• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar benim yarın alışveriş yapmam gerek..malum yaz geldi..geçen yılki kıyafetlerime giremiyorum..son aylarda kilo aldım diye hiç bişiy almıyordum kendime ama yanlış yaptıgımı farkettim..2 pantolonu ya da 3 -4 parça kıyafeti giydim hep üniforma gibi..o zaman kendimi iyice saldım sanki..içimden makyaj yapmak gelmedi..saçlarımı fönlmek oje sürmek falan istemedim hiç ve dolayısyla kendime özensiz ve deger veröeyen bir tip olup çıktım ama artık bu böyle gitmiycekkbayanssulusmilekokoş günlerime geri dönemm lazımm:oklava:
hep düşük bel pantolon almışım bu da dolayısıya göbeği daha çok belirginleştiriyor..geçen hafta iyah yüksek bel bi pant aldım...onunla baya bi gizlendi göbek çok şaşırdımyerimsenibenaynı kesimden bir kaç renk almam lazım ve rengarenk tişört ve bluzlarda göbeği gizliyor değil mi?
bir de kot alsam kendime çokmu kaba gösterir acaba?bir de bana göre kot nerden bulucam?

canım bende kendime hep kilo kapatacak kıyafetler aldım kışın ama yazın çok kolay olmuyo :(( ben yarım kap giyiyorum ve beyaz gibi çok iddialı bi renk aldım daha giyemedim :))
bence çok alışveriş yapma...1 vya ihtiyacına göre 2 parça bişi aldı
70in altına inince çok şey farkedecek :))
kot pantolan konusunda haklısın zor bulunuyor ama büyük beden var..ümitsizliğe kapılma ararsan bulursun

Zamanin birinde mükemmel erkek ve mükemmel kadin karsilasmislar.
Mükemmel bir flört döneminden so...nra... mükemmel bir evlilik yapmislar.
Birlikte mükemmel bir hayat sürmüsler.
Bu mükemmel çift karli,firtinali bir noel aksami mükemmel arabalariyla giderken yolda donmak üzere olan bir adam görmüsler.
Mükemmel çift olduklarindan adama yardim etmek için durmuslar.
Adam meger sirtinda oyuncak çuvaliyla Noel Baba'ymis.

Mükemmel çiftimiz noel aksami çocuklarin hayallerini karartmamak için noel baba ve oyuncaklarini arabaya yüklemisler.
Oyuncaklari çocuklara dagitarak yollarina devam etmisler..
Maalesef tipi artmis, araca hakim olmak zorlasmis ve mükemmel çift ve noel baba trafik kazasi geçirmisler.

kazada bunlardan yanlizca biri kurtulmus.

soru:kim kurtulmus?
cevap aşağıda

Yanıt:

Mükemmel kadin kurtulmus..
Herseyden önce mükemmel kadin gerçekten vardir...
Herkes bilir ki noel baba ve mükemmel erkek diye birisi yoktur...

DıKKAT : Kadinlar burada okumayi biraksinlar, onlar için yazının sonu burası!

**** erkekler DEVAM EDıP aşağıya baksınlar...

Eger mükemmel adam ve noel baba yoksa,
arabayi mutlaka mükemmel kadin kullaniyordur.
Bu bize kazanin nedenini ve en mükemmel kadının bile
araba kullanmak gibi bazı konularda pekte mükemmel olmadığını açiklar....

**** SADECE erkekler DEVAM ETSıNLER...

Şimdi eğer bir kadinsaniz ve hala bunu
okuyorsaniz, buda baska bir noktayi açiga kavusturur:
'Kadinlar hiç laf dinlemezler...'Devamını Gör
Ekleyen:: Aşk Ne Demek !

alkisalkisalkis sırnaşık şey :teytey: daha önce okumuştum ama çok hoşuma gitti adcım :)) mükemmeliz :))

günaydın canlar. herkes iyidir inşallah.işte size güzel bir fıkra daha. birazda olsa gülebilmeniz içindir. okuyup gülmeniz yeterlidir. baskıya bak. zorla güleceksiniz uleyn. gülmezseniz bağada bida silam vemeyeceksin.
kaydirigubbakcemile3
neyes buralardayım öptüm

shocum beğendiğine sevindim canım. çok sağol
evet dosbacım laf dinlemeyen mükemmelleriz. kaydirigubbakcemile3

