Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim yine gece agrilardan uyuyamadim ne yapacam bilmiyorum moralim cok bozuk
günaydınn güzellerra.s.
sabah 7:30da bir saat yürüyüş yaptımm
ev işlerinden daha fırsat bulamadım kahvaltıya ama şimdi oturuyorum sofrayaa...
kahvaltı:1 dilim ekmek, bir kibrit kutusu keçi peyniri, 4-5 çatalda maydanozlu lor yerim, marul, salatalık vee domates yemeyi planlıyorum ve sonra çay çay çay içerim
umarım bugünüm güzel geçer kaydirigubbakcemile2
kısır yiyebilirmiyim arkadaşlar bi fikri olan varmı? sormuştum ama heralde görmemişsinizdir olumunekankayizsmile
selam kızlar nasılsınız özledim sizleri.nasıl gidiyor diyet kilo durumları?ben de pek fark yok.burada olmak baya etkiliyormuş beni.artık tekrardan size katılmaya karar verdim.kabul edermisiniz beni?yeni arkadaşlar da gelmişler.
ben kahvaltımı yaptım şekerlerim ama çok sıcak yediklerim çok fazla geliyor
menüm
2 küçük dilim ekmek
yarım kibrit kutusu peynir
1 tane yumurta sarısı yarım :)))
domates salatalık
ve çay
gününün güzel geçmesine sevindim bol stres atmışsındır. ayrıca geçmiş olsun,ablan iyikide dişçiye götürmüş,kendimizle ilgili konuları çok ihmal ediyoruz,öyle olmasaydı sen ne zaman gidecektin Allah bilir. öğünün bol karbonhidratlı olmuş kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun canım.Tşkler arkadaşlar iyi dilekleriniz için .Evet güzel geçti günüm çok eglendik takii akşama kadar:çok üzgünüm:Ne zamandır ihmal ediyordum dişlerimi kaplama olacaktı bir kaçı ,Dönüşte ablam zorla dişçiye götürdü çok zorduya ,ama tabi iyi oldu cumartesi bitecek bilea.s.Kardeşimde bir tane ıspanaklı krep,küçük bir dilim börek ve dondurma yedim yinea.ssaat 1 di .İyikide yemişim başka hiçbirşey yiyemedim yiyemiyeceğimde dişlerimi yaptırmaya başladıgım için her yanım uyuşuk
dondurma kaçamak sayılmasın,bende yediiim. :kedi:jail geçmiş olsun canım
shocum kaçamakların büyük mü yoksa masum mu??
bu arada kaptanım nerelerdesin?? acaba kaçamak mı yaptın :))
benim günüm ii gitti ama akşam dondurma yedim umarım kaçamak sayılmaz ( tabii 2 top gibi masum değildi
canım ne güzel bünyeni alıştırıyorsun yeni tempona,bu gerçekten önemli. dosbada bahsetmişti kilo veremesek bile bazı şeylere adapte olmaya başladık sağlıklı beslenme konusunda,bazen zor oluyor ama inşallah zamanla dahada çok oturtabiliriz bu düzeni.dosbaa a.s. az mı yiyiorum bence değil ya bakalım ne kadar dayanabilcem böyle ymeğe kaydirigubbakcemile3 meyvayı severim evet ama hamurdur tatlıdır börektir çörektir asıl bayıldığım şeyler onlar naniknanik tabi onları artık bana zarar verdiğini düşünüyorum buna beynimde inanmaya başladı sositososito bugün ekmek yemedim normalde kahvaltıda ekmek yiyiyorum ama bugün kahvaltı yapamadığım için sonrada yemedim işte öyle yani...
kızlar bu arada yaın arkadaşlarım oturmaya gelcekler vee ellerimle süper şeyler hazırladım ama bir tanesinden bile yemeyi düşünmüyorum bugün hazırlarken bile hiçç canım istemedii sempatiksalakcinni yarın bide kısır yapmayı düşünüyorum ama böyle baya baya bol yeşillikli yerimseniben acaba sadece ondan biraz yesem olurmu? yada ne kadar yiyebilirim sizcee ?CADIARZU
canım arada hepimiz bir boşluğa düşüyoruzz. olmıcak falan diye üzülüyoruz,toparlanmak zorundayız yoksa kötüye gidiyor bu sefer, istekli ve kararlı olunca herşey daha kolay ilerliyor.sen iradeli bir insansın,bende başaracağına inanıyorum.saol jailbreak evet artık kiloma bakmıcam haftada bir bakarım işte yarışma için
evet zaten ben sizlerin kilo verdiğini görünce umutlanıyorum attım gitti kafamdan o düşünceleri herkes başarabilir yeterki isteyelim :teytey:
sanada güzel çarşambalar canım.Canlarım günaydın, yeni uyandım, geç kaldım. Kahvaltımı hazırlayıp paket yapacağım.
