• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııııınnnnn a.s.
güzel hatunlar nasılsınız??
ben bu sabah basküle kızasam da daha iyiyim
evde işim çok ama dışarı çıkmak isitiyorum
sabah kahvaltım klasikti ama 1 yumurta ekledim :))
24 saat olmadı ama sizleri özlemişim

nac parmağının ii olmasına sevindim
ankara şu an çok güzel ama dün de böleydi sonradan çok yağmur yağdı :(( kısmet artık...
shocum nöbetin kolay gelsin canım...burda olmana sevindim....
bakıyorum su olayını çözmüşsünüz...ben hala çay içiyorum
karamanlım sen nasılsın canım ??

günaydıııııınnnnn a.s.

hoşgeldin canım..biz de seni özledik..yoklugun belli oluyor..
yumurtadan bişiy olmaz canım..hem pazar kahvaltısında iyi gider...hem de içinde hiç karbonhidrat yok..sempatiksalakcinni

shopcum, suyun afİyet olsun ))) ben de 4 kayısı yedİm ara olarak. Bİrazdan da sütümü İçerİm
dosbİkİm, özledİk senİ. Canım, İşlerİnİn yanında yürüyüşünü de İhmal etme ))))
bİz de dışarı çıktık hava güzel dİye. Buralardayım...

karamanlı cım hoşgeldin cnm..tşk ederim çok iyiyim..sen de iyisindir umarım..
iyi olmaya calsiyorum canim agrilarim var biraz
günaydıııııınnnnn a.s.
nac parmağının ii olmasına sevindim
ankara şu an çok güzel ama dün de böleydi sonradan çok yağmur yağdı :(( kısmet artık...
shocum nöbetin kolay gelsin canım...burda olmana sevindim....
bakıyorum su olayını çözmüşsünüz...ben hala çay içiyorum
karamanlım sen nasılsın canım ??
günaydin canim iyi sayilrim yagmur yagiyor bence hava güzelken cik disariya

yumurta çok önemli bi çok açıdan...özellikle cilt güzelliği için :))
haftada 2 defa naturel yumurta tavsiye ediyor dr.lar
bende çok severim...
melemende canım çekiyor ama yaptığım zaman ekmeği çok yediğimi farkettim...artık her haftasonu yapmıyorum arada :))
şimdi yeşil elma zamanı ama canım karpuz çekiyor :)) ama yine de elma yemek lazım

bugün nöbetçiyim..dolayısıyla pazar nöbetleri hoşuma gitmiyor eşime vde oldugu için ve dün dua etmiştim....ben gezemezsem kimse gezemesin ..hava kapalı puslu olsun die...dualarım tutmadııı:roflol::roflol:

hoşgeldin canım nasılsın?? nerelrdesin?? umarım sorunların hallolmuştur...
şu an kaç kilosun??
kaptanımız melis yerini nactigalle bıraktı... biz hala burdayız

teşekkür ederim canım, melisin mezun olduğunu düşünerek sevindim :)
ben doğumgünü planıma uydum ve istediğim kiloya indim ancak, marttan bu yana çok yedim ama çook ehh kilolu zamanlardan kalan kıyafetlerle giyinerek kilo aldığımı bile fark etmeden aldım :)))
şuan tamı tamına 81 kiloyum anlayacağınız ben 18 kilodan fazla aldım geriye hemde 4 ayda :) vermek böyle zorken almak neden bu kadar kolay anlamıyorum.

hızlı kilo verince geri alınıyora inanmıyorum ama çünkü ben yaklaşık 5 ay korudum kilomu ama bu boğazı tutmayınca olmuyor canlarım. yediğiniz zaman geri alıyorsunuz malesef.

Hoşgeldin canım :)
teşekkür ederim sevgili kaptan :))

bugün nöbetçiyim..dolayısıyla pazar nöbetleri hoşuma gitmiyor eşime vde oldugu için ve dün dua etmiştim....ben gezemezsem kimse gezemesin ..hava kapalı puslu olsun die...dualarım tutmadııı:roflol::roflol:

iyi nöbetler canım :)))

ZENİMMMM hoşgeldin cnma.s.olsun sağlık olsun 18 kiloyu almışsın ama gene verirsin çünkü sen çok azimliydin...tekrardan katılmayı düşünüyormusun canım aramıza?çok azimli ve çok motive ediyordun bizleri..