Hayatım, kahvaltı dğil de kaju fena olmuş :(((( Diyetlerden1 yumurta veriliyor. İkinci yumurtayı da 1 peynir yerine yemişsin :))))))) Ama kaju için ne yazacağımı bilemiyorum :)))))))))

bu sitede browni ve kaju kelimelerini yasaklasak :)) hani hiç aklımıza gelmese :(

bende bu kadar kotu oldugunu bılmıyordum :S ama cıdden en azı kajuydu ben eve gelene kadar kajuları bıtırmıslerdı bızımkıler :P

kızlar 22 mayıs eşimin bana evlilik teklif ettiği gün... sabah çok güldük her erkek gibi hatırlamıo :)) çok gıcıklar ya :)) bi de üste çıkıo :))

ayy ne guzel maşallah.. mutlu mesut bırlıkte bı omur gecıın ınsallah.. opuyorumnanaktan

Canımmmmm, tebrik ediyorum :)))) Bir ömür hep bu heyecanla yaşayın :) Erkekler hatırlamıyor, biz hatırlatıyoruz canım, onlar böyle :))))))

erkeklerin yaradılışında var canım sanırım tarihleri unutmak değil mi dosbacım..

kızlaaar bende asla oyle tarihleri hatırlayamıyorum eyvahedigeldismile en samimi olduğum arkadaşlarım doğum günlerinide bilmem hiç. şimdi face varda hatırlatıyor sağolsun kaydirigubbakcemile3 gerçi arkadaşlarım bu halime alışıklar ve birsey demiyorlar :))) hele bi erkekle olan özel anları :S neyseki her ay duzenli olarak hazırladıgım takvımım var oraya yazardım özel olan günü gerekirse döner bakardım. artık onada gerek yok şimdi kaydirigubbakcemile3

kızlar benim yarın alışveriş yapmam gerek..malum yaz geldi..geçen yılki kıyafetlerime giremiyorum..son aylarda kilo aldım diye hiç bişiy almıyordum kendime ama yanlış yaptıgımı farkettim..2 pantolonu ya da 3 -4 parça kıyafeti giydim hep üniforma gibi..o zaman kendimi iyice saldım sanki..içimden makyaj yapmak gelmedi..saçlarımı fönlmek oje sürmek falan istemedim hiç ve dolayısyla kendime özensiz ve deger veröeyen bir tip olup çıktım ama artık bu böyle gitmiycekkbayanssulusmilekokoş günlerime geri dönemm lazımm:oklava:
hep düşük bel pantolon almışım bu da dolayısıya göbeği daha çok belirginleştiriyor..geçen hafta iyah yüksek bel bi pant aldım...onunla baya bi gizlendi göbek çok şaşırdımyerimsenibenaynı kesimden bir kaç renk almam lazım ve rengarenk tişört ve bluzlarda göbeği gizliyor değil mi?
bir de kot alsam kendime çokmu kaba gösterir acaba?bir de bana göre kot nerden bulucam?

aynışeyi bende yaptım almıycam dedım ama baktım ıkı uc pantalon bı kac tişort ve hep aynı seyler... bende alısverıs yapmayı dusunuyorum.. değerlemiz aynı galıba canıım ben kot pantalonu lcw den alıyorum :P bide burada göktaşlar var oradanda bı kac kez geniş paçalı kotlar almıstım. nefret ediyorum bu sekılde alışveriş yapmaktan. zayıflayıp mutlu mutlu su gelırmıki şu şu bedene kadar varmıkı dıye dusunmekten :(
hafta içi çıkcam alışverişe bende canım ama çok birşey gene almıycam. guzel bırseyler bulursak dıyelım bırırımıze :)))

shocum beğendiğine sevindim canım. çok sağol
evet dosbacım laf dinlemeyen mükemmelleriz. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canııım ben hıc okumamıstım ilk defa gordum hosuma gitti saolasın :)) (alıntıyı ona yapmayayım fazla yer kaplıycak deıdm :) )

