GünaydınnnnyerimsenibenTşkler arkadaşlar hayırlı olacak inş.1SAAT YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM .Kahvaltı kaasik 1dilim ekmek biraz peynir ve zeyti yedim şimide elma çayı içiyorum
Afiyet olsun canım :)))
Yürüyüşünü de yapmışsın, harikasın:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnnyerimsenibenTşkler arkadaşlar hayırlı olacak inş.1SAAT YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM .Kahvaltı kaasik 1dilim ekmek biraz peynir ve zeyti yedim şimide elma çayı içiyorum
Tşk ederim canıma.s.Afiyet olsun canım :)))
Yürüyüşünü de yapmışsın, harikasın:)))
tşkler canım.Yürümeyi çok seviyorum ,Nasıl desem,yürümek benim için artık havave su gibi .yagmur yagacakda sabah yürüyemiyicem diye ödüm kopar oldu:roflol:Oysa düşünüyorumda ilk başladıgımda hep bahaneler yaratırdım yürüyüşe gitmemek için.ilk günlerde agladıgım bile oldu.Şükürler olsun ki aştım o günlerinac canım gözünaydın, güzel vakit geçirmen dileğiyle....
jail afiyet olsun...spor azmine hayranım
tşkler canım.Yürümeyi çok seviyorum ,Nasıl desem,yürümek benim için artık havave su gibi .yagmur yagacakda sabah yürüyemiyicem diye ödüm kopar oldu:roflol:Oysa düşünüyorumda ilk başladıgımda hep bahaneler yaratırdım yürüyüşe gitmemek için.ilk günlerde agladıgım bile oldu.Şükürler olsun ki aştım o günleri
koşa koşa gittim baktım.oraya da yazdım kıskandım diye. ama çok tatlısınız. inşallah beraber resimlerimizde olur.nach ve melis face bi bakın fotoğraf paylaştım
yok senin yüzünden falan. lmaz: 7.liğimizi kutluyorum kaydirigubbakcemile3 haftaya herkese bol şans. kaydirigubbakcemile5kızlar 7. olduk.
benim yüzümden oldu böyle inşallah telafi ederim haftaya. kilo vern arkadaşları tebrik ederim.
iyi geceler herkese.
afiyet olsun hayatım. bencede çokda bir fazlalığı yok listenin. gayet iyi. sigara böreği günü mükafatı olsun. dondurmayı ben saymıyorum o yaz mevsiminin ihtiyacı. kaydirigubbakcemile3niye kimse yok huuu huuu.
ben takım kurallarına göre yediğimi içtiğimi yazayım sizden de bekliyoruz.
sabah: (dışarıda yedim biliyorsunuz biraz abarttım) 1 dilim ekmek, 1 dilim oeynir, domates salatalık, 1 tk. nutella, 1 sigara böreği (sigara böreği dışındakiler listemde vardı)
geç yediğim için ara yapmadım.
öğlen: 2 köfte, salata
ara yapmadım yine
akşam: azıcık balık, 5 yk zeytinyağlı fasülye, salata
arada dondurma 3 top
sporumu yaptım 1 saat, su 1.5 lt.de kaldım 2'yi bitirmeye çalışıyorum.
fena değilmiş ama işe gidince daha dikkat ediyorum.
