Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam. Umarım herkes iyidir. Ticker'ımı değiştireceğim. 61 kiloyum hihoyyyt
taylorum görüşemiyoruz canım nasılsın çokmu yogunsun bu günlerde ?..Şeniz
bu arada selam kıslar ...a.s.
hoşgeldin canım..süpersinnnn..darısı başımızaaa:hooray:
taylor süpeeerrrssiiiiiiiiiinnnn
merhaba arkadaşlar birkaç gündür yazamadım hem biraz keyifsizlik var hem de yorgunluk ondan kaynaklanıyo cuma günü diyetisyene gittim dün sabahtan da hemen başladım listeme aynen uymaya şimdilik memnunum aç kalmıyorum en azından ve haftada bir gün tartılma kararı aldım tartıyı kaldırdım cumadan cumaya çıkarıcam çünkü bu defa keyifsizlik yapıp hırsımı yiyeceklerden alma gibi bi lüksüm yok nachtigallcim cuma günü beni listeye yeniden ekleyebilirsin bir sorun olmazsa canım sizlerin desteğiyle daha kolay vereceğime eminim :)
aklımda kalanları da yazayım ferda ablam geri dönmüş görünce çok sevindim hoşgeldin canım a.s.
zenim seni de bugün gördüm hoşgeldin canım tekrardan aramızda olmana sevindim ama kilo almana da üzüldüm ben hala yerimde sayıyorum o kadar verileni almak daha bi can sıkıcı neyse daha önce yaptın tekrar yapmaman için bi sebep yok verirsin yine
adcım oğluşuna Allah kavuştursun canım çalışan bayanların bu durumları çok zor gerçekten herkese de emanet edilmiyor işte bi annelere güven oluyo :teselli:
nachtigall geçmiş olsun canım parmağını sıkıştırmışsın umarım geçmiştir acısı
shocum çok güzel gidiyosun akapunktur işe yarıyor kurstan bi arkadaşım da gidiyordu son durum nedir onda sormadım ama zayıfladığı farkediliyor seninde farketmeye başlamıştır kıyafetlerinden
dosbacım sen de her gün tartılma canım yaa bir gün ötekini tutmuyo sonra farkında olmadan stres yapıyoruz kendimize stres de kilo vermemizi engelliyor işte mafoldumben
taylorcum yoğunluğunu atlatıp gelirsin umarım en kısa zamanda olumunekankayizsmile
baharcım hoşgeldin canım..evet kıyafetlerimden baya bi belli oluyor 4 kg bile çok değiştirdi ben..çok mutluyum ve azimliyim..
diyetisyene gitmene çok sevindim cnm..bu sefer başaracagız baharcım..zayıflayacagız güzelleşeceğizkaydirigubbakcemile2
tartı konusunda sana sonuna kadar katılyıorum cnm...mesela ben dün yediklerime çok dikkat etmeme ragmen bugün tartıda 100 gr fazla çıktım ve bu durum benim çok moralimi bozdu..bu yüzden bende her gün tartılamama kararı aldım..insan kilo almış çıkınca motivasyonu çok düşüyorkafamçokkarıştı
Merhabalar herkese güzel ve hafif bir pazar günü diliyoruma.s.Bende klasik yürüyüşümü ve kahvaltımı yaptım.Arkadaşımın oglunun sünneti vardı oraya gittim bir tabak döner yedim yanında ayranla.Şimdide su içiyorum bol bolll
döne sıfır karbonhidart çok güzel bir seçi cnm..yanında ekmek yoktur sanırımmafiyet olsun..ben de bolll bol su içiyorum bugün...2 litre oldu şimdilik..
hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisKızlar selam. Umarım herkes iyidir. Ticker'ımı değiştireceğim. 61 kiloyum hihoyyyt
Çok öpüyorum kızlar. Şimdi çıkmam lazım. Görüşürüz.
nac hoşgeldin canım..sorma su an giydiğim pantolonlar inş ilerde şalvar olurr...
kızlar öğleden sonra bir iştah geldi bana çok şükür atlattım..salatalık yiyerek...hatta eşime ne dedim biliyormusunuz...
ben şişman kalmak istiyorummm...şişman olup yemek yemek daha güzel bile dedimmmmmguclubacismileama çok şükür kaçamaksız atlattım bu sendromu....aman yarabbim..nerdeyse herşeye saldırıcaktım...
dersin tabiki hayatım. sadece biraz sabır ve zaman. evde olmanın keyfini çıkar derim. mis gibi kuzucuğunla.arıcaksın bu günleri.
afiyet olsun canım.
canlarım, benı sormussunuz, duygulandım.