ya ben ne kadar unutganım ya.
shocum hoşbuldum hayatım. nasılsın. dosbacım hoşgelsin,sen nasılsın. bende idare ediyorum kızlar kafa dağıtıyorum. yine geldim iş başındayım çok şükür.
dün akşam 4 arkadaş,eşlerimiz, çoluk çocuk arkadaşımızın 45 dk mesafesi olan köyüne gittik.adı orta köy. dün izinli olanlar grubu daha erken gidip köyün tadını çıkardı.biz çalışanlar grubu akşam saat 6 gibi gidebildik malesef. ama müsait bir zamanda erken gidip hatta kalıp kahvaltı yapmak istiyoruz mis gibi köy havasında.havalarında biraz daha ısınması gerekiyor tabi. köy epey soğuktu yağmur falanda vardı gerçi biz ordayken yağmadı ama varmadan önce yağmıştı.birtek ben çok üşüyordum.herkes halinden memnundu ama çocuklarla maç yapınca bende ısındım neyseki. yemek faslı kapı önünde yapıldı,çaylar içildi,sohbetler yapıldı.saat 11 gibi evdeydik.valla arabam olsa inanın haftanın 4 günü ziyaretlere giderdim herhalde. gezerdim heryeri.ömür gidiyor değişik yerler görüp farklı insanlar tanımak istiyorum. çılgınlıklar yapmak istiyorum. bedenim yaşlanıyor olsada ben hala gencim. hatta çocuk ruhluyum. kendimi kasmıyorum hiç,güleceksem gülüyor ağlayacaksam ağlıyorum. hayat çok kısa ve ben yaşamak istiyorum. neyse çenem çok düştü.

bende kahvaltımı yapayım. gorusuruz sonra kızlar.

aa bidee hepımızın oldugu bı zamanda bi arkadasımın azmının sonucu olan guzellıgının resmını gostercem :)))

ya ben ne kadar unutganım ya.
shocum hoşbuldum hayatım. nasılsın. dosbacım hoşgelsin,sen nasılsın. bende idare ediyorum kızlar kafa dağıtıyorum. yine geldim iş başındayım çok şükür.
dün akşam 4 arkadaş,eşlerimiz, çoluk çocuk arkadaşımızın 45 dk mesafesi olan köyüne gittik.adı orta köy. dün izinli olanlar grubu daha erken gidip köyün tadını çıkardı.biz çalışanlar grubu akşam saat 6 gibi gidebildik malesef. ama müsait bir zamanda erken gidip hatta kalıp kahvaltı yapmak istiyoruz mis gibi köy havasında.havalarında biraz daha ısınması gerekiyor tabi. köy epey soğuktu yağmur falanda vardı gerçi biz ordayken yağmadı ama varmadan önce yağmıştı.birtek ben çok üşüyordum.herkes halinden memnundu ama çocuklarla maç yapınca bende ısındım neyseki. yemek faslı kapı önünde yapıldı,çaylar içildi,sohbetler yapıldı.saat 11 gibi evdeydik.valla arabam olsa inanın haftanın 4 günü ziyaretlere giderdim herhalde. gezerdim heryeri.ömür gidiyor değişik yerler görüp farklı insanlar tanımak istiyorum. çılgınlıklar yapmak istiyorum. bedenim yaşlanıyor olsada ben hala gencim. hatta çocuk ruhluyum. kendimi kasmıyorum hiç,güleceksem gülüyor ağlayacaksam ağlıyorum. hayat çok kısa ve ben yaşamak istiyorum. neyse çenem çok düştü.

