• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım gözünaydın, güzel vakit geçirmen dileğiyle....
jail afiyet olsun...spor azmine hayranım :nazar:
tşkler canım.Yürümeyi çok seviyorum ,Nasıl desem,yürümek benim için artık havave su gibi .yagmur yagacakda sabah yürüyemiyicem diye ödüm kopar oldu:roflol:Oysa düşünüyorumda ilk başladıgımda hep bahaneler yaratırdım yürüyüşe gitmemek için.ilk günlerde agladıgım bile oldu.Şükürler olsun ki aştım o günleri

tşkler canım.Yürümeyi çok seviyorum ,Nasıl desem,yürümek benim için artık havave su gibi .yagmur yagacakda sabah yürüyemiyicem diye ödüm kopar oldu:roflol:Oysa düşünüyorumda ilk başladıgımda hep bahaneler yaratırdım yürüyüşe gitmemek için.ilk günlerde agladıgım bile oldu.Şükürler olsun ki aştım o günleri

bende eskiden çok severdim hem sporu hem yürüyüşü evlendim hayatım bu konuda çok değişti...çok zor gelio artık :((

kizlar mrhabalar ben yoldayim telden baglandim nasilsiniz ben cok yorgunum uykusuzum dun aksam disardaydim kiyafet aradim ama bulamadim mecburen memlekette bakacam
yediklerimi yazayim dun aksam sadece ceyreginde yarisi simit yedim saat onbir gibide uc dort kucuk dilim karpuz kosturmaktan canim bisey istemedi gece ikide yatip dortte kalktim
sabah havaalaninda bir tane kepekli undan poaca ve cay
ictim dun 4 litre su ictim su ana kadarda bir litre su oldu
sizlerde ne var ne yok

Son düzenleme:
nach ve melis face bi bakın fotoğraf paylaştım
koşa koşa gittim baktım.oraya da yazdım kıskandım diye. ama çok tatlısınız. inşallah beraber resimlerimizde olur.
kızlar 7. olduk.
benim yüzümden oldu böyle inşallah telafi ederim haftaya. kilo vern arkadaşları tebrik ederim.
iyi geceler herkese.
yok senin yüzünden falan. :olmaz: 7.liğimizi kutluyorum kaydirigubbakcemile3 haftaya herkese bol şans. kaydirigubbakcemile5

niye kimse yok huuu huuu.
ben takım kurallarına göre yediğimi içtiğimi yazayım sizden de bekliyoruz.
sabah: (dışarıda yedim biliyorsunuz biraz abarttım) 1 dilim ekmek, 1 dilim oeynir, domates salatalık, 1 tk. nutella, 1 sigara böreği (sigara böreği dışındakiler listemde vardı)
geç yediğim için ara yapmadım.
öğlen: 2 köfte, salata
ara yapmadım yine
akşam: azıcık balık, 5 yk zeytinyağlı fasülye, salata
arada dondurma 3 top

sporumu yaptım 1 saat, su 1.5 lt.de kaldım 2'yi bitirmeye çalışıyorum.
fena değilmiş ama işe gidince daha dikkat ediyorum.
afiyet olsun hayatım. bencede çokda bir fazlalığı yok listenin. gayet iyi. sigara böreği günü mükafatı olsun. dondurmayı ben saymıyorum o yaz mevsiminin ihtiyacı. kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar bugün evde değilim bi yakınımızda ablam gibi sevdiğim birindeyim sohbet gırgır derken saat epey geç olmuş bi size bakayım dedim misafirlikte tam listeye uyamadım ama dikkat ettim mesela akşam yemekte kızarmış tavuk vardı yemedim onun yerine bir kase çorba yağsız salata 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içtim evden çıkmadan 2 dilim ekmek kadar ekmek arası 2 tane köfte yemiştim burada kaçamak yapmayım diye iyi de yapmışım yediklerimi yazayım bende madem artık takımdayım tekrar :)
sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 bardak ılık su(doktorum önerdi)
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim yağsız peynir
4 tane zeytin
domates salatalık
ara 1 ince dilim karpuz 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 dilim kepek ekmeği
3 tane ızgara köfte
1 küçük kase çorba
koca bir tabak yağsız salata
ara 3 tane diyet bisküvi 15 tane kiraz
evden çıkmadan önce ne yediğimi yazmıştım az önce :)
akşamı da yazdım ara olarak 10 tane kiraz 2 kupa çay(tatlandırıcılı)
1 fincan türk kahvesi
yalnız bugün suyumu fazla içemedim 1 litre yada 1.5 litre ancak :(
yarın telafi ederim artık iyi geceler herkese...
canım afiyet olsun.listende çeşit bol olmuş ama yediklerin az. abartılı durmuyor.

Kızlar dün neler yediğimi yazmaya elim varmıyor :(((
Öğlen 5 sultanahmet köfte ama ekmek galiba 2 dilim falan oldu :((
Akşam çok küçük ekmekle 2 halka sucuk :((((
Şimdi de klasik haftasonu kahvaltımı yapacağım. Menemen, yarım peynir ve 2 dilim ekmek :)
Kızlar hemen toparlanmam lazım :((( Yardımmm
ya bişey söylicem. bhr ın listesi senin listenden kabarık. öyleyse senin bu yediklerinde fazla olamaz değilmi.akşam zaten birşey yememişsinki. sanırım araları ihmal ediyorsun.
günaydıııııınnnn a.s.
klasik kahvaltımı yaptım ama artık canım değişik şeyler istiyoooo :((
sanada günaydın canım nasılsın.
canım hiç kasma derim kendini, sevdiğin şeylerden yap yavaş yavaş sindire sindire ye. az ondan az bundan,yavaş yediğin zaman kendini daha rahat frenleyebilirsin diye düşünüyorum. sonradan cozutuyoruz çünkü, gözümüz dönüyor önümüze ilk gelen kaçamağı,fazlasıyla mideye indiriyoruz. bu arada evde su böreği kaldımı.

GünaydınnnnyerimsenibenTşkler arkadaşlar hayırlı olacak inş.1SAAT YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM .Kahvaltı kaasik 1dilim ekmek biraz peynir ve zeyti yedim şimide elma çayı içiyorum:kahve:
afiyet olsun canım.
Kızlar, birazdan babamı almaya gideceğim. Görüşürüz :)))))
gözünaydınhayatım, güzel birgün geçirmeniz dileğiyle.

bende eskiden çok severdim hem sporu hem yürüyüşü evlendim hayatım bu konuda çok değişti...çok zor gelio artık :((
bende akşamları güya eve kadar yürüyecektim ama nerdee,imkan olmuyorki. iş çıkışı çatşıya kadar yürüyorum ama onu al bunu al elim poşet doluyor. yada iş çıkışı oturmaya gidiyoruz,yada benim canım hiç çekmiyor. eşimede söyledim,şu eylül ayını bekliyorum çalışanlarından aldığı %35 lerini geri verecek fabrikaya kesin gözüyle bakılıyor onay çıktı ama yinede güven olmaz gerçi ama birşeyler olması lazım. spora yazılacam yada eliptik bisikleti alıyorum. gerçekten sıkılaşmaya ihtiyacım var,en önemlisi böyle yaşamak ve ölmek istemiyorum. ömrüm varsa yaşlandığımda da zayıf ve formda olmak istiyorum. amanın gene sinirlendim.

kizlar mrhabalar ben yoldayim telden baglandim nasilsiniz ben cok yorgunum uykusuzum dun aksam disardaydim kiyafet aradim ama bulamadim mecburen memlekette bakacam
yediklerimi yazayim dun aksam sadece ceyreginde yarisi simit yedim saat onbir gibide uc dort kucuk dilim karpuz kosturmaktan canim bisey istemedi gece ikide yatip dortte kalktim
sizlerde ne var ne yok

canım hayırlı yolculuklar,bol eğlenceler. kendinize dikkat edin. çok çok öpüyorum.

canım hayırlı yolculuklar,bol eğlenceler. kendinize dikkat edin. çok çok öpüyorum.

tesekkurler canim
Konyaya kadar ucakla geldik konyadan otobuse bindik rahat oldu allahtan degilse mahvolmustum
sen nasilsin

iyi geceler kızlar bugün evde değilim bi yakınımızda ablam gibi sevdiğim birindeyim sohbet gırgır derken saat epey geç olmuş bi size bakayım dedim misafirlikte tam listeye uyamadım ama dikkat ettim mesela akşam yemekte kızarmış tavuk vardı yemedim onun yerine bir kase çorba yağsız salata 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içtim evden çıkmadan 2 dilim ekmek kadar ekmek arası 2 tane köfte yemiştim burada kaçamak yapmayım diye iyi de yapmışım yediklerimi yazayım bende madem artık takımdayım tekrar :)
sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 bardak ılık su(doktorum önerdi)
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim yağsız peynir
4 tane zeytin
domates salatalık
ara 1 ince dilim karpuz 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 dilim kepek ekmeği
3 tane ızgara köfte
1 küçük kase çorba
koca bir tabak yağsız salata
ara 3 tane diyet bisküvi 15 tane kiraz
evden çıkmadan önce ne yediğimi yazmıştım az önce :)
akşamı da yazdım ara olarak 10 tane kiraz 2 kupa çay(tatlandırıcılı)
1 fincan türk kahvesi
yalnız bugün suyumu fazla içemedim 1 litre yada 1.5 litre ancak :(
yarın telafi ederim artık iyi geceler herkese...

afiyet olsun baharım. Diyetisyene gidiyorsun değilmi canım yeniden.

Kızlar dün neler yediğimi yazmaya elim varmıyor :(((
Öğlen 5 sultanahmet köfte ama ekmek galiba 2 dilim falan oldu :((
Akşam çok küçük ekmekle 2 halka sucuk :((((
Şimdi de klasik haftasonu kahvaltımı yapacağım. Menemen, yarım peynir ve 2 dilim ekmek :)
Kızlar hemen toparlanmam lazım :((( Yardımmm

et diyeti yapmışsın nachtigallcim. Hafta sonları biraz kötü oluyor ama bu 2 gnü kaçamaksız halletsen iyi olur tatlışım.

klasik kahvaltımı yaptım ama artık canım değişik şeyler istiyoooo :((

dosbacım sen de diyetisyene devam ediyormusun? eşin gidiyordu en son o bırakt mı? ne alemdesiniz. malum koptum ya bir ara bana arayı özetlersin :) diyetisyene devam ediyorsan söylesen değiştirse.

GünaydınnnnyerimsenibenTşkler arkadaşlar hayırlı olacak inş.1SAAT YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM .Kahvaltı kaasik 1dilim ekmek biraz peynir ve zeyti yedim şimide elma çayı içiyorum:kahve:

afiyet olsun canım.

Kızlar, birazdan babamı almaya gideceğim. Görüşürüz :)))))

gözünaydın, baban burada değil bildiğim kadarıyla.

sizlerde ne var ne yok

nereye gittiğini bilmiyorum nurcum düğün falan mı var? ama çabuk dön özleyeceğiz.

koşa koşa gittim baktım.oraya da yazdım kıskandım diye. ama çok tatlısınız. inşallah beraber resimlerimizde olur.

yok senin yüzünden falan. :olmaz: 7.liğimizi kutluyorum kaydirigubbakcemile3 haftaya herkese bol şans. kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun hayatım. bencede çokda bir fazlalığı yok listenin. gayet iyi. sigara böreği günü mükafatı olsun. dondurmayı ben saymıyorum o yaz mevsiminin ihtiyacı. kaydirigubbakcemile3

bende akşamları güya eve kadar yürüyecektim ama nerdee,imkan olmuyorki. iş çıkışı çatşıya kadar yürüyorum ama onu al bunu al elim poşet doluyor. yada iş çıkışı oturmaya gidiyoruz,yada benim canım hiç çekmiyor. eşimede söyledim,şu eylül ayını bekliyorum çalışanlarından aldığı %35 lerini geri verecek fabrikaya kesin gözüyle bakılıyor onay çıktı ama yinede güven olmaz gerçi ama birşeyler olması lazım. spora yazılacam yada eliptik bisikleti alıyorum. gerçekten sıkılaşmaya ihtiyacım var,en önemlisi böyle yaşamak ve ölmek istemiyorum. ömrüm varsa yaşlandığımda da zayıf ve formda olmak istiyorum. amanın gene sinirlendim.

