Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sayfada düzensilik var ama olsun deneyeceğim
öğle yemeğimi yedim 3 biftek 2yk bulgur pilavı cacık ...ekmek yemedim
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
celudar güzel eğlenmişsin ... afiyet olsun

evet suç dersanede aslında canım arka tarafa koymuşlar klimayı tahtanın üst kısmına koysalardı önden eserdi ve herkes rahat ederdi gerçi bu defa da tahtada hoca mahvolurdu çarpardı ama herkesten meraklı olan klimaya o yakınacağını pek sanmam bu duruma kaydirigubbakcemile3

bu arada kpss sınavları ne zaman arkadaşlar.

lisansların temmuzun 10 unda diye biliyorum canım önlisansların ve liselerin 26 eylülde ayyy az kalmış hakkaten yaaa eyvahedigeldismile

baharım kilonu 63.7 hatırlıyorum öyle değilmiydi Allah söyletti bu yaza kadar verirsin artık.

bencede Allah söyletmiş olmalı canım yaaa inşallahhhh :Saruboceq:

evet :)
öyle olsaydı 20 kilo vermişti bahacım.
bahar bu performansı bekliyoruz senden ümitliyiz.
bizde seni öpüyoruz.

bende bu defa kendimden ümitliyim inşallah 20 kilo değil 30 bile veririm bu azimle kaydirigubbakcemile3

kızlar 7. olduk.
benim yüzümden oldu böyle inşallah telafi ederim haftaya. kilo vern arkadaşları tebrik ederim.
iyi geceler herkese.

benimde yüzümdennn :kedi:

evet canım sınav yaklaştıkça stres artıyo çok da fazla stres yapıp herşeyi mahvetmek istemiyorum ama elimde değil geriliyorum ister istemez eyvahedigeldismile
tavuk için de çok ısrar ettiler ama reddettim herşeyin mahvolmasını istemiyorum canım çünkü ipin ucu kaçınca tutması zor oluyo yeniden:kedi:

Afiyet şeker olsun Baharım :))))

teşekkür ederim canımmm :))

çok da abartı değil canım ama insan listesinin dışına çıkınca ister istemez stres oluyo di mi bugün daha dengeli gidersin telafi edersin artık :))

darısı başıma inşallah tek eksiğim spor ne yazık ki :gitme:

tesekkurler canim
Konyaya kadar ucakla geldik konyadan otobuse bindik rahat oldu allahtan degilse mahvolmustum
sen nasilsin

konya deyince bi tuhaf oldum canım yaaa çok özlemişim öğrencilik yılları aklına gelio insanın direk yakın aslında bi ara haftasonu günübirlik gidicem inşallah

afiyet olsun baharım. Diyetisyene gidiyorsun değilmi canım yeniden.

saol canımm evet diyetisyene gidiyorum tek başıma halledemedim 2 geri 1 ileri olmuyodu inşallah bu defa olur :Saruboceq:

kaçamakların biraz fazla olmuş canım ama telafi edersin sen ii eğlenceler :)))

ne güzel canım )))) ben de duygulandım.

Kızlar çatladım resmen. Siteye girmek bi dert.... Sayfa kitlendi. Celucuğuma alıntı yapmış bulundum ama sayfaya alıntı yapmak ne mümkün.... Sizlere yazacaklarımı da unuttum ((((

kızlar ara da yaptım 1 elma yedim bugün ii gidiyorum inş. akşama bi kaçamağım olmaz
evet sayfadaki sorun giderilmiş... alıntı yapmak çok zordu

merhaba kızlar :dance:

umarım keyifler yolundadır :lepi:

bugün anca fırsat buldum nete girmeyee....
sabah yine yürüyüşümü yaptım ama bugün bir saat değil bir buçuk saat yaptımm hihoyyyt
kahvaltı: bir simitin 3te birini yedim, bir zeytin, kibrit kutusu keçi peyniri, domates salatalık,
ara: iki dilim karpuz,
daha yemek yiyemedim ama birazdan yiyeceğim
plan: 5-6 kaşık semizotu yemeği, yoğurt
ara:iki dilim karpuz

akşamda yine süt içerim kaydirigubbakcemile3

şimdilik bir bardak yeşil çay ve 2 litre su içtim yerimseniben

yine gelicem görüşürüzzz

taylor sen süper birisin çizelgene bakıp sana hayran oluyorum opuyorumnanaktan umarım bigün benimkide öyle olur kaydirigubbakcemile3

Canım, olur tabii neden olmasın. Benim 1 yılı geçti, seninki hayırlısıyla daha çabuk olur inşallah opuyorumnanaktan

dondugunde 50 lı kıloları beklıyoruz artık :)
yazmamazlık yapma olur mu :) işlerinde de kolay gelsin basarılar canım..

İnşallah canım, amin amin :) Sana da çok kolay gelsin canım.

hoşbuldum canım seni de aramızda görürüz inşallah tekrardan yoğunluğun bittiğinde

Sağol canım, inşallah en kısa zamanda dönerim.

1 Nachtigall 23.2
2 Melis 23.6
3 ad 23.8
4 nur 25.0
5 ethos 26.4
6 Shopaholic 30.5
7 Uzaktandunyalı 30.7
8 Bahar 34.4

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

En zayıfımız nac oldu. Melis ve ad da ilk üçteler.

Listede olsam ben ad'la nur'un arasında olacaktım.

Bu arada nur 300 gr daha verdiğinde normal kategorisinde geçecek. Çok az kalmış.

Kızlar, bir elbise denedim. Beyaz, etek kısmı pileli, eteklerinde iki küçok cep var. Çok güzel ve 38 bedendi. Tek kusuru popomun çok hafif çıkmasıydı. Eğer giyebileceğim bi yer olsaydı alırdım gene. Kızlar benim boğazımı tutup 58 kiloya düşmem lazım. 58 olursam popom da çıkmaz...

Al bence,ben kilo verirken hep öyle yaptım çok begendiğim şeyleri bir beden küçük aldım yerimsenibeniçine girebilmek için daha istikrarlı yol alıyor insan ,ki senin 1 kilo gibi çok az bişey kalmış.Beğendiysen al canım

Jaİlcİm elbİseyİ gene alırdım da gİyebİleceğİm bİ yer yok. Akşamları öyle çok yemeğe çıkan bİ çİft değİlİz. Çıktık mı yürüyüş falan tercİh ederİz. Bİr, bİlemedİn 2 kez gİyebİleceğİm bİ elbİseyİ de almak İstemedİm ))))
eğer daha sık gİyebİleceğİm bİ şey bulursam alırım )))

Hımm anladım pekia.s

Yok diyetisyenimin dedigi gibi 4 yemek kaşıgı yiorum makarna ve pilavı.Afiyet olsun sanada. Sende tatile girdinmi yoksa çalışmaya devammı:1rolleyes:

yok canım, bİz tatİle 16 temmuzda gİrİyorum. Okula gİdeceğİm gene ama yıl İçİndekİ yoğunluk olmayacak ))))
taylorcım, nasılsın canım? Aşağıdasın ))) İşlerİn hafİfledİ mİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…