evet canım bu defa da yapamazsam kendi kişiliğimden şüphe etmeye başlıycam ben kafama koyduğumu yapan bi insandım kiloyu veremeyecek kadar azimsiz ve kararsız olamam bu defa olmalı başka alternatifi yok...!
canım kilo verene kadar eskilerle idare etmek zorunda değilsin ki neden almayasın shonun dediği gibi fazla da bi kilon yok kendini bu kadar kısıtlama
anlatırım tabi ki canım ben de onu yazacaktım hazır fırsat bulmuşken :) 15 günde bir randevum var bir sonraki randevum bu ayın 26 sında canım inşallah o zamana kadar en az 2 kilo vermiş olurum :))
aman ii ki frenlemişsin kendini canım sonra pişman olmaktan iidir ben de bugün hamur kızartması ve patates salatasını elimin tersiyle ittim incecik olduktan sonra biz de yeriz istediklerimizi di mi
fazla kaçamak yapmadan kurtarmışsın canım aslında her zaman böyle yapsak kilo da almamış oluruz kaçamaklarımızdan sonra neyse zamanla alışıcaz artık bu beslenme şekline de...
Canımmm, ne güzel olmuştur Yıldız parkı :)))) Ben orayı çok seviyorum :)))))
Kaçamağın da olmamış, ne güzel :))) (artık 1 açma sayılmaz)
Baharım, ilk zamanlar yemek yapmak zor oluyor ama sonra insan alışıyor, otomatiğe bağlanıyor :))
Bak, aklıma ne geldi: dün sabhatan çıktık ya, yarım litrelik termosa keçi sütümü koydum (2 öğünlük, biraz da neskafe ilave ettim, değişik lezzet olsun diye ), bir buzdolabı poşetine de 2 porsiyon meyve koydum (2 öğünlük). Dışarıda millet sigara böreği yiyor, ben keçi süt içiyorum :))) Ama ben yazana kadar böyle yaptığımın farkında değildim. İnsan bi süre sonra yemeklerini çabucak hazırlamaya ve yanında taşımaya alışıyor :)
Ve canım, hazır çorbalar o kadar zararlı ki!!! Resmen görmüyoruz ama iç organlarımızı mahvediyor(( İyi ki bırakmışsın :))
bendende herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir. ben pek iyi değilim. dün oğlumu ananesine bıraktık. akşam eve gelincede erken yattım. sersem gibiyim. adet olacam,boynum ağrıyor. mutsuzum. bugün çok fazla katılım yapamam sanırım ama yinede şansımı denicem. hepinize güzel birgün diliyorum.
sorma dosbacım dün akşam tansiyonum düştü benim..doktorum bu kadar az vermiyor aslında ve bişeyler yemek zorunda kaldımaaa gelmişsiniz ama ben sayfayı yenilediğim halde göremedim(
adcım Allah kavuştursun
shocum kahvaltına domates salatalık yeşillik eklesene ?? daha tok tutar hemde zayıflamaya yardımcı olur...tabii sende biliosun ama hatırlatayım istedim canım
bu kadar az yemeye çok ii dayanıyorsun
sorma dosbacım dün akşam tansiyonum düştü benim..doktorum bu kadar az vermiyor aslında ve bişeyler yemek zorunda kaldım(sonra vicdan azabından uyukladım sürekli moralim bozuldu ama bu sabah devam tekrar..
Pardon çıkmıştım şimdi gördüm .Ablam kahvaltıya geldi süperimmmmjail günaydın nasılsın ??
Çok güzel beslenmişsin afiyet olsun..ara olarak 1 elma yedim
biraz öncede öğle yemeği olarak 1 büyük kase light ton balıklı salata yedim
şimdide yeşil çayımı içiyorum
Pardon çıkmıştım şimdi gördüm .Ablam kahvaltıya geldi süperimmmmGerçi ipin ucunu biraz kaçırdık ama olsun her zaman buluşamıyoruz. Akşama telafi ederim inş .Sen nasılsın?
benimde ablam yanımda olsa bende kaçamak yaparım :)) afiyet olsun
ben iyiyim canım bugün iyi gidiyorum umarım istediğim gibi günü tamamlarım
1.5lt suyumu içtim akşama 3 lt olur inş.
suyun süer canım...ben de bir porsiyon kiraz yedim...
afiyet olsun canım
annemle ablam çok kiloları olmadığı halde diyetisyene gittiler bugün bende acayip gaza geldim... kendime kızdım yine ama yeni bi başlangıcın zamanının geldiğini de anladım
sorma dosbacım doktora gittiğimde bi bakıyorum zapzayıf 1 ya da 2 kilo fazlalıgı olan kişiler de ordalar...insanların kendilerine deger verdiklerinin kanıtı...ben 30 kilo alarak kendime çok büyük haksızlık yaptıgımı ve deger vermediğimi düşünüyorum..ama zararın neresinden dönülse kardır değil mi?
benimde ablam yanımda olsa bende kaçamak yaparım :)) afiyet olsun
ben iyiyim canım bugün iyi gidiyorum umarım istediğim gibi günü tamamlarım
1.5lt suyumu içtim akşama 3 lt olur inş.
bendende herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir. ben pek iyi değilim. dün oğlumu ananesine bıraktık. akşam eve gelincede erken yattım. sersem gibiyim. adet olacam,boynum ağrıyor. mutsuzum. bugün çok fazla katılım yapamam sanırım ama yinede şansımı denicem. hepinize güzel birgün diliyorum.
