Neyse ben çıkıyorum.televizyonda tek izlediğim program başlıyor survıvor ona bakayım biraz.Görüşürüza.s.
ben geldiiiiimmmm
bugün kaçamaksızdı sanırım dondurmayı saymazsak :) artık dondurma bana kaçamak sayılmasın yaaa(
akşamüstü basketbol oynadık eşimle artık sık sık düşünüyoruz ikimiz içinde faydası olacak sanırım :)) çok tempolu değildi ama 1 saat kadar yürüdük
ben geldiiiiimmmm
bugün kaçamaksızdı sanırım dondurmayı saymazsak :) artık dondurma bana kaçamak sayılmasın yaaa(
akşamüstü basketbol oynadık eşimle artık sık sık düşünüyoruz ikimiz içinde faydası olacak sanırım :)) çok tempolu değildi ama 1 saat kadar yürüdük
Afiyet olsun.Bende bir tane kabak dolması ve bir bardak ayran içtimBence de dondurma kaçamak sayılmamalı :)))))
Şekerim, süpersiniz... Basket oynarken ne güzel kalori yakmışsındır :)))
Ben de akşam yemeğinde kabak yedim. Ekmek yerine de bir küçük börek yedim.
Hoşgeldin:1rolleyes:ben geldiiimmmm :))
herkes iyi galıba?? :)
Slm.Sanada iyi geceler:1rolleyes:herkese slm buyrunnnnnnnnn
yazdıklarınızdan herkesin keyfinin ve dietinin yerinde olduğunu görüyorum
benimde öyle olumunekankayizsmile birazdan yatıcam size iyi geceler demek için girdim
yazdıklarımın dışına çıkmadım yani yazacak yeni bişey yok...
yarın pazar die yürüyüşe gitmek istemiyo canım mirmirmirmir uyumak daha tatlııı..
içimden güçlü bir ses ''lmaz: Aslı hedefin büyük ama sen bu kadar çabuk pes edecek kadar küçük müsün'' diyor...
ve ben biliyorum sabah bu ses uyandırır benii kaydirigubbakcemile3
hoşçakalın güzeller yarın görüşmek dileğiyle...sositososito
Hoşgeldin:1rolleyes:
herkese slm buyrunnnnnnnnn
benimde öyle olumunekankayizsmile birazdan yatıcam size iyi geceler demek için girdim
yarın pazar die yürüyüşe gitmek istemiyo canım mirmirmirmir uyumak daha tatlııı..
içimden güçlü bir ses ''lmaz: Aslı hedefin büyük ama sen bu kadar çabuk pes edecek kadar küçük müsün'' diyor...
ii geceler kızlar çok yorgunum o yüzden fazla yazamıycam görüşürüz yarın öptüm herkesi...
ben geldiiimmmm :))
herkes iyi galıba?? :)
herkese slm buyrunnnnnnnnn
ii geceler kızlar çok yorgunum o yüzden fazla yazamıycam görüşürüz yarın öptüm herkesi...
Melisim tarçınlı yeşil çay beğendin mi? Biz bi ara hep beraber takımcak yeşil çay içiyorduk tarçınlı :)))) Birazdan çıkacağız. Termosuma sıcak su koyayım da içerim :)) İyi ki hatırlattın canım :)))
kızlar sayfa düzenim bozuldu yazıyorum gitmiyor ama az önceki geldi. yazamazsam bilinki bu sebepten. bakalım bu gelecekmi.
bende bu defa kendimden ümitliyim inşallah 20 kilo değil 30 bile veririm bu azimle kaydirigubbakcemile3
evet canım sınav yaklaştıkça stres artıyo çok da fazla stres yapıp herşeyi mahvetmek istemiyorum ama elimde değil geriliyorum ister istemez eyvahedigeldismile
tavuk için de çok ısrar ettiler ama reddettim herşeyin mahvolmasını istemiyorum canım çünkü ipin ucu kaçınca tutması zor oluyo yeniden:kedi:
saol canımm evet diyetisyene gidiyorum tek başıma halledemedim 2 geri 1 ileri olmuyodu inşallah bu defa olur :Saruboceq:
1 Nachtigall 23.2
2 Melis 23.6
3 ad 23.8
4 nur 25.0
5 ethos 26.4
6 Shopaholic 30.5
7 Uzaktandunyalı 30.7
8 Bahar 34.4
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
En zayıfımız nac oldu. Melis ve ad da ilk üçteler.
Listede olsam ben ad'la nur'un arasında olacaktım.
Bu arada nur 300 gr daha verdiğinde normal kategorisinde geçecek. Çok az kalmış.
