kızlar kızlarr bengeldimm sempatiksalakcinni
yorumları okudum teşekkürlerrrr hepinizeee... nur kızın çok tatlııı, kesin sana çekmiştir
bugün yediklerimm
ara. bir yeşil elma
öğlen: 5-6 kaşık kısır zemuszemus
ara: bir porsiyon dut, bir erik
akşamda bişey yemem heralde o 6 kaşık kısır, ben bütün gün su içincee demekki içimde kocaman olduuuçok tok hissediyorum kendimiii opuyorumnanaktan
yinede acıkırsam bişeyler yersem yazarım....
yatarkende süt içmeyi planlıyorumm...
ama çooooooookk mutluyumm bugünn bozmadımmmm cıstık cıstıııkk alkisalkisalkis
merhabalar.Çok canım sıkkkın:çok üzgünüm:İşe başlamakla başlamamk arasında karar veremiyorum.Büyük ogum4. sınıfa başlayacak küçüğüde kreşe BAŞLAYACAK yeni sezonda.Bende artık bişeyler yapayım dedim iş başvursunda bulunmuştum şimdi haber geldi gelin görüşelim diye.Ne bileyim iş ciddiye binince tedirgin oldum dokunsalar aglayacagım o derece. neyse yediklerimi yazayım .Klasik bir kahvaltı,ara ögünde kiraz yedim biraz .öglen çorba taze fasulye ve çok az pilav yedim akşam sadece yogurt yedim moralim bozukya canım hiç birşey yemek istemiyor. İyi geceler kızlar
nac canım sana da güzel bi gün olur inş....
bende klasik kahvaltımı yapmaya gidiyorum
cok sagol arkadasim insallah birgün agrisiz gecergünaydın karamanli :)
geçmiş olsun gecen güzel geçmemiş umarın günün ağrısız ve güzel geçer yerimseniben
canim bende bu rahatsizlik 5 senedir var ama bu aralar havalar cok kötü yine onunda etlkisi var herhalde dr gidiyorum zaten her zaman her gittigimde agri fazlaysa ilacda fazlalasiyor gecen sene türkiyede bioenerji uzmanina gittim cok faydasini görmüstüm bu sne tekrar gittim geleli 2 ay oldu ama benim agrilar fazlalasti bugün ayarliyabilirsem tekrar gelecem bakalim ben sana haber veririm tekrar izinli yazabilirsinCanım sen kaç zamandır bu ağrıları çekiyorsun. Bir süredir de iyice arttı gibi. Acaba bi doktora mı gitsen?
Güne çok güzel başlamışsın dünyalı, kahvaltın çok güzelmiş :))
Bekliyoruz canım :)))
Kesinlikle çok yememişsin canım :)) Havalar sıcak diye sana fazla gelmiş :)
canim hosgeldin tekrardan aramizateşekkürler naccim.tekrar başlamak çok güzel.bende artık ancak 10 gibi kahvaltı yapabiliyorum.ama ara öğünlerede devam edeceğim. bugünde 1 dilim ekmek salatalık bal reçel(bunları bırakmam gerek sanırım) peynir yumurta yedim 12 buçuk gibi de elma.devam edeceğim yazmaya.
yerim ben o prensesi teyzesinin bir tanesi
canim allah kavustursun arada birde olsun kacamak ya dün sabah bende yaptim kücük bir dilim pizza yedimKızlar, annemi yolcu ettim, içime bi hüzün çöktü((((
Az önce bi kaçamak yaptım, 2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık bezelye yedim. Benim canım artık normal yemek yemek istiyor(( Bu sabah tartıldım, hiç kilo verememişim. Bu hafta veremesem de artık haftaya 58 i görmek istiyorum...