canım afiyet olsun.listende çeşit bol olmuş ama yediklerin az. abartılı durmuyor.iyi geceler kızlar bugün evde değilim bi yakınımızda ablam gibi sevdiğim birindeyim sohbet gırgır derken saat epey geç olmuş bi size bakayım dedim misafirlikte tam listeye uyamadım ama dikkat ettim mesela akşam yemekte kızarmış tavuk vardı yemedim onun yerine bir kase çorba yağsız salata 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içtim evden çıkmadan 2 dilim ekmek kadar ekmek arası 2 tane köfte yemiştim burada kaçamak yapmayım diye iyi de yapmışım yediklerimi yazayım bende madem artık takımdayım tekrar :)
sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 bardak ılık su(doktorum önerdi)
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim yağsız peynir
4 tane zeytin
domates salatalık
ara 1 ince dilim karpuz 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 dilim kepek ekmeği
3 tane ızgara köfte
1 küçük kase çorba
koca bir tabak yağsız salata
ara 3 tane diyet bisküvi 15 tane kiraz
evden çıkmadan önce ne yediğimi yazmıştım az önce :)
akşamı da yazdım ara olarak 10 tane kiraz 2 kupa çay(tatlandırıcılı)
1 fincan türk kahvesi
yalnız bugün suyumu fazla içemedim 1 litre yada 1.5 litre ancak
yarın telafi ederim artık iyi geceler herkese...
ya bişey söylicem. bhr ın listesi senin listenden kabarık. öyleyse senin bu yediklerinde fazla olamaz değilmi.akşam zaten birşey yememişsinki. sanırım araları ihmal ediyorsun.Kızlar dün neler yediğimi yazmaya elim varmıyor ((
Öğlen 5 sultanahmet köfte ama ekmek galiba 2 dilim falan oldu (
Akşam çok küçük ekmekle 2 halka sucuk (((
Şimdi de klasik haftasonu kahvaltımı yapacağım. Menemen, yarım peynir ve 2 dilim ekmek :)
Kızlar hemen toparlanmam lazım (( Yardımmm
sanada günaydın canım nasılsın.günaydıııııınnnn a.s.
klasik kahvaltımı yaptım ama artık canım değişik şeyler istiyoooo (
afiyet olsun canım.GünaydınnnnyerimsenibenTşkler arkadaşlar hayırlı olacak inş.1SAAT YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM .Kahvaltı kaasik 1dilim ekmek biraz peynir ve zeyti yedim şimide elma çayı içiyorum
gözünaydınhayatım, güzel birgün geçirmeniz dileğiyle.Kızlar, birazdan babamı almaya gideceğim. Görüşürüz :)))))
bende akşamları güya eve kadar yürüyecektim ama nerdee,imkan olmuyorki. iş çıkışı çatşıya kadar yürüyorum ama onu al bunu al elim poşet doluyor. yada iş çıkışı oturmaya gidiyoruz,yada benim canım hiç çekmiyor. eşimede söyledim,şu eylül ayını bekliyorum çalışanlarından aldığı %35 lerini geri verecek fabrikaya kesin gözüyle bakılıyor onay çıktı ama yinede güven olmaz gerçi ama birşeyler olması lazım. spora yazılacam yada eliptik bisikleti alıyorum. gerçekten sıkılaşmaya ihtiyacım var,en önemlisi böyle yaşamak ve ölmek istemiyorum. ömrüm varsa yaşlandığımda da zayıf ve formda olmak istiyorum. amanın gene sinirlendim.bende eskiden çok severdim hem sporu hem yürüyüşü evlendim hayatım bu konuda çok değişti...çok zor gelio artık (
kizlar mrhabalar ben yoldayim telden baglandim nasilsiniz ben cok yorgunum uykusuzum dun aksam disardaydim kiyafet aradim ama bulamadim mecburen memlekette bakacam
yediklerimi yazayim dun aksam sadece ceyreginde yarisi simit yedim saat onbir gibide uc dort kucuk dilim karpuz kosturmaktan canim bisey istemedi gece ikide yatip dortte kalktim
sabah havaalaninda bir tane kepekli undan poaca ve cay
ictim dun 4 litre su ictim su ana kadarda bir litre su oldu
sizlerde ne var ne yok
canım hayırlı yolculuklar,bol eÄlenceler. kendinize dikkat edin. çok çok öpüyorum.