Eve 1 saat önce geldİm. Annem bılgısayarı vermıyor, cepten yazıyorum. Tek elle yazmak zor, bundan oturu gecmıse yanıt yazamıyorum, gercı gecmısı okuyamadım da.
TGunumu anlatayım once. Okulun son zamanları yogun oluyor, telasem coktu. Kesmekes vardı. Bı de parmagım epey zonkluyor. Okuldakı arkadaslar korkuttular. Gıt dr dedıler. Ben de dıyetısyenımın hastanesındekı ortopedı dr gıttım. Fılm cektı, yumusak doku ezılmıs dedı. Bu da bıldıgımız sey.
Dıyetısyenıme gıttım. Yagdan verememısım. Dr, kafana takma, gecen hafta yagdan guzel vermıstın, olur boyle dedı.
Dosbıkım cok sevınclıyım. Canım, 58 ı goreyım, bundan sonra dengelİ ve guzel beslenecegım. Insallah haftaya 58 lerı gorurum. Dıyetısyen hergün hareket verdı. Yuzum ekşİdİ
adcım, canın sagolsun canım. Gene de cok guzel beslenmıssın. Afıyet olsun canımm
kızlar 2. Olduk. Hayırlı olsun.
Dıyetısyenım dıyetımde kucuk degısıklık yaptı, yarın anlatsam? Tek el çok zor. Annem de bılgısayarı vermeyecek gorunuyo
sızlerıı cok opuyor
Merhaba bir tabak ıspanak ve bir kase yogurdumu yedim öglende.Bir saat sonra dayanamadım tartıldım 69.500 çıktım :sm_cool:Hemen doktorumun bana verdigi ödülüde hatırlayarak kocaman bir dondurma alıp yedim.Ama şimdi midem bulanıyor başka birşey yiyemiyorum az önce büyük bir bardak ayran içtim başkada birşey yiyebilecegimi sanmıyorum.Hasta oluyorum galiba.
kızlaar ben geldim.
sınavlarm vardı üst üste dogru dozgun uyku bile uyumadım
bide üstüne grip oldum. ankarada hava berbat resmen sagnak yagıs var gunlerdır gece gunduz ya
ruhum boguldu artık.
diyet miyet hiç sormayın
selm arkadaşlar akşam yemeğim tavukgöğsünü yagsız bir şekilde baharatlı tavada küp küp doğrayıp pişirdim ..ve kiraz yedim..
dosbacım doktor randevum iyi geçri cnmmm..doktor aferin didiikaydirigubbakcemile3
bu hafta bir gün et br gün sebze yiycem...suyu ihmal etme...suyu artırırsan daha iyi verirsin dedi...
yorgunum biraz..uyurum yakın vakte kadar..iyi geceler kızlar..
Ellerine sağlık1 Karamanli 22.8
2 Nachtigall 23.2
3 ad 23.8
4 taylor 24.3
5 nur 25.0
6 Shopaholic 30.7
7 Uzaktandunyalı 30.9
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
Kızlar bu haftada sıralamada değişiklik yok. Ama gelecek hafta, Nac 1 kilo daha verirse (ve karamanlı kilo vermezse), Nac karamanlı'yı geçip listenin en zayıfı oluyor. Uzaktanduyalı 500 gram verirse (ve shopaholic kilo vermezse) Uzaktandunyalı shopaholic'i geçiyor. Nur 600 gr daha verdiğinde normal kategorisine geçiyor.
yağmur yağdı çok güzeldi çıktım eşimle ıslandım geldim ....
el sende oynadık spor olmuştur sanırım :))
bütün stresimi aldı valla
Kızlar, bugün çok tuhaf geçti. Beslenmem değişik oldu. Ben yazayım, siz yorumlayın:
kahvaltıda 2 ceviz yemeyi unuttum (yeni eklendi ya)
ikinci aramı yani sütümü apartman gerginliğinden ötürü geç içtim (saat 12)
14 gibi balık yemeye çıktık. Bari dedim 14 de öğleden sonraki meyve aramı yiyeyim.