Afiyet olsun canım :))) Beslenmen çok güzel olmuş :)))))bu arada sabah kahvaltısı olarak 1 ad tost yedim. ilk arada yağsıt süt içtim. şimdi 2.aramı yapıp 6 ad.erik yiyeceğim. öğle yemeği malum 1 çorba ve salatalık.
bende kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 tane zeytin
domates ve salatalık
çay
sorma dosbacım dün akşam tansiyonum düştü benim..doktorum bu kadar az vermiyor aslında ve bişeyler yemek zorunda kaldım(sonra vicdan azabından uyukladım sürekli moralim bozuldu ama bu sabah devam tekrar..
ara olarak 1 elma yedim
biraz öncede öğle yemeği olarak 1 büyük kase light ton balıklı salata yedim
şimdide yeşil çayımı içiyorum
canım önemli olan sağlık ve kilo gerçekten sağlıksız bi yaşamın göstergesi...
bedenimiz belki şu an sadece kilo olarak göstersede acaba içimizde neleri deforme etmeye başladık( ama en azından farkındayız ve çabalıyoruz
ben 1.5 yıldır diyetteyim belki amacıma ulaşamadım ama çok sağlıksız gıdalardan uzak kalmaya başladım
mesela haftada 2-3 kez patates kızartması yerken şimdi ayda 2 defa yemiyorum ve yediğim zaman kendime kızıyorum
tereyağı bırakalı 1 yıl oldu sadece zeytinyağ kullanıyorum
beyaz ekmeği ayda 1 defa zor tüketiyorum
akşamları herzaman salata tüketiyorum
her gün süt içiyorum
tamam hatalarım var ama en azından doğru yaptıklarımın sayısı çoğaldı ben bunu bile kar olarak görüyorum
bugün bardağın dolu tarafını görmek için uğraşıyorum :))
slm. öğle yemeğim 1 kepçeden biraz fazla çorba 1 dilim ekmek ve salata.
ara öğünüm 6 ad.erik. birazdan şeftali yiyeyim diyorum yada elma.
İyi olmana sevindim.Suyun yarısı gitmiş bile eminim tamamlarsın.Valla ablamı gördüm çıldırdım .Kahvaltımı erkenden yapmıştım,ama ablam elinde sıcak simit pogaca ve dondurmayla gelince olanlar oldu
ÖLEN YEMEGİ NİYETİNE ONUNLA BİR KAHVALTI DAHA YAPTIM YARIM SİMİT YARIM POGACA VE BİRAZ PEYNİR YEDİM.BİRAZ GEÇİNCEDE DONDURMA YEDİK:1rolleyes:
Canım benim, bir an önce kavuşmanız dileği ile :)))
Afiyet olsun canım :))) Beslenmen çok güzel olmuş :)))))
Canım, afiyet olsun, dengeli olmuş :)
Shopcum, sen çok az yiyorsun. Tansiyonunun düşmesi gayet normal. Sağlığına dikkat et canım :)) Umarım şimdi daha iyisindir.
Aman aman, afiyet olsun şekerim, çok güzel olmuş :)))
Sana sonuna kadar katılıyorum canım :))
Çok güzel gidiyorsun cnaımmm
Sanki biraz kaçırmış mısın ne canım :))))
Canını sıkma,işlerin yogunlugunda bu kadar aksama olur az kaldı bitiyor sanırım yogunluk o zaman bir düzen kurarsın.Sıkma canını a.s.Kızlar, günüm nasıl yoğundu anlatamam. Hatırlıyorsunuzdur, ilköğretim okulları arası ingilizce oyun turnuvası düzenlemiştik. Bugün ödül töreni vardı. Bir sürü insan geldi, çok koşturmaca oldu. Diyet de kötüydü. Anlatayım, yorumlarınızı bekliyorum:
Kahvaltı ve iki aram normaldi. Öğle yemeğimi 11.30 da yedim, çünkü sonra tören olacağı için vakit bulamazdım. Tavuk, salata ve 1 dilim ekmek yedim. Daha sonra ikramlardan iki küçük kurabiye yedim((((
Meyve aramı atladım, çünkü aldığım elma bozuk çıktı(
Şimdi de sütümü içiyorum. Akşam da kabak yiyeceğim. Bi kaç gündür diyetlerimde hep düzensizlik oluyor. Onu oturtmam lazım(( Suyum 1.5 lt. Hiç yeşil çay içme fırsatım olmadı
slm. öğle yemeğim 1 kepçeden biraz fazla çorba 1 dilim ekmek ve salata.
ara öğünüm 6 ad.erik. birazdan şeftali yiyeyim diyorum yada elma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?