Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sitede browni ve kaju kelimelerini yasaklasak :)) hani hiç aklımıza gelmese
kızlar 22 mayıs eşimin bana evlilik teklif ettiği gün... sabah çok güldük her erkek gibi hatırlamıo :)) çok gıcıklar ya :)) bi de üste çıkıo :))
Kızlar, sonuncu olduk, canımız sağolsun :)))))
Listemizi ancak inceleme fırsatı buldum. Taylorcım, seni tebrik ediyorum. Azmin harika. Bi de uykunu düzene koysan 10 günde filinta olacaksın :))))
Akşam yemeğimi yedim. 60 gr köfte ve salata. Bu günü de bi kapasam ohh diyeceğim. 1 saat sonra da son meyvem kaldı.
Kızlar, kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek ve peynir. Klasik işte... Birazdan okula gideceğim. Bu hafta hariç 2 haftam kaldı kursun bitmesine. Çocuklar da artık yüzleri kayık geliyorlar ((((( Yoruldu tabi çocuklar...
bu sitede browni ve kaju kelimelerini yasaklasak :)) hani hiç aklımıza gelmese
kızlar 22 mayıs eşimin bana evlilik teklif ettiği gün... sabah çok güldük her erkek gibi hatırlamıo :)) çok gıcıklar ya :)) bi de üste çıkıo :))
dosbacım o zaman sen eşini baya bi ugraştırmışsın:))
evet canım nöbetler zor ama geçicek inşaallah..aziran 8 den sonra biraz daha rahat olucam..
tatiliniz 15 temmuzsa baya vaktin var..bizde o civarlarda gitmeyi düşünüyoruz..bende zayıflarım inşş:lepi: