Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım.Burada yagmur başladı,tabi benim yürüyüşde hayal oldu:çok üzgünüm:Canlarım, sabah köy kahvaltıcısına gittik, çok güzeldi... İzmirdeyken Foça yolunda bu tarz yerler olurdu, o zamanlarda da çok severdik :))) Ama dünyaları yedim. Yedim yani..... Menemen, sucuklu yumurta.... Tabi hepsini yemedim ama otlandım yani... Canım eşim yaa, kaç zamandır benimle birlikte rejimde bi hasret 2 servis kaymak ve tereyağı ve bal yedi ((( O'nu aç mı bırakıyorum nedir?
Az önce eve geldik, tabi hava çok sıcak. Hemen banyoya girmem lazım. Önce yeşil çayımı hazırlayacağım ki soğusun..
Gelirim yine...
slm,kolay gelsin.Fakat bu koşuşturma esnasında kendini ihmal etme lütfen yoksa akşama çok yersinyerimsenibenselam kızlar güzel bi pazar geçiyorsunuz sanırım
hava çoook sıcak annemlerin gelmesine az kaldı
hala yapacaklarım var.. kahvaltıdan sonra başka bişi yemedim sadece birazcık kiraz
akşama ne yerim bilmiyorum ( yemek yapmam lazım
merhabalar kızlar
sinirlerim bozuluyor benim her tartıldığımda, nefret ediyorum böyle yaşamak zorunda olduğum için neden normal değil benim hayatım...
20 gündür hiç bozmadan ve spor yaparak yaşıyorum ve daha verdiğim bişey yok senağlama
kahvaltıdan sonra, arada 15 kiraz ve 2 saat sonra felanda 1 elma
akşam yemekte, ızgarada 3 biber bir domates ve tavuk, yarım dilim ekmek, bir kaşık pilav, bir bardak ayran yedim
şimdide yeşil çay içiyorum, gecede süt içerim...
Afiyet olsun mangal ,ekmek biraz çok olmuş bencede:1rolleyes:kızlar ben yine şişim ne düşündüm biliyormusunuz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim bu konuda. Bu haftaki listemde günde 2 soda var. Normalda soda ödem attırır ama beni şişiriyor olabilir mi tuz var ya için de, ne dersiniz?
mangalı abartmadım ama 3 dilim ekmek yedim bu kötü oldu.
öpüyorum.
melzeyitim hoşgeldin tatlım nerelerdesin.
kızlar ben yine şişim ne düşündüm biliyormusunuz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim bu konuda. Bu haftaki listemde günde 2 soda var. Normalda soda ödem attırır ama beni şişiriyor olabilir mi tuz var ya için de, ne dersiniz?
mangalı abartmadım ama 3 dilim ekmek yedim bu kötü oldu.
öpüyorum.
melzeyitim hoşgeldin tatlım nerelerdesin.
merhabalar,Akşam yemeginde bir kase çorba ve bol salata yedim bir dilimde kepek ekmeği:1rolleyes:
Canlarım, klasik kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, keçi peyniri ve ek olarak 1 yumurta. Suyumu birazdan 1 lt ye tamamladım :))))
ALLAH sabırlar versin canım:çok üzgünüm:Ya şunlardan bi kurtulamadık gitti.Dün arkadaşımın biri msn sine yazmış çok hoşuma gitti. Bizden 1 gider Sizden 5,Bize ŞEHİT Derler..Size Leş....günaydın,iyi olmanızı diliyorum.
hafta sonu yediklerim fazlaydı. zong. gittim oğlumu gördüm,dün yine ardımda bırakarak geri döndüm. hala kendime gelebilmiş değilim. ayrıca şehitlerimizin 1 tanesi burdan. bugün cenazesi var. çok kötü birgün. buralarda olurum sanırım.
Kolay gelsin,kısa sürede 400 gram vermende harika ,bende o kilolardayken haftada 1.500 kilo verebiliyordum
Yani 1kilo500gram demek istemiştim :roflol:
Tebrik ediyorum Baharım :))))) Devamı da gelecek :)))))
selam kızlar güzel bi pazar geçiyorsunuz sanırım
hava çoook sıcak annemlerin gelmesine az kaldı
hala yapacaklarım var.. kahvaltıdan sonra başka bişi yemedim sadece birazcık kiraz
akşama ne yerim bilmiyorum ( yemek yapmam lazım
merhabalar kızlar
sinirlerim bozuluyor benim her tartıldığımda, nefret ediyorum böyle yaşamak zorunda olduğum için neden normal değil benim hayatım...
20 gündür hiç bozmadan ve spor yaparak yaşıyorum ve daha verdiğim bişey yok senağlama
kahvaltıdan sonra, arada 15 kiraz ve 2 saat sonra felanda 1 elma
akşam yemekte, ızgarada 3 biber bir domates ve tavuk, yarım dilim ekmek, bir kaşık pilav, bir bardak ayran yedim
şimdide yeşil çay içiyorum, gecede süt içerim...
günaydın,iyi olmanızı diliyorum.
hafta sonu yediklerim fazlaydı. zong. gittim oğlumu gördüm,dün yine ardımda bırakarak geri döndüm. hala kendime gelebilmiş değilim. ayrıca şehitlerimizin 1 tanesi burdan. bugün cenazesi var. çok kötü birgün. buralarda olurum sanırım.