iyi geceler kızlar bugün evde değilim bi yakınımızda ablam gibi sevdiğim birindeyim sohbet gırgır derken saat epey geç olmuş bi size bakayım dedim misafirlikte tam listeye uyamadım ama dikkat ettim mesela akşam yemekte kızarmış tavuk vardı yemedim onun yerine bir kase çorba yağsız salata 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içtim evden çıkmadan 2 dilim ekmek kadar ekmek arası 2 tane köfte yemiştim burada kaçamak yapmayım diye iyi de yapmışım yediklerimi yazayım bende madem artık takımdayım tekrar :)
sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 bardak ılık su(doktorum önerdi)
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim yağsız peynir
4 tane zeytin
domates salatalık
ara 1 ince dilim karpuz 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 dilim kepek ekmeği
3 tane ızgara köfte
1 küçük kase çorba
koca bir tabak yağsız salata
ara 3 tane diyet bisküvi 15 tane kiraz
evden çıkmadan önce ne yediğimi yazmıştım az önce :)
akşamı da yazdım ara olarak 10 tane kiraz 2 kupa çay(tatlandırıcılı)
1 fincan türk kahvesi
yalnız bugün suyumu fazla içemedim 1 litre yada 1.5 litre ancak
yarın telafi ederim artık iyi geceler herkese...
Kızlar dün neler yediğimi yazmaya elim varmıyor ((
Öğlen 5 sultanahmet köfte ama ekmek galiba 2 dilim falan oldu (
Akşam çok küçük ekmekle 2 halka sucuk (((
Şimdi de klasik haftasonu kahvaltımı yapacağım. Menemen, yarım peynir ve 2 dilim ekmek :)
Kızlar hemen toparlanmam lazım (( Yardımmm
klasik kahvaltımı yaptım ama artık canım değişik şeyler istiyoooo (
Kızlar, birazdan babamı almaya gideceğim. Görüşürüz :)))))
kizlar mrhabalar ben yoldayim telden baglandim nasilsiniz ben cok yorgunum uykusuzum dun aksam disardaydim kiyafet aradim ama bulamadim mecburen memlekette bakacam
yediklerimi yazayim dun aksam sadece ceyreginde yarisi simit yedim saat onbir gibide uc dort kucuk dilim karpuz kosturmaktan canim bisey istemedi gece ikide yatip dortte kalktim
sizlerde ne var ne yok
koşa koşa gittim baktım.oraya da yazdım kıskandım diye. ama çok tatlısınız. inşallah beraber resimlerimizde olur.
yok senin yüzünden falan. lmaz: 7.liğimizi kutluyorum kaydirigubbakcemile3 haftaya herkese bol şans. kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun hayatım. bencede çokda bir fazlalığı yok listenin. gayet iyi. sigara böreği günü mükafatı olsun. dondurmayı ben saymıyorum o yaz mevsiminin ihtiyacı. kaydirigubbakcemile3
bende akşamları güya eve kadar yürüyecektim ama nerdee,imkan olmuyorki. iş çıkışı çatşıya kadar yürüyorum ama onu al bunu al elim poşet doluyor. yada iş çıkışı oturmaya gidiyoruz,yada benim canım hiç çekmiyor. eşimede söyledim,şu eylül ayını bekliyorum çalışanlarından aldığı %35 lerini geri verecek fabrikaya kesin gözüyle bakılıyor onay çıktı ama yinede güven olmaz gerçi ama birşeyler olması lazım. spora yazılacam yada eliptik bisikleti alıyorum. gerçekten sıkılaşmaya ihtiyacım var,en önemlisi böyle yaşamak ve ölmek istemiyorum. ömrüm varsa yaşlandığımda da zayıf ve formda olmak istiyorum. amanın gene sinirlendim.
