• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı

malyezitim canım çok çok geçmiş olsun
iyi olmasına çok sevindim allah bi daha göstermesin inş

nur çocuğa niye temizlik yaptırıyorsun benim kız olsa beni hizmetçi gibi kullanıyor diye babasına şikayet ederdi

daha anlatamıyor bi anlatsa
eşim yurt dışına gitti sürekli babasının odasıyla tuvalete gidip kapı çalıyor bende dikkatini dağıtmaya çalışıyorum

Canım,ne telafi etmesi.çok birşey yememişsinki yaprak sarmasının içindeki pirinçleri toplasan bir tabak etmez.Bence kendine güzel bir liste bul ve bunu uygula aç kalarak kilo veremezsin versende çok çabuk geri alırsın,sen ne dersin:1rolleyes:

haklısın aslında ama nasıl bir liste uygulayacağımı bilmiyorum onun için az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum (:

Kelebekcim, yediklerin çok az canım. Ve ilerde yazdıklarını okudum, dayanamamış, kaçamak yapmışsın. Hem midemiz gerekli ölçüde hem de gözümüz doymalı. 4 kiraz çok az. Bir porsiyon kiraz 12 tanedir. Kahvaltıda diyetisyenler 2 dilim ekmeği kesin yiyeceksiniz derler. Domats, salatalıkta sınır yoktur ve peynir yememişsin canım. Bünyeyi çalıştırmak için yemek de yememiz lazım :)))

Canım, çok da büyük bi kaçamak olmamış :)))) Akşam 1 dilim ekmek ye cnaım :)

evet pek büyük bi kaçamak değil ama diyetimin ilk günü olduğundan sanırım biraz fazla abartıyorum heyecan işte kaydirigubbakcemile3
zamanla daha sağlıklı bi diyet olur umarım (:

Ah o komşular yokmu:1rolleyes:Kaçamaklar hep onların sayesinde oluyo.Afiyet olsun,akşama telafi edersin.Yeşilçay demişken bende içeyim hemen

Ahhhh, ahh..

bende bugün sadece 1 yeşil çay içtim :(( 2.içmeliyim
ütünün büyük bi kısmını bitirdim
mutfakta da çok iş hallettim
yarın dr. gidecem cuma da kuzenim çağırdı ona :(( kesin yerim napcam bilmiyorum elinden kurtulmam mümkün değil :(( çokta özledim 3-4 ay oldu görmeyeli :((

Canım dr işi umarım önemli değildri. Merak ettim şimdi :((((

şu an su içiyorum... komşu meselesine gelince benim zorumla görüşüyorla bende diyet bahenesiyle gitmiyorum apartmanımda çok ii ilişkiler yok kısacası eski apt. özlüyorum :((
belki de benim için bölesi daha ii :)) yaz gezmelerim azaldı derken şimdi de şehirlerarası gezmeye başladım... bu gidişle hep dosbik kalacağım :((

İyi komşuluk aslında çok iyi. Beslenme ve kaçamak anlamında yeni apartman daha iyi ama insan kapısını çalacağı, sohbet edeceği bir kapı arıyor..

kızlar merhaba ben geldim beni merak edenler için babamın durumu iyi o yüzden huzurumda yerinde bizi korkuttu ama allah korudu onu ankaradaydım çok yoruldum birde evde küçük bebeğimiz vardı çok yaramaz çok fena bir bebek ona baktım unutmuşum çocuk bakmayı

Ohhh, gelmiş geçmiş olsun cnaımm. Umarım bi daha böyle bi şey yaşamazsınız..
Özlemişsindir sen bebek bakmayı :))))))

evet pek büyük bi kaçamak değil ama diyetimin ilk günü olduğundan sanırım biraz fazla abartıyorum heyecan işte kaydirigubbakcemile3
zamanla daha sağlıklı bi diyet olur umarım (:

