senin aklın kalmasın ben de buralardayım, kalliste de burada ilgileniriz canım. Sen işine bak. Elin iyileşti mi?
Çok sağol canım. PArmağım tahminimden çabuk iyileşiyor. Hafif bi sızı kaldı. O da yavaş yavaş geçer :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin aklın kalmasın ben de buralardayım, kalliste de burada ilgileniriz canım. Sen işine bak. Elin iyileşti mi?
günaydııııınnnnn a.s.
takımım ne kadar da güzel olmuş melis gelmiş bahar katılmış :)))
kızlarrrr ben bu sabah çok mutlu uyandım :)) eşimin dün mezun olduğu haberini aldım :)) hemen akşam kutlama yemeğine götürdüm...akşam çoook güzeldi çok yedim ama pişman değilim :)))
darısı tüm öğrencilerin başına :))
günaydııııınnnnn a.s.
kızlarrrr ben bu sabah çok mutlu uyandım :)) eşimin dün mezun olduğu haberini aldım :)) hemen akşam kutlama yemeğine götürdüm...akşam çoook güzeldi çok yedim ama pişman değilim :)))
evet melisim tam yazdım mesajım havada kaldı buraya gelip haber vereyim dedim tam geldim elektrikler kesildi yollarım şimdi...kallistecim özel mesaj kutum doluymuş yazdığın gelmedi sanırım
Ben de el mecbur çıktım. Hepinize güzel cumalar :)
günaydın kızlar a.s.
yürüyüşümü yaptım şimdi kilomada baktım biraz az vermişim ama haftaya daha çok veririm inş. mafoldumben
kilom78.5
günaydın kızlar yarım saat önce tartıldım kilom 83,7 :) gereçi takımdan 87 ile ayrılmışım onca zaman vereceğime almışım bi de ama takımdan ayrılca nerdeyse 87 ye kadar çıkmıştım gidiyo artık inşallah bu kilolar :)
ferda ablam da listeye girmiş takımda yaz canlanması var ne güzel hep bir aradayız yine :))
dosbacım eşinin mezuniyetini de tebrik ederim darısı başıma inşallah :)
kahvaltımı yapmaya gidiyorum kızlar geç bile kaldım en geç 9,30 da yapmam gerekiyodu ben kaçar görüşürüz
canlar günaydın. umarım herkesler iyidir.
kilom 57.8
geçmişe biraz bakayım buralardayım öptüm herkesi.
herkese günaydın cancanlar kilom 68.9 gide gide 100 gram gitmiş ya
melisim gelirsen şeyi hatırlatayım dedim bu gün sonuç bildirim sırası bende o yüzden akşama dek vaktimiz var acele etmeyelim :))
kızlar benım kılom maalesef 63
sabah ısım vardı erken gıremedım ıse sımdı geldım
tamam canım muhakkak denicem. minik dilim dilimmiş zaaten zarar yapmaz hayatım afiyet olsun.adcım mısır püskülü ve kiraz sapı canım yeşil çay... sallama denemedim ama neden olmasın ??
bu arada öğle yemeği yemedim 1 dilim börek yedim :)) valla tadına bakmadan yapamadım ama dilimi çok minikti
denizden geldikten sonramı kahvaltı edeceksin anlamadımki hayatım :uhm:sağol canım deneyeceğim de sabah denize gidiyoruz erken kahvaltı öğleye kalıyor bende sabah 1 elma kayısı salatalık yiyip gelince kahvaltı yapsam diyorum ne dersiniz olur mu
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun. epey yoğunmuşsun hayatım,çok faydalı işler yapmmışsın ne güzel. babacığının saati beğeneceğine eminim,sen aldın çünkü. mideyi şişirmeden yenilen her yemeğin,yani miktarı az olan yiyeceklerin kilo yapmıyacağını düşünüyorum ki uzmanlarda öyle diyor. sende az yemişsin zaten.Canlarım, öncelikle hepinizin kndili ktlu olsun )))) tüm dualarınızın kbul olması dileği ile )))
Canlarım, çok iş hallettim. sabahtan yyınevlerinden biri daha geldi, kafamızda 2 kitaba düştük, şimdi o 2 iki kitabı inceleyeceğiz. Dil sınıfları ile ilgili bir dersaneye gittik, kaynak kitaplarla ilgili faideli bilgi aldık. Babama tam aklımdaki gibi bir saat adım. Saatçi çok güzel de indirim yaptı ))
Gelelim yediklerime.... Gelmesek (( bir küçük su böreği yedim. Dosbikiminki gibi olmaz ama.... İyi ki de olmaz, yoksa daha çok yerdim (((( bir tne de light kazandibi (((( akşama haşlanmış kabak var....
