• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkesin kandili mübarek olsun
rabbim dualarınızı kabul etsin inş. bu mübarek gecede bana da dua etmeyi unutmayın
KPSS yaklaştı benim stresim arttı rabbim bu yıl dualarımı kabul etsin inş atanayım

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek çok küçüktü
çok az peynir
domates ve salatalık
yanındada su ve çay

Kahvaltın çok güzelmiş canım. Nurcum, her gün aklıma geliyorsun. Şimdi yüksekokul mezunları için KPSS başvuruları yapılıyor. Kolaylıklar gelsin arkadaşım.

bende şimdi tarçınlı yeşil çayımı içtim.
canım ödem söktürücü çayını hala içiyormusun,bende bugün iş çıkışı malzemeleri alayım diyorum.

Canım, evde yeşil çay bitmiş. Tam kalktım içeyim diye :(((

bu arada herkese günaydın. herşeyden önce kandiliniz mübarek olsun. bugünün kandil olduğu aklıma gelseydi oruç tutardım ne güzel,ama malesef yine unuttum.
bugün güne klasik kahvaltıyla başladım,yarım litre su içtim.
dün akşam arkadaşa gittiğimizde 1 kepçe tarhana çorbası,1 kepçe mantı yedim,ayrıca tatlıda yedim. bilmiyorumkismile tutamıyorum boğazımı tutamıyorum.

dosbacım hoşbuldum hayatım,ben boğazımla uğraşıyorum durduramıyorum onu. senağlama
sen nasılsın canım,kolayladınmı işlerini.

Bugünlerde bende öyleyim canım :((((

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben yorgunum bulunduğum yerde internet yok giremiyorum akşamda çok yorgun oluyorum haftaya ankarayagidiyorumm 5 gün kalacam ondan sonrada 15 temmus gibi izne ayrılacam nach canım beni tamamen liste dışı bırakırmısn takımdan tamamen ayırırmısın

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben yorgunum bulunduğum yerde internet yok giremiyorum akşamda çok yorgun oluyorum haftaya ankarayagidiyorumm 5 gün kalacam ondan sonrada 15 temmus gibi izne ayrılacam nach canım beni tamamen liste dışı bırakırmısn takımdan tamamen ayırırmısın

Canım, ayırırım tabi ama kararlı mısın?

Kızlar akşam yemeğinde 2 köfte ve 1 dilim ekmek yedim. Aslında kabak yiyecektim ama hatırladım ki diyetisyen proteinlerimi asla atlamamı söylemişti. Protein kilo verdirir demişti. Ben de akşam menümü böyle yaptım:)))

iyi akşamlar kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dularımız kabul olsun inşallah :Saruboceq:
kursum vardı bugün o kadar sıcaktı ki hava insan durduğu yerde terliyor resmen eve geldim akşamüzeri ama ancak kendime gelebildim sizlere bi yazayım dedim yarın sabah görüşürüz kızlar öpüyorum sizi iyi geceler...

merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5
öncelikler herkesin kandili mubarek olsun ve bütün duaları kabul olsun opuyorumnanaktan

bugün giremedim şimdi yazayım hepsini..
bir yumurta, lor, marul, salatalık, domates, bir dilim ekmek, bir ceviz, 5 yaprak sarması, bir biber dolması, 2 bardak ayran, yağsız salata, bir zeytin, bir kiraz, bir şişe maden suyu, yedim içtim işte bütün gün ama ayrıntılı yazamadım :kedi:

ve şimdide meyvasuyu yani erik suyu içiyorum
ve birazdan hemen uyucam..

bugün bir saat yürüyüş yaptım ve 2 litre su içebildim

herkeseee ii geceler:3:

yarın yürüyüşten sonra bakıp kiloma, kahvaltıdan önce yazarım geçen hafta gibi geç olmaz bu sefer kaydirigubbakcemile5

13.TAKIM ***161.ETAP***

Ad1 ( 57.9
Nachtigall ( 59.3
Nur_84 ( 69.0
taylor ( 61.5
Karamanli ( 62.8) geri dönecek
Shopaholic ( 76.6
Uzaktandunyalı ( 79.0

13.TAKIM TOPLAM KİLO (

Günaydın arkadaşlar nchtigalla konuştuk listenizle ben ilgileneceğimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar,
ilk günaydın benden olsun istedim. Ama kalliste önce davranmış anlaşılan. Hoşgeldin kallistem.
umarım herkes iyidir. Geçen haftadan beri yazamadım. Öncelikle bu alışkanlığı tekrardan kazanmam lazım.
bu sıcak yaz günlerinde şişkinlikler bol sabah çok şiş uyandım bakalım ilerleyen saatlerde ineceklermi.
shopaholiccim aşağıda gördüm seni canım nasılsın?
bu sayfaya bakabildim sadece, melzeyitim ben de 15 temmuzda çıkacağım tatile, o zamana kadar çok dikkat etmeye karar verdim bence sen de ayrılma takımdan o zamana kadar iyice sık biraz daha verelim kiloları ne versek kardır ben en az 4 kilo hedefledim.

13.TAKIM 161.ETAP

Ad1 ( 57.9 / / / % )
Nachtigall ( 59.3/59.3/0/0 % )
Nur_84 ( 69/ / / % )
taylor ( 61.5/ / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Karamanli ( 62.8 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Shopaholic ( 76.6 / / / % )
Uzaktandunyalı ( 79/ / / % )
Ethos (74.5/ / /%)
Melis08 (61.6/ / /%) (eski üye)
Bhr.87 (83/ / /%) (eski üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / % )

13.TAKIM 161.ETAP

Ad1 ( 57.9 / / / % )
Nur_84 ( 69/ / / % )
Shopaholic ( 76.6 /76.2/0.4/0.52 % )
Ethos (74.5/ / /%)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / % )

günaydın arkadaşlar..nöbete gidiyorumm..sabahtan giremeyebilirim
bu sabah ki kilom..76.2

günaydın shopaholiccim. iyi nöbetler canım.

13.TAKIM 161.ETAP

Ad1 ( 57.9 / / / % )
Nur_84 ( 69/ / / % )
Shopaholic ( 76.6 /76.2/0.4/0.52 % )
Ethos (74.5/ / /%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

kendimi yeniden burada görmek ilginç geldi :))
baharım da dönmüş.

Back