adcım çok güzel bir gündü, ben de seninle tanışmayı çok isterim, inşallah bir araya geliriz bir gün.
dondurma var diyetimde adcım yoksa bence kaçamak sayılabilir ama 3 top hakkım var ya da meyve.
adcım bak senin de ben gibi çok zor spor yapması evde küçük çocuk olunca ne mümkün. Ben işe it gel melisle ilgilen 10.30da uyusun ondan sonrada ben de yorulmuş oluyorum genelde sızıyorum. Bu aralar annem destek oluyor da yürüyorum yoksa nerde.

günaydınlar herkese,

sabah 7'de annemin teli ile uyandım yürüyüşe gittik eşim evdeydi melis uyuyordu kaçtım.
40 dk. yürüdüm, aletli sporumu da yaptım, eve geldim duş aldım saat 9 bile olmamıştı daha. Güzel başladı gün benim için.
kızlar karnımda çok şiş var kilo değildir herhalde benim karnım ancak hamileyken böyleydi o da bebiş vardı :) babamla konuştuk da çok çiğ sebze yemekten gaz olmuş olabilir dedi. yaklaşık 1 aydır aynı durumdayım, tüm vücudumda da var aslında ama o havalardan karnımdaki rahatsız ediyor beni. Nachtigallcim sabah tarşınlı yeşil içtim birazdan sodamı içeceğim bir de eğer babam haklıysa 1-2 gün salata yerine sadece söğüş domates salatalık vs. yiyim yeşillik yemiyim bakalım fark edecekmi, inecekmi karnım.
herkesi öpüyorum görüşürüz.

nurcum güle güle git çok eğlen...bu kadar az yemeye ve su içmeye kesin zayıflarsın
adcım ii olmana sevindim...evde börek kalmadı hepsini gönderdim devamını istemişler ama ben burda nefis terbiyesi yapıyorum
meliscim diyetisyene gitmiyorum ama eşim devam ediyor bu nedenle evde hiiiç kızartma,soslu yemekler,hamur işleri ve tatlı olmuyo kısacası sağlıklı yaşıyoruz :))
yürüyüş yapmana sevindim canım... melisi öp benim için

tesekkurler canim
Konyaya kadar ucakla geldik konyadan otobuse bindik rahat oldu allahtan degilse mahvolmustum
sen nasilsin
canım şehit haberlerine daladım topiğe bakmayı unuttum kusura bakma hayatım. moralim bozuldu yine.
nurcum hem sıcaklar,hemde çocukla kötü olurdu gerçekten,çok iyi yapmışsınız. Allah yolunuzu açık etsin canım.
bende iyiydim,haberleri okudum şimdi kötüyüm. ama akşam oğlumu görmeye gidiyorum o yüzden rahatlatıyorum kendimi.

