Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar selam. Umarım herkes iyidir. Ticker'ımı değiştireceğim. 61 kiloyum hihoyyyt

taylorum görüşemiyoruz canım nasılsın çokmu yogunsun bu günlerde ?..Şeniz

bu arada selam kıslar ...a.s.

aebenim çok yoğunum canım. Boş zamanlarımda uyuyorum, o kadar akannehir

Yürüyüş grubuna haftada bir gelip yürüyüşlerimi yazacağım canım. 12 gündür yazmadım, birikti, dur geleyim

Baharım, takıma dönüş yaptığına çok sevindim :)))) Ferdacığım da döndü alkisalkisalkis
Diyetisyen ayrıntılarını merak ediyorum cnaım, bi daha ne zaman kontrole gideceksin? NAısl bir yemek düzeni verdi? Uygun bi zamanında yazar mısın canım?
Umuyorum keyifsizliğin yarına uçup gider :))
Geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkür ediyorum :))) Daha iyiyim canım :)))

İnsan kıyafetleri bollaşmaya başladığında ne güzen motive oluyor değil mi arkadaşım :)))) Şalvar olacak şimdiki pantolonların :)))))

Canım, yemek tercihin çok güzel olmuş, tebrikler :))))

döne sıfır karbonhidart çok güzel bir seçi cnm..yanında ekmek yoktur sanırımmafiyet olsun..ben de bolll bol su içiyorum bugün...2 litre oldu şimdilik..

Suyun harika şekerim :))))

Kızlar selam. Umarım herkes iyidir. Ticker'ımı değiştireceğim. 61 kiloyum hihoyyyt
hihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

Çok öpüyorum kızlar. Şimdi çıkmam lazım. Görüşürüz.

ben de seni öpüyorum cnaım :))

nac hoşgeldin canım..sorma su an giydiğim pantolonlar inş ilerde şalvar olurr...
kızlar öğleden sonra bir iştah geldi bana çok şükür atlattım..salatalık yiyerek...hatta eşime ne dedim biliyormusunuz...
ben şişman kalmak istiyorummm...şişman olup yemek yemek daha güzel bile dedimmmmmguclubacismileama çok şükür kaçamaksız atlattım bu sendromu....aman yarabbim..nerdeyse herşeye saldırıcaktım...

Kızlar, öğleye doğru sütümü içtim, 4 tane kayısı yedim. Öğle yemeğinde 4 köfte ile 1 dilim ekmek yedim. Öğleden sonra da 12 kiraz ve 1 bardak sütümü içtim. Akşam yemeğimde fasülye, 1 dilim ekmek ve salata var. Suyum 2 lt oldu. 2. yeşil çayımı da şimdi içiyorum :)

Çok büyük geçmiş olsun shopcum. Dayandığın için tebrikler :))) İncecik olacaksın canım :))))

nac afiyet olsun canım
shocum canım çok güzel atlatmışsın tebrik ederim
azminin karşılığını alacaksın

ben geldim iki gündür kimseler beni özlememiş bu hafta yokum akşamları girerim girebilirsem haftayada ankaraya gidiyorum

hepinize kolay gels,n ben zayıflayamam ama sizler ben gelene kadar zayıflayın arkadaŞLAR

dersin tabiki hayatım. sadece biraz sabır ve zaman. evde olmanın keyfini çıkar derim. mis gibi kuzucuğunla.arıcaksın bu günleri.

afiyet olsun canım.

İnş canım dediğin gibi olur
sanada allah kavuştursun canım gider görürsün oğluşunu allahım kavuşulmayacak ayrılık vermesin inş kimseye

Canım çok ama çok geçmiş olsun inş biran önce geçer
2. olmuşuz 1.de oluruz artık inş
hadi kızlar biraz daha gayret başaracaz hep birlikte

Afiyet olsun canım süpersin valla
bu arada kendimide tanıtayım
26 yaşındayım evliyim 11.5 aylık bi kızım var
öğretmenim ama atamam olmadı ev hanımlığı yapıyorum KPSS beni çok sevdi o yüzden ders çalıştırıyor sürekli geçen yıl dershaneye gittim 6 ay ama sınav günü doğum yaptım :))))
doğum öncesi migren ilacı ve doğum sebebiyle kilolar tavan yaptı kasımda 88 kiloydum aralıktan itibarende kilo vermeye başladım şu anda şükürler olsun 69 kiloyum inş dahada dahada düşecek bu kilolar

