Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın. iyi eglencelera.s.

Güzel bir pazar günü seni bekliyor desene:1rolleyes:İyi eglenceler

Herkese iyi pazarlar.Bugün uyuya kalmışım bende yürüyüşümü yapamadım.Artık akşama inş.Kahvaltıda,yine klasik bir dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz zeytin ve bir tatlı kasıgı kadarda çilek reçeli yedim

üüüüf kendimi yedıklerıme dikkat etme noktasından cok uzakta hissediyourm galıba saldım ıyıce kendımı

canım sen nasılsın özledim seni de? ağrıların yine mi var, bir çare bulunamadı şu işe.
evet melis çok tatlı oldu gerçekten, babasına hediye almıştık dünden beri açayım mı açayımmı diyor zor dayandı bugün sabah babası geldi kapıyı açma diye bağırdı bana gitti hediyesini aldı öyle açtık kapıyı unutmuş cümlesini "baba kutlu olsun" diyor adamcağız ayakkabısını bile çıkarmamaıştı aç aç diye bağırıyordu :))
ben iyiyim karamanlım nasıl olayım her zamanki yoğunluk, tam öyle bir yoğunluğun içerisindeydim adcım tel. açtı bir akşam ben de sizleri ne kadar özlediğimi hatırladım, ertesi gün sabah kallistenin mesajı vardı cepte, üst üstegeldi, özledim dedim çıktım geldim.

hiç üzülme canım inersin normal kategorisine yeterki azimli ol, buradan ne kilolular mezun oldu. afiyet olsun.
ben de listede ne varsa yiyorum :))) sabah 1 tk. nutella vardı, aman az olmasın diye nerdeyse ölçecektim :)) dondurmayı kaçırırmıyım.
kızımın 2 yaşına az kaldı, 1 ay falan. 4 aylıktı buraya ilk geldiğimde işte. Fotoğraftaki 1 yaş fotosu.

celudar seninle de tanışmamıştık, öğrenciymişsin, hangi bölümdesin, kaçıncı sınıf?
çok alem çocuklar melisde çok şaşırtıyor bizi, 1 haftadır annecim diyor eritiyor beni. maşallah hepsine.

bu arada şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum. biter artık şu gençler üzerinden oynanan oyunlar dün gün boyu piknik yapmaya gittik güya ama hep aklımızdaydı eglenecek hal kimsede yoktu

aynı duyguları paylaşıyorum canım, bu planlara akıl erdirmek mümkün değil, söylenecek çok söz var bu konuda ne diyelim amaç ortada.

dosbacım tebrikler çok sevindim kilo vermene, ben çok dikkat ediyorum tık yok neden anlamıyorum biri bir akıl versin.
ilk cümleleri okuyunca biraz endişelendişm çünkü annenlerle hep kilo alıyorsun ama sonra diyetisyene gittiklerini okuyunca sevindim beraber zayıflayın harika olmuş bu, sen intikamını sonraya sakla.

merhaba canım akşama yürüyüş yapabilirsen iyi ben muhtemelen bugün yapamam. Afiyet olsun iyi olmuş kahvaltın da şu "biraz" kavramlarını daha açık yazarsan daha iyi olur. biraz peynir biraz zeytin am hesap isteriz :)

üüüüf kendimi yedıklerıme dikkat etme noktasından cok uzakta hissediyourm galıba saldım ıyıce kendımı

yok öyle şey, çabuk silkelen gel kendine, tombul bir kız olmak mı istiyorsun, yoksa mankenler gibi incecik mi? bir düşün.

ben de melisle birlikte az bir şey yedim ne yedim 1/4 dilim ekmeğin arasına peynir yedim öğün atlamamak adına ama eşimi bekledim asıl. koca bir tabak salata (domates, kırmızı ve yeşil biberli, maydonozlu), biraz peynir, 2 ince dilim sucuk (bu kötü oldu ama pazar olsun o kadarcık)
artık öğlen yemem, ö. sonra annemlere gideceğiz bahçeye mangal olacak abartmamam lazım çünkü et beni şişiriyor hep.
kiraz sapı kaynatıp içtim, yeşil çayımı da içtim, şu ödemlerimi atsam diyorum.

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dün çok yoğundum bahçe işleri araba işi derken fena halde yoruldum sabah da deniz yoruyor zaten.daha yeni geldim kendime.yeme düzenim de şöyle daha önce de yazmıştım size sabah kalkınca 1 elma 1 kayısı veya salatalık sonra deniz 11 11 buçuk gibi kahvaltı:1 dilşim ekmek (bugün 1.5 dilim oldu) az bal reçel (vazgeçemiyorum) yumurta lor peyniri 5 zeytin çay aramı daha yapmadım çünkü 1 saat uyumuşum.ya uyumak kilo aldırır mı? dünde böyleydi menüm böyle deniyorum bakalım ne olacak? akşama da köfte var.bir de gezi tarzında yürüyüşümüz olacak cumayı bekliyorum sonucu görmek için