Sanırım 17 gibi balık yedim, yanında salata ve 1 kutu light kola balığımın yarısından azını bitirebildim.
Şimdi de yatmadan önceki meyvemi yiyorum, 5 tane bademimi yiyeceğim
Neler yemedim: akşam yemeği yani sebze, 1 bardak süt.
Allak bullak bi şey oldu ((
bugün nöbetçiyim..dolayısıyla pazar nöbetleri hoşuma gitmiyor eşime vde oldugu için ve dün dua etmiştim....ben gezemezsem kimse gezemesin ..hava kapalı puslu olsun die...dualarım tutmadııı:roflol::roflol:
ben geldim iki gündür kimseler beni özlememiş bu hafta yokum akşamları girerim girebilirsem haftayada ankaraya gidiyorum
hepinize kolay gels,n ben zayıflayamam ama sizler ben gelene kadar zayıflayın arkadaŞLAR
baharcım hoşgeldin canım..evet kıyafetlerimden baya bi belli oluyor 4 kg bile çok değiştirdi ben..çok mutluyum ve azimliyim..
diyetisyene gitmene çok sevindim cnm..bu sefer başaracagız baharcım..zayıflayacagız güzelleşeceğizkaydirigubbakcemile2
tartı konusunda sana sonuna kadar katılyıorum cnm...mesela ben dün yediklerime çok dikkat etmeme ragmen bugün tartıda 100 gr fazla çıktım ve bu durum benim çok moralimi bozdu..bu yüzden bende her gün tartılamama kararı aldım..insan kilo almış çıkınca motivasyonu çok düşüyorkafamçokkarıştı
dışarı çıktım ama shocum keşke çıkmasaydım diyecek kadar sıcak var
jail hoşgeldin sana da güzel pazarlar...
zenim 4 ay gibi bi sürede almışsın ama sen çok azimlisin verirsin bizim gibi değildin...
bana gelince hep aynı iradesizlik yine kıyafet aldım hemde bu kiloma göre...artık alıştım sanırım böle yaşamaya ( eskiden tereddüt ediyordum şimdi düşünmeden alabiliyorum (
Baharım, takıma dönüş yaptığına çok sevindim :)))) Ferdacığım da döndü alkisalkisalkis
Diyetisyen ayrıntılarını merak ediyorum cnaım, bi daha ne zaman kontrole gideceksin? NAısl bir yemek düzeni verdi? Uygun bi zamanında yazar mısın canım?
Umuyorum keyifsizliğin yarına uçup gider :))
Geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkür ediyorum :))) Daha iyiyim canım :)))
nac hoşgeldin canım..sorma su an giydiğim pantolonlar inş ilerde şalvar olurr...
kızlar öğleden sonra bir iştah geldi bana çok şükür atlattım..salatalık yiyerek...hatta eşime ne dedim biliyormusunuz...
ben şişman kalmak istiyorummm...şişman olup yemek yemek daha güzel bile dedimmmmmguclubacismileama çok şükür kaçamaksız atlattım bu sendromu....aman yarabbim..nerdeyse herşeye saldırıcaktım...
Kızlar iki gündür giremedim dışarıdaydık genelde ve de arkadaşım bendeydi yanında bilgisayarı açamadım bi türlü
diyetime dikkat etmeye çalıştım iki günde yalnız bugün sabah eşim yıldız parkına kahvaltıya götürdü sadece kaçamak olarak 1 açma yedim ekmek yemedim peynir domates ve salatalık yemeye çalıştım vede çok yemeyeyim diye bol çay içtim suyu çok tükettim
akşam yemeğindede çorbayla geçiştirdim birazdan meyve yiyecem