kızlaaaaaaaarr bir diyet buldum bana biraz değişik geldi belki işe yarar aranızda deneyen varmıı?
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR.YANİ GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
canım ben ve ela bu diyeti denedik.ben tam beceremedim 3.günden sonra hastalandım bu diyet yüzünden ela da tam uyamadı.bana sorarsan dikkatli ye hareket et aynı şey oluyor ama yapıp da gerçekten 5 kilo veren arkadaşlar da var.senin iradene ve bünyene kalmış bir durum