- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nasılsınız ben çok yoruldum kıyafetleri değişim yaptım giymediklerimizi ayırdım sabahtan beri uğraşıyorum
arada 4 tane erik yedim şimdide kahvemi içtim
suyumda 2 litreyi geçti galiba akşamada tavuk yapacam
nac canım üzülme bugün anneme diyetisyen gezmelere gittiğinde öğle yemeği yerine 1 küçük kurabiye 2yk patates salatası veya kısır yiyebilirsin demiş ama ayda 1 defa hahaha :)) sende kurabiyeleri öğle düşün :))
elmanın kötü çıkmasına üzüldüm ama fazla yemektense yememeyi tercih ederim...
ben çok şükür kaçamaksız gidiyorum bugün suyum 2 lt oldu
akşam yemeğim ise şöle olcak
domates çorbası
1tane nuget
taze fasülye
salata ve yoğurt
karpuzu ise yemekten sonra meyve şeklinde yemeyi planlıyorum
mrb kızlar...
iki gündür bişey yazmıyorum çünkü artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyor :umursamaz:
ama bunu lütfen sizinle paylaşmak istmeiyorum die düşünmeyim yada diyet yapmaktan felan vazgeçmişte değilim... iki gün önce yani cumartesi tekrar kiloma bakayım dedim ve hiç bozmadığım halde ve bu sefer olacağına çokta innadığım halde cuma 79 gördüğüm kilom yine 79,5 olmuş.... yakında adet olucam umarım buna bağlı bir şeydir..
ben yine yavaş yavaş bütün inancımı yitirmeye başladım sizlerin çizelgelerini görüyorum ben niye yapamam diyorum ama işte yine olmamaya başladı senağlama ooff
dün gayet güzeldi diet menüm...
bugün sabah: bir yumurta ve bir dilim ekmek,
bir kibrit kutusu keçi peyniri, salatalık yeşillik,
ara:bir küçük kase yoğurt,
ve 2 litre su
akşam yemeğimi daha yemedim
oda tahminen şöyle olcak
akşam: 6 yemek kaşığı taze fasulye, bir küçük kase yoğurt
gece heralde bişey yemem
Merhaba canım, yazdıklarını okudum. Öncelikle hissettiklerin gayet normal. Hepimiz zaman zaman böyle hissediyoruz. Ben kaç ay 62 de kaldım. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım gram veremedim. Bunu hepimiz yaşıyoruz. Canım diyet işi zor bi iş. Zaten bu kadar zor olduğu için buraya geliyoruz, hatalarımızı, başarılarımızı yazıyoruz. Biliyoruz ki yanlız değiliz :))) Canım, pes etme. Sen de aşama kaydedeceksin. Öncelikle kendine bi diyet programı çıkar ve ona harfiyen uy. Muhakkak faydasını görüyorsun. Üstelik regl dönemim yaklaştı demişsin. Vücut en azından 1 kilo su tutar.
Bugünkü beslenmen konusunda çok anlamam ama bildiğim kadarıyla yorum yapayım:Öğle yemeğin yok. Öğleden sonra aran yok. Suyun çok güzel olmuş. Ama cnaım aç kalarak rejimden başarı çok sağlanamaz:))
Ve şekerim, bize sık sık yaz. Göreceksin kendini daha disiplinli ve motivasyonlu hissedeceksin :)))
teşekkürler Nachtigall..
yazdıkların motive edici olumunekankayizsmile
öğle bişey yemedim çünkü çok yorgundum ve uyudum uyunıncada ben hiç aç ve yorgun olmam tamam daha düzenli yemeye içmeye gayret göstericem... ve buraya çok çok yazıcam opuyorumnanaktan
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum az önce isten geldim
sabah kahvaltimi yaptim
1 fincan kahve ictim
tavuk yedim salata
arada 1 seftali
aksam 1 kase corba
2.5 litre su
basim cok kötü agriyor
akşam yemeğim yazdığım gibi çorbayı çok az aldım birazcıkta ekmek yedim
mrb kızlar nasılsınız? bugun uzun bı aradan sonra diyetıme dikkat edebıldım.
yanı diyetisyene gittigim ilk haftadan sonrakı hafta diyetime baslamıs oldum. dıyetısyenede bu hafta gitmedim cunku hiç başlamamıstım bile. haftaya gitcem vermiş olarak inşallah.
gribim ve atlatmak ıcın ugrasıyorum. bı tane daha sınavım var persembeye. daha calısmadım bıle hıc oof of
aa bu arada ingilizceden AA ile gectm :) haftayada kursta 10. kurum bitiyor. onun sınavı var. ondan sonra 11 olcam belkı kursada ara verırım hiçbilmiyorum yani.
bıraz gecmıs okuyayım şimdi yeni yenide arkadaşlar var galiba :)
bugun diyetime duzgunce uydum. bundan sonra da boyle devam ederim inş.
İşin inceliklerinden biri acıkmasak da bi şeyler yemek canım. Bu şekilde vücut hep çalışıyor :) Tabi, gene sen bilirsin :)))))
nachh seninde kilolar güzel güzel gidiyor gibi maşallah ya :))
tmm öyle yaparım
akşam : 6 yemek kaşığı susuz yeşil fasulye, bir küçük kase yoğurt,
ara: 5 kraker
birazdanda yatıcam şimdide maden suyu içiyorum kaydirigubbakcemile3