Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nur çocuğa niye temizlik yaptırıyorsun benim kız olsa beni hizmetçi gibi kullanıyor diye babasına şikayet ederdi
İstedikten sonra tabiki başarabilirsinyerimsenibenAramıza hoşgeldina.s.Bu arada boyun kaç acaba?
Canım,ne telafi etmesi.çok birşey yememişsinki yaprak sarmasının içindeki pirinçleri toplasan bir tabak etmez.Bence kendine güzel bir liste bul ve bunu uygula aç kalarak kilo veremezsin versende çok çabuk geri alırsın,sen ne dersin:1rolleyes:
Ah o komşular yokmu:1rolleyes:Kaçamaklar hep onların sayesinde oluyo.Afiyet olsun,akşama telafi edersin.Yeşilçay demişken bende içeyim hemen
bende bugün sadece 1 yeşil çay içtim ( 2.içmeliyim
ütünün büyük bi kısmını bitirdim
mutfakta da çok iş hallettim
yarın dr. gidecem cuma da kuzenim çağırdı ona ( kesin yerim napcam bilmiyorum elinden kurtulmam mümkün değil ( çokta özledim 3-4 ay oldu görmeyeli (
şu an su içiyorum... komşu meselesine gelince benim zorumla görüşüyorla bende diyet bahenesiyle gitmiyorum apartmanımda çok ii ilişkiler yok kısacası eski apt. özlüyorum (
belki de benim için bölesi daha ii :)) yaz gezmelerim azaldı derken şimdi de şehirlerarası gezmeye başladım... bu gidişle hep dosbik kalacağım (
kızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı
evet pek büyük bi kaçamak değil ama diyetimin ilk günü olduğundan sanırım biraz fazla abartıyorum heyecan işte kaydirigubbakcemile3
zamanla daha sağlıklı bi diyet olur umarım
Afiyet olsun canım.Meyveyi yemekle beraber yemen dogru degil yemekten 1 veya 2 saat yersen daha dogru olur:1rolleyes:akşam yemeğinde
1 tabak tavuklu patates,3 sarma,2 dilim karpuz yedim
bugün 2 bardak mate çayıda içtim birazdan yeşilçay içerim.10'a doğruda kiraz yerim. bugünü böle atlatırım inş
Yeniliklere iyi bile olsa alışmak zor evet ama alışınca bide bakmışsın eskisinden daha iyi:1rolleyes:şu an su içiyorum... komşu meselesine gelince benim zorumla görüşüyorla bende diyet bahenesiyle gitmiyorum apartmanımda çok ii ilişkiler yok kısacası eski apt. özlüyorum (
belki de benim için bölesi daha ii :)) yaz gezmelerim azaldı derken şimdi de şehirlerarası gezmeye başladım... bu gidişle hep dosbik kalacağım (
kızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı
şu an su içiyorum... komşu meselesine gelince benim zorumla görüşüyorla bende diyet bahenesiyle gitmiyorum apartmanımda çok ii ilişkiler yok kısacası eski apt. özlüyorum (
akşam yemeğinde
1 tabak tavuklu patates,3 sarma,2 dilim karpuz yedim
bugün 2 bardak mate çayıda içtim birazdan yeşilçay içerim.10'a doğruda kiraz yerim. bugünü böle atlatırım inş
Evet canım baktım başka yolu yok bende yaşam şeklimi ona göre ayarladım çok daha saglıklı ve mutluyum:1rolleyes:Ben bir yıldır gidiyorum arada hiçmi bozmadım evet bozdum ama hiç vazgeçmedim bi keresinde 2 kilo almıştım diyet yaparken beni çok etkiledi ve eger o zaman kendimi bıraksaydım inan eski halime dönmem çok çabuk olurdu.Kendi kendime sordum sevda bunu istiyormusun diye hayır aslaa oldu aldıgım cevap.Çünkü vazgeçersem hep mutsuz ve saglıksız olacaktım.O günden sonra hiç kilo almadım,yerimde saydıgım oldu ama kio almadım.Şimdi arada kaçamaklar yapsamda düzenimi bozsamda vakit kaybetmeden telafi ediyorumjail canım sen yeme düzenini yaşam şekline çevirmişsin... her öğünde dengeli gidiosun kaçamağını kesin telafi ediyosun darısı bize... ben diyetisyene gittiğim halde yapamadım 4 ay gittim bıraktım
yeme düzenimde yavaş yavaş sinsi sinsi tekrar eskisine döndü (
şimdi su içiyorum