• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnnn a.s.
klasik kahvaltı yaptım demek isterdim ama gerçekten güzel bi kahvaltı yaptım :)) çnk sabah baskülde moralim düzeldi.... umarım bu hafta kilo almam...akşama annemler geliyooooo
çarşamba günü istanbuldayım düğün var kuzenim evleniyor...o gün kesin yerim
ama bu defa şanslıyım çnk annem ve ablam diyetisyene gidiyooorrrr :)) onlar tel de sıkı sıkı tembih ediyorlar sadece sebze pişir diye :)) şeytan intikam al diyo ama bende diyetteyim :))
Güzel bir pazar günü seni bekliyor desene:1rolleyes:İyi eglenceler

Herkese iyi pazarlar.Bugün uyuya kalmışım bende yürüyüşümü yapamadım.Artık akşama inş.Kahvaltıda,yine klasik bir dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz zeytin ve bir tatlı kasıgı kadarda çilek reçeli yedim

üüüüf kendimi yedıklerıme dikkat etme noktasından cok uzakta hissediyourm :( galıba saldım ıyıce kendımı :(

günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilar cok kötü havada kötü
ben simdi kahvalti yapacam sonra yine gelirim
ferdacim melisin tam tatli oldugu amanlar tama yemeklik desene onu benim icin öp sen nasilsn
uzakdünyali canim sen nasilsin
gecmisi okumadim hic halim yok basim agriyor

canım sen nasılsın özledim seni de? ağrıların yine mi var, bir çare bulunamadı şu işe.
evet melis çok tatlı oldu gerçekten, babasına hediye almıştık dünden beri açayım mı açayımmı diyor zor dayandı bugün sabah babası geldi kapıyı açma diye bağırdı bana gitti hediyesini aldı öyle açtık kapıyı unutmuş cümlesini "baba kutlu olsun" diyor adamcağız ayakkabısını bile çıkarmamaıştı aç aç diye bağırıyordu :))
ben iyiyim karamanlım nasıl olayım her zamanki yoğunluk, tam öyle bir yoğunluğun içerisindeydim adcım tel. açtı bir akşam ben de sizleri ne kadar özlediğimi hatırladım, ertesi gün sabah kallistenin mesajı vardı cepte, üst üstegeldi, özledim dedim çıktım geldim.

günaydınlaarr a.s.

30-39.9 arası: Obez
ben öbez kategorisindemiyimmmm eyvahedigeldismile ama önemli değil buda geçer :1:
gün güzel başladıı güneşli ve rüzgarlı burasıı yürümek zevkliydi bu sabah...
kahvaltı: yumurta, keçi peyniri, salatalık yedim şimdide çay içmeye devam ediyorum..

dondurma bozmaz bence, ben arada bir top felan yiyiyorum ya hem az yemişsin yerimseniben doktor haftada iki kez sütlü tatlı yiyebilirsin demişti bana tabi ben yememeğe çalışıyorum...
kızın çok tatlı maşallah kaç yaşında cimcime? sengözlerimebaksanab

hiç üzülme canım inersin normal kategorisine yeterki azimli ol, buradan ne kilolular mezun oldu. afiyet olsun.
ben de listede ne varsa yiyorum :))) sabah 1 tk. nutella vardı, aman az olmasın diye nerdeyse ölçecektim :)) dondurmayı kaçırırmıyım.
kızımın 2 yaşına az kaldı, 1 ay falan. 4 aylıktı buraya ilk geldiğimde işte. Fotoğraftaki 1 yaş fotosu.

bitti canım.. ama yaz okulum başlıyor yarın. üsten bi kac ders aldım biri çok zorlıycak keske almasaydım diyorum ama artık çalışcam carem yok baska :P

