bhr cım klima konusunda yakın oturanlara hak vermek lazım hayatım,direk maruz kaldığında çok kötü çarpıyor. aslında dersaneye kızmak lazım insanların ensesinde klimanın ne işi var.
bu arada değneyi hala arıyorum. az kaldı bulacam,çok uğraşıyorum çoook.
bu arada kpss sınavları ne zaman arkadaşlar.
baharım kilonu 63.7 hatırlıyorum öyle değilmiydi Allah söyletti bu yaza kadar verirsin artık.
evet :)
öyle olsaydı 20 kilo vermişti bahacım.
bahar bu performansı bekliyoruz senden ümitliyiz.
bizde seni öpüyoruz.
kızlar 7. olduk.
benim yüzümden oldu böyle inşallah telafi ederim haftaya. kilo vern arkadaşları tebrik ederim.
iyi geceler herkese.
canıııım baharııım inşallah ineriz o rakamlaraa :)))
sınav içinde kolay gelsin yaklastıkca vakıt stres artıyordur. ama halledersin inşallah ya :)
coook guzel bı beslenme olmus tavuguda yememıssın tebrıkler yani
ya benım tekrar kendımı saglıklı beslenmeye motıve etmem lazım
Afiyet şeker olsun Baharım :))))
Kızlar dün neler yediğimi yazmaya elim varmıyor((
Öğlen 5 sultanahmet köfte ama ekmek galiba 2 dilim falan oldu(
Akşam çok küçük ekmekle 2 halka sucuk(((
Şimdi de klasik haftasonu kahvaltımı yapacağım. Menemen, yarım peynir ve 2 dilim ekmek :)
Kızlar hemen toparlanmam lazım(( Yardımmm
tşkler canım.Yürümeyi çok seviyorum ,Nasıl desem,yürümek benim için artık havave su gibi .yagmur yagacakda sabah yürüyemiyicem diye ödüm kopar oldu:roflol:Oysa düşünüyorumda ilk başladıgımda hep bahaneler yaratırdım yürüyüşe gitmemek için.ilk günlerde agladıgım bile oldu.Şükürler olsun ki aştım o günleri
tesekkurler canim
Konyaya kadar ucakla geldik konyadan otobuse bindik rahat oldu allahtan degilse mahvolmustum
sen nasilsin
afiyet olsun baharım. Diyetisyene gidiyorsun değilmi canım yeniden.
kızlaaaar ben geldiiim...
gece epey gec yattım bide babamla hayatımda ilk defa evlilik üzerine konusma yaptık geceleyın 1 saat boyunca :) babama sahıp oldugum için cok sukretmem lazım. onu coook sevıyorum canım babam benım :)
neyse yedıklerımı yazayım hemen dunkileri ve bugun kahvaltıyı..
dun kahvaltı :
herzamankı gibi süt peynir domates salatalık ekmek hepsi tam olası gerektıgı gibiydi (acelem var cıkmamız lazım o yuzden yazamıycam oranlarını aştıklarımı dıyecem)
ara öğün kiraz ve süt vardi. üst üste süt oldu gercı ama gun ıcınde dengeledim sanıyorum
öğle: bu cok fena oldu1 yumurta ıcıne peynırde koydum yagda yedım yanında da yogurt vardı
ara ogun: 2 normal bıskuvi 10-15 tane cubuk kraker
akşam: dısardaydım arkadaslarla 1 dilim kasarlı gözleme domates salatalık
yatmadan once : 3 tane hurma..
suyumu cok içemedim dün
evede cok gec geldım annecim biraz kızdıama hersey cok guzeldi. cunku luna parkaydık ve inanılmaz eglendik adrenalın falan had safhadaydı hala kollarım agrıyor kendımı oyuncaklarda sıkmamın sonucu olarak
bugunde
kahvaltıdan once ılık su ıctım bı bardak
peynir ekmek domates salatalık hepsi olması gerektıgı kadardı
ama en son 1 tatlı kasıgı kadar kayısı recelı yedım
süt içmedim kahvaltıda
şimdide piknige gitcez :) acıl hazırlanmam lazım herkes neredeyse hazır kızcaklar valla :S
hepinizi öpüyoruuuumm...
gözrüşmek üzre...
kızlaaaar ben geldiiim...
gece epey gec yattım bide babamla hayatımda ilk defa evlilik üzerine konusma yaptık geceleyın 1 saat boyunca :) babama sahıp oldugum için cok sukretmem lazım. onu coook sevıyorum canım babam benım :)
neyse yedıklerımı yazayım hemen dunkileri ve bugun kahvaltıyı..
