Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcım ilknur hanıma mı gittin??
emin ol dediklerini yaparsan kesin verirsin çnk işini ii biliyor... bi de en önemli özelliği listeni değiştirerek sıkmıyo...
başarılar diliyorum canım ii geceler

Canımmm, ne güzel olmuştur Yıldız parkı :)))) Ben orayı çok seviyorum :)))))
Kaçamağın da olmamış, ne güzel :))) (artık 1 açma sayılmaz)

Baharım, ilk zamanlar yemek yapmak zor oluyor ama sonra insan alışıyor, otomatiğe bağlanıyor :))
Bak, aklıma ne geldi: dün sabhatan çıktık ya, yarım litrelik termosa keçi sütümü koydum (2 öğünlük, biraz da neskafe ilave ettim, değişik lezzet olsun diye ), bir buzdolabı poşetine de 2 porsiyon meyve koydum (2 öğünlük). Dışarıda millet sigara böreği yiyor, ben keçi süt içiyorum :))) Ama ben yazana kadar böyle yaptığımın farkında değildim. ınsan bi süre sonra yemeklerini çabucak hazırlamaya ve yanında taşımaya alışıyor :)
Ve canım, hazır çorbalar o kadar zararlı ki!!! Resmen görmüyoruz ama iç organlarımızı mahvediyor (( ıyi ki bırakmışsın :))

Son düzenleme:
günaydıııınnnn a.s.
nac canım afiyet olsun ben bugün değişiklik yaptım müsli yedim bakalım tok tutacak mı??
günüm güzel olur inş. ama hava çok kapalı ve hatta gökgürlüyo (

günaydıııınnnn a.s.
nac canım afiyet olsun ben bugün değişiklik yaptım müsli yedim bakalım tok tutacak mı??
günüm güzel olur inş. ama hava çok kapalı ve hatta gökgürlüyo (

Canım, Ankara'da hava hep böyle mi oluyor? Yoksa düzeliyor mu? HAzziran ortasında gök mü gürler :)))))

nac canım ankaranın havası hep güzeldir :)) ama bu sene türkiye yağmur kuşağındaymış her 10 yılda bir böle olurmuş...bu nedenle yediğimiz meyvelerin çekirdeklerini toprağa bırakmamaızı tavsiye ediyorlar...belki bi kaçı tutarsa diye... birirktiriyorum yağmurlar bitmeden bi piknikte ekmeyi düşünüyorum

Hmmm, bilmiyordum:)))
ama ne yalan söyleyeyim hava düzelse çok sevineceğim :))

Hava şartları insan psikolojisini etkiliyor değil mi, umarım kısa zamanda hava açar :)

Canlarım, klasik kahvaltımı yapıyorum. Malum, 2 dilim ekmek, peynir. Hepinize sağlıklı, güneşli, güzel ve diyetli pazartesiler :)))

Afiyet olsun.Dileklerine de katılıyorumyerimsenibenBende klasik yürüyüş ve klasik kahvaltımı yapyım:roflol:bie dilim kepek ekmegi biraz peynir zeytin domates ve salatalık

Bende yapayım baria.s

bendende herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir. ben pek iyi değilim. dün oğlumu ananesine bıraktık. akşam eve gelincede erken yattım. sersem gibiyim. adet olacam,boynum ağrıyor. mutsuzum. bugün çok fazla katılım yapamam sanırım ama yinede şansımı denicem. hepinize güzel birgün diliyorum.

AD cnm hoşgeldin...eminim çok zordur bebişinden ayrılmak..ama dışardan bir kişinin en iyi bakmış hali ananesinin en kötü baktıgından iyi olamaz...o açıdan içini rahatlat..

hoşbulduk shocum sağol. çok haklısın ama ben daha çok özlem konusunda biraz sıkıntılıyım. yani akşamları eve gittiğimde evde oluyordu görüyordum yavrumu. yine görebilirim ama herakşam değil. bunada şükür. her annenin yaşayabileceği duyguları yaşıyorum aslında.

kızlaaarrrr nerdesiniz??
adcım nerde kaldın oğluşun gitti mi?
melzeyitim uğrayamayacaktı sanrırm ??
huuu huuu komşuuular nerdesiniz???

aaa gelmişsiniz ama ben sayfayı yenilediğim halde göremedim (
adcım Allah kavuştursun
shocum kahvaltına domates salatalık yeşillik eklesene ?? daha tok tutar hemde zayıflamaya yardımcı olur...tabii sende biliosun ama hatırlatayım istedim canım
bu kadar az yemeye çok ii dayanıyorsun

bu arada sabah kahvaltısı olarak 1 ad tost yedim. ilk arada yağsıt süt içtim. şimdi 2.aramı yapıp 6 ad.erik yiyeceğim. öğle yemeği malum 1 çorba ve salatalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…