- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
evet canım bu defa da yapamazsam kendi kişiliğimden şüphe etmeye başlıycam ben kafama koyduğumu yapan bi insandım kiloyu veremeyecek kadar azimsiz ve kararsız olamam bu defa olmalı başka alternatifi yok...!
canım kilo verene kadar eskilerle idare etmek zorunda değilsin ki neden almayasın shonun dediği gibi fazla da bi kilon yok kendini bu kadar kısıtlama
anlatırım tabi ki canım ben de onu yazacaktım hazır fırsat bulmuşken :) 15 günde bir randevum var bir sonraki randevum bu ayın 26 sında canım inşallah o zamana kadar en az 2 kilo vermiş olurum :))
aman ii ki frenlemişsin kendini canım sonra pişman olmaktan iidir ben de bugün hamur kızartması ve patates salatasını elimin tersiyle ittim incecik olduktan sonra biz de yeriz istediklerimizi di mi
fazla kaçamak yapmadan kurtarmışsın canım aslında her zaman böyle yapsak kilo da almamış oluruz kaçamaklarımızdan sonra neyse zamanla alışıcaz artık bu beslenme şekline de...
evet canım bazen kendimi çok güzel tutuyorum ama bazende kaptırıyorum bi kurtulsaydık şu belalardan
Canımmm, ne güzel olmuştur Yıldız parkı :)))) Ben orayı çok seviyorum :)))))
Kaçamağın da olmamış, ne güzel :))) (artık 1 açma sayılmaz)
Baharım, ilk zamanlar yemek yapmak zor oluyor ama sonra insan alışıyor, otomatiğe bağlanıyor :))
Bak, aklıma ne geldi: dün sabhatan çıktık ya, yarım litrelik termosa keçi sütümü koydum (2 öğünlük, biraz da neskafe ilave ettim, değişik lezzet olsun diye ), bir buzdolabı poşetine de 2 porsiyon meyve koydum (2 öğünlük). Dışarıda millet sigara böreği yiyor, ben keçi süt içiyorum :))) Ama ben yazana kadar böyle yaptığımın farkında değildim. İnsan bi süre sonra yemeklerini çabucak hazırlamaya ve yanında taşımaya alışıyor :)
Ve canım, hazır çorbalar o kadar zararlı ki!!! Resmen görmüyoruz ama iç organlarımızı mahvediyor (( İyi ki bırakmışsın :))
evet canım yıldız parkı çok güzel arkasındanda tophane yaptık eşim ve prensesimle baya rahatladım
süper ötesisin gerçekten yanında taşıman çok güzel ben kıza taşıyınca kendime iğne almak zor geliyor çorbası maması suyu derken yer kalmıyor zaten
bendende herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir. ben pek iyi değilim. dün oğlumu ananesine bıraktık. akşam eve gelincede erken yattım. sersem gibiyim. adet olacam,boynum ağrıyor. mutsuzum. bugün çok fazla katılım yapamam sanırım ama yinede şansımı denicem. hepinize güzel birgün diliyorum.
günaydın canım
allah kavuştursun yavrunla çok zor bi durum ama kuzunun arada rezil olmasından daha da
iyidir eminim