Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıııııınnnnn a.s.
güzel hatunlar nasılsınız??
ben bu sabah basküle kızasam da daha iyiyim
evde işim çok ama dışarı çıkmak isitiyorum
sabah kahvaltım klasikti ama 1 yumurta ekledim :))
24 saat olmadı ama sizleri özlemişim
iyi olmaya calsiyorum canim agrilarim var birazkaramanlı cım hoşgeldin cnm..tşk ederim çok iyiyim..sen de iyisindir umarım..
günaydıııııınnnnn a.s.
güzel hatunlar nasılsınız??
ben bu sabah basküle kızasam da daha iyiyim
evde işim çok ama dışarı çıkmak isitiyorum
sabah kahvaltım klasikti ama 1 yumurta ekledim :))
24 saat olmadı ama sizleri özlemişim
günaydin canim iyi sayilrim yagmur yagiyor bence hava güzelken cik disariyanac parmağının ii olmasına sevindim
ankara şu an çok güzel ama dün de böleydi sonradan çok yağmur yağdı ( kısmet artık...
shocum nöbetin kolay gelsin canım...burda olmana sevindim....
bakıyorum su olayını çözmüşsünüz...ben hala çay içiyorum
karamanlım sen nasılsın canım ??
hoşgeldin canım nasılsın?? nerelrdesin?? umarım sorunların hallolmuştur...
şu an kaç kilosun??
kaptanımız melis yerini nactigalle bıraktı... biz hala burdayız
teşekkür ederim sevgili kaptan :))Hoşgeldin canım :)
bugün nöbetçiyim..dolayısıyla pazar nöbetleri hoşuma gitmiyor eşime vde oldugu için ve dün dua etmiştim....ben gezemezsem kimse gezemesin ..hava kapalı puslu olsun die...dualarım tutmadııı:roflol::roflol:
Dogru söylüyorsun ama ben hem onu hem kendimi dinliyorum öyle geçinip gidiyoruz işte:1rolleyes:jail bende diyetisyeni hep aynı şeyleri verdiği için bıraktım sen ii dayanmışsın
bugün nöbetçiyim..dolayısıyla pazar nöbetleri hoşuma gitmiyor eşime vde oldugu için ve dün dua etmiştim....ben gezemezsem kimse gezemesin ..hava kapalı puslu olsun die...dualarım tutmadııı:roflol::roflol:
Çok hoşsun .Güldürdün beniyayerimseniben
Merhabalar herkese güzel ve hafif bir pazar günü diliyoruma.s.Bende klasik yürüyüşümü ve kahvaltımı yaptım.Arkadaşımın oglunun sünneti vardı oraya gittim bir tabak döner yedim yanında ayranla.Şimdide su içiyorum bol bolll
dışarı çıktım ama shocum keşke çıkmasaydım diyecek kadar sıcak var
jail hoşgeldin sana da güzel pazarlar...
zenim 4 ay gibi bi sürede almışsın ama sen çok azimlisin verirsin bizim gibi değildin...
bana gelince hep aynı iradesizlik yine kıyafet aldım hemde bu kiloma göre...artık alıştım sanırım böle yaşamaya ( eskiden tereddüt ediyordum şimdi düşünmeden alabiliyorum (