim bu sıcaklar beni mahvetti şişirip duruyor, yine yağmur lazım :)))
kiraz saplarını biriktirdim içeyim bakayım işe yarayacakmı
dün evdeydim melisi anneme bıraktım bahar temizliğimizin yarısı kalmıştı arka odalar onları döktük kütüphane çok yordu beni. akşam yürüyüş yapamadım yorgunluktan ama üzüldüm.
herkesi öpüyorum, yoğun bir gün beni bekliyor.

Canım, dün yorulmuşsun, o yürüyüş yerine geçmiştir, sıkma canını :))))) Kiraz saplarını ben de biriktiriyorum canımcım :))))
Kolaylıklar gelsin sana :))

Canlarım, günaydın :)))
Kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, peynir. Birazdan okula gideceğim. İşler var...
Hepinize güzel, sağlıklı, diyetli ve bol güneşli günler...

Herkese merhabalar şekerler
ben kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek
domates ve salatalık
şimdide çay içiyorum sabah kalkar kalkmaz 1 litre su içtim neredeyse

inş verebiliriz canım azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz
yarış başladı önce ulaşana ödül verelim hatta

canım ya ekmek yerine 1-2 tane çubuk kraker veya diyet bisküvilerden al istersen ekmekten daha iyi olur
beslenmende çok güzel iradeli gitmene hayranım canım aradaki kaçamakları saymayalım

günaydın canım
ellerine sağlık mis gibi olmuştur kütüphanen
benimde inecek kitaplar ama tek başıma cesaret edemiyorum
kiraz sapını bi dene çok faydfasını görenler var inş faydalı olur senin için

Canlarım, günaydın :)))
Kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, peynir. Birazdan okula gideceğim. İşler var...
Hepinize güzel, sağlıklı, diyetli ve bol güneşli günler...

günaydın canım
kahvaltın çok güzel
sanada kolay gelsin canım

günaydın kızlaarr
çook mutluyumm tartıda beni mutlu ettiii ama yarın takrar tartılıp tam emin olduktan sonra yazcam kilomuuu opuyorumnanaktan

sabah bir saat yürürüş yaptım, kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek bir tane kaynamış yumurta, 3 zeytin, bir k.k. peynir biras abartmışım sanki kaydirigubbakcemile3
sabah salatalık domates yememişim
arada bir yeşillik yemeği planlıyorum, bugün 1,5 litre su içmişim yatana kadar 3ü tamamlarım sositososito

günaydııııınnnn a.s.
dün akşam başım ağrıdı erken yattım sabah 6:20 da uyandım hemen eşimle yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdük
1 simit yedim ( ama baskül fena değil hani??
bende evde temizlik yapıyorum mutfak dolağlarının içi bitti biraz rahatladım c.tesi misafirlerim var
artık bol bol yemek yaparım ama en sevindirici tarafı p.tesi gideceklermiş :)) çok sevindim desem yalan olmaz :))

selam canlar.inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür.busabah kayınvalide ve peder geldiler ama henüz görüşemedim. oğluşumun odasıda geldi çok güzel oldu perdelerimizde gelince süper olacak diye düşünüyorum. nevresimini henüz alamadım,istediğim gibi bulamadım ama hafta sonuna kadar netleştirecem inşallah. buralarda olucam.geçmişe bakıyorum.

canım geçmiş olsun, ağrıya karşı dinlenmek iyi gelmiş sevindim. erken kalkan erken yol alır derler.misafirlerin erken gitmesine sevinmen,misafirdenmi kaynaklı yoksa planlarınmı var onlar gidince. ama sanırım misafir kaynaklıdır. kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin canımcım.
tartınla ne güzel anlaşıyorsunuz. benimkiyle araam bozuk malesef. kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun

adcım gelecek olanlar kayınvalidemler... aslında seviyorum onları ama kayınbabam ve kaynımın yanında kapalı oturuyorum bu sıcaklarda hiiiçççç çekilmio :)) yoksa problemli insnalar değiller canım
seninde oğluşun geliomuş gözün aydın... odası bence çok güzel olmuş...mavi uyumludur herşeye merak etme

tamam o zaman annesi, ben öpüp,kokup,ısırayım sonrasını sen halledersin artık kaydirigubbakcemile3
kelebeği senle karşılaştırayım dedim ama,öğle yemeği yememiş. sen yemişmiydin aslıcım öğle yemeği.

azmin en güzel örneğisin bence. biraz daha çaba ve istekle ki zaten öylesin, değil 65
64 e bile inersin canım.tebrik ederim.

canım sadece 2 yada 3 ad resim çerçevesi yapıp onun sevdiğim resimleriyle odasını renklendireyim başka bir hava katayım dedim. duruşu değişsin. bakalım olacakmı.bitince odanın resmini paylaşacağım sizle.