eveet yaa evet tam duygularıma tercuman olmuşsun canıımm.. ayyyy miss gibi bir sabah havasına uyandıgını dusunsenee ayy cok hoş yaa... kızılcahamamda kalmıstık bı kac gunlugune ora da gercekten mukemmeldı.. okadar güzel bi ülkede yaşıyoruz ki gezsek dolaşsak bizede enerji aşk şevk katar.. inşallah tekrar gidersiniz canıım.
bi kerede babamın bı arkadasının yaylasına gıtmıstık bolu tarafına dogru bı yerdeydı ben boyle temiz hava görmedim mantarları cok lezzetlıydı ayrıcada unutamıyorum :D tek kotu yanı bizde çok üşümüstük yazın ortasında gitmiştiş orada soba yakıyorlardı kaydirigubbakcemile3

gezip görmek çok güzel birsey yaa boshayallersmile

celudar canım azmin fotografını çok merak ettim..kaçkg verdi arkadasın?
haklısın canım..ben de öle aşırı almıycam ama gene de derli toplu gözükmek için ihtiyacım var biraz almaya..lcw ye bakayım diyorum ebn de kot için?
celudar değerlerimiz hemen ehemn aynı evet haklısın?senin boyun kaç canım ve su anki kilon?

Kilo Veremeyenlerden misiniz?
Su içse yaradığını söyleyen kişilere çoğumuz inanmayız. Ancak işin bilimsel açıdan bir doğru tarafı da var.
Kilo Veremeyenlerden misiniz?
Kimi insanların kiloları yapılan diyetlere karşı direnç gösterir. Metabolizmanın yavaş çalışmasının çeşitli sebepleri vardır. Bu kişilerin kilo vermeleri çok zordur. Ne kadar diyet yapsalar da zayıflayamayan bu kişilerin, bir müddet sonra hevesleri kırılır. Yaşadıkları sorun sebebiyle, kendilerini tamamen yemeğe veririler.
Kilo vermeyi zorlaştıran en önemli nedenlerin başında troit bezinin yetersiz çalışması gelmektedir. Tiroit yetmezliği, metabolizmayı yavaşlatan bir hastalıktır. Bu hastalığa sahip olanların, tedavisini yapılmadan kilo vermeleri oldukça zordur. Tedavi olan hastalarda ise, eğer tiroidin yanı sıra menopoz da varsa, kilo vermek daha zor olacaktır.
Hiçbir sağlık sorunu olmayan kişilerde, bir miktar kilo verdikten sonra, kilo kaybının azaldığı veya durduğu bir dönem vardır. Vücut kilo kaybına direnç gösterir. Bu direnç, tiroit hormonlarının azalmasıyla olabildiği gibi, başka hormonların azalması sebebiyle de oluşabilir.
Kalori alımı azaldıkça, vücudumuzda bulunan T4 hormonunun T3 hormonuna dönüşümü azalır. Hücrelere giren T3 azaldıkça, metabolizma yavaşlar ve kilo verme engellenir.
Kimi zaman kalori alımı düşse bile, yani diyet yaparken az yemek yesek bile, vücudumuzdaki yağlardan salgılanan leptin isimli hormon kanda azalacağı için, kilo veremeyiz. Leptin hormonu, beyindeki iştah merkezini uyarır ve gıda alımını sağlar.
Kilo vermeyi engelleyen hormonlardan biri de, gherlin hormonudur. Bu hormon mideden salgılanır. Kana karışarak beyne ulaşır. Bu yüzden yeme isteği artar. Kilo vermek için diyet yaparken bu hormon artar ve daha fazla kilo verilmesini engeller. Bu hormonun salgılanmasını önleyecek bir ilaç ise henüz bulunamadı.
Bazı minerallerin eksikliği de kilo vermeye engeldir. Magnezyum, krom, çinko, kalsiyum ve manganez eksikliği vücut için çok önemlidir. Diyet yapmaya karar verildiğinde, bu minerallerin eksikliğinin kontrol edilip, gerekiyorsa tedavi edilmesi gerekir.

celudar canım azmin fotografını çok merak ettim..kaçkg verdi arkadasın?
haklısın canım..ben de öle aşırı almıycam ama gene de derli toplu gözükmek için ihtiyacım var biraz almaya..lcw ye bakayım diyorum ebn de kot için?
celudar değerlerimiz hemen ehemn aynı evet haklısın?senin boyun kaç canım ve su anki kilon?

arkadasım 25 kılodan fazla verdı ve cok guzel oldu.. en ıyısı koyayım resmını kahvaltıdan sonra kaldırırım :)
gecen gun bi kot aldım canım güzelde duruyr boyle zamanlarda iyiki varsın lcw dıyorum:P
canım boyum 166 kılomda 86. daha bi turli 85 goremedim 2-3 haftadır :( senin boyun kac canım??