Allahııııımm en şirin zamanlarıdır o zaman :)) bide insanı çok şaşırtıyorlar demii öyle kelimeler kullanıyorlarki bazen :) ayy maşallah :) benimde kuzenımın kızı var evımıze uzun zamandan sonra giren bebiş o oldu sık sıkda gorusuruz(bugunde gelcekler yarım saate gelırler heralde :) ) oda bazen öyle kelimeler kullanıyorki hepimiz şaşırıyoruz geçen bize küsmüş gibi davranıyor ardından biz üstüne biraz düşünce masuscuktan yaptım dedi tabi hepimiz şok kaydirigubbakcemile3 maşallah Rabbim esirgesin melisinide :)

celudar seninle de tanışmamıştık, öğrenciymişsin, hangi bölümdesin, kaçıncı sınıf?
çok alem çocuklar melisde çok şaşırtıyor bizi, 1 haftadır annecim diyor eritiyor beni. maşallah hepsine.

bu arada şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum. biter artık şu gençler üzerinden oynanan oyunlar :( dün gün boyu piknik yapmaya gittik güya ama hep aklımızdaydı eglenecek hal kimsede yoktu :(

aynı duyguları paylaşıyorum canım, bu planlara akıl erdirmek mümkün değil, söylenecek çok söz var bu konuda ne diyelim amaç ortada.
günaydıııınnnn a.s.
klasik kahvaltı yaptım demek isterdim ama gerçekten güzel bi kahvaltı yaptım :)) çnk sabah baskülde moralim düzeldi.... umarım bu hafta kilo almam...akşama annemler geliyooooo
ama bu defa şanslıyım çnk annem ve ablam diyetisyene gidiyooorrrr :)) onlar tel de sıkı sıkı tembih ediyorlar sadece sebze pişir diye :)) şeytan intikam al diyo ama bende diyetteyim :))

dosbacım tebrikler çok sevindim kilo vermene, ben çok dikkat ediyorum tık yok neden anlamıyorum biri bir akıl versin.
ilk cümleleri okuyunca biraz endişelendişm çünkü annenlerle hep kilo alıyorsun ama sonra diyetisyene gittiklerini okuyunca sevindim beraber zayıflayın harika olmuş bu, sen intikamını sonraya sakla.

Herkese iyi pazarlar.Bugün uyuya kalmışım bende yürüyüşümü yapamadım.Artık akşama inş.Kahvaltıda,yine klasik bir dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz zeytin ve bir tatlı kasıgı kadarda çilek reçeli yedim

merhaba canım akşama yürüyüş yapabilirsen iyi ben muhtemelen bugün yapamam. Afiyet olsun iyi olmuş kahvaltın da şu "biraz" kavramlarını daha açık yazarsan daha iyi olur. biraz peynir biraz zeytin am hesap isteriz :)

üüüüf kendimi yedıklerıme dikkat etme noktasından cok uzakta hissediyourm :( galıba saldım ıyıce kendımı :(

yok öyle şey, çabuk silkelen gel kendine, tombul bir kız olmak mı istiyorsun, yoksa mankenler gibi incecik mi? bir düşün.

ben de melisle birlikte az bir şey yedim ne yedim 1/4 dilim ekmeğin arasına peynir yedim öğün atlamamak adına ama eşimi bekledim asıl. koca bir tabak salata (domates, kırmızı ve yeşil biberli, maydonozlu), biraz peynir, 2 ince dilim sucuk (bu kötü oldu ama pazar olsun o kadarcık)
artık öğlen yemem, ö. sonra annemlere gideceğiz bahçeye mangal olacak abartmamam lazım çünkü et beni şişiriyor hep.
kiraz sapı kaynatıp içtim, yeşil çayımı da içtim, şu ödemlerimi atsam diyorum.

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dün çok yoğundum bahçe işleri araba işi derken fena halde yoruldum sabah da deniz yoruyor zaten.daha yeni geldim kendime.yeme düzenim de şöyle daha önce de yazmıştım size sabah kalkınca 1 elma 1 kayısı veya salatalık sonra deniz 11 11 buçuk gibi kahvaltı:1 dilşim ekmek (bugün 1.5 dilim oldu) az bal reçel (vazgeçemiyorum) yumurta lor peyniri 5 zeytin çay aramı daha yapmadım çünkü 1 saat uyumuşum.ya uyumak kilo aldırır mı? dünde böyleydi menüm böyle deniyorum bakalım ne olacak? akşama da köfte var.bir de gezi tarzında yürüyüşümüz olacak cumayı bekliyorum sonucu görmek için

