kızlar nasılsınız nach kusura bakma yardım edemedim size pek fazla bugün çok yoğundum birde kablolar değişiyor bilgisayar yavaş çalışıyor
ayrıca gözümden kaçmadı kilo verdiğin çok sevindim
arkadaşlar sizler nasılsınız taylor ne kadar azimlisin seni tebrik ediyorumm shocuğum ayrıca senide tebrik ediyorumm
adcığım sende geçen haftaya göre 1.100 gr vermişsin senide tebrik ediyorum hayatımmm
kızlar evde dip köşe temizlik var..ugrayamadım pek..
akşam yemeğim
2yk pilav
3yk k.fasülye
bu kadar keşke salata yapsaydım doymadım(
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben kaçırdım 2 gündürdee ama abartmadımm buğün ve koşturmadan yediklerim erimiştir bütün evi sildim süpürdüm buzdolabı temizledim ve mutfak dolaplarının içi felan ,aloşverişş baya yoruldumm duş yapccam kızzımıda bonyo yaptırcam işim kalmadıı ay bu akşam annemler otobüse biniyolar sabah 9 gibi gelecekler cok sevinçliyimmmmmm
bu ara fazla yazamayabilirim nac cnm problem olurmu bakmaya calışırım ama yinedeeee
buğün neler yedim yazıyımm
sabah standart kahvaltıı
öğlen 2 dilim ekmekk 5 küçük nugett
akşama çorba ve makarna cnm bişey yapmak istemediiii:)))
bakalım annem uzun zamandır görmüyooo fark etcekmi kilo verdiğimiii:))))
bende meyvemi yedim yatıyorum
meyve yiyince acıkmadım ama biraz fazla yedim sanırım(
Uyku: 6 saat
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kayısı
İçecek: 2.5-3 litre su, 1 yeşil çay
Spor: Yok maalesef. Yoğun bir gündü.
BMI'da en zayıfımız ela 22.2'yi gördü. Bu şu ana kadar gördüğümüz en düşük değer. Maşallah
Sıralamadaki değişiklik benim kıl payı dosba ve nur'u geçmem oldu. Belki nur'u geçmemişimdir. Sanırım gelemeyince kilosu sabit geçildi. Belki vermiştir. Dosba'yla da aramda sadece 0.03 fark var. 100 gr kadar.
Benim mümkün olduğunca hızlı kilo vermem lazım kızlar. Hepimizin vermesi gerekiyor ama benimki biraz daha acil. Seneye kadar incecik olup güzel gelin olmak istiyorum. Bu yıl bitmeden de nişan olabilir inşallah.
Çoğunuz zaten ince gelinler oldunuz. Veya ders çalışıyorsunuz, çocuğunuzla ilgileniyorsunuz vs. önceliğiniz zayıflamak değil. Benim başka düşüncem yok şu an. Millet arkadaşının düğününe gidecek diye nasıl zayıflıyor, benim kendi nişanıma, düğünüme zayıf gitmem lazım :)) Tamam hayat boyu sağlıklı kiloda olmak lazım ama böyle günler çok motive edici oluyor.
Hayırlısıyla evlendikten sonra muhtemelen biraz kilo alacağım (inşallah çok değil, ama çevremdeki evlenen herkes az da olsa aldı), sonra yine buraya geleceğim. İşte anca o zaman çoğunuzun olduğu yerde olabileceğim. Benim gidecek çok yolum var daha. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla çok güzel zayıflarız.
bugun benım yedıklerım
kahvaltıyı abarttım 2 haslanmıs yumurta yedım :S bi bardak sut 2 dilim ekmek
ara öğün:3 tane hurma
öğlen: 3 yemek kasıgı tavuk sote 1 bardak ayran 2 dilim ekmek
ara öğün: portakal suyu taze sıkılmıs
akşam : 4 kasık melemen
ara ögün : 4 hurma tamamı avcumu ıcını bıle doldurmıycak kadar fındık badem kaju antepfıstıgı
yuruyus:40 dk
evde spor: 40 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?