• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaaaaaaarr bir diyet buldum bana biraz değişik geldi belki işe yarar aranızda deneyen varmıı?

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR.YANİ GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

canım ben ve ela bu diyeti denedik.ben tam beceremedim 3.günden sonra hastalandım bu diyet yüzünden ela da tam uyamadı.bana sorarsan dikkatli ye hareket et aynı şey oluyor ama yapıp da gerçekten 5 kilo veren arkadaşlar da var.senin iradene ve bünyene kalmış bir durum

sevdacım,sen spor olayını aşmış biri olarak verdiğin fireleri ilk fırsatta aşacağına eminim. bu arada isminle hitap ediyorum ama sakıncası varmı hayatım.

nachticim canım bol bol dinlen hayatım,hazır işinde yok,keyfini çıkar hakettin.

aslıcım demekki vücudunda hamlıktan eser kalmamış. yakında dahada hızlanırsın. bu arada sanada isminle hitap etmemde sakınca varmı.

shocum,seni merak ettik. eşin son olarak ameliyat olacaktı öyle yazmıştın canım. dr arıyoruz demişsin inşallah ters giden birşey yoktur. tekrar çok geçmişolsun canım

bhr cım nasılsın hayatım. çalışmaların iyi gidiyordur inşallah. geçen hafta güzel kilo vermiştin.tekrar tebrik ederim seni canım.

ethoşum biraz gayretle istediğimiz kiloya gelebiliriz canım sadece istememiz gerekiyor. gidenler umarım sudur hayatım. zaten diyette ilk 3 gün verilen kilo sudur daha sonra yağ yakmaya başlıyoruz ama düzenli bir diyet için geçerli bu. bende temmuz 10 una kadar 2 killo versem diyorum .sporda yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorum ama evde yapmaya karar verdim artık.yerleşmelerim bitsinde.

nurcum kızının resmini bhrın alıntısından gördüm. sen onu bana bir günlüğüne ver annesi ben onu şöyle güzel bir yiyeyim. totosunu falan ısırayım. kırbin kere maşallah.

bu arada kızlar oğlumun odası bu akşam gelecekmiş. o yüzden planladığım gibi olmayacak sanırım. oğlumu yarın yada cuma almaya gideceğiz ama ben yarın gelsin istiyorum artık. dün akşam iş çıkışı çerçeve yapmak için gerekli malzemeleri aldım ama birkaç eksiğim var. en önemlisi boyutlu boya bulamadım. oyun hamuru ve maket bıçağını unutmuşum. bakalım neler yapıcam bende çok merak ediyorum ama 2 yada 3 ad güzel çerçeve yapmak istiyorum odasına renk katsın gerçi fazlasıyla renkli oldu çünkü duvarlarını tatlı bir maviye boyattım. bana göre büyük hata oldu eşim çok beğeniyor ama bu sefer maviye uyduracam diye ne alacağını şaşırıyor insan. öyle böyle 1 sene idare edeceğiz artık.

aslıcım demekki vücudunda hamlıktan eser kalmamış. yakında dahada hızlanırsın. bu arada sanada isminle hitap etmemde sakınca varmı.

hızlanırım inş. ama böyle iyi yavaş yavaş hızlanayım doktor çok zorlama dedi ayağını yerimseniben
bana aslı demen çok hoşuma gider aslına bakarsanız bende isimlerinizle hitabetmek isterim :3:

isimleri çok kolay ezberleyemem sadece birinizin adı çağla idi kaydirigubbakcemile5 ama hanginizdi onu karıştırıyorum :kedi:

canım ben ve ela bu diyeti denedik.ben tam beceremedim 3.günden sonra hastalandım bu diyet yüzünden ela da tam uyamadı.bana sorarsan dikkatli ye hareket et aynı şey oluyor ama yapıp da gerçekten 5 kilo veren arkadaşlar da var.senin iradene ve bünyene kalmış bir durum

haklısın en iyisi dikkatli yemek ve sağlıklı beslenmek, hareket edip dikkat edince bu kadar hızlı vermesekte daha sağlıklı ve kalıcı kilo vermiş oluruz... denemedim ben ama o diyeti yapmam gerekirse yaparımda ya beş günde beş kilo versem hemen bunu bi haftada vücüdümda göremem gibi geliyor bilmiyorumkismile

aslıcım, çağla nachtigalin adı. benim adım asuman. ayakta sıkıntı varsa bencede zorlama canım doktor ne dediyse o. kaydirigubbakcemile5

melzeyitim a.s.

selamlar arkadaşlar kaç saattir sayfam açık ama bi türlü yazamadım kız rahat vermedi bir türlü
fotoğraf yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
adcım vereyim kuzuyu sana ısırmak serbest anası hep ısırınca çocukta ısırılmaya bayılıyor bıktırır seni ısır diye artık
kahvaltım klasikdi sadece ekmek 1 dilimdi
arada 1 tane elma ve kahve var
akşamada fasülye ve makarna var ama makarnayı kızım için yapacam çok az yaparım yani

selamlarr buyrunnnnnnnnn
ara: komşulara kahve içmeye gitmiştik yani bir bardak şekersiz kahve
akşam yemeğim: 5 yemek kaşığı nohut yemeği, ve yeşil çay bir bardak
ara: 6 kiraz 1 kayası

kelebekte bizde onunkinide yazalım buraya fazla mesaj kirliliği olmasın delikafadulden
kelebekin kahvaltıdan sonrası: bir bardak yeşil çay
kelebeğin arası: 10 kiraz
kelebeğin akşam yemeği: 7 yemek kaşığı nohut , bir bardak yeşil çay
kelebeğin arası 12 kiraz
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım şimdi gördüm yazını kusura bakma.senin kilon kaçtı?tabiki yarışalım gaza gelmiş oluruz.28 temmuzun olduğu hafta cuma yani 30 temmuza 65 olacağız?ok mi?herşeyi yazalım ama.bu arada bende bebiş olduğundan ve yazlıkta olduğumdan çok sık giremiyorum.vın da biraz yavaş delirtiyor beni