Öpüyorum, güzel çarşambalar :)))
Canım sen kaç zamandır bu ağrıları çekiyorsun. Bir süredir de iyice arttı gibi. Acaba bi doktora mı gitsen?
Güne çok güzel başlamışsın dünyalı, kahvaltın çok güzelmiş :))
Bekliyoruz canım :)))
Kesinlikle çok yememişsin canım :)) Havalar sıcak diye sana fazla gelmiş :)
selam kızlar nasılsınız?? ,ben dün çok yorulmuşum sabah geç kalkatım müslü yedim
biraz öncede 1 elma
işim çooookkk
nurcum sende bitirememişsin Allah kolaylık versin
benim bugün yatak odası bitmek üzere çekmeceler çok oyaladı
yorganları havalandırıyorum onları kaldıracam
kaynanamlar 10 gün kalcaklarmış bakalım nasıl geçecek ??
sizler nasılsınız çoook sıcaaaakkk
ethos canım hoşgeldin dönmene sevindim
kilo aldın mı??
teşekkürler naccim.tekrar başlamak çok güzel.bende artık ancak 10 gibi kahvaltı yapabiliyorum.ama ara öğünlerede devam edeceğim. bugünde 1 dilim ekmek salatalık bal reçel(bunları bırakmam gerek sanırım) peynir yumurta yedim 12 buçuk gibi de elma.devam edeceğim yazmaya.
selam kızlar nasılsınız?? ,ben dün çok yorulmuşum sabah geç kalkatım müslü yedim
biraz öncede 1 elma
işim çooookkk
nurcum sende bitirememişsin Allah kolaylık versin
benim bugün yatak odası bitmek üzere çekmeceler çok oyaladı
yorganları havalandırıyorum onları kaldıracam
kaynanamlar 10 gün kalcaklarmış bakalım nasıl geçecek ??
sizler nasılsınız çoook sıcaaaakkk
ethos canım hoşgeldin dönmene sevindim
kilo aldın mı??
canım Allah kavuştursun dilerim hayırlısı ile. üzülme bitanem sağlık olsun yeterki gene gelir inşallah. canım artık o kadarda olsun dimi. hem sıkıntılısın bugün,sen telafi edersin uzmanı oldun artık bu işin. veremedim diye üzülme hayatım ya. sen elinden geleni yapıyorsun.inşallah göreceksin 58 i. :teselli:Kızlar, annemi yolcu ettim, içime bi hüzün çöktü ((((
Az önce bi kaçamak yaptım, 2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık bezelye yedim. Benim canım artık normal yemek yemek istiyor(( Bu sabah tartıldım, hiç kilo verememişim. Bu hafta veremesem de artık haftaya 58 i görmek istiyorum...
Cumartesi babam gelecek, çok kalmayacak. 2 gün için geliyor.
hoşgeldin ethoşum,nasılsın. nerde kalmıştık. yerimsenibenteşekkürler naccim.tekrar başlamak çok güzel.bende artık ancak 10 gibi kahvaltı yapabiliyorum.ama ara öğünlerede devam edeceğim. bugünde 1 dilim ekmek salatalık bal reçel(bunları bırakmam gerek sanırım) peynir yumurta yedim 12 buçuk gibi de elma.devam edeceğim yazmaya.
canım kolay gelsin. ah o işler bitermi,bir başladımı devamı çorap söküğü gibi geliyor. inşallah biter hayırlısı ile.beslenmem fena değildi... ama işlerim hala düzene girmedi (
canım Allah kavuştursun dilerim hayırlısı ile. üzülme bitanem sağlık olsun yeterki gene gelir inşallah. canım artık o kadarda olsun dimi. hem sıkıntılısın bugün,sen telafi edersin uzmanı oldun artık bu işin. veremedim diye üzülme hayatım ya. sen elinden geleni yapıyorsun.inşallah göreceksin 58 i. :teselli:
hoşgeldin ethoşum,nasılsın. nerde kalmıştık. yerimseniben
canım kolay gelsin. ah o işler bitermi,bir başladımı devamı çorap söküğü gibi geliyor. inşallah biter hayırlısı ile.
hemen günümü yazıyorum ve çıkıyorum.bugün kahvaltı etmedim.1elma yedim.öğle yemeğinde 1 kase çorba 2 dilim ekmek ve salata yedim. başkada birşey yok. hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar. bu arada akşam oturmaya gidiyorum. inşallah çok fazla kaçırmam.