Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kesinlikle haklısın evde yapılmışın yerini tutmuyorlar. ben bugün 2 fincan tarçınlı yeşil çay içeceğim,ve eve kadar yürüyeceğim diyorum ceza olarak. sanada afiyet olsun canım.
dosbam belki bakarsın yaz bitmeden kapındayım.hatta diğer arkadaşlarda gelirlerde şöyle güzel bir buluşma günü yaparız.günü birlik olur ama bence çok güzel olur.aslında ortak bir yer belirleyelim günü birlik sabahtan buluşalım. inanıyorum ki çok eğleniriz. ben gelebilirim mesela ama zamanı iyi ayarlamak lazım. cumartesi gecesi otobüse binsem pazar sabahı ordayım. akşam 5 otobüsüne binip dönebilirim.
ya varya hemen ayak üstü yaptım planı.
Ankara yolcusu kalmasııııııııınnn :sm_cool:
Nurcum, kızın sana çok benziyor, maşallah canımmm
Kızlar, annemi yolcu ettim, içime bi hüzün çöktü ((((
Az önce bi kaçamak yaptım, 2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık bezelye yedim. Benim canım artık normal yemek yemek istiyor(( Bu sabah tartıldım, hiç kilo verememişim. Bu hafta veremesem de artık haftaya 58 i görmek istiyorum...
Cumartesi babam gelecek, çok kalmayacak. 2 gün için geliyor.
nur bebişin çooookkkk tatlıııı maşallah
nac canım Allah kavuştursun... kendimi yormadan yapıyorum yavaş gidiyo bu nedenle (
Canlarım, ütü yapıyorum. Valla tere battım ( Neyse ki az kaldı.
Suyumu da içiyorum 1.5 lt oldu.
kızlar kızlarr bengeldimm sempatiksalakcinni
yorumları okudum teşekkürlerrrr hepinizeee... nur kızın çok tatlııı, kesin sana çekmiştir
bugün yediklerimm
ara. bir yeşil elma
öğlen: 5-6 kaşık kısır zemuszemus
ara: bir porsiyon dut, bir erik
akşamda bişey yemem heralde o 6 kaşık kısır, ben bütün gün su içincee demekki içimde kocaman olduuu çok tok hissediyorum kendimiii opuyorumnanaktan
yinede acıkırsam bişeyler yersem yazarım....
yatarkende süt içmeyi planlıyorumm...
ama çooooooookk mutluyumm bugünn bozmadımmmm cıstık cıstıııkk alkisalkisalkis
merhabalar.Çok canım sıkkkın:çok üzgünüm:İşe başlamakla başlamamk arasında karar veremiyorum.Büyük ogum4. sınıfa başlayacak küçüğüde kreşe BAŞLAYACAK yeni sezonda.Bende artık bişeyler yapayım dedim iş başvursunda bulunmuştum şimdi haber geldi gelin görüşelim diye.Ne bileyim iş ciddiye binince tedirgin oldum dokunsalar aglayacagım o derece. neyse yediklerimi yazayım .Klasik bir kahvaltı,ara ögünde kiraz yedim biraz .öglen çorba taze fasulye ve çok az pilav yedim akşam sadece yogurt yedim moralim bozukya canım hiç birşey yemek istemiyor. İyi geceler kızlar
nur hoşgeldin. sağol canım seninde kandilin mübarek,duaların kabul olsun inşallah kazanırsın sınavı. Allah gönlüne göre versin dilerim arkadaşım.
bu arada yazmayı unutuyorum devamlı,alıntı yapmakda istemedim belki silersin resimleri diye. kızının resimleri çok güzel,çok fotojenik çıkıyor canım benim,Allah nazarlardan korusun dilerim. annesi gibi esmer güzeli olmuş prenses.