canım şehit haberlerine daladım topiğe bakmayı unuttum kusura bakma hayatım. moralim bozuldu yine.tesekkurler canim
Konyaya kadar ucakla geldik konyadan otobuse bindik rahat oldu allahtan degilse mahvolmustum
sen nasilsin
canım nurun kuzeninin düğünü var.1 haftalığına memlekete gidiyorlar,evde çok bunlamıştı onu için değişiklik olacak,eşide onu düşündüğü için gidelim demiş sağolsun. hayırlısı ile gidip gelsinler inşallah.adcım çok güzel bir gündü, ben de seninle tanışmayı çok isterim, inşallah bir araya geliriz bir gün.
dondurma var diyetimde adcım yoksa bence kaçamak sayılabilir ama 3 top hakkım var ya da meyve.
adcım bak senin de ben gibi çok zor spor yapması evde küçük çocuk olunca ne mümkün. Ben işe it gel melisle ilgilen 10.30da uyusun ondan sonrada ben de yorulmuş oluyorum genelde sızıyorum. Bu aralar annem destek oluyor da yürüyorum yoksa nerde.
güne güzel başlamak gibisi varmı ne güzel,senin adına sevindim canım.günaydınlar herkese,
sabah 7'de annemin teli ile uyandım yürüyüşe gittik eşim evdeydi melis uyuyordu kaçtım.
40 dk. yürüdüm, aletli sporumu da yaptım, eve geldim duş aldım saat 9 bile olmamıştı daha. Güzel başladı gün benim için.
kızlar karnımda çok şiş var kilo değildir herhalde benim karnım ancak hamileyken böyleydi o da bebiş vardı :) babamla konuştuk da çok çiğ sebze yemekten gaz olmuş olabilir dedi. yaklaşık 1 aydır aynı durumdayım, tüm vücudumda da var aslında ama o havalardan karnımdaki rahatsız ediyor beni. Nachtigallcim sabah tarşınlı yeşil içtim birazdan sodamı içeceğim bir de eğer babam haklıysa 1-2 gün salata yerine sadece söğüş domates salatalık vs. yiyim yeşillik yemiyim bakalım fark edecekmi, inecekmi karnım.
herkesi öpüyorum görüşürüz.
nurcum güle güle git çok eğlen...bu kadar az yemeye ve su içmeye kesin zayıflarsın
adcım ii olmana sevindim...evde börek kalmadı hepsini gönderdim devamını istemişler ama ben burda nefis terbiyesi yapıyorum
meliscim diyetisyene gitmiyorum ama eşim devam ediyor bu nedenle evde hiiiç kızartma,soslu yemekler,hamur işleri ve tatlı olmuyo kısacası sağlıklı yaşıyoruz :))
yürüyüş yapmana sevindim canım... melisi öp benim için
sizlerde ne var ne yok
koşa koşa gittim baktım.oraya da yazdım kıskandım diye. ama çok tatlısınız. inşallah beraber resimlerimizde olur.
ya bişey söylicem. bhr ın listesi senin listenden kabarık. öyleyse senin bu yediklerinde fazla olamaz değilmi.akşam zaten birşey yememişsinki. sanırım araları ihmal ediyorsun.
günaydınlar herkese,
sabah 7'de annemin teli ile uyandım yürüyüşe gittik eşim evdeydi melis uyuyordu kaçtım.
40 dk. yürüdüm, aletli sporumu da yaptım, eve geldim duş aldım saat 9 bile olmamıştı daha. Güzel başladı gün benim için.
kızlar karnımda çok şiş var kilo değildir herhalde benim karnım ancak hamileyken böyleydi o da bebiş vardı :) babamla konuştuk da çok çiğ sebze yemekten gaz olmuş olabilir dedi. yaklaşık 1 aydır aynı durumdayım, tüm vücudumda da var aslında ama o havalardan karnımdaki rahatsız ediyor beni. Nachtigallcim sabah tarşınlı yeşil içtim birazdan sodamı içeceğim bir de eğer babam haklıysa 1-2 gün salata yerine sadece söğüş domates salatalık vs. yiyim yeşillik yemiyim bakalım fark edecekmi, inecekmi karnım.
herkesi öpüyorum görüşürüz.