Günaydın cnaım :)))

ben ne desem acaba şu anda tünaydın için bile geç bi saat :)))

Kızlar, günaydın :))
Öncelikle hepimizin babalar günü kutlu olsun :))))
Biz de babamı kahvaltıya götürmeye karar verdik. Birazdan çıkacağız. Şöyle, ormanlık yeşil alana kaçacağız :))
Giremezsem bilin ki telefon çekmiyordur..
Hepinizi öpüyorum:)))

iyi eğlenceler canım

baharım sen azimli bir kızsın. Bu sefer kilolarınla başedeceğine eminim diyetisyen iyi olmuş motivasyon oluyor.
Sınavına da iyi hazırlandın sanırım kendine güven sen başarırsın.

teşekkür ederim canım inşallah hem istediğim şekilde şu sınavdan hem de şu kilolardan kurtulurum tamamen bu yıl :))

ben de erken uyandım ama bugün yürüyüşe gidemedim eşim nöbetçiydi annemler erken çıktılar öteki eve gittiler. Spor yapma vakti nasıl bulurum bilmiyorum bugün.
Dün liste dışıma hiç çıkmadım sadece akşam 3 top dondurma yada meyvem vardı, ben annemlerde dondurma ve dişime göre meyve bulamadığımdan 4 tane kepekli bisküvi yedim çayla.
ama kilom hep aynı hiç değişmiyor neden anlamıyorum 1 haftadır diyet listemi pek bozmadım, iyi spor yaptım yok baskül takılmış kalmış, moralim bozuldu.

kızlar size ne zamandır melisden bahsedeceğim unutuyorum. O kadar büyüdü ki inanamazsınız büyük adam gibi konuşuyor, söyleyemediği hiç bir şey kalmadı cümleler falan bizim gibi konuşuyor artık. Sabah kuş ötüyormuş ona söyleniyordu uynadığımda: "Yaramaz kuş sana bağırma dedim anne uyuyor" cadı yaaa çok tatlı oldu arkadaş olduk tam. Baharım galiba sendin foto istemişsin, eklerim en kısa zamanda. Şimdi herkesi öptüm, kahvaltı hazırlayayım eşim de gelir birazdan.

şimdi ne yazdın dedi okudum ona, aaaa selmanın (anneannemize ismiyle hitap ediyor cadı) evinde dedim diyor, hatırladı hemen.

yerim ben o minik cadıyı yaaa evet ben istemiştim fotolarını merak ediyorum çünkü en son gördüğümde 1 yaşında yada bir kaç ay daha büyüktü epey büyüdüğüne eminim öp benim için onu mıncıklayarak annesi :)))

ferdacim melisin tam tatli oldugu amanlar tama yemeklik desene onu benim icin öp sen nasilsn

çok geçmiş olsun canım inşallah kurtulursun ağrılarından

günaydıııınnnn a.s.

oooo aile boyu diyet yani desene en güzeli aslında canım diyetini sabote edemezler intikam işini de istediğin kiloya indikten sonra uygularsın şimdi uygulasan kendin de zarar göreceksin şimdiden iyi eğlenceler size :))

kızlar bu sabah tartıldım kilom 83,3 cumadan sonra 400 gram daha gitmiş çok sevindim yüzüm güldü resmen aslında tartılmayacaktım ama annem tartılmak isteyince tartıyı çıkardım kaldırdığım yerden(haftada bir tartılmaya çalışıyorum ya artık) hazır görmüşken önümde dayanamadım neyseki moral bozacak bir durumla da karşılaşmadım aksine sevindim :))
burada felaket bir sıcak var ders başına geçicem ama ayaklarım geri geri gidio keşke aramızda bir de tarih öğretmeni olsaydı o kadar sevinirdim kiii :gitme:
görüşürüz kızlar...

merhaba canım akşama yürüyüş yapabilirsen iyi ben muhtemelen bugün yapamam. Afiyet olsun iyi olmuş kahvaltın da şu "biraz" kavramlarını daha açık yazarsan daha iyi olur. biraz peynir biraz zeytin am hesap isteriz :)
Merhaba,evet yapıcam çünkü yapmazsam kendimi çok kötü ve kilo almış hissediyorum 7 gibi çıkmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.ya kahvaltıda hep aynı ölçüde yedigim için öyle yazıyorum,haklısın açayım biraz:1rolleyes:birazdan kastım bir k.k peynir 5 adet zeytin
a.s.

