BMI'da en zayıfımız ela 22.2'yi gördü. Bu şu ana kadar gördüğümüz en düşük değer. Maşallah
Sıralamadaki değişiklik benim kıl payı dosba ve nur'u geçmem oldu. Belki nur'u geçmemişimdir. Sanırım gelemeyince kilosu sabit geçildi. Belki vermiştir. Dosba'yla da aramda sadece 0.03 fark var. 100 gr kadar.
Benim mümkün olduğunca hızlı kilo vermem lazım kızlar. Hepimizin vermesi gerekiyor ama benimki biraz daha acil. Seneye kadar incecik olup güzel gelin olmak istiyorum. Bu yıl bitmeden de nişan olabilir inşallah.
Çoğunuz zaten ince gelinler oldunuz. Veya ders çalışıyorsunuz, çocuğunuzla ilgileniyorsunuz vs. önceliğiniz zayıflamak değil. Benim başka düşüncem yok şu an. Millet arkadaşının düğününe gidecek diye nasıl zayıflıyor, benim kendi nişanıma, düğünüme zayıf gitmem lazım :)) Tamam hayat boyu sağlıklı kiloda olmak lazım ama böyle günler çok motive edici oluyor.
Hayırlısıyla evlendikten sonra muhtemelen biraz kilo alacağım (inşallah çok değil, ama çevremdeki evlenen herkes az da olsa aldı), sonra yine buraya geleceğim. İşte anca o zaman çoğunuzun olduğu yerde olabileceğim. Benim gidecek çok yolum var daha. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla çok güzel zayıflarız.