• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar 1 saat 20 dakika yürüdüm. Şimdi de yeşil çay içip çalışacağım biraz.

tebrikler canıımm.. gayet guzel bı yuruyus olmus :)

Geçmiş olsun canım. Neyse ki geç kalkarak uykunu almışsın. İnşallah düzenin bozulmaz.

Canım inşallah doğal hurmalardandır, glikoz katılmışlardan değildir.

saatlerıne gore uymaya calıstım artık gune.. 2 bucuk saat aralıgıyla yaklasık yedım.. akşam gec vakittede aksam yemegı yemek ıstemıyorum. hafif bırseyler yerım dıye dusunuyorum olmazsa

hurmada dogaldır heralde cunku babam umreye gıden bı arkadasından ıstemıstı oda medinede bi bahce sahıbınden bahcesınde almıs hemde :)
ailecek hurmayı sevıyoruzda :))

Celucum, reglsin ya, ondan canın tatlı istiyordur ))))
Karamanlıcım, afiyet olsun ))))
Taylorcım, sporunu da yaptın, yeşil çayını içiyorsun, herşey harika canım. İyi çalışmalar ))))
evet evet yaa dun iyi kuzenımde pasta yemedım :))

Celucum, reglsin ya, ondan canın tatlı istiyordur ))))
Karamanlıcım, afiyet olsun ))))
Taylorcım, sporunu da yaptın, yeşil çayını içiyorsun, herşey harika canım. İyi çalışmalar ))))

Çok sağol canım. Yeşil çay dedin, aklıma geldi, içeyim yine :) İyi oluyor böyle lütfen yaz arada. Saat de geç olmuş ama yine de içeceğim. İnşallah gece uykum kaçmaz.

Shopcum, sanırım siyah çayı fazla tavsiye etmiyorlar galiba. Ama genede diyetisyene gittiğimde sorarım.
Kızlar az önce küçük elmamı da yedim. Akşama eve gidersek enginar yerim, gitmezsek de herhangi bir sebze yerim )))

Afiyet olsun canım.

tebrikler canıımm.. gayet guzel bı yuruyus olmus :)

saatlerıne gore uymaya calıstım artık gune.. 2 bucuk saat aralıgıyla yaklasık yedım.. akşam gec vakittede aksam yemegı yemek ıstemıyorum. hafif bırseyler yerım dıye dusunuyorum olmazsa

hurmada dogaldır heralde cunku babam umreye gıden bı arkadasından ıstemıstı oda medinede bi bahce sahıbınden bahcesınde almıs hemde :)
ailecek hurmayı sevıyoruzda :))

evet evet yaa dun iyi kuzenımde pasta yemedım :))

Sağol canım. Hurmaların doğal olmasına sevindim. Bahçesinden alınmış. Daha iyisi olamaz herhalde :) Düzenin de oturur birkaç güne. Mens döneminde pasta yememe iradesini gösterdiğin için seni tebrik ediyorum canım.

Karnım acıktı kızlar. Ara öğünü yiyip geleyim. Akşam yemeği geçe kalmasın. Öptüm hepinizi.

ben geldiiimmm
komşuya gittim dediğim gibi hamur işleri ve kek vardı yemedim
sadece 1 yk kadar patates salatası yedim çok canım çekti ama kendime dur dedim yoksa 1 kase yerdim :((
eşimle yediğimde sağlıklı değildi ama yine de günlük proteinimi aldım
akşam yemeği düşünmüyoruz karpuz aldık... ara öğün olarak yeriz artık
gece çok acıkırsam süt içerim artık

müsli hakkındaki görüşüm ise hergün olmasada günaşırı yenilebilir
yada evde pratikte yemek yoksa kaçamağa meyil olduğunda hemen hazır bi yiyecek... evde olması faydalı gibi geldi bana....

bu arada tarçınım bitmişti almayı unutmuşum
yeşil çayımı naneli aldım bakalım tadı nasıl...aslında ben sadesini seviyorum ama değişiklik olsun istedim

akşam yemeği yedim geldim..
2 kaşık bulgur pilavı küçük kase yoğurt ve 2 köfte 2 dilim patates..
şimdide çayımı yudumluyorum..yalnız ters giden bişey var bende siz hep yeşil çay yudumluyorsunu bense siyah çay:jeyyar:sevemedim gitti şu yeşili ..
suyum 1.5 litre oldu..

dosbacım sevindim öyle bir ihtimal varsa canım..dosba şu anda kaç kilosun?takımdan ayrıldıgımda sessiz sessiz okuyordum bazen sizi sen baya vermiştin öyle hatırlıyorum?

iyi akşamlar kızlar bi bakayım dedim ne yapıyosunuz die herkesler ii sanırım ben bugün tane gözleme yedim :( napim çok güzel koktu dayanamadım evde yapıldı sonuçta dışarda olsa almama şansın oluyo ama evde kaçacak yerde yok :( pazartesiye kadar tartılmıycam moralimi bozmak istemiyorum şimdi çıkıyorum ders çalışıcam öptüm kızlar görüşmek üzere

dosbacım sevindim öyle bir ihtimal varsa canım..dosba şu anda kaç kilosun?takımdan ayrıldıgımda sessiz sessiz okuyordum bazen sizi sen baya vermiştin öyle hatırlıyorum?