Günaydın cnaım :)))

ben ne desem acaba şu anda tünaydın için bile geç bi saat :)))

iyi eğlenceler canım

baharım sen azimli bir kızsın. Bu sefer kilolarınla başedeceğine eminim diyetisyen iyi olmuş motivasyon oluyor.
Sınavına da iyi hazırlandın sanırım kendine güven sen başarırsın.

teşekkür ederim canım inşallah hem istediğim şekilde şu sınavdan hem de şu kilolardan kurtulurum tamamen bu yıl :))

yerim ben o minik cadıyı yaaa evet ben istemiştim fotolarını merak ediyorum çünkü en son gördüğümde 1 yaşında yada bir kaç ay daha büyüktü epey büyüdüğüne eminim öp benim için onu mıncıklayarak annesi :)))

çok geçmiş olsun canım inşallah kurtulursun ağrılarından

oooo aile boyu diyet yani desene en güzeli aslında canım diyetini sabote edemezler intikam işini de istediğin kiloya indikten sonra uygularsın şimdi uygulasan kendin de zarar göreceksin şimdiden iyi eğlenceler size :))

kızlar bu sabah tartıldım kilom 83,3 cumadan sonra 400 gram daha gitmiş çok sevindim yüzüm güldü resmen aslında tartılmayacaktım ama annem tartılmak isteyince tartıyı çıkardım kaldırdığım yerden(haftada bir tartılmaya çalışıyorum ya artık) hazır görmüşken önümde dayanamadım neyseki moral bozacak bir durumla da karşılaşmadım aksine sevindim :))
burada felaket bir sıcak var ders başına geçicem ama ayaklarım geri geri gidio keşke aramızda bir de tarih öğretmeni olsaydı o kadar sevinirdim kiii :gitme:
görüşürüz kızlar...

Kahvaltıdan sonra ara ögünde 4 dilim karpuz yedim.Öglende:8 7yemek kasıgı taze fasulye 4yemek kaşıgıda makarna yedim bir bardakta ayran

Kolay gelsin,kısa sürede 400 gram vermende harika ,bende o kilolardayken haftada 1.500 kilo verebiliyordum

Tarçınlı yeşil çayı beğenmene çok sevindim melisim :))))
Hedefime bu kadar yaklaşmaktan ben de çok mutluyum ama havalar sıcak olduğu için sporum çok eksik kalıyor (((
Ah melisim... biz bir köy kahvaltıcısına gittik. Neler yedim....

Büyüdü tabi kızın... Artık arkadaş olacaksınız, öpüyorum onun minik yanaklarından :)))
Melisim kilo veremedim diye sakın moralini bozma.. Ben tam 10 gün kilo verebiliyorum. Özellikle gün saydım. Herkesin kilo verme döngüsü farklı. Sakın yılma arkadaşımm

Karamanlım acaba ağrılarını dindirmek için ne yapmak gerekir.. Kaç zamandır çekiyorsun (((

Aman çiğ köfteleri kaçırma şekerim :))))))

Bu aralar programın yoğun dosbikim :)))) Öncellikle hep seni zora sokan yemek işinin çözüme girmesine sevindim :))) Bu sefer ailecek daha dayanıklı olursunuz :)))

Afiyet olsun jailcim :)))

Sıcaklar başladı ya, hepimiz mayıştık celucum. Ondandır :)) Yılmak yok...

Ben de şimdi yeşil çayımı içeyim, çok iyi hatırlattın canımm :))) Fazla kaçırma mangalı :)))))

Ethoscum, vumaya kadar tartılmamak çok iyi bi fikir :))))
Bal, reçeli bir tatlı kaşığından fazla yemezsen bi şey olmaz cnaım. Afiyet olsun :))
Yoğunluk iyidir şekerim, kalori harcattırır o da yağ yaktırır... Doğru yoldasın :))

Tebrik ediyorum Baharım :))))) Devamı da gelecek :)))))

Kahvaltıdan sonra ara ögünde 4 dilim karpuz yedim.Öglende:8 7yemek kasıgı taze fasulye 4yemek kaşıgıda makarna yedim bir bardakta ayran

Ben korkudan karpuz alamıyorum. Hiç ayarım yok. Çatlayana kadar yiyorum :)))

Canlarım, sabah köy kahvaltıcısına gittik, çok güzeldi... İzmirdeyken Foça yolunda bu tarz yerler olurdu, o zamanlarda da çok severdik :))) Ama dünyaları yedim. Yedim yani..... Menemen, sucuklu yumurta.... Tabi hepsini yemedim ama otlandım yani... Canım eşim yaa, kaç zamandır benimle birlikte rejimde bi hasret 2 servis kaymak ve tereyağı ve bal yedi ((( O'nu aç mı bırakıyorum nedir?
Az önce eve geldik, tabi hava çok sıcak. Hemen banyoya girmem lazım. Önce yeşil çayımı hazırlayacağım ki soğusun..
Gelirim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…