Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar 22 mayıs eşimin bana evlilik teklif ettiği gün... sabah çok güldük her erkek gibi hatırlamıo :)) çok gıcıklar ya :)) bi de üste çıkıo :))

kızlar 22 mayıs eşimin bana evlilik teklif ettiği gün... sabah çok güldük her erkek gibi hatırlamıo :)) çok gıcıklar ya :)) bi de üste çıkıo :))

Canımmmmm, tebrik ediyorum :)))) Bir ömür hep bu heyecanla yaşayın :) Erkekler hatırlamıyor, biz hatırlatıyoruz canım, onlar böyle :))))))

günaydın şekerlerr...
az önce bir dilim mısırı ekmeğin üstüne yarım yağlı üçgen peynir sürüp yedim..nöbetteyim yine 24 saat (
dün pek ugrayamadım evde temizlik vardı..sporda yapamadım..o yüzden kendimi kötü hissediyorum..eşim sen yine salmaya başladın belli oldu dedi bana ve ona kızdımmmirmirmirmir

benim yüzümden sonuncu olduk:çok üzgünüm:ama söz veriyorum her hafta düzenli kilo vererek olumlu yönde etkiliycem takımımızıa.s.

TAYLOR cum ben bmı da obez sınıfına giriyorum..çok utandım ya...
canım inşaallah düğün ve nişanında (hatta bir ömür boyu)istediğin kiloda olursun..hiç merak etme düğün esnasında son kalan 2 haftada bile 3 ya da 4 kilo gidiyor koşuşturmacadan..ki sen çok aziimlisin ..eminim 50 kilo falan olacagına?düğünümde ben de 50 kiloydum..ahhh ahhh nerde o günler..
taylorcum boyun kaç canım?50 baya az aslında kilo açısından?

nac cım benimde 2 haftalık bir yogunlugum kaldı..son 2 aydır çok yogun çalışıyorum ve çok yo ruldum sıkıldım..bu da geçer inşaallaholumunekankayizsmile

shocum tarihleri unutmak onların doğası...Allahtan d.günümü ve yıl dönümümüzü daha unutmadı :))
evlilik teklifinin üzerinden de 8 yıl geçti :)) ama sadece 3 yıllık evlliyim :))
kızlar bu arada tatil günümüzü değiştirdik hazirandı temmuzun 15ine aldık çok sevindim valla gaza tekrar gelip ümitlenmeye başladım

aslında hepimiz tatili hakettik daha çok çalışanlarımız...ama şartlar okadar zorluyor ki... refah düzeyimiz çok aşağılarda herkese kısmet olmuyor (
shocum seninde nöbetlerin seni çok zorluyo eminim...canım mesleğin çok zor Allah yardım etsin

dosbacım o zaman sen eşini baya bi ugraştırmışsın:))
evet canım nöbetler zor ama geçicek inşaallah..aziran 8 den sonra biraz daha rahat olucam..
tatiliniz 15 temmuzsa baya vaktin var..bizde o civarlarda gitmeyi düşünüyoruz..bende zayıflarım inşş:lepi:

canım sen okadar güzel bi şehirdesin ki haftasonları bile kaçamak yapabilirsiniz...
evet zamanım uzadı bende rahatladım ve gaza geldim

evet canım sık sık kaçamak yapıyoruz aslında ama ben eşimin burnundan getiriyorum..huysuzluk aksilik yapıyorum kiloluyum diee:teytey::teytey:

kızlar benim yarın alışveriş yapmam gerek..malum yaz geldi..geçen yılki kıyafetlerime giremiyorum..son aylarda kilo aldım diye hiç bişiy almıyordum kendime ama yanlış yaptıgımı farkettim..2 pantolonu ya da 3 -4 parça kıyafeti giydim hep üniforma gibi..o zaman kendimi iyice saldım sanki..içimden makyaj yapmak gelmedi..saçlarımı fönlmek oje sürmek falan istemedim hiç ve dolayısyla kendime özensiz ve deger veröeyen bir tip olup çıktım ama artık bu böyle gitmiycekkbayanssulusmilekokoş günlerime geri dönemm lazımmklava:
hep düşük bel pantolon almışım bu da dolayısıya göbeği daha çok belirginleştiriyor..geçen hafta iyah yüksek bel bi pant aldım...onunla baya bi gizlendi göbek çok şaşırdımyerimsenibenaynı kesimden bir kaç renk almam lazım ve rengarenk tişört ve bluzlarda göbeği gizliyor değil mi?
bir de kot alsam kendime çokmu kaba gösterir acaba?bir de bana göre kot nerden bulucam?

Zamanin birinde mükemmel erkek ve mükemmel kadin karsilasmislar.
Mükemmel bir flört döneminden so...nra... mükemmel bir evlilik yapmislar.
Birlikte mükemmel bir hayat sürmüsler.
Bu mükemmel çift karli,firtinali bir noel aksami mükemmel arabalariyla giderken yolda donmak üzere olan bir adam görmüsler.
Mükemmel çift olduklarindan adama yardim etmek için durmuslar.
Adam meger sirtinda oyuncak çuvaliyla Noel Baba'ymis.

Mükemmel çiftimiz noel aksami çocuklarin hayallerini karartmamak için noel baba ve oyuncaklarini arabaya yüklemisler.
Oyuncaklari çocuklara dagitarak yollarina devam etmisler..
Maalesef tipi artmis, araca hakim olmak zorlasmis ve mükemmel çift ve noel baba trafik kazasi geçirmisler.

kazada bunlardan yanlizca biri kurtulmus.

soru:kim kurtulmus?
cevap aşağıda

Yanıt:

Mükemmel kadin kurtulmus..
Herseyden önce mükemmel kadin gerçekten vardir...
Herkes bilir ki noel baba ve mükemmel erkek diye birisi yoktur...

DıKKAT : Kadinlar burada okumayi biraksinlar, onlar için yazının sonu burası!

**** erkekler DEVAM EDıP aşağıya baksınlar...

Eger mükemmel adam ve noel baba yoksa,
arabayi mutlaka mükemmel kadin kullaniyordur.
Bu bize kazanin nedenini ve en mükemmel kadının bile
araba kullanmak gibi bazı konularda pekte mükemmel olmadığını açiklar....

**** SADECE erkekler DEVAM ETSıNLER...

Şimdi eğer bir kadinsaniz ve hala bunu
okuyorsaniz, buda baska bir noktayi açiga kavusturur:
'Kadinlar hiç laf dinlemezler...'Devamını Gör
Ekleyen:: Aşk Ne Demek !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…