canımm ben 65 e kadar düştüm diyetisyenle...
sonra normal hayatıma dönüş yaptım hemen almadım kiloları ama çabuk alıyorum
mesela geçen hafta ablam vardı 1 haftada 1.5 kilo aldım yani sürekli çok kontrollü olmam lazım tabii bu da her zaman mümkün olmuyo... son 3 ay içinde 4 kilo aldım :(( cuma günü 68.9dum ama pazar günü 69.9u gördüm :((
3 gündür yürüyorum ve 68.9u tekrar gördüm cumaya sanırım birazcık daha veirim
peki sen nasıl aldın ?? neden koptun

ben çok fazla yiyordum dosbacım..sabahları simit poğaça..öğleyinleri ekmek arası bişiyler..akşamda evde ne pişirdiysem bol ekmekle yiyordum..ve sonrasında baklava cikolata her türlü cerez:1ninca:ve sıfır hareket...bunun yanında her hafta dısarda pizza menü yiyordumakannehir
aslında son 3 yılım böyle geçti ve bana getirisi 30 kilo oldubuyrunnnnnnnnn

baharcım sınavlarını düşün canım sen .sınavı atalatınca daha ççok konsantre olursun diete...haziranı iyi değerlendirmemiz lazım..5 er kilo verelim ikimizde hazirandazemuszemus

ben çok fazla yiyordum dosbacım..sabahları simit poğaça..öğleyinleri ekmek arası bişiyler..akşamda evde ne pişirdiysem bol ekmekle yiyordum..ve sonrasında baklava cikolata her türlü cerez:1ninca:ve sıfır hareket...bunun yanında her hafta dısarda pizza menü yiyordumakannehir
aslında son 3 yılım böyle geçti ve bana getirisi 30 kilo oldubuyrunnnnnnnnn

shocum ozman işin daha kolay.... ben çok sıksamda hemen veremiyorum
sen biraz dikkat etsen veririsin
tabii hepimizin ortak noktası "irade"
ama seni bu defa kararlı görüyorum

ben geldiiimmm
komşuya gittim dediğim gibi hamur işleri ve kek vardı yemedim
sadece 1 yk kadar patates salatası yedim çok canım çekti ama kendime dur dedim yoksa 1 kase yerdim :((
eşimle yediğimde sağlıklı değildi ama yine de günlük proteinimi aldım
akşam yemeği düşünmüyoruz karpuz aldık... ara öğün olarak yeriz artık
gece çok acıkırsam süt içerim artık

İradeni taktir ediyorum canım, komşuda sadece oatates salatası yemişsin :))))

müsli hakkındaki görüşüm ise hergün olmasada günaşırı yenilebilir
yada evde pratikte yemek yoksa kaçamağa meyil olduğunda hemen hazır bi yiyecek... evde olması faydalı gibi geldi bana....

Klasik kahvaltı kadar çok tuttu mu canım?

akşam yemeği yedim geldim..
2 kaşık bulgur pilavı küçük kase yoğurt ve 2 köfte 2 dilim patates..
şimdide çayımı yudumluyorum..yalnız ters giden bişey var bende siz hep yeşil çay yudumluyorsunu bense siyah çay:jeyyar:sevemedim gitti şu yeşili ..
suyum 1.5 litre oldu..

Canım, çubuk tarçınla çok güzel oluyor, eğer denk gelirse bi dene istersen :)))))
Suyun ve yemeğin çok güzel olmuş canım :)))

iyi akşamlar kızlar bi bakayım dedim ne yapıyosunuz die herkesler ii sanırım ben bugün tane gözleme yedim :( napim çok güzel koktu dayanamadım evde yapıldı sonuçta dışarda olsa almama şansın oluyo ama evde kaçacak yerde yok :( pazartesiye kadar tartılmıycam moralimi bozmak istemiyorum şimdi çıkıyorum ders çalışıcam öptüm kızlar görüşmek üzere

Afiyet olsun canım. Kesinlikle evde yapılınca insan kendine hakim olamıyor :(

Kızlar, akşam yemeğinde dışarıdaydık. 4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, salata yedim ve ayran içtim. Kafamı kurcalayan konu ayranın normal olmasıydı. Umarım kötü bi şey olmaz..
Az önce de 3 tane yeni dünya yedim ve günü kapattım.
YArın sabah öğrencilerle pikniğe gideceğiz. Kaçamak yapmayacağım.

Kızlar, akşam yemeğinde dışarıdaydık. 4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, salata yedim ve ayran içtim. Kafamı kurcalayan konu ayranın normal olmasıydı. Umarım kötü bi şey olmaz..
Az önce de 3 tane yeni dünya yedim ve günü kapattım.
YArın sabah öğrencilerle pikniğe gideceğiz. Kaçamak yapmayacağım.

pikniiiiiikkkk
ay ben severim piknikleri ama piknik dediğin kaçamaklı olur ben bu ara hiiiç gitmeyeyim
sana bol eğlenceler kaçamaksız günler diliyorum canım

nac cim cubuk tarçınla deneyeyim birde yeşili..1 çubuk koysam acı mı olur büyük kupanın içine?
piknikte ekmek yemezsin ızgara yerin ve yeşillik ..hem top oynar ip atlarsınız belki..sporunu da yapmış olursunzemuszemus
dosbacım senin de dediğin gibi hayatımdan bir anda o kadar çok abur cuburu çıkardım ki..umarım vücudum şokka girere ve patır patır dökülür kilolarıma.s
bende az önce 10 tane erik yedim ve kapattım düdükü..yarım litre daha su içicem yatana kadar ve bir bardak daha çay..

Uyku: 7 saat

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: Karışık sebze türlüsü, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon malta eriği

İçecek: 3 litre su, 1 bardak yeşil çay (2 bardak olacaktı ama yemeğe gittim, unuttum)

Spor: 1 saat 20 dakika olabildiğince hızlı yürüyüş (sonlara doğru istemsiz olarak yavaşladığımı farkettim, artık olduğu kadar)

Back