Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın. iyi eglencelera.s.Kızlar, günaydın :))
Öncelikle hepimizin babalar günü kutlu olsun :))))
Biz de babamı kahvaltıya götürmeye karar verdik. Birazdan çıkacağız. Şöyle, ormanlık yeşil alana kaçacağız :))
Giremezsem bilin ki telefon çekmiyordur..
Hepinizi öpüyorum:)))
Güzel bir pazar günü seni bekliyor desene:1rolleyes:İyi eglencelergünaydıııınnnn a.s.
klasik kahvaltı yaptım demek isterdim ama gerçekten güzel bi kahvaltı yaptım :)) çnk sabah baskülde moralim düzeldi.... umarım bu hafta kilo almam...akşama annemler geliyooooo
çarşamba günü istanbuldayım düğün var kuzenim evleniyor...o gün kesin yerim
ama bu defa şanslıyım çnk annem ve ablam diyetisyene gidiyooorrrr :)) onlar tel de sıkı sıkı tembih ediyorlar sadece sebze pişir diye :)) şeytan intikam al diyo ama bende diyetteyim :))
günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilar cok kötü havada kötü
ben simdi kahvalti yapacam sonra yine gelirim
ferdacim melisin tam tatli oldugu amanlar tama yemeklik desene onu benim icin öp sen nasilsn
uzakdünyali canim sen nasilsin
gecmisi okumadim hic halim yok basim agriyor
günaydınlaarr a.s.
30-39.9 arası: Obez
ben öbez kategorisindemiyimmmm eyvahedigeldismile ama önemli değil buda geçer
gün güzel başladıı güneşli ve rüzgarlı burasıı yürümek zevkliydi bu sabah...
kahvaltı: yumurta, keçi peyniri, salatalık yedim şimdide çay içmeye devam ediyorum..
dondurma bozmaz bence, ben arada bir top felan yiyiyorum ya hem az yemişsin yerimseniben doktor haftada iki kez sütlü tatlı yiyebilirsin demişti bana tabi ben yememeğe çalışıyorum...
kızın çok tatlı maşallah kaç yaşında cimcime? sengözlerimebaksanab
bitti canım.. ama yaz okulum başlıyor yarın. üsten bi kac ders aldım biri çok zorlıycak keske almasaydım diyorum ama artık çalışcam carem yok baska
Allahııııımm en şirin zamanlarıdır o zaman :)) bide insanı çok şaşırtıyorlar demii öyle kelimeler kullanıyorlarki bazen :) ayy maşallah :) benimde kuzenımın kızı var evımıze uzun zamandan sonra giren bebiş o oldu sık sıkda gorusuruz(bugunde gelcekler yarım saate gelırler heralde :) ) oda bazen öyle kelimeler kullanıyorki hepimiz şaşırıyoruz geçen bize küsmüş gibi davranıyor ardından biz üstüne biraz düşünce masuscuktan yaptım dedi tabi hepimiz şok kaydirigubbakcemile3 maşallah Rabbim esirgesin melisinide :)
bu arada şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum. biter artık şu gençler üzerinden oynanan oyunlar dün gün boyu piknik yapmaya gittik güya ama hep aklımızdaydı eglenecek hal kimsede yoktu
günaydıııınnnn a.s.
klasik kahvaltı yaptım demek isterdim ama gerçekten güzel bi kahvaltı yaptım :)) çnk sabah baskülde moralim düzeldi.... umarım bu hafta kilo almam...akşama annemler geliyooooo
ama bu defa şanslıyım çnk annem ve ablam diyetisyene gidiyooorrrr :)) onlar tel de sıkı sıkı tembih ediyorlar sadece sebze pişir diye :)) şeytan intikam al diyo ama bende diyetteyim :))
Herkese iyi pazarlar.Bugün uyuya kalmışım bende yürüyüşümü yapamadım.Artık akşama inş.Kahvaltıda,yine klasik bir dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz zeytin ve bir tatlı kasıgı kadarda çilek reçeli yedim
üüüüf kendimi yedıklerıme dikkat etme noktasından cok uzakta hissediyourm galıba saldım ıyıce kendımı
Günaydın cnaım :)))
Kızlar, günaydın :))
Öncelikle hepimizin babalar günü kutlu olsun :))))
Biz de babamı kahvaltıya götürmeye karar verdik. Birazdan çıkacağız. Şöyle, ormanlık yeşil alana kaçacağız :))
Giremezsem bilin ki telefon çekmiyordur..
Hepinizi öpüyorum:)))
baharım sen azimli bir kızsın. Bu sefer kilolarınla başedeceğine eminim diyetisyen iyi olmuş motivasyon oluyor.