Kahvaltıdan sonra ara ögünde 4 dilim karpuz yedim.Öglende:8 7yemek kasıgı taze fasulye 4yemek kaşıgıda makarna yedim bir bardakta ayran

kızlar bu sabah tartıldım kilom 83,3 cumadan sonra 400 gram daha gitmiş çok sevindim yüzüm güldü resmen aslında tartılmayacaktım ama annem tartılmak isteyince tartıyı çıkardım kaldırdığım yerden(haftada bir tartılmaya çalışıyorum ya artık) hazır görmüşken önümde dayanamadım neyseki moral bozacak bir durumla da karşılaşmadım aksine sevindim :))
burada felaket bir sıcak var ders başına geçicem ama ayaklarım geri geri gidio keşke aramızda bir de tarih öğretmeni olsaydı o kadar sevinirdim kiii :gitme:
görüşürüz kızlar...
Kolay gelsin,kısa sürede 400 gram vermende harika ,bende o kilolardayken haftada 1.500 kilo verebiliyordum

beğendim canımama 1 bardak içebildim vakit bulamadım.
canım sen zaten çok zayıfladın. 1 kilo için de kendini çok kasma, çünkü bir kaç aya kadar (inşallah) gittiği gibi gelecek kilolar :)))
ne güzel bir plan yapmışsınız. Babanın babalar gününü kutla bizim için de. İnşallah seneye eşininki de olur.
Biz de çok düşündük ama ailece diyette olduğumuz için vazgeçtik açık büfe brunchlarda abartırız. Normalde bir kahvaltıyı 3 kişi yiyoruz diyetteyken ama açık büfede olmaz evde yiyeceğiz.

Tarçınlı yeşil çayı beğenmene çok sevindim melisim :))))
Hedefime bu kadar yaklaşmaktan ben de çok mutluyum ama havalar sıcak olduğu için sporum çok eksik kalıyor :((((
Ah melisim... biz bir köy kahvaltıcısına gittik. Neler yedim....

ben de erken uyandım ama bugün yürüyüşe gidemedim eşim nöbetçiydi annemler erken çıktılar öteki eve gittiler. Spor yapma vakti nasıl bulurum bilmiyorum bugün.
Dün liste dışıma hiç çıkmadım sadece akşam 3 top dondurma yada meyvem vardı, ben annemlerde dondurma ve dişime göre meyve bulamadığımdan 4 tane kepekli bisküvi yedim çayla.
ama kilom hep aynı hiç değişmiyor neden anlamıyorum 1 haftadır diyet listemi pek bozmadım, iyi spor yaptım yok baskül takılmış kalmış, moralim bozuldu.

kızlar size ne zamandır melisden bahsedeceğim unutuyorum. O kadar büyüdü ki inanamazsınız büyük adam gibi konuşuyor, söyleyemediği hiç bir şey kalmadı cümleler falan bizim gibi konuşuyor artık. Sabah kuş ötüyormuş ona söyleniyordu uynadığımda: "Yaramaz kuş sana bağırma dedim anne uyuyor" cadı yaaa çok tatlı oldu arkadaş olduk tam. Baharım galiba sendin foto istemişsin, eklerim en kısa zamanda. Şimdi herkesi öptüm, kahvaltı hazırlayayım eşim de gelir birazdan.

şimdi ne yazdın dedi okudum ona, aaaa selmanın (anneannemize ismiyle hitap ediyor cadı) evinde dedim diyor, hatırladı hemen.