celudar canım bana göktaşın yerini tarif etsene :)))
adcım bende gezmek ve görmek istiyorum
azmin fotosunu merak ettim
adcım faydalı bilgiler için saol şimdilik tiroidim normale döndü ama hala ilaç kullanıyorum :(( ama hala veremiyorum

kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum ama muhabbet çok hoştu :((
önce hasta ziyareti sonra alışveriş :)) uzun zamandır istediğim bişi vardı umarım bugün alabilirim çooookkkkk yağmur vaaaarrrrr

celudar merhaba canım. fıkrayı beğendiğine sevindim. aralardaki boşluklar sayesinde epey uzun bir fıkra. boşlukları kısaltayım dedim ama olmadı malesef bende olduğu gibi gönderdim.
celudarcım inşallah gezmeyi seven bir eşin olur,ve imkanlarınız olurda evlendikten sonrada gezip heryerin tadını çıkarırsınız. benim eşimde gezmeyi sever ama imkanlar kısıtlı olunca pek işe yaramıyor. bekarken evde oturmayı çok severdim çok evci bir insandım. ne kadar hata yapmışım keşke bol bol gezseydim. ah ah.

kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum ama muhabbet çok hoştu :((
önce hasta ziyareti sonra alışveriş :)) uzun zamandır istediğim bişi vardı umarım bugün alabilirim çooookkkkk yağmur vaaaarrrrr

dosbacım iyi gezmeler..benim yerime de gez bacımolumunekankayizsmileumarım istediğin şeyi alabilirisn cnm..

inşallah düzgün görünür resimler..
cok sevdıgım bi arkadasım lisede birlikteydik yıllarca sıra arkadasmdı :)

Son düzenleme:
celudar merhaba canım. fıkrayı beğendiğine sevindim. aralardaki boşluklar sayesinde epey uzun bir fıkra. boşlukları kısaltayım dedim ama olmadı malesef bende olduğu gibi gönderdim.
celudarcım inşallah gezmeyi seven bir eşin olur,ve imkanlarınız olurda evlendikten sonrada gezip heryerin tadını çıkarırsınız. benim eşimde gezmeyi sever ama imkanlar kısıtlı olunca pek işe yaramıyor. bekarken evde oturmayı çok severdim çok evci bir insandım. ne kadar hata yapmışım keşke bol bol gezseydim. ah ah.

bekarken hiç oturmazdım evlenip başka şehir ve maddi durumlar derken eve kapandım :((
sonuç çoook kilo aldım :((
gezmek lazım ama ülkemizde şartlarımızı okadar kısıyorlar ki... bi tatil yapıyoruz bütün yıl taksidini ödüyoruz :((
ama ülkemize gelen turistlere sorduğumuzda en az 3 ülke gezmiş oluyorlar
biz emekli parasını alınca ya çocuk evlendiriyoruz yada okadar az ki bi işimize yaramıo :((
bizse güzelim ükemin hiç bir yerini adam akıllı gezemioz :((

Günaydın kızlar. Ne güzel kalabalığız ama ben hala kahvaltı yapmadım. 15 dk gecikmişim bile :mymeka:

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar. Amin amin. ınşallah.

dosbacım çok tebrik ediyorum, kutlu olsun gününüz.

sho.cum 1.59 boyum. Çoğu yerde 1.60 çıkıyor ama hesaplamalarda 1.59 alıyorum. Canım ben diyete başladığımda senden daha obez kategorisindeydim. Hesapladım, sen 84 kilo olsan nasıl olacaksan ben öyleydim yani. Sen de çok güzel vereceksin canım.

Kızlar şimdi unuttum diğer okuduklarımı. Hah Nac. cım diyetisyen verdi evet, hem öğle, hem akşam protein olabilir dedi. Bakalım haftaya ne verecek.

Kahvaltıyı yapıp gelicem. 20 dk geciktik hadi bakalım. Muhabbetten de geri kalamıyorum ama :)

Son düzenleme:
Back