Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac çok tşk ederim cnm..sizler bu konuda baya bi bilgilisiniz kızlar?sık sık soru sorarsam kafanızı şişirmiş olmam dimi:1rolleyes:
nac canım ben takımdan 73.9 la mı ayrılmışım..aman yarabbim:1ninca:bunu duydugum iyi oldu canım..

İstediğin kadar sorabilirsin canım, mutlulukla yanıt veririz, bilgimiz olduğu sürece :))))

taylor cum canım ilk başta kilolar hızlı gider ya hani ondan öle canım...senin kilo fazlalıgın su anda çok olmadıgı çok hızlı veremiyorsundur..70 e kadar hemen inmek istiyorum..sonrası yavaşlasada olur..70 en azından şimdiki kadar kötü olmuyorum:))

Bulgur pilavının 2 kaşığı 1 dilim ediyor. 1.5 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun.

Köfteli patates yemeğindeki patates de ekmek gibi sayılıyor. 1 orta boy patates (veya 4 kaşık papates yemeği) bir dilim ekmek yerine geçiyor.

Ama ben patatesi diyetisyen izin verdiği halde yemiyorum. Glisemik endeks değeri çok yüksek. Kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürüyor. Belki o şişkinlik yapmış olabilir veya uykunu getirmiş olabilir.

Bi de sebze daha çok olsaymış daha iyi olurmuş canım.

Ayran hazır olursa beni kötü etkiliyor içinde çok tuz olduğu için. Şişkinlik yapıyor. Sen de tuza karşı hassassan seni o da kötü etkilemiş olabilir. Gerçi sadece yarım bardak içmişsin.

Aslında kötü bir menü değil ama sen özellikle sordun diye ne kötü gelmiş olabilir diye düşünerek bu kadar irdeleyerek yazdım canım :) Yoksa biraz protenin yanında 2-2.5 dilim ekmek, az sebze, yarım bardak ayran içmişsin. Bir tek karbonhidrat biraz fazla olmuş.

Olsun shopaholiccim, yine de çok iyi 2.7 kilo vermen. Ben ilk hafta 1.6 kilo vermiştim. Çok iyi gidiyorsun. Sakın bozma lütfen. Bak ben 85'ten 60'lı rakamlara indim. Kısa sürede olmadı ama sabredince oluyor zamanla. Sen inşallah daha da hızlı verirsin canım.

yalorcüm bugün 24 saat nöbetteyim ..o yüzden hastanede bu yemek çıktı..ama iyi ki sormuşum..çünkü senin dediğine göre baya bi karbonhidrat almışım..ögrenmiş oldum..
akşama da aynı menü var..pilav almayıp sadece yemek ve ayran içeyim o zaman kaydirigubbakcemile5

Nac canım sporunu yapmışsın sanırım di mi yanlış okumadıysam. Gündüz erken saatte yapıp halletmekle iyi yapmışsın. Ben de şimdi çıkacağım.

Öpüyorum kızlar, görüşürüz.

İyi düşünmüşsün canım. Afiyet olsun. İyi nöbetler.

kızlar ben geldım.. yenı uyandım (
gece adet sancısından 5 e kadar uyuyamadım (

yazdıklarınızı okuyamıyorum.. sonra bakcam sımdı kahvaltımı yapcam. gorusuruz..

Kızlar, öğle yemeğinde 100 gr köfte, salata ve 1 dilim ekmek vardı. Şimdi de 1 bardak sütümü içiyorum. Yeşil çayı 3 ledim, suyum 1.5 lt.de. Vee, şimdi çıkıyoruz. Görüşmek üzere, herkese iyi eğlenceler :)))

klasık kahvaltımı yaptım ara ogun olarak hrma yıycem :))
sekerlı seyler zaten canım oyle cok ıstyor kıı :))

NUR ABLASININ BIRTANESI DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MINIK PRENSESIMLE ESINLE VE SEVDIKLERINLE NICE MUTLU HUZURLU SAGLIKLI YILLARA
merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün ne yedim
sabah 1 dilim ekmek peynir ve zeytinle kahvalti yaptim
öglen mantar yedim ton baligi yedim
aksama kadar 2.5 litre su icerim
arada 1kiwi yedim 1 de elma yerim
aksama bilmiyorum belki bir kase corba yerim

az önce ara öğün olarak 1 kırmızı elma yedim ve suyumu 1 litreye tamamladım..suya devam

diyetisyene giden arkadaşlar ben çok fazla siyah çay içiyorum(şekersiz ve açık)bunun su yerine geçme opsiyonu var mı acaba??bilmiyorumkismile

Kızlar 1 saat 20 dakika yürüdüm. Şimdi de yeşil çay içip çalışacağım biraz.

Yürüdüm taylorcım :))) 5.30 da uyanınca zaman bol oldu.
İyi eğlenceler canımm

İyi yapmışsın canım. Hem beslenmen çok iyi hem de sporunu yapmışsın. Suyunu ven yeşil çayını da içiyorsun. Uykunu da aldıysan dört dörtlük herşeyin maşallah

kızlar ben geldım.. yenı uyandım (
gece adet sancısından 5 e kadar uyuyamadım (

yazdıklarınızı okuyamıyorum.. sonra bakcam sımdı kahvaltımı yapcam. gorusuruz..

Geçmiş olsun canım. Neyse ki geç kalkarak uykunu almışsın. İnşallah düzenin bozulmaz.

klasık kahvaltımı yaptım ara ogun olarak hrma yıycem :))
sekerlı seyler zaten canım oyle cok ıstyor kıı :))

Canım inşallah doğal hurmalardandır, glikoz katılmışlardan değildir.

Afiyet olsun canım. Ben neredeyse hiç siyah çay içmiyorum. O yüzden hiç sormadım. Ama diyetisyenim her konuda seçenek sunan biri. Her yiyeceğin alternatiflerini söyledi. Su için böyle birşey söylemedi. illa 2 litre su iç dedi. Bir sonraki gidişimde sorarım.

Celucum, reglsin ya, ondan canın tatlı istiyordur ))))
Karamanlıcım, afiyet olsun ))))
Taylorcım, sporunu da yaptın, yeşil çayını içiyorsun, herşey harika canım. İyi çalışmalar ))))

Shopcum, sanırım siyah çayı fazla tavsiye etmiyorlar galiba. Ama genede diyetisyene gittiğimde sorarım.
Kızlar az önce küçük elmamı da yedim. Akşama eve gidersek enginar yerim, gitmezsek de herhangi bir sebze yerim )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…