Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, senin de işlerin yoğundu, canın sağolsun )))) çok görüşemiyoruz. Özledim seni (((
Canım, ayrıca çok teşekkür ederim. Biraz zor oluyor ama gidiyor işte... Sen nasılsın?

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben kaçırdım 2 gündürdee ama abartmadımm buğün ve koşturmadan yediklerim erimiştir bütün evi sildim süpürdüm buzdolabı temizledim ve mutfak dolaplarının içi felan ,aloşverişş baya yoruldumm duş yapccam kızzımıda bonyo yaptırcam işim kalmadıı ay bu akşam annemler otobüse biniyolar sabah 9 gibi gelecekler cok sevinçliyimmmmmm
bu ara fazla yazamayabilirim nac cnm problem olurmu bakmaya calışırım ama yinedeeee
buğün neler yedim yazıyımm
sabah standart kahvaltıı
öğlen 2 dilim ekmekk 5 küçük nugett
akşama çorba ve makarna cnm bişey yapmak istemediiii:)))
bakalım annem uzun zamandır görmüyooo fark etcekmi kilo verdiğimiii:))))

akşam yemeğim
2yk pilav
3yk k.fasülye
bu kadar keşke salata yapsaydım doymadım (

Dosbikim, hemen bi salat yap istersen, yoksa gece çok zorlanırsın

Eloşcum, öncelikle annenlerin geleceğine ben de çok sevindim:))))
Evini de pırıl pırıl yapmışsın, harika :))))
Yemeklerine gelince, nuggetları kızarttın mı? Ve etraflarındaki galeta unu kalorili bi şey, aklında bulunsun :))

Kızlar, sonuncu olduk, canımız sağolsun :)))))
Listemizi ancak inceleme fırsatı buldum. Taylorcım, seni tebrik ediyorum. Azmin harika. Bi de uykunu düzene koysan 10 günde filinta olacaksın :))))
Akşam yemeğimi yedim. 60 gr köfte ve salata. Bu günü de bi kapasam ohh diyeceğim. 1 saat sonra da son meyvem kaldı.

naaac su iç canım bol bol ben genelde ılık su içiyorum çok çok acıktığımda. içmeside vakit alıp oyalıyor hem..

bu arada ben geldim. cok cok cok yorgunum sabahdan aksama kadar okulda toplantı ardından bi bulusma sonra kurs.. bırde bılgısayarımda yanımdaydı öldüm resmen taşı taşı..
2 kilo bile böyle yük oluyorsa 20 kilo verdıgimde kendimi nasıl hissedeceğimi merak ediyorum :))

Uyku: 6 saat

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kayısı

İçecek: 2.5-3 litre su, 1 yeşil çay

Spor: Yok maalesef. Yoğun bir gündü.

1 ela 22.2
2 karamanli 22.9
3 ad 23.4
4 Nachtingall 23.6
5 taylor 25.28
6 dosba 25.31
7 nur 25.37
8 celudar 31.43
9 shopaholic 31.53

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

BMI'da en zayıfımız ela 22.2'yi gördü. Bu şu ana kadar gördüğümüz en düşük değer. Maşallah

Sıralamadaki değişiklik benim kıl payı dosba ve nur'u geçmem oldu. Belki nur'u geçmemişimdir. Sanırım gelemeyince kilosu sabit geçildi. Belki vermiştir. Dosba'yla da aramda sadece 0.03 fark var. 100 gr kadar.

Benim mümkün olduğunca hızlı kilo vermem lazım kızlar. Hepimizin vermesi gerekiyor ama benimki biraz daha acil. Seneye kadar incecik olup güzel gelin olmak istiyorum. Bu yıl bitmeden de nişan olabilir inşallah.

Çoğunuz zaten ince gelinler oldunuz. Veya ders çalışıyorsunuz, çocuğunuzla ilgileniyorsunuz vs. önceliğiniz zayıflamak değil. Benim başka düşüncem yok şu an. Millet arkadaşının düğününe gidecek diye nasıl zayıflıyor, benim kendi nişanıma, düğünüme zayıf gitmem lazım :)) Tamam hayat boyu sağlıklı kiloda olmak lazım ama böyle günler çok motive edici oluyor.

Hayırlısıyla evlendikten sonra muhtemelen biraz kilo alacağım (inşallah çok değil, ama çevremdeki evlenen herkes az da olsa aldı), sonra yine buraya geleceğim. İşte anca o zaman çoğunuzun olduğu yerde olabileceğim. Benim gidecek çok yolum var daha. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla çok güzel zayıflarız.

bugun benım yedıklerım
kahvaltıyı abarttım 2 haslanmıs yumurta yedım :S bi bardak sut 2 dilim ekmek
ara öğün:3 tane hurma
öğlen: 3 yemek kasıgı tavuk sote 1 bardak ayran 2 dilim ekmek
ara öğün: portakal suyu taze sıkılmıs
akşam : 4 kasık melemen
ara ögün : 4 hurma tamamı avcumu ıcını bıle doldurmıycak kadar fındık badem kaju antepfıstıgı

yuruyus:40 dk
evde spor: 40 dk

Kızlar geçmişten alıntı yapamıyorum, çok geç oldu yine.

Merhaba celudarcım. Afiyet olsun, spor için de tebrikler. Senle muhabbet ederiz dedim ama uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Çok öpüyorum canım. Görüşmek üzere.

klasik kahvaltı yaptım
ama kilom çok fazla çıktı (
hava çok soğuk yürüyüşe çıkamayacağım

bende meyvemi yedim yatıyorum
meyve yiyince acıkmadım ama biraz fazla yedim sanırım (

Dosbikcim, ben de son meyvemden sonra 1 meyve daha yedim. 5 tane erik yedimYemesem iyiydi, ama oldu (

Taylorcım, afiyet olsun. Hem öğlen hem akşam et yemişsin. Diyetisyeninin menüsü mü?
Tabi, her zamanki gibi tertemiz bir gün olmuş :)))

Taylorcım, inşallah herşey istediğin gibi olur. Seni görmedim ama eminim ki şimdi de çok güzelsin. Hayatım, katettiğin yolu da unnutma. Çok başarılısın canım :)))) Nişanına kadar zaten 50 leri görürsün :))))

Hayatım, kahvaltı dğil de kaju fena olmuş ((( Diyetlerden1 yumurta veriliyor. İkinci yumurtayı da 1 peynir yerine yemişsin :))))))) Ama kaju için ne yazacağımı bilemiyorum :)))))))))

Kızlar, kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek ve peynir. Klasik işte... Birazdan okula gideceğim. Bu hafta hariç 2 haftam kaldı kursun bitmesine. Çocuklar da artık yüzleri kayık geliyorlar ((((( Yoruldu tabi çocuklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…