Cumartesi babam gelecek, çok kalmayacak. 2 gün için geliyor.
canim öncelikle aramiza hosgeldin birza gec oldu ama kusura bakma moralini bozma burdaki arakadaslarin cogu calisiyor iyi düsün derim 2 tane cocugun varmis zorluklari elbetteki var calisan anne olmanin ama iyi yönleri de var tabukimerhabalar.Çok canım sıkkkın:çok üzgünüm:İşe başlamakla başlamamk arasında karar veremiyorum.Büyük ogum4. sınıfa başlayacak küçüğüde kreşe BAŞLAYACAK yeni sezonda.Bende artık bişeyler yapayım dedim iş başvursunda bulunmuştum şimdi haber geldi gelin görüşelim diye.Ne bileyim iş ciddiye binince tedirgin oldum dokunsalar aglayacagım o derece. neyse yediklerimi yazayım .Klasik bir kahvaltı,ara ögünde kiraz yedim biraz .öglen çorba taze fasulye ve çok az pilav yedim akşam sadece yogurt yedim moralim bozukya canım hiç birşey yemek istemiyor. İyi geceler kızlar
günaydin canim nasilsin burda hhava berbat yineCanlarım günaydın :))
Klasik kahvaltımı yapıyorum. Bugün okul yoğun olacka, gene d egelmeye çalışırım. Okul çıkışında da babama hediye bakacağım. Aklımda kahverengi kayışlı bir saat var, bakalım istediğim gibi bulabilecek miyim?
Hepinize harika perşembeler :)))
günaydin canimgünaydııııınnnn a.s.
Tşkler canım,EVET BU SABAH DAHA İYİYİM HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞ HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAKa.s.Canımcım, uarım akşam az da olsa bi şeyler yemişsindir :)) Dün bulgur günüymüş, ben de bulgur pilavı yedim :)))))
Canım, Paniklemen normal, herkes yaşar. Kendine güven, ben eminim ki görüşmen çok güzel geçecek.
Umarım bu sabah daha iyisin :)))
canim öncelikle aramiza hosgeldin birza gec oldu ama kusura bakma moralini bozma burdaki arakadaslarin cogu calisiyor iyi düsün derim 2 tane cocugun varmis zorluklari elbetteki var calisan anne olmanin ama iyi yönleri de var tabuki
Tşkler hoşbulduk,evet haklısın hemen verilebilecek bir karar degil,uzun bir zamandır düşünüyordum zaten.Gecede hep düşündüm ,babaanneleri bize yakın oturuyor hep oradalar zaten.Çalışmaya karar verdim en azından denemek istiyorum hayırlısı bakalıma.s.
canım ilk işe girme durumlarım olduğunda bende çok heyecanlanmıştım. üzülmüştüm çünkü evde olmak istiyordum oğlumla birlikte olmak istiyordum,çalışmak bana göre değil diyordum ama mecburdum da. sonra bütün güvenimi toplayıp görüşmeye gittim,kabul edildim,gerçi attan inip eşşeğe binmiş oldum ama mecburen başladım. ilk zamanlar sıkıntılıydı şimdi çok alıştım.ağustosta 1 yıl olacak. hala evde olmak istiyorum,oğlumla zaman geçirmek istiyorum ama onun için çalışmak zorundayım. sende bi denersin baktın olmuyor çalışmazsın yada başka yerleri denersin. Allah yardımcın olsun canım.merhabalar.Çok canım sıkkkın:çok üzgünüm:İşe başlamakla başlamamk arasında karar veremiyorum.Büyük ogum4. sınıfa başlayacak küçüğüde kreşe BAŞLAYACAK yeni sezonda.Bende artık bişeyler yapayım dedim iş başvursunda bulunmuştum şimdi haber geldi gelin görüşelim diye.Ne bileyim iş ciddiye binince tedirgin oldum dokunsalar aglayacagım o derece. neyse yediklerimi yazayım .Klasik bir kahvaltı,ara ögünde kiraz yedim biraz .öglen çorba taze fasulye ve çok az pilav yedim akşam sadece yogurt yedim moralim bozukya canım hiç birşey yemek istemiyor. İyi geceler kızlar
günaydın canım afiyet olsun. a.s. yoğunluğun bitmesine az kaldı. inşallah güzel bir tatil yaparsın.varmı aklınızda biryer gidecekmisiniz tatile.Canlarım günaydın :))
Klasik kahvaltımı yapıyorum. Bugün okul yoğun olacka, gene d egelmeye çalışırım. Okul çıkışında da babama hediye bakacağım. Aklımda kahverengi kayışlı bir saat var, bakalım istediğim gibi bulabilecek miyim?