adcım çok güzel bir gündü, ben de seninle tanışmayı çok isterim, inşallah bir araya geliriz bir gün.
dondurma var diyetimde adcım yoksa bence kaçamak sayılabilir ama 3 top hakkım var ya da meyve.
adcım bak senin de ben gibi çok zor spor yapması evde küçük çocuk olunca ne mümkün. Ben işe it gel melisle ilgilen 10.30da uyusun ondan sonrada ben de yorulmuş oluyorum genelde sızıyorum. Bu aralar annem destek oluyor da yürüyorum yoksa nerde.
canım nurun kuzeninin düğünü var.1 haftalığına memlekete gidiyorlar,evde çok bunlamıştı onu için değişiklik olacak,eşide onu düşündüğü için gidelim demiş sağolsun. hayırlısı ile gidip gelsinler inşallah.
canım resimde gerçekten çok tatlısınız,kesinlikle güzel bir gün olmuştur eminim. bende çok tanışmak istiyorum sizlerle. bakarsınız bir kaçamak yaparız birgün. dosbamla beraber ciddi ciddi düşünmeye başladık. günü birlik buluşma günü yapalım diye. bakalım ne zamana nasip olacak.
ferdacım kesinlikle çocukla zor oluyor, durumumuz aynı. birde daha küçükler,ilgi mevsimindeler haliyle kendimizi unutuyoruz. aslında benim oğluş şuan ananesinde 2 hafta daha kalacak babannesi memlekete düğüne gitti 3 hafta kalacaklar haliyle oğlumda ananesine gitti. ayrıyız çok özlüyorum. bu akşam gidiyorum bol bol gezicem oğlumla sahile falan gideriz diye düşünüyorum.inşallah.
yaz mevsiminde dondurmaya hayır diyemiyorum yedikten sonra pişman oluyorum ama üzül üzül nereye kadar. kendimi rahatlatmak adına kandırıyorum bu sayılmaz sütlü tatlı yedim diyorum. ne yapayım hayatım sen bana bakma.

günaydınlar herkese,

sabah 7'de annemin teli ile uyandım yürüyüşe gittik eşim evdeydi melis uyuyordu kaçtım.
40 dk. yürüdüm, aletli sporumu da yaptım, eve geldim duş aldım saat 9 bile olmamıştı daha. Güzel başladı gün benim için.
kızlar karnımda çok şiş var kilo değildir herhalde benim karnım ancak hamileyken böyleydi o da bebiş vardı :) babamla konuştuk da çok çiğ sebze yemekten gaz olmuş olabilir dedi. yaklaşık 1 aydır aynı durumdayım, tüm vücudumda da var aslında ama o havalardan karnımdaki rahatsız ediyor beni. Nachtigallcim sabah tarşınlı yeşil içtim birazdan sodamı içeceğim bir de eğer babam haklıysa 1-2 gün salata yerine sadece söğüş domates salatalık vs. yiyim yeşillik yemiyim bakalım fark edecekmi, inecekmi karnım.
güne güzel başlamak gibisi varmı ne güzel,senin adına sevindim canım.
o şişlik bendede var ama bende gaz olduğunu düşünüyorum birde adedim yeni bitti. bitiminde hep aynı sıkıntıyı yaşıyorum aslında. dosbabın çayınıda yapıcam bu akşam annemede getirecem diye dün almadım ama bugün işlerimin arasında onuda halledicem belki işe yarar. afiyet olsun canım görüşürüz.
nurcum güle güle git çok eğlen...bu kadar az yemeye ve su içmeye kesin zayıflarsın
adcım ii olmana sevindim...evde börek kalmadı hepsini gönderdim devamını istemişler ama ben burda nefis terbiyesi yapıyorum
meliscim diyetisyene gitmiyorum ama eşim devam ediyor bu nedenle evde hiiiç kızartma,soslu yemekler,hamur işleri ve tatlı olmuyo kısacası sağlıklı yaşıyoruz :))
yürüyüş yapmana sevindim canım... melisi öp benim için

devamını istemesinler lütfen,eşin diyette peki o yedimi börekten.illaki yemiştir ama çok yememiştir. sanada bu işkenceyi yapmasın lütfen. kaydirigubbakcemile3

adcım inş. bir gün buluşuruz bende çok istiyorum
börekten eşim yemiş ama sabah özellikle kahvaltı yapmamıştı :))
yok canım yapamam kayınvalidemler gelecekler onlarada yapacaktım vazgeçtim çnk kendime eziyet ediyorum yapmak sorun değil ama yememek çok zorluyo
adcım eşim bugün yarım gün çalışıo birazdan gelir ben artık yavaş yavaş çıkayım canım çok öpüyorum ii haftasonları
yarın annemler gelio p.tesi salı alışveriş çarşamba istanbul perşembe dönüş sonrasında da misaifirim gelecek eğer giremezsem merak etmeyin tatlım görüşürüz

sizlerde ne var ne yok

Canımcım, iyi yolculuklar :))) Suyunu her zamanki gibi süper içmişsin :)))) Memlekette düğün mü var?

ya bişey söylicem. bhr ın listesi senin listenden kabarık. öyleyse senin bu yediklerinde fazla olamaz değilmi.akşam zaten birşey yememişsinki. sanırım araları ihmal ediyorsun.

