Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın shocum,seninde kandilin mübarek olsun canım sağol,diyetine yorgun argın ama kaçamaksız devam ediyorsun ne güzel tebrik ederim ,yarında nöbet varmış ilk fırsatta dinlen derim. kolay gelsin. a.s.

canım kesinlikle haklısın evde yapılmışın yerini tutmuyorlar. ben bugün 2 fincan tarçınlı yeşil çay içeceğim,ve eve kadar yürüyeceğim diyorum ceza olarak. sanada afiyet olsun canım.
dosbam belki bakarsın yaz bitmeden kapındayım.hatta diğer arkadaşlarda gelirlerde şöyle güzel bir buluşma günü yaparız.günü birlik olur ama bence çok güzel olur.aslında ortak bir yer belirleyelim günü birlik sabahtan buluşalım. inanıyorum ki çok eğleniriz. ben gelebilirim mesela ama zamanı iyi ayarlamak lazım. cumartesi gecesi otobüse binsem pazar sabahı ordayım. akşam 5 otobüsüne binip dönebilirim.
ya varya hemen ayak üstü yaptım planı.
Ankara yolcusu kalmasııııııııınnn :sm_cool:

valla neden olmasın ... süper bi fikir.... bak nerdeyse 2 yıldır beraberiz artık tanışalım... biçok arkadaşımla paylaşmadığımı sizinle paylaşıyorum... böyle bi plan bana uyar...

katılıyorum arkadaşım.bencede tanışalım ya.
ama işte sorun gününü nasıl ayarlıcaz. hepimizin evde olduğu zamanlar olması lazım. yani tatile gitmek,misafir ağırlamak vs. olmadığı zamanlar. ağustosta ramazan başlıyor ramazandan sonra olsa dicem ama bu sefer okullar açılıyor. bana en uygun temmuz gibi geliyor. gerçi temmuzdada günü belli olmayan nikahımız var bekliyoruz hala. arkadaşlar arasında bir nikah olacağı için pek önemsemiyorlar gününü. zaman içinde ayarlarız birşeyler kesinlikle.

Nurcum, kızın sana çok benziyor, maşallah canımmm

Teşekkürler canım genelde babaya benzetiyorlar ama
bana benzemesine sevindim kaydirigubbakcemile3

allah kavuştursun canım
çok büyük bi kaçamak değilmiş yaptığın
bende 68i görmek istiyorum ama bu seferde 69a takıldım

nur bebişin çooookkkk tatlıııı maşallah
nac canım Allah kavuştursun... kendimi yormadan yapıyorum yavaş gidiyo bu nedenle (

Çok sağol canım rabbim sanada nasip etsin inş

Canlarım, ütü yapıyorum. Valla tere battım ( Neyse ki az kaldı.
Suyumu da içiyorum 1.5 lt oldu.

ellerine sağlık canım
ayyy o ütü benimde var bütün yazlıkları yıkadım hepside ütü istiyor

sağol canım
bugün içinde sana kocaman bir AFERİN veriyorum
bu şekilde ilerleyeceksin eminim

Canım çocukların büyümüş ne güzel bak işde bulmuşun çalışmak güzeldir bende inş eylülde çalışmak istiyorum
bu arada ne iş yapıyorsun

Herkesin kandili mübarek olsun
rabbim dualarınızı kabul etsin inş. bu mübarek gecede bana da dua etmeyi unutmayın
KPSS yaklaştı benim stresim arttı rabbim bu yıl dualarımı kabul etsin inş atanayım

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek çok küçüktü
çok az peynir
domates ve salatalık
yanındada su ve çay

bende şimdi tarçınlı yeşil çayımı içtim.
canım ödem söktürücü çayını hala içiyormusun,bende bugün iş çıkışı malzemeleri alayım diyorum.

Kızlar benim büyük bi sorunum var
tuvalete çıkamıyorum ne denediysem olmadı ne yapacağımı şaşırdım en erken haftada bir çıkıyorum

nur hoşgeldin. sağol canım seninde kandilin mübarek,duaların kabul olsun inşallah kazanırsın sınavı. Allah gönlüne göre versin dilerim arkadaşım.
bu arada yazmayı unutuyorum devamlı,alıntı yapmakda istemedim belki silersin resimleri diye. kızının resimleri çok güzel,çok fotojenik çıkıyor canım benim,Allah nazarlardan korusun dilerim. annesi gibi esmer güzeli olmuş prenses.

canım dr a gittinmi ilaç falan verdiyse düzenli kullan derim ama işe yaramıyorsa,sabahları aç karnına ılık su içmek ama tam ılık olacak, bol su tüketmek soğuk olmasın,salatalık yemek ve düzenli yürüyüşün faydaları olduğunu duymuştum. ayrıca sinameki otu bağırsakları çok fazla çalıştırıyor ama onun ayarını iyi yapmak lazım. ne bileyim dr a yada uzman bir aktara sorup yoğurtla,belkide başka yiceklerle haftada 1 yada 2 kez çok az tüketilebilir. geçmiş olsun canım.