dun kahvaltı :
herzamankı gibi süt peynir domates salatalık ekmek hepsi tam olası gerektıgı gibiydi (acelem var cıkmamız lazım o yuzden yazamıycam oranlarını aştıklarımı dıyecem)
ara öğün kiraz ve süt vardi. üst üste süt oldu gercı ama gun ıcınde dengeledim sanıyorum
öğle: bu cok fena oldu1 yumurta ıcıne peynırde koydum yagda yedım yanında da yogurt vardı
ara ogun: 2 normal bıskuvi 10-15 tane cubuk kraker
akşam: dısardaydım arkadaslarla 1 dilim kasarlı gözleme domates salatalık
yatmadan once : 3 tane hurma..
suyumu cok içemedim dün
evede cok gec geldım annecim biraz kızdıama hersey cok guzeldi. cunku luna parkaydık ve inanılmaz eglendik adrenalın falan had safhadaydı hala kollarım agrıyor kendımı oyuncaklarda sıkmamın sonucu olarak
bugunde
kahvaltıdan once ılık su ıctım bı bardak
peynir ekmek domates salatalık hepsi olması gerektıgı kadardı
ama en son 1 tatlı kasıgı kadar kayısı recelı yedım
süt içmedim kahvaltıda
şimdide piknige gitcez :) acıl hazırlanmam lazım herkes neredeyse hazır kızcaklar valla :S
hepinizi öpüyoruuuumm...
gözrüşmek üzre...
taylor sen süper birisin çizelgene bakıp sana hayran oluyorum opuyorumnanaktan umarım bigün benimkide öyle olur kaydirigubbakcemile3
dondugunde 50 lı kıloları beklıyoruz artık :)
yazmamazlık yapma olur mu :) işlerinde de kolay gelsin basarılar canım..
hoşbuldum canım seni de aramızda görürüz inşallah tekrardan yoğunluğun bittiğinde
Al bence,ben kilo verirken hep öyle yaptım çok begendiğim şeyleri bir beden küçük aldım yerimsenibeniçine girebilmek için daha istikrarlı yol alıyor insan ,ki senin 1 kilo gibi çok az bişey kalmış.Beğendiysen al canımKızlar, bir elbise denedim. Beyaz, etek kısmı pileli, eteklerinde iki küçok cep var. Çok güzel ve 38 bedendi. Tek kusuru popomun çok hafif çıkmasıydı. Eğer giyebileceğim bi yer olsaydı alırdım gene. Kızlar benim boğazımı tutup 58 kiloya düşmem lazım. 58 olursam popom da çıkmaz...
Jaİlcİm elbİseyİ gene alırdım da gİyebİleceğİm bİ yer yok. Akşamları öyle çok yemeğe çıkan bİ çİft değİlİz. Çıktık mı yürüyüş falan tercİh ederİz. Bİr, bİlemedİn 2 kez gİyebİleceğİm bİ elbİseyİ de almak İstemedİm ))))Al bence,ben kilo verirken hep öyle yaptım çok begendiğim şeyleri bir beden küçük aldım yerimsenibeniçine girebilmek için daha istikrarlı yol alıyor insan ,ki senin 1 kilo gibi çok az bişey kalmış.Beğendiysen al canım
Hımm anladım pekia.sJaİlcİm elbİseyİ gene alırdım da gİyebİleceğİm bİ yer yok. Akşamları öyle çok yemeğe çıkan bİ çİft değİlİz. Çıktık mı yürüyüş falan tercİh ederİz. Bİr, bİlemedİn 2 kez gİyebİleceğİm bİ elbİseyİ de almak İstemedİm ))))
eğer daha sık gİyebİleceğİm bİ şey bulursam alırım )))
afİyet olsun jaİlcİm. Makarnayı çok yemedİğİnİ düşünüyorum )))öglende:tavuklu bezelye ve biraz makarna bir kasede yogurt yedim.Arada bir kaç dilim karpuz yedim
Yok diyetisyenimin dedigi gibi 4 yemek kaşıgı yiorum makarna ve pilavı.Afiyet olsun sanada. Sende tatile girdinmi yoksa çalışmaya devammı:1rolleyes:afİyet olsun jaİlcİm. Makarnayı çok yemedİğİnİ düşünüyorum )))
ben de köfte yedİm ekmeksİz.
Yok diyetisyenimin dedigi gibi 4 yemek kaşıgı yiorum makarna ve pilavı.Afiyet olsun sanada. Sende tatile girdinmi yoksa çalışmaya devammı:1rolleyes:
yok canım, bİz tatİle 16 temmuzda gİrİyorum. Okula gİdeceğİm gene ama yıl İçİndekİ yoğunluk olmayacak ))))
taylorcım, nasılsın canım? Aşağıdasın ))) İşlerİn hafİfledİ mİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?