kızlar kızlarr bengeldimm sempatiksalakcinni
yorumları okudum teşekkürlerrrr hepinizeee... nur kızın çok tatlııı, kesin sana çekmiştir
bugün yediklerimm
ara. bir yeşil elma
öğlen: 5-6 kaşık kısır zemuszemus
ara: bir porsiyon dut, bir erik
akşamda bişey yemem heralde o 6 kaşık kısır, ben bütün gün su içincee demekki içimde kocaman olduuu çok tok hissediyorum kendimiii opuyorumnanaktan
yinede acıkırsam bişeyler yersem yazarım....
yatarkende süt içmeyi planlıyorumm...
ama çooooooookk mutluyumm bugünn bozmadımmmm cıstık cıstıııkk alkisalkisalkis
Canımcım, uarım akşam az da olsa bi şeyler yemişsindir :)) Dün bulgur günüymüş, ben de bulgur pilavı yedim :)))))
merhabalar.Çok canım sıkkkın:çok üzgünüm:İşe başlamakla başlamamk arasında karar veremiyorum.Büyük ogum4. sınıfa başlayacak küçüğüde kreşe BAŞLAYACAK yeni sezonda.Bende artık bişeyler yapayım dedim iş başvursunda bulunmuştum şimdi haber geldi gelin görüşelim diye.Ne bileyim iş ciddiye binince tedirgin oldum dokunsalar aglayacagım o derece. neyse yediklerimi yazayım .Klasik bir kahvaltı,ara ögünde kiraz yedim biraz .öglen çorba taze fasulye ve çok az pilav yedim akşam sadece yogurt yedim moralim bozukya canım hiç birşey yemek istemiyor. İyi geceler kızlar
Canım, Paniklemen normal, herkes yaşar. Kendine güven, ben eminim ki görüşmen çok güzel geçecek.
Umarım bu sabah daha iyisin :)))