Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım bazen kendimi çok güzel tutuyorum ama bazende kaptırıyorum bi kurtulsaydık şu belalardan

evet canım yıldız parkı çok güzel arkasındanda tophane yaptık eşim ve prensesimle baya rahatladım
süper ötesisin gerçekten yanında taşıman çok güzel ben kıza taşıyınca kendime iğne almak zor geliyor çorbası maması suyu derken yer kalmıyor zaten

günaydın canım
allah kavuştursun yavrunla çok zor bi durum ama kuzunun arada rezil olmasından daha da
iyidir eminim

bende kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 tane zeytin
domates ve salatalık
çay

sorma dosbacım dün akşam tansiyonum düştü benim..doktorum bu kadar az vermiyor aslında ve bişeyler yemek zorunda kaldım(sonra vicdan azabından uyukladım sürekli moralim bozuldu ama bu sabah devam tekrar..

sorma dosbacım dün akşam tansiyonum düştü benim..doktorum bu kadar az vermiyor aslında ve bişeyler yemek zorunda kaldım(sonra vicdan azabından uyukladım sürekli moralim bozuldu ama bu sabah devam tekrar..

canım dr. dediğine göre yesen daha ii olur... sonuçta bu kadar az yersen iğneler çıktığında hemen alabilirsin...
benim diyetisyenden sonraki en büyük hatam ara öğünleri atlamam oldu... çok acıkıp çok yedim...yemen gerekeni yersen hem tansiyonun düşmez hemde vizdanın rahat olur...

ara olarak 1 elma yedim
biraz öncede öğle yemeği olarak 1 büyük kase light ton balıklı salata yedim
şimdide yeşil çayımı içiyorum

Pardon çıkmıştım şimdi gördüm .Ablam kahvaltıya geldi süperimmmmGerçi ipin ucunu biraz kaçırdık ama olsun her zaman buluşamıyoruz. Akşama telafi ederim inş .Sen nasılsın?

benimde ablam yanımda olsa bende kaçamak yaparım :)) afiyet olsun
ben iyiyim canım bugün iyi gidiyorum umarım istediğim gibi günü tamamlarım
1.5lt suyumu içtim akşama 3 lt olur inş.

afiyet olsun canım
annemle ablam çok kiloları olmadığı halde diyetisyene gittiler bugün bende acayip gaza geldim... kendime kızdım yine ama yeni bi başlangıcın zamanının geldiğini de anladım

sorma dosbacım doktora gittiğimde bi bakıyorum zapzayıf 1 ya da 2 kilo fazlalıgı olan kişiler de ordalar...insanların kendilerine deger verdiklerinin kanıtı...ben 30 kilo alarak kendime çok büyük haksızlık yaptıgımı ve deger vermediğimi düşünüyorum..ama zararın neresinden dönülse kardır değil mi?

canım önemli olan sağlık ve kilo gerçekten sağlıksız bi yaşamın göstergesi...
bedenimiz belki şu an sadece kilo olarak göstersede acaba içimizde neleri deforme etmeye başladık ( ama en azından farkındayız ve çabalıyoruz
ben 1.5 yıldır diyetteyim belki amacıma ulaşamadım ama çok sağlıksız gıdalardan uzak kalmaya başladım
mesela haftada 2-3 kez patates kızartması yerken şimdi ayda 2 defa yemiyorum ve yediğim zaman kendime kızıyorum
tereyağı bırakalı 1 yıl oldu sadece zeytinyağ kullanıyorum
beyaz ekmeği ayda 1 defa zor tüketiyorum
akşamları herzaman salata tüketiyorum
her gün süt içiyorum

tamam hatalarım var ama en azından doğru yaptıklarımın sayısı çoğaldı ben bunu bile kar olarak görüyorum
bugün bardağın dolu tarafını görmek için uğraşıyorum :))

slm. öğle yemeğim 1 kepçeden biraz fazla çorba 1 dilim ekmek ve salata.
ara öğünüm 6 ad.erik. birazdan şeftali yiyeyim diyorum yada elma.

benimde ablam yanımda olsa bende kaçamak yaparım :)) afiyet olsun
ben iyiyim canım bugün iyi gidiyorum umarım istediğim gibi günü tamamlarım
1.5lt suyumu içtim akşama 3 lt olur inş.

İyi olmana sevindim.Suyun yarısı gitmiş bile eminim tamamlarsın.Valla ablamı gördüm çıldırdım .Kahvaltımı erkenden yapmıştım,ama ablam elinde sıcak simit pogaca ve dondurmayla gelince olanlar oldu
ÖLEN YEMEGİ NİYETİNE ONUNLA BİR KAHVALTI DAHA YAPTIM YARIM SİMİT YARIM POGACA VE BİRAZ PEYNİR YEDİM.BİRAZ GEÇİNCEDE DONDURMA YEDİK:1rolleyes:

Canım benim, bir an önce kavuşmanız dileği ile :)))

bu arada sabah kahvaltısı olarak 1 ad tost yedim. ilk arada yağsıt süt içtim. şimdi 2.aramı yapıp 6 ad.erik yiyeceğim. öğle yemeği malum 1 çorba ve salatalık.
Afiyet olsun canım :))) Beslenmen çok güzel olmuş :)))))

bende kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 tane zeytin
domates ve salatalık
çay

Canım, afiyet olsun, dengeli olmuş :)

Shopcum, sen çok az yiyorsun. Tansiyonunun düşmesi gayet normal. Sağlığına dikkat et canım :)) Umarım şimdi daha iyisindir.

ara olarak 1 elma yedim
biraz öncede öğle yemeği olarak 1 büyük kase light ton balıklı salata yedim
şimdide yeşil çayımı içiyorum

Aman aman, afiyet olsun şekerim, çok güzel olmuş :)))

Sana sonuna kadar katılıyorum canım :))

slm. öğle yemeğim 1 kepçeden biraz fazla çorba 1 dilim ekmek ve salata.
ara öğünüm 6 ad.erik. birazdan şeftali yiyeyim diyorum yada elma.

Çok güzel gidiyorsun cnaımmm

Sanki biraz kaçırmış mısın ne canım :))))

Kızlar, günüm nasıl yoğundu anlatamam. Hatırlıyorsunuzdur, ilköğretim okulları arası ingilizce oyun turnuvası düzenlemiştik. Bugün ödül töreni vardı. Bir sürü insan geldi, çok koşturmaca oldu. Diyet de kötüydü. Anlatayım, yorumlarınızı bekliyorum:
Kahvaltı ve iki aram normaldi. Öğle yemeğimi 11.30 da yedim, çünkü sonra tören olacağı için vakit bulamazdım. Tavuk, salata ve 1 dilim ekmek yedim. Daha sonra ikramlardan iki küçük kurabiye yedim ((((
Meyve aramı atladım, çünkü aldığım elma bozuk çıktı (
Şimdi de sütümü içiyorum. Akşam da kabak yiyeceğim. Bi kaç gündür diyetlerimde hep düzensizlik oluyor. Onu oturtmam lazım (( Suyum 1.5 lt. Hiç yeşil çay içme fırsatım olmadı

Ne birazı bayagı bayagı..:çok üzgünüm:Ama inş akşama telafi edicem bir saatte yürüyüşa.s.

Canını sıkma,işlerin yogunlugunda bu kadar aksama olur az kaldı bitiyor sanırım yogunluk o zaman bir düzen kurarsın.Sıkma canını a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…