Uyku: Gece 4.5, gündüz 2.5 toplam 7 saat.
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 8 k. nohut yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon malta eriği
Yemek yanlışı: Akşam, 8 kaşık nohut yemeği yedim. Listeye göre 2 porsiyon et veya 6 kaşık kıynalı/etli sebze/bakliyat yemeği veya 4 kaşık sebze/bakliyat yemeği+1 porsiyon protein tüketmem gerekiyordu. Kaçamak olmadı ama yanlış oldu sonuçta.
İçecek: 2.5 litre su.
Spor: Yok. Uyumayı tercih ettim. Tabii dün geceden uykumu almış olsam, bugün de uyuduğum saatte spor yapsam çok daha iyi olurdu.
Afiyet olsun canım. Öğlen ve akşam protein yemiş gibi olmuşsun ama diyetisyenin izin veriyordu değil mi?
bu arada kilo ticker ımı kaldırma sebebım:
kilomu buradan baska dedıgım hıc bır yer yok bı tek ailem bilir bide burada yazıyordu..
gecen tanıstıgım yabancı bı cocuk vardı onunla konusurken bı tafardanda kk daydım... oda ne yapıyor oldugumu sorunca bende burada oldugumu soyledım.. nasıl bı sıte dıye sordu.. bıraz sıteyı anlattım sonra bi bakabılırmıyım dedı zaten turkce anlıyamaz diye linki yolladım bide saf saf nick imi soyledım.. sonra aklım basıma geldı amaaaaa (
kaldırdım bende
bıktım artık ya
Ağzından kaçırmışsın cnaım, senin canın sağolsun. Bi şey olmaz, bozma moralini :)))))
iyi geceler kızlar yazdıklarınızı okudum ama bugün kurstan geldim ölü gibiyim tek tek cevap yazamıycam bu saate kadar ayakta olma sebebimde eve gelince notlarımı temize çektim (tekrar etmek açısından iyi oluyor) yarın girerim tekrar hepinize tatlı tüyalar boshayallersmile
Canım, kolaylıklar gelsin :)))