Önemli degil canım.Evet varım temmuz 30 ve biz 65 kiloyuz inşşşşşyerimseniben.Olsun girebildigin zamanlar yazarsın bende daha ince ayrıntısına kadar yazarım. yarın işe başlıyorum dahada düzenli beslenebilecegimi düşünüyorum fakat yürüyülerim nasıl olacak onu bilemiyorum işte hadi hayırlısı:1rolleyes:

Bu arada kilomu sormuşsun kilom inanamıyorum amaa 68.200:1rolleyes:Bu kilolarıdamı görecektim ya valla süperr.70 kiloya kadar güzel verdim 70de takılıp kalmıştım çünkü eskisi gibi dikkat edemiyordum doktorum bana 65 e kadar haftada bir kilo verebilirsin rahatlıkla demişti gerçekden dogruymuş tekrar uymaya başlayınca öyle oldu cumaya kadar 68 olurum inş. size katılınca yeniden bir aşk geldi,dikkat etmeye başladım,ve sanırrım hedefime ulaşacagım.Hatta karar verdim 65 olayım toplamda 33 kilo vermiş oluyorum bende burada başarı öyküsü yazacağım ne dersiniz yerimseniben

selam kızlar nasılsınız.???
öncelikle melzeyitim sen nasılsın??baban nasıl?? iyi olduğunu okudum çok sevindim Allah bi daha gösermesin
adcım oğluşunun odasına neler yapacaksın merak ettim
nac canım fazla uğramamışsın? acaba kaçamak mı yaptın :)) umarım iyisindir???
uzaktandünyalı ve kelebek takıma renk katmışsınız
jail canım senin gibi düzenimi oturtmak isitiyorum inş. canım başarı hikayeni en kısa zamanda okuyacağımızdan eminim
nurcum kzını bende ıssırmak istiyorum :))

bhr cım nasılsın hayatım. çalışmaların iyi gidiyordur inşallah. geçen hafta güzel kilo vermiştin.tekrar tebrik ederim seni canım.

teşekkür ederim canım bakalım bu hafta ne olacak ama evden hiç çıkmadım doğru düzgün hareketsizim haftanın belli günleri spor yapmam lazım kendimi şartlayıp böyle veremem ki :( çalışmalar da fena değil canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah Allah yüzümü kara çıkarmaz da güzel bir puan alırım bu yıl :Saruboceq:

kızlar akşam yemeğini evde yemedim bi arkadaşımdaydım onlarda yemek zorunda kaldım çok ısrarcı oldular patlıcan oturtması yedim biliyorum çok tehlikeli olduğunu ama napim :( pilavdan yemedim ekmeği de ince 1 dilim yedim sadece yemekten sonra da 1 tane şöbiyet yedim tabakta 4 tane vardı ben birini yedim allahtan devamı gelmeden kendimi frenleyebildim eyvahedigeldismile

iyi akşamlar şekerler nasılsınız ba
kalım
biz kızımla akşam yemeğimizi yedik
2-3 parça tavuk ve 2 tane patates kızartması
kızım tavuğu çok seviyor onun için yağsız tavuk yaptım ve 1 tane patatesten kızartma kendşm 2 tane yedşm geridisini kızıma yedirdim
3 litre suyum oldu

dosbacım seve seve canım biraz önce kolunu ısırdım hala ısrarla kolunu ağzıma dayıyor
baharcım şöbiyet çok şekerli bir tatlı ama 1 taneyle kaldığın için aferin sana
geçenlerde ender saraç tatlı yediğiniz zaman 1 tane yiyin ama aç karna yiyin demişti

Bu arada kilomu sormuşsun kilom inanamıyorum amaa 68.200:1rolleyes:Bu kilolarıdamı görecektim ya valla süperr.70 kiloya kadar güzel verdim 70de takılıp kalmıştım çünkü eskisi gibi dikkat edemiyordum doktorum bana 65 e kadar haftada bir kilo verebilirsin rahatlıkla demişti gerçekden dogruymuş tekrar uymaya başlayınca öyle oldu cumaya kadar 68 olurum inş. size katılınca yeniden bir aşk geldi,dikkat etmeye başladım,ve sanırrım hedefime ulaşacagım.Hatta karar verdim 65 olayım toplamda 33 kilo vermiş oluyorum bende burada başarı öyküsü yazacağım ne dersiniz yerimseniben

ayy canım kilomuz aynı hadi bakalım ilk önce kim inecek 65e bende bu ay 65e inersem 7 ayda 23 kilo vermiş olacağım :lepi:

ooo sen benden öndesin zaten ya.ben 71 im 6 kilo vermem gerek.offf offff.ne güzel ya 33 kilo veriyorsun ha.tebrikler valla.bana da anlatsana nasıl oluyor bu iş.bende 74 de takıldım kaldım ama düzenim bozuldu ve yeni yeni topluyorum şimdi yine misafirler gelecek ama yok bu sefer bozmam valla.kocama süpriz yapmam gerek zaten sözüm de var.en önemlisi kendime doğum günü hediyesi yapacam ya.en büyük hediye benim için

merhaba kızlarr zemuszemus
ben birazdan netten çıkıcam gece yiceklerimi yaziim
bir bardak süt ve bir tane kuru incir kaydirigubbakcemile3
bugün bir bardak yeşilçay ve 3 litre suyu bitirdimm :lepi:
hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

Back