Herkesin kandili mübarek olsun
rabbim dualarınızı kabul etsin inş. bu mübarek gecede bana da dua etmeyi unutmayın
KPSS yaklaştı benim stresim arttı rabbim bu yıl dualarımı kabul etsin inş atanayım
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek çok küçüktü
çok az peynir
domates ve salatalık
yanındada su ve çay
bende şimdi tarçınlı yeşil çayımı içtim.
canım ödem söktürücü çayını hala içiyormusun,bende bugün iş çıkışı malzemeleri alayım diyorum.
bu arada herkese günaydın. herşeyden önce kandiliniz mübarek olsun. bugünün kandil olduğu aklıma gelseydi oruç tutardım ne güzel,ama malesef yine unuttum.
bugün güne klasik kahvaltıyla başladım,yarım litre su içtim.
dün akşam arkadaşa gittiğimizde 1 kepçe tarhana çorbası,1 kepçe mantı yedim,ayrıca tatlıda yedim. bilmiyorumkismile tutamıyorum boğazımı tutamıyorum.
dosbacım hoşbuldum hayatım,ben boğazımla uğraşıyorum durduramıyorum onu. senağlama
sen nasılsın canım,kolayladınmı işlerini.
merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben yorgunum bulunduğum yerde internet yok giremiyorum akşamda çok yorgun oluyorum haftaya ankarayagidiyorumm 5 gün kalacam ondan sonrada 15 temmus gibi izne ayrılacam nach canım beni tamamen liste dışı bırakırmısn takımdan tamamen ayırırmısın
Melisim, günaydın :) Bu haftaki kilon kaç?
Okula gidene kadar ilgileneyim değil mi :)))))))
geçen tartıldığımda 62.7 kiloydum şimdi daha az olabilirim ama 61.6'nın altında değilimdir. Biraz şişim insin tartılırım.
günaydın arkadaşlar..nöbete gidiyorumm..sabahtan giremeyebilirim
bu sabah ki kilom..76.2
13.TAKIM 161.ETAP
Ad1 ( 57.9 / / / % )
Nachtigall ( 59.3/59.3/0/0 % )
Nur_84 ( 69/ / / % )
taylor ( 61.5/ / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Karamanli ( 62.8 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Shopaholic ( 76.6 /76.2/0.4/0.52 % )
Uzaktandunyalı ( 79/ / / % )
Ethos (74.5/ / /%)
Melis08 (61.6/ / /%) (eski üye)
Bhr.87 (83/ / /%) (eski üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )
Melisim, her zamanki gibi cuma telaşım var, bi yandan da kahvaltı yapıyorum :))) Canım, yazamayabilirm şimdiden kusuruma bakma canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?