Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Melzeyitim, kalisimin listesi doğru, konrol ettim. Ben derse kaçar... Öptüüümmmm

mrb arkadaşlar daha önce girecektim ama ancak girebildim hepiniz kilo vermişsiniz gördüğüm kadarıyla ben regl oldum dün bugün de tartıya çıkayım dedim ne kadar etkilediğini görmek için 800 gram fazla çıktım akannehir
taylorcum uykusuz kaldığım zamanlar da oluyo ama hiç kiloma etki ediyor mu etmiyor mu dikkat etmedim canım..
celudarcım bence regl olduğun için farkı görememişsindir ben fazla bile çıkıyorum o dönemlerde çok normal..
shocum çok güzel vermişsin 5-6 gün içinde tebrik ederim canım darısı başıma diyorum..
dosbacım bence de verebiliriz o yaştaki teyzelerimiz bile azmedip veriyorlarsa bizim bu genç yaşta yılmadan devam etmemiz lazım zafere ulaşana kadar..
adcım aldıkların yerleşik kilolar değilmiş canım bak biraz dikkat ederek bile verdin bence vermeyede devam edeceksin böyle canım..
nachtigallcim sende vermişsin 700 gram çok güzel canım tebrik ediyorum sanırım diyetisyenin doğru yolda ilerliyor ne güzel..

fıstıklar yapabilecekmisiniz listeyi bahçeye çıkacağım ancak akşam üzeri girerim işe daldımmı uğrayamam misafirim gelecekte..

13.TAKIM 157.ETAP
Dosba ( 68.9 / 68.9 / 0,0 / % 0,0 )
Ad1 (57.0 / 56,9 /0,1 / %0,18 )
Nachtigall ( 61.0 / 60.3 / 0.7 /1.15 % )
Nur_84 ( 69.9 / 69.9 / 0.0 / %0.00 )
taylor ( 64.4 / 63,9 / 0,5 / %0,78 )
Ela ( 60.6 / 60,5 /0,1 / % 0,17)
Celudar ( 86.6 / 86,6 /0,0 / %0, 00)
Karamanli ( 63.0 / 63.0 / 0,0 / %0,00 )
Shopaholic ( 73.9 / 78,7,/ -4,8/ %-6,50) (eski üye, geri döndü)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 605.3 / 608.7 / -3.4 / -0.56% )

kızlar kusura bakmayın ayarlama yapamadım bugün çok yoğundum o arada elektirikler gitti kalisteciğim çok teşekkür ederimmm

shocum süper vermişsin
kızlar öğle yemeğimde yarım pide 1 ayran yedim
akşama bişey yiyeceğimi sanmıyorum çok şiş hissediyorum kendimi
bu arada öğlen de 1 saat yürüdüm bugün 2 saat tempolu yürümüş oldum :))
yediğimi eritmişimdir herhalde

Kızlar, et günüm şu ana kadar iyi gidiyor. Birazdan sütümü içeceğim. Şimdi de derse gidiyorum. Yeşil çayım 1 bardak, suyum 1,5 lt oldu. Derste 2. Bardak yeşil çayımı içeceğim. Benim için önümüzdeki hafta da yoğun olacak. Sonra işlerim epey rahatlayacak

nac canım günün güzel geçmesine sevindim
et günlerin zor geçiodu alıştın bak
bende suyumu içiyorum

Bu kadar yemeye pide falan kalmamıştır dosbikim )))) çok güzel yemişsin, afiyet olsun )))

merhaba kizlar nasisniz ben ne yedim bgün
sabah 2 dilim tahilli ekmekle kahvalti yaptim
arada 1 elma yedim
öglen 1 kase mercimek corbasi
1 yemek kasigi taze yesil fasülye 1 kasik pilav yedim
aksama sadece corba icecegim
step var ona gidecegim
2.5 litre su
benim menüm bugün böyle

kızlar nasılsınız nach kusura bakma yardım edemedim size pek fazla bugün çok yoğundum birde kablolar değişiyor bilgisayar yavaş çalışıyor
ayrıca gözümden kaçmadı kilo verdiğin çok sevindim

arkadaşlar sizler nasılsınız taylor ne kadar azimlisin seni tebrik ediyorumm shocuğum ayrıca senide tebrik ediyorumm
adcığım sende geçen haftaya göre 1.100 gr vermişsin senide tebrik ediyorum hayatımmm

Canım, senin spor disiplinine hayranım. Üstelik çeşitli sporları yaparak heyecanını devam ettirebiliyorsun. Menün de güzelmiş, tabi istersen fasülyenin miktarını arttırabilirsin ))) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…