Bence de kendine uygun güzel bi diyet blabilirsin canımm :)))

akşam yemeğinde
1 tabak tavuklu patates,3 sarma,2 dilim karpuz yedim
bugün 2 bardak mate çayıda içtim birazdan yeşilçay içerim.10'a doğruda kiraz yerim. bugünü böle atlatırım inş (:

akşam yemeğinde
bugün 2 bardak mate çayıda içtim birazdan yeşilçay içerim.10'a doğruda kiraz yerim. bugünü böle atlatırım inş (:
Afiyet olsun canım.Meyveyi yemekle beraber yemen dogru degil yemekten 1 veya 2 saat yersen daha dogru olur:1rolleyes:

şu an su içiyorum... komşu meselesine gelince benim zorumla görüşüyorla bende diyet bahenesiyle gitmiyorum apartmanımda çok ii ilişkiler yok kısacası eski apt. özlüyorum :((
belki de benim için bölesi daha ii :)) yaz gezmelerim azaldı derken şimdi de şehirlerarası gezmeye başladım... bu gidişle hep dosbik kalacağım :((
Yeniliklere iyi bile olsa alışmak zor evet ama alışınca bide bakmışsın eskisinden daha iyi:1rolleyes:
Kim demiş bence yakında sana dosbik degil manken diyicez bizyerimseniben

Babanın iyi olmasına çok sevindim tekrar tekrar geçmiş olsunn canım yerimseniben

kızlaarrr bugünn gündeeeeeeeeee hamur işi yemedimmm :dance: teyy teyyy çok mutluyum artık canım bişeyde istemiyo hamur pasta tatlı felaaann opuyorumnanaktan
bugün öğlen: iki küçük kase bol yeşillikli patates salatası yedim,
akşam: 2 kepçe çorba, ve közlenmiş bir biber bir patlıcan yedim
şimdi de ikinci yeşil çayımı içiyorum bugün çok su içemedim kızlar eyvahedigeldismile ama yatana kadar 2,5 litreyi tamamlarım saat 11 gibide süt içicem,
sonuç olarak günümün güzel geçtiğini düşünüyorum buda her geçen gün beni dahada fazla inaçlı yapıyor hedefime ulaşmak adına olumunekankayizsmile iyiki burdayım yoksa ben diyeti çoktan bozmuştum yaww :lepi:

bence zayıf tosbiklerde vardır sen onların en güzeli olcaksın bigünn tosbiik opuyorumnanaktan

akşam yemeğinde

taklımm günün güzel geçmiş tebrikler olumunekankayizsmile bence biz yarını düşünelimm kahvaltıya davetliyizz ne yapcazz acabaa :sm_confused:

jail canım sen yeme düzenini yaşam şekline çevirmişsin... her öğünde dengeli gidiosun kaçamağını kesin telafi ediyosun darısı bize... ben diyetisyene gittiğim halde yapamadım 4 ay gittim bıraktım
yeme düzenimde yavaş yavaş sinsi sinsi tekrar eskisine döndü :((
şimdi su içiyorum
Evet canım baktım başka yolu yok bende yaşam şeklimi ona göre ayarladım çok daha saglıklı ve mutluyum:1rolleyes:Ben bir yıldır gidiyorum arada hiçmi bozmadım evet bozdum ama hiç vazgeçmedim bi keresinde 2 kilo almıştım diyet yaparken beni çok etkiledi ve eger o zaman kendimi bıraksaydım inan eski halime dönmem çok çabuk olurdu.Kendi kendime sordum sevda bunu istiyormusun diye hayır aslaa oldu aldıgım cevap.Çünkü vazgeçersem hep mutsuz ve saglıksız olacaktım.O günden sonra hiç kilo almadım,yerimde saydıgım oldu ama kio almadım.Şimdi arada kaçamaklar yapsamda düzenimi bozsamda vakit kaybetmeden telafi ediyorum
.Bunu sende yapabilirsin canım,zor gibi görünsede bi kaç kere imtihanı geçtinmi arkası geliyor ve alışıyorsuna.s.

Back