vucut analızı ne :S
benım eskı dıyetısyenım yapıyormuydu acaba ondan soruyorum canım. cunku o basladıysa onun yanına gıtcem.. yada baska yer arastırma nıyetındeyım dedıgım gıbı..
vücut analizi vücuttaki yağ kas ve kemik yapısını ölçen bi cihaz canım o orana göre diyet listeleri hazırlıyorlar sanırım diyetisyenler senin şu eski diyetisyenin devlet hastanesinde mi görevli yoksa ayrı kliniği mi var canım eğer çok uzak değilse ve uygunsa sende memnun kalmışsın madem oraya da gidebilirim...
canıım onların ozel yerı vardı en son.. ama tasıncaklardı ne yaptılar bılmıyorum. oraya bı gıtcem zaten. ama basladımı o doktor bılmıyorum. cok hos bı bayandı.. dedıgın gıbı yagı kemıgı ayrıca olcen cıhazı vardı (şimdi gittiğimde de var galıba genelınde var o :) )
sen yıne arastır bahar baska yer bulursan banada soyle :) bende arkadaslara soruyorum bulursam sylerım eskı yere baslıycak olursamda derım yıne...
canlar merhaba. birazdan yemek yicem o kadar açımki anlatamam.
çok az ezogelin çorbası, bi tabağada 1 servis kaşığı pilav yanına az sote söyledim. ekmek yok. neyse yedikten sonra görüşürüz
ayrıldıgımdan beri cok yalnızım
ama donmıycem geri üzülmiycemde off
oh yedim geldim. bhr cım sağol hayatım. nasılsın nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır.
celudarcım; yalnız değilsin hayatım. bence pozitif olmaya çalış,tamam zor bir durum ama herşey düzelecektir. bu arada ailen gelmişti değilmi.
nur merhaba canım. kendi adıma iyiyim sen nasılsın.
afiyet olsun yoğunum giremiyorum başım çok ağrıyor nedenine gelince
kocam kayınvalideme buzdolabı ve bulaşık makinası alacak :roflol: :roflol: :roflol: bu gelin milleti çok fena ya
adam anama babama ev aldı gıkım çıkmadı şimdi anasına alacak baş ağrılarım tutuyor yuh diyorum kendime çok görgüsüz gördüm kendimi delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
aman ben geldim kimse yokmuş bende derdimi paylaşıyım dediydim hehehe
hoşgeldin nurcuğum ya fesatlıktan değil aslında 8 yılın hıncı var üzerimdeee o yüzden yoksa paradan puldan yapılandan kaçmamda cinim tepeme çıkıyorr ne yapayım
oh yedim geldim. bhr cım sağol hayatım. nasılsın nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır.
celudarcım; yalnız değilsin hayatım. bence pozitif olmaya çalış,tamam zor bir durum ama herşey düzelecektir. bu arada ailen gelmişti değilmi.
nur merhaba canım. kendi adıma iyiyim sen nasılsın.
canım uzun süredir birlikteyseniz alışman baya zaman alır ama kendin için iyi olan bir karar verdiğine inanıyosun daha az sancılı geçecektir o yüzden üzülme :teselli:
annemler geldıler canım.. pazar sabah...
zaten uzulmemeye calısıyorum daha sosyal olmaya calısıyorum ama işte bazı seylerın yerı doldurulmuyor.. yınede biliyorum karsıma Rabbım cok iyi birini inşallah cıkartacaktır :))
2 yıldı canım.. ne cok uzun ne cok kısa..
ama evet dogru bı karar verdım. yanı oyle umuyorum :)
bide sımdı ben hıc msj falan atmıyorum kac gundur. oda aynı sekılde. yanı dusunuyorum umursasa atardı belkı barısmak ıcın cabalardı.. o yuzden cok umursamakta ıstemıyorum...ama yınede.. amaaan.
kursa gidiyorum.. bugun gecıkcem bıraz telafı dersımız varda. gorusuruz...
oh yedim geldim. bhr cım sağol hayatım. nasılsın nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır
2 yıldı canım.. ne cok uzun ne cok kısa..
ama evet dogru bı karar verdım. yanı oyle umuyorum :)
bide sımdı ben hıc msj falan atmıyorum kac gundur. oda aynı sekılde. yanı dusunuyorum umursasa atardı belkı barısmak ıcın cabalardı.. o yuzden cok umursamakta ıstemıyorum...ama yınede.. amaaan.
kursa gidiyorum.. bugun gecıkcem bıraz telafı dersımız varda. gorusuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?