Canım, açık bir şekilde isim yazamıyoruz forum gereği. Reklam gibi görünmesin diye herhalde. sonra uyarı alabiliriz. ıstersen isimleri silebilirsin )))) özelden yazabilirsin ama ))))
Diyet demişken diyetisyenime geldim, sıradayım ))) hadi rastgele.... Üzülmesem bari diyorum
Mesajını şimdi okudum canım. Sansürledim isimleri :)
canlar merhaba. birazdan yemek yicem o kadar açımki anlatamam.
çok az ezogelin çorbası, bi tabağada 1 servis kaşığı pilav yanına az sote söyledim. ekmek yok. neyse yedikten sonra görüşürüz
Afiyet olsun adcım. Servis kaşığı kaç kaşık sayılıyor? 2 kaşık falansa iyi olmuş, ekmek yememişsin sonuçta.
canım celudardan bilgi almıştım ancak orası hem baya uzak hem de randevu almak zormuş üstelik vücut analizi de yaptırmam gerekiyor anladığım kadarıyla orada yapılmıyor..
bu arada birkaç saattir nette diyetisyenler hakkında bilgi topluyorum bu yazdıklarından 2 tanesi hakkında ben de güzel övgüler okudum ancak şu an için ücret de benim için önemli bu konuda nasıl bilgi alabilirim acaba telefonla ücret konusunda bilgi verirler mi bilemedim bilmiyorumkismile her diyetisyenin ücreti farklıdır sanırım aklımda bi fiyat bulunması açısından özel olmazsa sana sorayım canım sen aylık ne kadar ücret ödüyorsun veya seans başı mı?
Canım telefonla ücret söylerler. Ben benimkine ücreti öğrenip öyle gitmiştim. Benimkine bir gidişte 150 veriyorsun, bir gidişte hicbir ucret vermiyorsun. Her hafta gidersem 300'e geliyor. Bütçemi zorluyordu ben de 15 günde bir gitmeye başladım. 150'ye geliyordu. Ama şimdi kilo vermem durdu diye yine haftada bir gitmeye başlayacağım bütçem el verirse.
Kızlar, bu pazar kan testini yaptıracağım. Bir şey çıkmazsa aylık diyet paketimi bitirip pes ediyorum. Bu ikinci gidişim. 2 defa daha gitmem lazım.
Anlayamıyorum, diyetim 150o kalorilikmiş. Ve bu diyetle gram verememişim. Geçen yıl bu aylarda 59.5 idim, şimdi 61.6 yım (diyetisyenin tartısında) Pes yani!!!
Umut dünyası ya, tek umudum, önceki diyetisyende hep onuncu günde kilo verdiğimi tespit etmiştim. Bakalım üç gün sonra ne olacak.
Canım kendin sinir olacağına diyetisyene söylesene. Adamın işi bu, zayıflatsın. Olmuyorsa 1400 kalorilik diyet versin hayret bişey. Koruma programı olsa bu kadar olurdu diyormuş bir de. Kendi başarısızlığı. Uğraşsın biraz yaa.
canım aslında diyetisyeninin bir diyet programına başlamadan senden gereken tahlilleri istemesi lazımdı sadece vücuttaki yağ oranına bakarak bir diyet yazması tuhaf olmuş örneğin ben hipotiroidi hastayım 1500 kalorilik bir diyet bende kilo vermek yerine kilo alma sorunu yapabilir bu ve bunun gibi şeyler ya da nurda demir eksikliği varmış o yüzden kilo vermesi durmuş demek istediğim sebebi bilmek sorunu çözmek için şart canım benim sen yaptır gereken tüm tahlillerini için rahat etsin
Kesinlikle katılıyorum.
Canım, zaten geçen hafta istemişti ama benim hiç boş zamanım olmadı ki. Sabah aç karnına gitmek lazım, sonra da kahvaltıdan 2 saat sonra ikinci tahlile gitmek lazım.
Olsun canım. Test sonuçlarını görmeden 2. listeyi de vermiş sonuçta. Bana da yanlış geldi.
Canım, ortaya fiyatı yazmak yasak diye biliyorum, şimdi sana özelden yanıt vereceğim. Fikir almak için bilmek isteyen arkadaşlara da seve seve yanıt yazarım :))
Yok canım, yasak değil. Sırf fiyatlar üzerine bile forumlar var. Zaten diyetisyen adını da yazmıyoruz. Ben fiyatı yukarıda yazdım o yüzden.
ay inşallah inşallaah :)) bu arada ne kadar zamandır yedıklerıne dıkkat edıyorsun canım??
uyku meselesıde bıraz duzensızlıgım var malesef gece uykum gelmıyor bı turlu.. bugunda sabah 8:30 dersım vardı erkenden kalktım ama bı ara eve gelıp 2 saat kadar uyudum tekrar :)
Celudarcım ben neredeyse bir yıldır dikkat ediyorum. Arada 3-4 ay diyetisyene gitmediğim de oldu. Nasıl olsa herşeyi öğrendim diye. Ama baktım ne alıyorum ne veriyorum tekrar başladım.