merhaba arkadaşlar birkaç gündür yazamadım hem biraz keyifsizlik var hem de yorgunluk ondan kaynaklanıyo cuma günü diyetisyene gittim dün sabahtan da hemen başladım listeme aynen uymaya şimdilik memnunum aç kalmıyorum en azından ve haftada bir gün tartılma kararı aldım tartıyı kaldırdım cumadan cumaya çıkarıcam çünkü bu defa keyifsizlik yapıp hırsımı yiyeceklerden alma gibi bi lüksüm yok nachtigallcim cuma günü beni listeye yeniden ekleyebilirsin bir sorun olmazsa canım sizlerin desteğiyle daha kolay vereceğime eminim :)
aklımda kalanları da yazayım ferda ablam geri dönmüş görünce çok sevindim hoşgeldin canım a.s.
zenim seni de bugün gördüm hoşgeldin canım tekrardan aramızda olmana sevindim ama kilo almana da üzüldüm ben hala yerimde sayıyorum o kadar verileni almak daha bi can sıkıcı neyse daha önce yaptın tekrar yapmaman için bi sebep yok verirsin yine
adcım oğluşuna Allah kavuştursun canım çalışan bayanların bu durumları çok zor gerçekten herkese de emanet edilmiyor işte bi annelere güven oluyo :teselli:
nachtigall geçmiş olsun canım parmağını sıkıştırmışsın umarım geçmiştir acısı
shocum çok güzel gidiyosun akapunktur işe yarıyor kurstan bi arkadaşım da gidiyordu son durum nedir onda sormadım ama zayıfladığı farkediliyor seninde farketmeye başlamıştır kıyafetlerinden
dosbacım sen de her gün tartılma canım yaa bir gün ötekini tutmuyo sonra farkında olmadan stres yapıyoruz kendimize stres de kilo vermemizi engelliyor işte mafoldumben
taylorcum yoğunluğunu atlatıp gelirsin umarım en kısa zamanda olumunekankayizsmile

baharcım hoşgeldin canım..evet kıyafetlerimden baya bi belli oluyor 4 kg bile çok değiştirdi ben..çok mutluyum ve azimliyim..
diyetisyene gitmene çok sevindim cnm..bu sefer başaracagız baharcım..zayıflayacagız güzelleşeceğizkaydirigubbakcemile2
tartı konusunda sana sonuna kadar katılyıorum cnm...mesela ben dün yediklerime çok dikkat etmeme ragmen bugün tartıda 100 gr fazla çıktım ve bu durum benim çok moralimi bozdu..bu yüzden bende her gün tartılamama kararı aldım..insan kilo almış çıkınca motivasyonu çok düşüyorkafamçokkarıştı

Merhabalar herkese güzel ve hafif bir pazar günü diliyoruma.s.Bende klasik yürüyüşümü ve kahvaltımı yaptım.Arkadaşımın oglunun sünneti vardı oraya gittim bir tabak döner yedim yanında ayranla.Şimdide su içiyorum bol bolll

dışarı çıktım ama shocum keşke çıkmasaydım diyecek kadar sıcak var
jail hoşgeldin sana da güzel pazarlar...
zenim 4 ay gibi bi sürede almışsın ama sen çok azimlisin verirsin bizim gibi değildin...
bana gelince hep aynı iradesizlik yine kıyafet aldım hemde bu kiloma göre...artık alıştım sanırım böle yaşamaya :(( eskiden tereddüt ediyordum şimdi düşünmeden alabiliyorum :((

Merhabalar herkese güzel ve hafif bir pazar günü diliyoruma.s.Bende klasik yürüyüşümü ve kahvaltımı yaptım.Arkadaşımın oglunun sünneti vardı oraya gittim bir tabak döner yedim yanında ayranla.Şimdide su içiyorum bol bolll

döne sıfır karbonhidart çok güzel bir seçi cnm..yanında ekmek yoktur sanırımmafiyet olsun..ben de bolll bol su içiyorum bugün...2 litre oldu şimdilik..

dışarı çıktım ama shocum keşke çıkmasaydım diyecek kadar sıcak var
jail hoşgeldin sana da güzel pazarlar...
zenim 4 ay gibi bi sürede almışsın ama sen çok azimlisin verirsin bizim gibi değildin...
bana gelince hep aynı iradesizlik yine kıyafet aldım hemde bu kiloma göre...artık alıştım sanırım böle yaşamaya :(( eskiden tereddüt ediyordum şimdi düşünmeden alabiliyorum :((

hpşgeldin cnm...güle güle giy cicilerini..dosbacım öyle düşünme ..kilo fazalalıgın çok asırı diil..mesela enim en az 20 kg vermem gerek..belki ben su an aldıklarımı zayıflayınca giyemem ama sen giyebilirsin en azından üstleri...hem düğüne ne kaldı şurda...çok şık olucaksın eminim..:nazar:

Back