Büyüdü tabi kızın... Artık arkadaş olacaksınız, öpüyorum onun minik yanaklarından :)))
Melisim kilo veremedim diye sakın moralini bozma.. Ben tam 10 gün kilo verebiliyorum. Özellikle gün saydım. Herkesin kilo verme döngüsü farklı. Sakın yılma arkadaşımm

Karamanlım acaba ağrılarını dindirmek için ne yapmak gerekir.. Kaç zamandır çekiyorsun :((((

bu arada günaydın herkese..

daha kahvaltı yapmadım. odamdaki bu yıla ait ders notlarını ve kitaplarını kaldırıyorum.

bugün misaifimiz var kuzenlerim hep bizde olcak. ciğköfte yapcaklar sanırım. ama sevmıyorum o yuzden corba ve domates salatalık yerım artık. ama önce kahvaltı..

bu arada şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum. biter artık şu gençler üzerinden oynanan oyunlar :( dün gün boyu piknik yapmaya gittik güya ama hep aklımızdaydı eglenecek hal kimsede yoktu :(

sonra görüşürüz..

Aman çiğ köfteleri kaçırma şekerim :))))))

günaydıııınnnn a.s.

Bu aralar programın yoğun dosbikim :)))) Öncellikle hep seni zora sokan yemek işinin çözüme girmesine sevindim :))) Bu sefer ailecek daha dayanıklı olursunuz :)))

Afiyet olsun jailcim :)))

Sıcaklar başladı ya, hepimiz mayıştık celucum. Ondandır :)) Yılmak yok...

ben de melisle birlikte az bir şey yedim ne yedim 1/4 dilim ekmeğin arasına peynir yedim öğün atlamamak adına ama eşimi bekledim asıl. koca bir tabak salata (domates, kırmızı ve yeşil biberli, maydonozlu), biraz peynir, 2 ince dilim sucuk (bu kötü oldu ama pazar olsun o kadarcık)
artık öğlen yemem, ö. sonra annemlere gideceğiz bahçeye mangal olacak abartmamam lazım çünkü et beni şişiriyor hep.
kiraz sapı kaynatıp içtim, yeşil çayımı da içtim, şu ödemlerimi atsam diyorum.

Ben de şimdi yeşil çayımı içeyim, çok iyi hatırlattın canımm :))) Fazla kaçırma mangalı :)))))

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dün çok yoğundum bahçe işleri araba işi derken fena halde yoruldum sabah da deniz yoruyor zaten.daha yeni geldim kendime.yeme düzenim de şöyle daha önce de yazmıştım size sabah kalkınca 1 elma 1 kayısı veya salatalık sonra deniz 11 11 buçuk gibi kahvaltı:1 dilşim ekmek (bugün 1.5 dilim oldu) az bal reçel (vazgeçemiyorum) yumurta lor peyniri 5 zeytin çay aramı daha yapmadım çünkü 1 saat uyumuşum.ya uyumak kilo aldırır mı? dünde böyleydi menüm böyle deniyorum bakalım ne olacak? akşama da köfte var.bir de gezi tarzında yürüyüşümüz olacak cumayı bekliyorum sonucu görmek için

Ethoscum, vumaya kadar tartılmamak çok iyi bi fikir :))))
Bal, reçeli bir tatlı kaşığından fazla yemezsen bi şey olmaz cnaım. Afiyet olsun :))
Yoğunluk iyidir şekerim, kalori harcattırır o da yağ yaktırır... Doğru yoldasın :))

görüşürüz kızlar...

Tebrik ediyorum Baharım :))))) Devamı da gelecek :)))))

Kahvaltıdan sonra ara ögünde 4 dilim karpuz yedim.Öglende:8 7yemek kasıgı taze fasulye 4yemek kaşıgıda makarna yedim bir bardakta ayran

Ben korkudan karpuz alamıyorum. Hiç ayarım yok. Çatlayana kadar yiyorum :)))

Canlarım, sabah köy kahvaltıcısına gittik, çok güzeldi... İzmirdeyken Foça yolunda bu tarz yerler olurdu, o zamanlarda da çok severdik :))) Ama dünyaları yedim. Yedim yani..... Menemen, sucuklu yumurta.... Tabi hepsini yemedim ama otlandım yani... Canım eşim yaa, kaç zamandır benimle birlikte rejimde bi hasret 2 servis kaymak ve tereyağı ve bal yedi :(((( O'nu aç mı bırakıyorum nedir?
Az önce eve geldik, tabi hava çok sıcak. Hemen banyoya girmem lazım. Önce yeşil çayımı hazırlayacağım ki soğusun..
Gelirim yine...

Back