Hepinize harika perşembeler :)))
günaydın canım afiyet olsun. a.s.günaydııııınnnn a.s.
nac canım sana da güzel bi gün olur inş....
bende klasik kahvaltımı yapmaya gidiyorum
amin canım çok sağol hayatım. a.s. seninde kandilin mübarek,günlerin hayırlı,ömrün şanslı olsun dilerim. :Saruboceq:Regaıb kandılınız mÜbarek olsun allah ım tekrarına kavustursun ınsallah
canım akşam yemeğin yok,yediklerin az olmuş.pizzayı günlük yemen gereken ekmek miktarına sayarsan sanırım eşitlenmiş oluyor. büyük dilim pizza olmadığı için böyle değerlendirebilirsin diye düşünüyorum.kizlar ben dün ne yedim
sabah kacamakli kahvalti ldu kücük bir dilim pizza yedim
arada 1 elma
öglen 2 yemek kasigi kuru fasülye
2 yemek kasigi pilav
salata
arada 1 seftali
aksam sadece karpuz yedim
2 litre su
bugün henüz kahvalti yapmadim
ama kacamaksiz olacak bugün
sonrasini bilmiyorum daha
amin hayatım çok sağol. a.s.ad canim senide allah kavustursun oglusun annene gitmis cabuk gecer insallah zaman da kavusursun kuzuna
günaydın canım. güzel bir yürüyüş ve güzel bir kahvaltı.afiyet olsun. a.s.Herkese günaydın.Bir saat yürüyüşten sonra kahvaltımı yaptım.Bir dilim çavdar ekmegi,biraz peynir,zeytin ve bir yumurta yedim
adcım iyiyim... çok şükür
işlere devam( ya nereye elimi atsam temizlemem gerektiğini düşünüyor işleri çoğaltıyorum (
yarına eşim iş arkadaşlarına su böreği istedi bugün onu yapacağım ...ama önce ev işlerini hafifletmem lazım... yavaş yavaş yapıyorum canım yoksa hastalanıyorum...biliyorum ki "ben" heşeyden önemliyim işler olur yavaşta olsa...
dün çok bişey yememiştin akşamında tatlı yemeseydi kaçamak sayılmazdı...eğer tatlıda süt tatlısı ise haftada1 defa yenilebilir :)) bak nası kaçamağını hafiflettim
Allah iyilik versin arkadaşım. işler konusunda bencede kendini çok yorma acelesi yok kesinlikle hiçbirşey senden önemli değil canım,yavaş yavaş yoluna girer hayırlısı ile.
bak marifetli hatuna.maşallah hayatım elinden heriş geliyor. nasip olsada bizde gelip yesek bir gün ama nerdeee. :çok üzgünüm: su böreğinede bayılırım. geçen gün markette dondurulmuş ürünler reyonunda gördüm,hatta dedim budamı pratikleşti diye. ama almadım. ohaoldumsmile
canım yediğim tatlı malesef şerbetliydi. bugün cezalıyım, bol su ve az yemek yicem inşallah.
günaydın arkadaşlar...kandiliniz mübarek olsunnn:Saruboceq:
eşimin dükkandayım kızlar..elemanımız işten ayrıldı ona yardıma geliyorum 2 gündür..bu yüzden hem stresli hem de yogunummeyvahedigeldismileyarın da nöbetçiyim..diyete devam dün hiç kaçamak yapmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?