Hoşgeldin canım
allah kolaylık versin bence en güzel dönemlerin keşke hep öğrenci olarak kalsaydım

afiyet olsun güç olsun enerji olsun ama et,yağ gibi zararlı şeyler olmasın

Ellerine sağlık
İnş veririrm o kiloları canım

yağmur yağdı çok güzeldi çıktım eşimle ıslandım geldim ....
el sende oynadık spor olmuştur sanırım :))
bütün stresimi aldı valla

ohh ne güzel
benim sporumda zillitoşumun peşinde koşmak oluyor

Dışarıda olduğun için böyle olmuş canım evde olduğun sürece zaten çok düzenli gidiyorsun

kız valla öyle bi hava vardı ki burda resmen nefes alınmıyordu nemden senin dua tutmuş ama tam tersinden kaydirigubbakcemile3

ben geldim iki gündür kimseler beni özlememiş bu hafta yokum akşamları girerim girebilirsem haftayada ankaraya gidiyorum

hepinize kolay gels,n ben zayıflayamam ama sizler ben gelene kadar zayıflayın arkadaŞLAR

benide kimse özlememiş mafoldumben
iyi eğlenceler diyeyim sanada canım inş verirsin sende kiloları

Kızlar iki gündür giremedim dışarıdaydık genelde ve de arkadaşım bendeydi yanında bilgisayarı açamadım bi türlü
diyetime dikkat etmeye çalıştım iki günde yalnız bugün sabah eşim yıldız parkına kahvaltıya götürdü sadece kaçamak olarak 1 açma yedim ekmek yemedim peynir domates ve salatalık yemeye çalıştım vede çok yemeyeyim diye bol çay içtim suyu çok tükettim
akşam yemeğindede çorbayla geçiştirdim birazdan meyve yiyecem

evet canım bu defa da yapamazsam kendi kişiliğimden şüphe etmeye başlıycam ben kafama koyduğumu yapan bi insandım kiloyu veremeyecek kadar azimsiz ve kararsız olamam bu defa olmalı başka alternatifi yok...!

canım kilo verene kadar eskilerle idare etmek zorunda değilsin ki neden almayasın shonun dediği gibi fazla da bi kilon yok kendini bu kadar kısıtlama

anlatırım tabi ki canım ben de onu yazacaktım hazır fırsat bulmuşken :) 15 günde bir randevum var bir sonraki randevum bu ayın 26 sında canım inşallah o zamana kadar en az 2 kilo vermiş olurum :))

aman ii ki frenlemişsin kendini canım sonra pişman olmaktan iidir ben de bugün hamur kızartması ve patates salatasını elimin tersiyle ittim incecik olduktan sonra biz de yeriz istediklerimizi di mi

fazla kaçamak yapmadan kurtarmışsın canım aslında her zaman böyle yapsak kilo da almamış oluruz kaçamaklarımızdan sonra neyse zamanla alışıcaz artık bu beslenme şekline de...

nachtigallcim genel anlamda diyet listemden ve yasak listemden bahsedeyim :))
günlük 7 öğünüm var sabah ve öğle yemeklerinde 2 ince dilim ekmeğim akşam yemeğinde ise 1 dilim ekmek olmak üzere günde 5 dilim ekmek hakkım var sabah kahvaltısı 2 dilim yağsız peynir (tabi buna uyamıyorum henüz yağsız peynir bulabilmiş değilim yarım yağlı yiyorum o yüzden 1 dilim kadar) 4-5 tane zeytin ve bol domates salatalık yeşilliğim var aralarda meyve ve sütüm öğle yemeğinde 1 küçük kase çorbam 3 köfte büyüklüğünde ızgara etim 1 tatlı kaşığı yağ eklemek koşuluyla bol salatam var akşam yemeğinde ise yine 1 küçük kase çorba 4 yemek kaşığı sebze yemeği(1köfte kadar etli) 1 çay bardağı yoğurt yada 1 bardak ayranım var gayet doyurucu bir liste
yasaklara gelecek olursak kuru üzüm yaş incir kuru incir ve muz yasak
hazır çorba hazır limon suyu et su bulyonları yasak
salatada mısır havuç mor lahana yasak
hazır çorba işi pek iyi olmadı yemek hazırlamak işkence haline dönüyo resmen hazır çorba pratik oluyodu 5 dakikada :)
şimdilik böyle haftalık 1 kilo hedef umarım olur...
hepinize iyi geceler arkadaşlar öpüyorum görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…