bende spor olayını halledemiyorum canım,yapabilsek çok farkedecek ama olmuyor. eve alet almak istiyorum ama alanlarıda görüyorum,süs eşyası gibi saklıyorlar. (mahalledeki bayanları kasdediyorum) kaydirigubbakcemile3
eltimde aldı yürüyüş bandı bir müddet kullandılar sonra bıraktılar sonrada hamile kaldı zaten. bebek olunca yaparım diyor ama o dahada
bende spora gitmeye karar verdim. ilk boşlukta yazılacam inşallah hatta şimdi yazılsam daha iyi ama araya ramazan giriyor oruçluda spor yapamam. ramazan sonrasına aktardım olayı bakalım ne olacak
canım çok çalışıyorsun zaten.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dilerim ama en önemlisi hiçbir zaman vazgeçme hayatım. olasıya kadar devam. opuyorumnanaktan

valla ne yalan söyliyim sınav gibi olmuş ve kendimle kıyasladığımda bence sen başarıyla atlaşmışsın canım. alkisalkisalkis

artık yemekler prensese göre oluyor dimi nurcum. iştahı nasıl prensesin,inşallah iyidir,ben oğlumda sıkıntılıyım,gerçi ilk günlere göre daha iyi çok şükür ama yoruyor yinede.
oda takımı yeşil ama çok değil yani mobilyanın bazı yerlerinde var yeşil rengi. ama dün akşam baktım gözüme çok hoş geldi. aslında maviyi ben istedim çok tatlı bir mavi oldu,kötüde olmuyormuş zaten boşuna sıkıntı yapmışım.artık bu konuda rahatladım çok şükür hayatım. perdelerde bitsin resimler geliyor.

su içince mide bulantısı sebebi acaba sıcaklardanmı kaynaklanıyor,yada istemiyerek su içiyorsunda ondanmı kaynaklanıyor. yaaadaaaa bazı gıdalara karşı hassasiyetmi başladı ki bunu :CüvCüv: mi bağlasak acaba. bilemiyorum yanııı kaydirigubbakcemile3
canım isteyince herşeyi başarırız yeterki isteyelim,elimizden hiçbirşey kurtulamaz. kilo verdikten sonra insanların şaşırması ve söyledikleri güzel sözlerin verdiği keyif harika oluyor.

canım merhaba karşılaşamıyoruz. baskül benide üzüyor hemde çok. benimkide şişliktir inşallah. bilmiyorumkismile
bu arada ben kiraz sapı aktardan aldım. güya dosbikimin çayından yapıcam ama nerdeee.yinede vazgeçmedim yapacağım. kaydirigubbakcemile
temizlemek zor ama yaptıktan sonraki rahatlığı harika oh be diyor insan içine sine sine. güle güle kirletin inşallah.
öpüyorum canım işlerinde kolay gelsin. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
adcım valla herşey prensese göre gelişiyor evde
şeytan kulağına kurşun yeme sorunumuz yok şimdilik burcunun verdiği özellikte obur oluyor zaten inş ilerdede yaşamam bu sorunu

Herkese merhabalar şekerler
ben kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek
domates ve salatalık
şimdide çay içiyorum sabah kalkar kalkmaz 1 litre su içtim neredeyse

Afiyet olsun canımcım :))) Suyu sabahtan içince ben de ohhh diyorum:)))

icanım ya ekmek yerine 1-2 tane çubuk kraker veya diyet bisküvilerden al istersen ekmekten daha iyi olur
beslenmende çok güzel iradeli gitmene hayranım canım aradaki kaçamakları saymayalım

Verdiğin moral için çok teşekkür ederim cnaım .)))) Dediğin gibi çubuk kraker ve ya diyet bisküvi yesel iyi olacak :)))

Çok sevindim senin adına canım. Güne de çok güzel başlamışsın :))) Harikasın...

Misafirlerinin erken gitmresine sevinmene sevindim dosbikim :))) Kendini çok yormadan temizlik yaparsın değil mi :)

Ne güzel, herşey yoluna giriyor cnaım :))) Oğluşunun odası da harika olacak :)))))

Yakışmıştır adcım, şimdi hayal etmeye çalışıyorum ve kesinlikle güzel olmuştur :)))
Ve şekerim, :CüvCüv: meselesi daha yok. Hatta regl imin 4. günündeyim :))

asuman dün biz birlikteydik ve yemedik öğlen yemeği

evveet çağlaa çok güzel başladı bugün olumunekankayizsmile

ara bir salatalık
ara 13 kiraz
öğle: 5 kaşık sebze yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…