Sınavına da iyi hazırlandın sanırım kendine güven sen başarırsın.
ben de erken uyandım ama bugün yürüyüşe gidemedim eşim nöbetçiydi annemler erken çıktılar öteki eve gittiler. Spor yapma vakti nasıl bulurum bilmiyorum bugün.
Dün liste dışıma hiç çıkmadım sadece akşam 3 top dondurma yada meyvem vardı, ben annemlerde dondurma ve dişime göre meyve bulamadığımdan 4 tane kepekli bisküvi yedim çayla.
ama kilom hep aynı hiç değişmiyor neden anlamıyorum 1 haftadır diyet listemi pek bozmadım, iyi spor yaptım yok baskül takılmış kalmış, moralim bozuldu.
kızlar size ne zamandır melisden bahsedeceğim unutuyorum. O kadar büyüdü ki inanamazsınız büyük adam gibi konuşuyor, söyleyemediği hiç bir şey kalmadı cümleler falan bizim gibi konuşuyor artık. Sabah kuş ötüyormuş ona söyleniyordu uynadığımda: "Yaramaz kuş sana bağırma dedim anne uyuyor" cadı yaaa çok tatlı oldu arkadaş olduk tam. Baharım galiba sendin foto istemişsin, eklerim en kısa zamanda. Şimdi herkesi öptüm, kahvaltı hazırlayayım eşim de gelir birazdan.
şimdi ne yazdın dedi okudum ona, aaaa selmanın (anneannemize ismiyle hitap ediyor cadı) evinde dedim diyor, hatırladı hemen.
ferdacim melisin tam tatli oldugu amanlar tama yemeklik desene onu benim icin öp sen nasilsn
günaydıııınnnn a.s.
jailbreak biz seninle tanısmadık galıba demii :)
Pİşşştt hadi kendine gel biraz ,yerimsenibensadece yaglarımızı salabiliriz bu sıcaklarda o kadarüüüüf kendimi yedıklerıme dikkat etme noktasından cok uzakta hissediyourm galıba saldım ıyıce kendımı
merhaba canım akşama yürüyüş yapabilirsen iyi ben muhtemelen bugün yapamam. Afiyet olsun iyi olmuş kahvaltın da şu "biraz" kavramlarını daha açık yazarsan daha iyi olur. biraz peynir biraz zeytin am hesap isteriz :)
Merhaba,evet yapıcam çünkü yapmazsam kendimi çok kötü ve kilo almış hissediyorum 7 gibi çıkmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.ya kahvaltıda hep aynı ölçüde yedigim için öyle yazıyorum,haklısın açayım biraz:1rolleyes:birazdan kastım bir k.k peynir 5 adet zeytin
a.s.
Kolay gelsin,kısa sürede 400 gram vermende harika ,bende o kilolardayken haftada 1.500 kilo verebiliyordumkızlar bu sabah tartıldım kilom 83,3 cumadan sonra 400 gram daha gitmiş çok sevindim yüzüm güldü resmen aslında tartılmayacaktım ama annem tartılmak isteyince tartıyı çıkardım kaldırdığım yerden(haftada bir tartılmaya çalışıyorum ya artık) hazır görmüşken önümde dayanamadım neyseki moral bozacak bir durumla da karşılaşmadım aksine sevindim :))
burada felaket bir sıcak var ders başına geçicem ama ayaklarım geri geri gidio keşke aramızda bir de tarih öğretmeni olsaydı o kadar sevinirdim kiii :gitme:
görüşürüz kızlar...
Yani 1kilo500gram demek istemiştim :roflol:Kolay gelsin,kısa sürede 400 gram vermende harika ,bende o kilolardayken haftada 1.500 kilo verebiliyordum
beğendim canımama 1 bardak içebildim vakit bulamadım.
canım sen zaten çok zayıfladın. 1 kilo için de kendini çok kasma, çünkü bir kaç aya kadar (inşallah) gittiği gibi gelecek kilolar :)))
ne güzel bir plan yapmışsınız. Babanın babalar gününü kutla bizim için de. İnşallah seneye eşininki de olur.
Biz de çok düşündük ama ailece diyette olduğumuz için vazgeçtik açık büfe brunchlarda abartırız. Normalde bir kahvaltıyı 3 kişi yiyoruz diyetteyken ama açık büfede olmaz evde yiyeceğiz.
ben de erken uyandım ama bugün yürüyüşe gidemedim eşim nöbetçiydi annemler erken çıktılar öteki eve gittiler. Spor yapma vakti nasıl bulurum bilmiyorum bugün.