Kızlar, bir elbise denedim. Beyaz, etek kısmı pileli, eteklerinde iki küçok cep var. Çok güzel ve 38 bedendi. Tek kusuru popomun çok hafif çıkmasıydı. Eğer giyebileceğim bi yer olsaydı alırdım gene. Kızlar benim boğazımı tutup 58 kiloya düşmem lazım. 58 olursam popom da çıkmaz...
Kızlar, günaydın :))
Öncelikle hepimizin babalar günü kutlu olsun :))))
Biz de babamı kahvaltıya götürmeye karar verdik. Birazdan çıkacağız. Şöyle, ormanlık yeşil alana kaçacağız :))
Giremezsem bilin ki telefon çekmiyordur..
Hepinizi öpüyorum:)))
celudar olsun bazen hepimiz azcık kaçırıyoz yeterki ipin ucu elimizde olsun :hulya:
ben saglıklı beslenmeme sadık deilim bı kac zamandır
senin için mutlu oldum ama :) umarım hep böyle devam edersin..
teşekkürler nachtgall a.s.Tebrik ediyorum cnaımmm
dondurma bozmaz bence, ben arada bir top felan yiyiyorum ya hem az yemişsin yerimseniben doktor haftada iki kez sütlü tatlı yiyebilirsin demişti bana tabi ben yememeğe çalışıyorum...Dün liste dışıma hiç çıkmadım sadece akşam 3 top dondurma yada meyvem vardı, ben annemlerde dondurma ve dişime göre meyve bulamadığımdan 4 tane kepekli bisküvi yedim çayla.
ama kilom hep aynı hiç değişmiyor neden anlamıyorum 1 haftadır diyet listemi pek bozmadım, iyi spor yaptım yok baskül takılmış kalmış, moralim bozuldu.
kızlar size ne zamandır melisden bahsedeceğim unutuyorum. O kadar büyüdü ki inanamazsınız büyük adam gibi konuşuyor, söyleyemediği hiç bir şey kalmadı cümleler falan bizim gibi konuşuyor artık. Sabah kuş ötüyormuş ona söyleniyordu uynadığımda: "Yaramaz kuş sana bağırma dedim anne uyuyor" cadı yaaa çok tatlı oldu arkadaş olduk tam.
günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilar cok kötü havada kötü
ben simdi kahvalti yapacam sonra yine gelirim
ferdacim melisin tam tatli oldugu amanlar tama yemeklik desene onu benim icin öp sen nasilsn
uzakdünyali canim sen nasilsin
gecmisi okumadim hic halim yok basim agriyor
Biz iyiyiz, sen nasılsın canım? Finaller bitti mi?
Kızlar, günaydın :))
Öncelikle hepimizin babalar günü kutlu olsun :))))
Biz de babamı kahvaltıya götürmeye karar verdik. Birazdan çıkacağız. Şöyle, ormanlık yeşil alana kaçacağız :))
Giremezsem bilin ki telefon çekmiyordur..
Hepinizi öpüyorum:)))
ben de erken uyandım ama bugün yürüyüşe gidemedim eşim nöbetçiydi annemler erken çıktılar öteki eve gittiler. Spor yapma vakti nasıl bulurum bilmiyorum bugün.
Dün liste dışıma hiç çıkmadım sadece akşam 3 top dondurma yada meyvem vardı, ben annemlerde dondurma ve dişime göre meyve bulamadığımdan 4 tane kepekli bisküvi yedim çayla.
ama kilom hep aynı hiç değişmiyor neden anlamıyorum 1 haftadır diyet listemi pek bozmadım, iyi spor yaptım yok baskül takılmış kalmış, moralim bozuldu.
kızlar size ne zamandır melisden bahsedeceğim unutuyorum. O kadar büyüdü ki inanamazsınız büyük adam gibi konuşuyor, söyleyemediği hiç bir şey kalmadı cümleler falan bizim gibi konuşuyor artık. Sabah kuş ötüyormuş ona söyleniyordu uynadığımda: "Yaramaz kuş sana bağırma dedim anne uyuyor" cadı yaaa çok tatlı oldu arkadaş olduk tam. Baharım galiba sendin foto istemişsin, eklerim en kısa zamanda. Şimdi herkesi öptüm, kahvaltı hazırlayayım eşim de gelir birazdan.
şimdi ne yazdın dedi okudum ona, aaaa selmanın (anneannemize ismiyle hitap ediyor cadı) evinde dedim diyor, hatırladı hemen.
günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilar cok kötü havada kötü
ben simdi kahvalti yapacam sonra yine gelirim
ferdacim melisin tam tatli oldugu amanlar tama yemeklik desene onu benim icin öp sen nasilsn
uzakdünyali canim sen nasilsin
gecmisi okumadim hic halim yok basim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?