selaam kızlar havalar çok sıcak ya uyuyamıyorum oturduğum yerde terliyorum.bu arada kilo aldım verdim aldım verdim ama 73 de takıldım gitmiyor bir türlü delireceğim ya.olmuyor olmuyor.napacağım.sabah kalsik kahvaltı yaptım ama canım 1 dilimden fazla ekmek istemiyor hatta onu bile zor bitiriyorum artık sıcaktan heralde.ama sorun şu öğleden sonra akşam acayip aç oluyorum.ara yapsam bile aç oluyorum onu anlayamadım işte
slm etoşhum hoşgeldin. opuyorumnanaktan canım vücudumuzda öyle bir yer varki oraya kadar verebiliyoruz yada kolay verebiliyoruz,ordan sonrasında takılıyoruz. aslında sonrasında malesef biraz daha dikkatli gitmeliyiz. sabah kahvaltını ve ara öğünlerini ihmal etmezsen faydasını görürsün diye düşünüyorum. sen çok acıktığın için her öğün arasında 2 ara öğün yap. yani sabah kahvaltısından sonra ilk ara öğününde 1 elma ye yine acıkırsan 2. ara öğününde başka çeşit birmeyve yada yoğurt ye. salatalık domates falan. 3 ana öğün 6 ara öğün yapmış olursun. bi dene istersen. yerimsenibenselaam kızlar havalar çok sıcak ya uyuyamıyorum oturduğum yerde terliyorum.bu arada kilo aldım verdim aldım verdim ama 73 de takıldım gitmiyor bir türlü delireceğim ya.olmuyor olmuyor.napacağım.sabah kalsik kahvaltı yaptım ama canım 1 dilimden fazla ekmek istemiyor hatta onu bile zor bitiriyorum artık sıcaktan heralde.ama sorun şu öğleden sonra akşam acayip aç oluyorum.ara yapsam bile aç oluyorum onu anlayamadım işte
tamam canım muhakkak git dr. ihmal etme. geçmişolsun hayatım. :teselli:teşekkürler canım
hem prenses hemde çok cadı o
dra gidecem canım hiçbirşey fayda etmedi sinamekide midemi mahvetti son çare dr denemediğim ot kalmadı
sslm canım valla bende 2 lokma yiyorum dünyayı yemiş gibiyim tek içtiğim su oldu resmen
adcım ödem söktürücü çayımı günde 2 defa içiyordum şimdi 1e indirdim... faydasını görüyorum canım
nurcum çok öenmli bi sıkıntı sakın ihmal etme dr. git...bende geçen ramazanda öle olmuştum form çayını düzenli içtim ramazan boyunca diyetisyenimde kullanabilrsin ama sorunun bitince bırak bağırsakların alışmasın demişti.... ama sen zaten bütün bitkileri kullanmışsın... düzenli yürüyüşe çıkmayı dene
ethos evet çok sıcak benimde çok iştahım yok ama akşam serinliğinde bende coşuyorum...daha doğrusu dondurmaya hayır diyemiyorum (
böreğimi yaptım fırına verdim.... şimdiiiiii en büyük problem çıktıntan sonra ki nefis terbiyesi ( ayy hiç mi yemeyeceğim şimdi (
slm etoşhum hoşgeldin. opuyorumnanaktan canım vücudumuzda öyle bir yer varki oraya kadar verebiliyoruz yada kolay verebiliyoruz,ordan sonrasında takılıyoruz. aslında sonrasında malesef biraz daha dikkatli gitmeliyiz. sabah kahvaltını ve ara öğünlerini ihmal etmezsen faydasını görürsün diye düşünüyorum. sen çok acıktığın için her öğün arasında 2 ara öğün yap. yani sabah kahvaltısından sonra ilk ara öğününde 1 elma ye yine acıkırsan 2. ara öğününde başka çeşit birmeyve yada yoğurt ye. salatalık domates falan. 3 ana öğün 6 ara öğün yapmış olursun. bi dene istersen.
sağol canım deneyeceğim de sabah denize gidiyoruz erken kahvaltı öğleye kalıyor bende sabah 1 elma kayısı salatalık yiyip gelince kahvaltı yapsam diyorum ne dersiniz olur mu