Dün liste dışıma hiç çıkmadım sadece akşam 3 top dondurma yada meyvem vardı, ben annemlerde dondurma ve dişime göre meyve bulamadığımdan 4 tane kepekli bisküvi yedim çayla.
ama kilom hep aynı hiç değişmiyor neden anlamıyorum 1 haftadır diyet listemi pek bozmadım, iyi spor yaptım yok baskül takılmış kalmış, moralim bozuldu.
kızlar size ne zamandır melisden bahsedeceğim unutuyorum. O kadar büyüdü ki inanamazsınız büyük adam gibi konuşuyor, söyleyemediği hiç bir şey kalmadı cümleler falan bizim gibi konuşuyor artık. Sabah kuş ötüyormuş ona söyleniyordu uynadığımda: "Yaramaz kuş sana bağırma dedim anne uyuyor" cadı yaaa çok tatlı oldu arkadaş olduk tam. Baharım galiba sendin foto istemişsin, eklerim en kısa zamanda. Şimdi herkesi öptüm, kahvaltı hazırlayayım eşim de gelir birazdan.
şimdi ne yazdın dedi okudum ona, aaaa selmanın (anneannemize ismiyle hitap ediyor cadı) evinde dedim diyor, hatırladı hemen.
bu arada günaydın herkese..
daha kahvaltı yapmadım. odamdaki bu yıla ait ders notlarını ve kitaplarını kaldırıyorum.
bugün misaifimiz var kuzenlerim hep bizde olcak. ciğköfte yapcaklar sanırım. ama sevmıyorum o yuzden corba ve domates salatalık yerım artık. ama önce kahvaltı..
bu arada şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum. biter artık şu gençler üzerinden oynanan oyunlar dün gün boyu piknik yapmaya gittik güya ama hep aklımızdaydı eglenecek hal kimsede yoktu
sonra görüşürüz..
günaydıııınnnn a.s.
Herkese iyi pazarlar.Bugün uyuya kalmışım bende yürüyüşümü yapamadım.Artık akşama inş.Kahvaltıda,yine klasik bir dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz zeytin ve bir tatlı kasıgı kadarda çilek reçeli yedim
üüüüf kendimi yedıklerıme dikkat etme noktasından cok uzakta hissediyourm galıba saldım ıyıce kendımı
ben de melisle birlikte az bir şey yedim ne yedim 1/4 dilim ekmeğin arasına peynir yedim öğün atlamamak adına ama eşimi bekledim asıl. koca bir tabak salata (domates, kırmızı ve yeşil biberli, maydonozlu), biraz peynir, 2 ince dilim sucuk (bu kötü oldu ama pazar olsun o kadarcık)
artık öğlen yemem, ö. sonra annemlere gideceğiz bahçeye mangal olacak abartmamam lazım çünkü et beni şişiriyor hep.
kiraz sapı kaynatıp içtim, yeşil çayımı da içtim, şu ödemlerimi atsam diyorum.
selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dün çok yoğundum bahçe işleri araba işi derken fena halde yoruldum sabah da deniz yoruyor zaten.daha yeni geldim kendime.yeme düzenim de şöyle daha önce de yazmıştım size sabah kalkınca 1 elma 1 kayısı veya salatalık sonra deniz 11 11 buçuk gibi kahvaltı:1 dilşim ekmek (bugün 1.5 dilim oldu) az bal reçel (vazgeçemiyorum) yumurta lor peyniri 5 zeytin çay aramı daha yapmadım çünkü 1 saat uyumuşum.ya uyumak kilo aldırır mı? dünde böyleydi menüm böyle deniyorum bakalım ne olacak? akşama da köfte var.bir de gezi tarzında yürüyüşümüz olacak cumayı bekliyorum sonucu görmek için
kızlar bu sabah tartıldım kilom 83,3 cumadan sonra 400 gram daha gitmiş çok sevindim yüzüm güldü resmen aslında tartılmayacaktım ama annem tartılmak isteyince tartıyı çıkardım kaldırdığım yerden(haftada bir tartılmaya çalışıyorum ya artık) hazır görmüşken önümde dayanamadım neyseki moral bozacak bir durumla da karşılaşmadım aksine sevindim :))
burada felaket bir sıcak var ders başına geçicem ama ayaklarım geri geri gidio keşke aramızda bir de tarih öğretmeni olsaydı o kadar sevinirdim kiii :gitme:
görüşürüz kızlar...
Kahvaltıdan sonra ara ögünde 4 dilim karpuz yedim.Öglende:8 7yemek kasıgı taze fasulye 4yemek kaşıgıda makarna yedim bir bardakta ayran