selaam kızlar havalar çok sıcak ya uyuyamıyorum oturduğum yerde terliyorum.bu arada kilo aldım verdim aldım verdim ama 73 de takıldım gitmiyor bir türlü delireceğim ya.olmuyor olmuyor.napacağım.sabah kalsik kahvaltı yaptım ama canım 1 dilimden fazla ekmek istemiyor hatta onu bile zor bitiriyorum artık sıcaktan heralde.ama sorun şu öğleden sonra akşam acayip aç oluyorum.ara yapsam bile aç oluyorum onu anlayamadım işte

teşekkürler canım
hem prenses hemde çok cadı o
dra gidecem canım hiçbirşey fayda etmedi sinamekide midemi mahvetti son çare dr denemediğim ot kalmadı

sslm canım valla bende 2 lokma yiyorum dünyayı yemiş gibiyim tek içtiğim su oldu resmen

slm etoşhum hoşgeldin. opuyorumnanaktan canım vücudumuzda öyle bir yer varki oraya kadar verebiliyoruz yada kolay verebiliyoruz,ordan sonrasında takılıyoruz. aslında sonrasında malesef biraz daha dikkatli gitmeliyiz. sabah kahvaltını ve ara öğünlerini ihmal etmezsen faydasını görürsün diye düşünüyorum. sen çok acıktığın için her öğün arasında 2 ara öğün yap. yani sabah kahvaltısından sonra ilk ara öğününde 1 elma ye yine acıkırsan 2. ara öğününde başka çeşit birmeyve yada yoğurt ye. salatalık domates falan. 3 ana öğün 6 ara öğün yapmış olursun. bi dene istersen. yerimseniben
tamam canım muhakkak git dr. ihmal etme. geçmişolsun hayatım. :teselli:

adcım ödem söktürücü çayımı günde 2 defa içiyordum şimdi 1e indirdim... faydasını görüyorum canım
nurcum çok öenmli bi sıkıntı sakın ihmal etme dr. git...bende geçen ramazanda öle olmuştum form çayını düzenli içtim ramazan boyunca diyetisyenimde kullanabilrsin ama sorunun bitince bırak bağırsakların alışmasın demişti.... ama sen zaten bütün bitkileri kullanmışsın... düzenli yürüyüşe çıkmayı dene
ethos evet çok sıcak benimde çok iştahım yok ama akşam serinliğinde bende coşuyorum...daha doğrusu dondurmaya hayır diyemiyorum (

böreğimi yaptım fırına verdim.... şimdiiiiii en büyük problem çıktıntan sonra ki nefis terbiyesi ( ayy hiç mi yemeyeceğim şimdi (

böreğimi yaptım fırına verdim.... şimdiiiiii en büyük problem çıktıntan sonra ki nefis terbiyesi ( ayy hiç mi yemeyeceğim şimdi (

canım ne koyuyordun ona iş çıkışı alayım. yeşil çayı taze kullanıyorsun sanırım sallama çaya katsak olmazmıki yada olmadı onuda taze alayım en iyisi. mısır püskülü ve diğerini unuttum canım.
valla şahsen ben dayanamazdım en iyisi sen şimdiden meyve falan yemeğe başlayıp tıka kendini. hatta ne yap biliyormusun hiç yeme elini bile sürme şartla kendini bakalım yapabilecekmisin. kaydirigubbakcemile3

adcım mısır püskülü ve kiraz sapı canım yeşil çay... sallama denemedim ama neden olmasın ??
bu arada öğle yemeği yemedim 1 dilim börek yedim :)) valla tadına bakmadan yapamadım ama dilimi çok minikti

Canlarım, öncelikle hepinizin kndili ktlu olsun )))) tüm dualarınızın kbul olması dileği ile )))
Canlarım, çok iş hallettim. sabahtan yyınevlerinden biri daha geldi, kafamızda 2 kitaba düştük, şimdi o 2 iki kitabı inceleyeceğiz. Dil sınıfları ile ilgili bir dersaneye gittik, kaynak kitaplarla ilgili faideli bilgi aldık. Babama tam aklımdaki gibi bir saat adım. Saatçi çok güzel de indirim yaptı ))
Gelelim yediklerime.... Gelmesek (( bir küçük su böreği yedim. Dosbikiminki gibi olmaz ama.... İyi ki de olmaz, yoksa daha çok yerdim (((( bir tne de light kazandibi (((( akşama haşlanmış kabak var....

Karamanlıcım, izinli yazıyorum canım, geçmiş olsun canım ((( ayarlamalaarını ypabildin mi, geliyor musun?
Ethoscum, sık ara çok önemli. Kiloları direnirse sen de direnirsin canım )))) gidecekler...
Nurcum, biz sanırım bu haftayı kilo verneden kapatacağız ((( olsun, haftaya veririz, vereceğiz...
Dosbikim, iyi ki yakın oturmuyoruz. Su böreği yapmışsın.... Hiç dayanamam....
adcım, yediklerini evden ayrıntılı okuyum yorum yapacağım. Yoldayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…