8.00 kalkış
8.25 kahvaltı:
2 kk kadar peynir. 2 dilim ekmek. domates
10.00 ara öğün:
yarım altınbaşak. 1 bardak ayran
13.00 öğle:
1.5 kepce corba. 5 yk yesil fasulye. 1 yk makarna.
1 kk kadar peynir. 1/2 bardak kadar yogurt.
1 dilim ekmek ( ne cok sey yemısım :S )
16.00 ara öğün:
1 elma. 1 bardak yarım yağlı süt
20.00 akşam:
1 kepçe çorba. 3yk fasulye yemeği
patlican yogurtlama . 1/2 dılım ekmek. salata
75 dk yuruyus..
Afiyet olsun canım. Gayet sağlıklı olmuş. Çok az karbonhidrat fazlası var ama sen normalde daha çok karbonhidrat alıyordun, azalma var yani. Sporun da çok güzel olmuş. Tebrikler.
ayrıldıgımdan beri cok yalnızım
ama donmıycem geri üzülmiycemde off
Üzülme tabii canım yaa. Öyle hissetmen çok normal, daha çok yeni. Ama sen istemiştin zaten canım. Hayırlısı olsun.
afiyet olsun yoğunum giremiyorum başım çok ağrıyor nedenine gelince
kocam kayınvalideme buzdolabı ve bulaşık makinası alacak :roflol: :roflol: :roflol: bu gelin milleti çok fena ya
adam anama babama ev aldı gıkım çıkmadı şimdi anasına alacak baş ağrılarım tutuyor yuh diyorum kendime çok görgüsüz gördüm kendimi delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Çok güldüm canım :))))
2 yıldı canım.. ne cok uzun ne cok kısa..
ama evet dogru bı karar verdım. yanı oyle umuyorum :)
bide sımdı ben hıc msj falan atmıyorum kac gundur. oda aynı sekılde. yanı dusunuyorum umursasa atardı belkı barısmak ıcın cabalardı.. o yuzden cok umursamakta ıstemıyorum...ama yınede.. amaaan.
kursa gidiyorum.. bugun gecıkcem bıraz telafı dersımız varda. gorusuruz...
Canım sen ayrıldın, çocuk ne mesajı atsın :) Gurursuz olmuş olur. Umursamadığından değildir yani. Başka mesajında böyle daha mutluyum demişsin canım. Ona çok sevindim. Önemli olan mutlu olman.
Bu saate kadar diyetimi harfiyen uyguladım. Ceviz, fındık vs yok. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayım 1 bardak oldu daha. Okulda toplantı vardı, anca gelebildim eve. Birazdan yeşil çay içerim..
Tebrikler canım. Diyetisyen spor olayına ne dedi?
Bir de zayıflamama sebebi olarak ne dedi?
Benim randevum Perşembe günüymüş, bugün değilmiş. Gitmeden farkettim neyse ki.
8:00 kalkıs
8:35 kahvaltı: 2kk kadar peynir 2 dlm ekmek 1 bardak yarım yaglı süt domates..
10:30 ara öğün: yarım altınbaşak 1 bardak ayran
13:30 öğle: 2 ufak pide 1 bardak süt
16:00 ara öğün :1 elma
19:00 ara öğün: 1 browni
21:00 akşam: 4 yk kabak yemegi 3 dilim ekmek
yuruyus : yok
Canım browni'yi can sıkıntısından mı yedin? Hani üzülüyordun ya. Bak ne güzel kilo veriyorsun. Bozma lütfen.
kızlar 2 gündür migrenim ayakta bugün çok az yemek yedim
sabah 2 dilim ekmek
biraz beyaz peynir ve 2 tane zeytin
arada hiçbişe yiyemedim midem bulanıyor çünkü bol su içtim
akşamda 4 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt 2 çatalda karnıyarık yedim
midem hala bulanıyor şimdide çay içecem belki iyi gelir
3 litre oldu suyum
Çok geçmiş olsun nurcum. Nane limon iyi gelir belki.
nasılsınız kızlar bende bi yorgunluk varr sabahtan evdeydim akşama doğru sahile indikk yemek yedik döndük arkadaşlarla yarındabana geleekler sabahh kahveye kek yaptım yanına 1 dilim yedimm malesefff eşim yokken yemek düzzenide kalmıyooo kızıma yapıyom yediriyom ben yemiyorumm çokk ay sıcaklar bastırdı artık durulmazz kızım bile isilik olmuşş
( ince badiyle duruyoo artıkk hasta diye çıkartmıyodumda yaz gelmişşş baya baya deniz sezonuda başladı haftaya gireriz artık bizdde yüzsem kilolarda cabuk gidecektee bakalımm buğün istiğim su 4 litreolmuştur akşam 8 den bu satte 1buçuk litreyi gectii çünküü
nelermi yedimmm
sabah gözleme kıymalı
5 gibi 1,5 lahmacun 1 bardakk ayran patates kızartması cok az tattım
9 gibi küçük dilim kek
ama yazınca az geldi gözüme boll su içincee şiştim demek kii
yeşil cayda var bidee
yürüyüş sayılırsa tempolu deil ama 30 dk
Elacım ne yaptın sen, bir günde dört kaçamak yapmışsın. Aman dikkat et, verdiklerini geri almayasın.