yorumsuz. bilmiyorumkismile :çok üzgünüm:merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben yorgunum bulunduğum yerde internet yok giremiyorum akşamda çok yorgun oluyorum haftaya ankarayagidiyorumm 5 gün kalacam ondan sonrada 15 temmus gibi izne ayrılacam nach canım beni tamamen liste dışı bırakırmısn takımdan tamamen ayırırmısın
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun. sıcaklar arttı dikkat etmek lazım. fazlasıyla bunaltıcı,işyerimde pek bişey anlamıyorum ama dışarı çıkınca bazen nefes almak zor geliyor.iyi akşamlar kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dularımız kabul olsun inşallah :Saruboceq:
kursum vardı bugün o kadar sıcaktı ki hava insan durduğu yerde terliyor resmen eve geldim akşamüzeri ama ancak kendime gelebildim sizlere bi yazayım dedim yarın sabah görüşürüz kızlar öpüyorum sizi iyi geceler...
canım hoşgeldin. kendi adıma iyiyim çok şükür. sen nasılsın. anladığım kadarıyla şişliklerle sıkıntın var. bazı sabahlar bende çokşiş uyanırım ne hikmetse.günaydınlar kızlar,
ilk günaydın benden olsun istedim. Ama kalliste önce davranmış anlaşılan. Hoşgeldin kallistem.
umarım herkes iyidir. Geçen haftadan beri yazamadım. Öncelikle bu alışkanlığı tekrardan kazanmam lazım.
bu sıcak yaz günlerinde şişkinlikler bol sabah çok şiş uyandım bakalım ilerleyen saatlerde ineceklermi.
shopaholiccim aşağıda gördüm seni canım nasılsın?
bu sayfaya bakabildim sadece, melzeyitim ben de 15 temmuzda çıkacağım tatile, o zamana kadar çok dikkat etmeye karar verdim bence sen de ayrılma takımdan o zamana kadar iyice sık biraz daha verelim kiloları ne versek kardır ben en az 4 kilo hedefledim.
canım afiyet olsun,yürüyüşe başlaman süper olmuş. ben hala kendimik kandırıyorum bu konuda. kaydirigubbakcemilekızlar ben şimdi yürüyüşe gidiyorum. Hergün yürüyorum bildiğiniz gibi değil :))
genelde akşam yürüyorum ama bugün evdeyim annem yürümüş, sen de gel ben melisle ilgileneyim sen yürü dedi. Bir de kahvaltımı yapar gelirim.
11'den önce uğrarım o saate bile kalmam. öpüyorum.
gözünüz aydın canım tebrik ederim. bana göre kutlama yemeği kaçamaktan sayılmıyor hayatım afiyet olsun.günaydııııınnnnn a.s.
günaydın kızlar yarım saat önce tartıldım kilom 83,7 :) gereçi takımdan 87 ile ayrılmışım onca zaman vereceğime almışım bi de ama takımdan ayrılca nerdeyse 87 ye kadar çıkmıştım gidiyo artık inşallah bu kilolar :)
ferda ablam da listeye girmiş takımda yaz canlanması var ne güzel hep bir aradayız yine :))
dosbacım eşinin mezuniyetini de tebrik ederim darısı başıma inşallah :)
kahvaltımı yapmaya gidiyorum kızlar geç bile kaldım en geç 9,30 da yapmam gerekiyodu ben kaçar görüşürüz