Ah adcım ahh. Veremiyorum işte.... Neyse, haftaya son diyorum :))))

günaydınlar herkese,

Melisim tarçınlı yeşil çay beğendin mi? Biz bi ara hep beraber takımcak yeşil çay içiyorduk tarçınlı :)))) Birazdan çıkacağız. Termosuma sıcak su koyayım da içerim :)) İyi ki hatırlattın canım :)))

kızlaaaar ben geldiiim...

gece epey gec yattım bide babamla hayatımda ilk defa evlilik üzerine konusma yaptık geceleyın 1 saat boyunca :) babama sahıp oldugum için cok sukretmem lazım. onu coook sevıyorum canım babam benım :)

neyse yedıklerımı yazayım hemen dunkileri ve bugun kahvaltıyı..

dun kahvaltı :
herzamankı gibi süt peynir domates salatalık ekmek hepsi tam olası gerektıgı gibiydi (acelem var cıkmamız lazım o yuzden yazamıycam oranlarını aştıklarımı dıyecem)
ara öğün kiraz ve süt vardi. üst üste süt oldu gercı ama gun ıcınde dengeledim sanıyorum
öğle: bu cok fena oldu :( 1 yumurta ıcıne peynırde koydum yagda yedım yanında da yogurt vardı :(
ara ogun: 2 normal bıskuvi 10-15 tane cubuk kraker :(
akşam: dısardaydım arkadaslarla 1 dilim kasarlı gözleme domates salatalık
yatmadan once : 3 tane hurma..

suyumu cok içemedim dün :(
evede cok gec geldım annecim biraz kızdı :P ama hersey cok guzeldi. cunku luna parkaydık ve inanılmaz eglendik adrenalın falan had safhadaydı :D hala kollarım agrıyor kendımı oyuncaklarda sıkmamın sonucu olarak :P

bugunde

kahvaltıdan once ılık su ıctım bı bardak
peynir ekmek domates salatalık hepsi olması gerektıgı kadardı
ama en son 1 tatlı kasıgı kadar kayısı recelı yedım :(
süt içmedim kahvaltıda

şimdide piknige gitcez :) acıl hazırlanmam lazım herkes neredeyse hazır kızcaklar valla :S

hepinizi öpüyoruuuumm...
gözrüşmek üzre...

kızlar sayfa düzenim bozuldu yazıyorum gitmiyor ama az önceki geldi. yazamazsam bilinki bu sebepten. bakalım bu gelecekmi.

dosbacım; inşallah buluşuruz hayatım.
eşin önlemini almış,kaçarmı su böreği. bu arada misafirlerin için gözünaydın diyeyimmi diyeyim ama ya. sen anlaşıyorsun onlarla. inşallah güzel zaman geçirirsiniz. bol bol eğlenmeniz dileğiyle. kendine iyi bak hayatım. hafif yicekleri tercih etmeye çalış dışarıda.
nacticim; senin verememe konusunda bildiğim kadarıyla sıkıntı vardı. zaten az kaldı hayatım,psikolojik olarakda etkileniyorsundur. moralini hiç bozma.
celudar canım inan çok duygulandım. Allah ağzınızın tadını bozmasın dilerim. ah ne güzel zamanlardır arkadaşlarla eğlenmek,tadını çıkar hayatım. dünkü yediklerin biraz düzensiz ama o kadar adrenalin olunca gitmiştir onlar. iyi eğlenceler canım dikkat et kendine.

Back